Cinsel ilişkide partnerin dominant olması erkeklerin şansı mıdır yoksa kaçtığı kişi midir? 😉

Cinsel ilişkide partnerin dominant olması erkeklerin şansı mıdır yoksa kaçtığı kişi midir? 😉
Dominant kadın bir bana nasip olmadı galiba. Cinsel ilşkşde dominant kadın bir şans olurdu benim için, asla kaçmam. Bilakis çok isterim. Görsel yine enfes, pozisyon müthiş, elindeki de kamçı mı? 🚀🥂👒😎🌸🍃
benim kaçtığım zira tamam kabul ayda 1 kere falan bi dominantlık değişiklik olsun diye görmek isteyebilirim belki ama ondan hariç günahım kadar sevmediğim kadın tipidir bana uysal, itaatkar, tercihen demiseksüel ve erkek geçmişi de ortamı da olmayan biri ideal olur sevimli olsun seksi hale biz getiririz çok istersek kaldı ki ben dominantlığı seksi bulmuyorum ki ancak bi dominasyon mücadelesine girip de kazanmak bir tek eğlenceli yanı bu olur başka da değil
İstekli olması ve bunu belli etmesi güzel. Yani çoğunlukla seksi kadının başlatmasından hoşlanırım ama dominant olması kulağa hiç hoş gelmiyor. Ben sevmem.
Dominant olmak kimileri için ürkütücü olabiliyor kimileri içinse bastırma dürtüsü oluşturuyor.. Bence domine etmeyi herkes sever bir miktar köle olmadığı sürece ama yapabilen kişi sayısı az.. Hakkını vermek önemli olan.. Keyifli günler..
Cevap
57Cevap
Kadına her fırsarta yaramaya çalışan ağzının suyunu akıtan meriç erkeklere göre evet. Cinsellikte dominant kadın onlar için daha cezbecidir. Kadın dediğin yatağa iki kazma, bir kürek yardımıyla gömülüp fatihalarla uğurlanıp. Yeniden bir öpücükle, filan bulmalı. Vs
Dünya genelindeki erkekler için konuşursak ama Türkiye dekiler için konuşursak hayır Türkiye’deki erkekler çünkü hep kendisi yönetmek istiyor yönetilmeyi kadınlık zannediyor.
Bence her şey yerine göre olmalı
Domine eden taraf ben olurum her zaman. Dominant kadın bana uymaz. Brn de ona uymam. Öyle de seks olmaz zaten.
Evet dominant kadın daha çekicidir
Yerine göre bazen ipleri kadının eline vermek lazım bu bazen yatakta olması daha cezbecidir
3 ay sonra yeniden hoş geldin diyelim 3 ay sahalardan uzaktan herhalde ☺️ yeni begenmissin yorumu o yüzden 😂
Bugün bi görüş ile soruya girdim beğeni atmadığımı farkedip yaptım
Himmm bende dedim 3 ay yoktu herhalde bir çok kişi senin kadar düşünceli değil maalesef 3 ay geçmiş soruda bile düşünüp beğeni atmışsın ne diyebilirim ki sadece düşüncen için teşekkür ederim
😊
Bana farketmez dominant olan yanımda kuzu olur😀
Buda marifet😅
😀
Elindeki kırbaç/fışkın olmasa ve erkeğin elleri bağlı olmasa güzel pozisyon aslında…
Düğümünü çözüp kırbacı fehtedebilen için teferruat olmalı;)
Erkek dominant olur. Eğer kadın erkek olmak istiyorsa olabilir ama her cinsin kendine has davranış tarzları var. Bir erkek kadın gibi davranıyorsa bir kadında erkek gibi davranabiliyor. Bu durumlar baya değişken
Bence kişiye ve dominantlığın türüne göre değişir. Mesela ben dominant değil ama beni şefkatle sahiplenen ve yönetebilen bir kızla beraber olmak isterim.

abi dominant budur ya
Dominant olan hanımefendiler de dominant olmayan hanımefendiler de benden daha uzun boylu ve benden daha zengin beyleri beğendikleri için onlara cezbettikleri kişilerle mutluluklar dilerim. 😊
İtici hemde çok. Sadece içinde bastırılmış eşcinsellik duyguları olan erkekler bu tip kadınları sever sahibe arar kendine. 😂
Erkekler genellikle ilişkide dominant taraftır. Tabi zaman zaman bir seviyeye kadar kadının da dominant olması cezbedici olabilir.
Ben genelde dışarıda oteriter, saygın yeri, olan dominant kadınların yatakta partneriniz karşısında kuzuya dönmüş hallerini daha çok seviyorum
Hayır ilişkinin beynidir erkekde boynu kafa nereye döner erkekde oraya 😁😁😁
Bence belirli bir tarafın dominant olması iyi değil iki taraf da yerine göre davransa daha güzel ben ilişkimde dominant olmak ya da karşımdakinin dominant olmasını istemezdim
Günlük yaşamında dominant olan kadınlar itici. Yatakta dominant olabilir, sakıncası yok.
Sekste zevk alinsinda dominantmı olur yoksa başka şeymi sorun deyil
Onun dominant ligini torpulerim ben yatakta
Beni domine edebilen birisi daha olmadi ama cezbedici 🥵
Cezbedici falan değil tek tokatlık. Dominant olan benim
Dominant teyze varsı bir dizide o hiç cezbedici değildi valla.
Dominant kadını domine etmek işte gerçek keyif
he ya farklı bi his oluyo sadist bi zevk veriyo dominanttan ziyade
Bence erkekler dominant olmalı kadınlar uysal laf dinleyen rr
ben dominant olduğum için kadının dominant olmasını istemem
eline alacak kaömçıyı diz çök arkanı dön eğil diyecek ve erkek kadına kendini teslim edecek kadın onu pert edecek :)
Kadın daha uysal olmalı erkek dominant olmalı
Yerine göre Roller değişmeli..
orta sekerlisi daha iyi
Çok ateşli oluyorlar
Evet onlari altima alip ezmeyi ve zorlamayi severim.
Benim Hoşuma Giderdi
-Vesselam-
evet birazda öyledir... cezbeder yani...
Degisken bi durum kivamini iyi ayarlamali
Allah'ım nasip et 😂😂
Dominatı yıkmak keyifli oluyor
İş abartılırsa sıkıntı 😂😂
Ben sevmiyorum, kontrol bende olmalı
Dominant değilde domino kadın daha cazip
Hiç sevmem beni geriyor düşman başına
görselde güzelmiş onu mutlu ediyorsa abiki evet
Her zaman değil bazen zevkli oluyor
Mükemmel bir soru ve yorumum ise evetttt ❤️
Bence itici, hiç sevmem öyle tipleri
Ben ne dominantlar gördüm kuzu gibi oluyor lardi