Cinsel Yaşam Kızlar, Kadınlar da seks hayatı olsun isterler mi? BlueTree Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar, Kadınlar da seks hayatı olsun isterler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
unlimitsoren Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Evet. Adet döngüsünün belli günlerinde libido yükselir bazı günlerinde düşer. Her zaman aynı derece istekli olmaz kadınlar. 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsellik sadece erkeklere özgü olan bir şey mi? Ne saçma bir soru. 0 1 Yorumla BlueTree +1 yıl Ama kızma lütfen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadinlarin hormonlari yok mu? Elbette ister. 0 3 Yorumla BlueTree +1 yıl Ama belli etmiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Edince sana da kasar deselerdi sen de etmezdin Yorumla BlueTree +1 yıl 😀 Bir kaç şey soracağım müsaitsen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben daha cok beni seven bi erkek olsun hayatımda istiyorum 0 9 Yorumla BlueTree +1 yıl Seni çok sevse ama arada sevişmek istese kızar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye kızayım ya sanki biz sevismek istemiyoruz te Allahım Yorumla BlueTree +1 yıl İşte bende onu soruyorum.Kadınlarda cinsel hayatı olsun ister mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu ne bicim soru sen kendinde misin😄 Yorumla BlueTree +1 yıl Kendimdeyim evet.Şaşırma bu kadar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmemene sasırdım kadınların da istekleri arzuları var Yorumla BlueTree +1 yıl Ama belli etmiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi Yorumla BlueTree +1 yıl Seks istediğinizi belli etmiyorsunuz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır ben hep istiyorum bazen seks mi yapılır sjsjjs 0 3 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Keyifli mi? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cinsel hayat için evlilik şart değil. Cinsellik için evlenmeyi hiç düşünmedim. 0 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok, kadın dediğin hissiz, duygusuz canlılar. 0 1 Yorumla BlueTree +1 yıl Ama kızma Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ister niye istemesin beton mu doktuk 0 15 Yorumla BlueTree +1 yıl Belli Yorumla BlueTree +1 yıl Etmiyorsunuz Yorumla tuXba +1 yıl Alnimizda s. KS istiyorum mu yazalim Yorumla BlueTree +1 yıl 😀Tuğba Hocam bir kaç şey sormak istiyorum Yorumla BlueTree +1 yıl Sence saç ektirmeli miyim Yorumla tuXba +1 yıl Keyfin bilir Yorumla BlueTree +1 yıl Seks hayatım olmaz mı yani? Saçla ne alakası var deme lütfen kızlar çirkinsin diyor burada.E çirkin biriyle de kızlar yapmaz. Yorumla tuXba +1 yıl Ne alaka ya sacla ne ilgisi var Yorumla BlueTree +1 yıl İşte saçlarım olmadığı için çirkinsin diyorlar buda belki seks yapmama engeldir. Yorumla tuXba +1 yıl Ikisi arasinda bi alaka oldugunu dusunmuyorum, burada birkac arkadas oyle dedi diye de oyle olmazsin Yorumla BlueTree +1 yıl Peki Tuğba sen güzelden anlarsın.Sence yakışıklı mıyım? Yorumla tuXba +1 yıl Hic anlamam Yorumla BlueTree +1 yıl 😀 Yani fotoya bakıp yorumlayacaksın aslında ama tamam zorlamıyım şansımı Yorumla tuXba +1 yıl Iyi gorunuyosun Yorumla BlueTree +1 yıl Yakışıklıyım o zaman? Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok biz kimiz ki ihtiyaç duyacaz 0 1 Yorumla BlueTree +1 yıl Ama kızma lütfen Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Erkekler birwz daha yüksek bir tık 1 1 Yorumla kanka35 +1 yıl ciddimi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İster tabi bizimki de can 0 3 Yorumla BlueTree +1 yıl Ama belli etmiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Toplum baskisi Yorumla BlueTree +1 yıl Erkekler kadar mı istiyorsunuz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tek erkeğe mi ihtiyac. Kadınlar ne ki dimi 0 1 Yorumla BlueTree +1 yıl Öyle demek istemedim ki sordum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadınlara sormak lazım 0 18 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Sende kadınsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızım ben Yorumla Gizli Soran +1 yıl Olsun cevaplayabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevaplayamam seks yapmadım off üstüme gelme ya Yorumla Gizli Soran +1 yıl Seks yapmasan da istersin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off hemde nasıll deliriyorum bildiğin Yorumla Gizli Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 26 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Çılgın bakire 😀Neden yapmadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapamadım neyse konuşamam bu konuyu Yorumla Gizli Soran +1 yıl Çok mu yakışıklı arıyorsun yapmak için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet galiba ya da evlilik istiyor olabilirim Yorumla Gizli Soran +1 yıl Sana fotoğrafımı atsam saç ektirmeli miyim söyler misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Gizli Soran +1 yıl Peki Yorumla Gizli Soran +1 yıl Peki seks yapabilecek kadar yakışıklı mıyım onu söyler misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl At buraya söyliyim Yorumla Gizli Soran +1 yıl Tamamhttps://www.resimag.com/i/878c8c074174 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bıkmadın mı her gün aynı sorudan? 0 5 Yorumla BlueTree +1 yıl Hayır kızma lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızmıyorum canım 😊 Yorumla BlueTree +1 yıl Bir kaç şey soracağım müsaitsen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine aynı sorular Yorumla BlueTree +1 yıl Sormak istiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçmalama tabii ki ister 0 4 Yorumla BlueTree +1 yıl Bazen mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeklerin kadar yani bir fark yok Yorumla BlueTree +1 yıl Seks hayatı olanları kıskanıyorum of Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama fazla istekli değilsin diğer sorularından anladığım kadarıyla yani seks hayatın olsa bile sıkılırsın bir zaman sonra Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz insan degil miyiz ak 0 7 Yorumla BlueTree +1 yıl İnsansınız ama ne biliyim hiç belli etmiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etsek abazan gibi atliyorsunuz da o yuzden Yorumla BlueTree +1 yıl Haklısın bir kaç şey daha soracağım müsaitsen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor Yorumla BlueTree +1 yıl Sence saç ektirmeli miyimBöyle de yakışıklı mıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasil mutlu olacaksan oyle yap ama iyisin, once sen kendini begen yoksa kimse seni begenmez Yorumla BlueTree +1 yıl Yakışıklı mıyım yani 🙃 Yorumla
sudeakkus Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Neden istemeyelim insan degil miyiz biz 0 1 Yorumla BlueTree +1 yıl Ama belli etmiyorsunuz Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evet 2 20 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Ama hiç belli etmiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çekiniyoruz Yorumla Gizli Soran +1 yıl Yaş kaç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 31 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Yaş ilerleyince istek artıyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farketmiyor yaş ilerlese bile mastürbasyon idare ediyorum Yorumla Gizli Soran +1 yıl Sana fotoğrafımı atsam saç ektirmeli miyim söyler misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyla ne alakası var Yorumla Gizli Soran +1 yıl Bir alakası yok aslında ama seks yapabilecek kadar yakışıklı mıyım merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Gizli Soran +1 yıl Tamam işte fotoğrafımı atarsam anlaşılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl At Yorumla Gizli Soran +1 yıl https://www.resimag.com/i/96d42c88b226 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göremedim Yorumla Gizli Soran +1 yıl Burada mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Gizli Soran +1 yıl https://www.resimag.com/i/6395af51823a Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal fakat saç ektirsen iyi olur Yorumla Gizli Soran +1 yıl Yakışıklı değil miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orta Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 1 1 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Seks hayatın var mı? Keyifli mi? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabiki 0 16 Yorumla BlueTree +1 yıl Nadiren mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayie Yorumla BlueTree +1 yıl Her zaman mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar da degil Yorumla BlueTree +1 yıl Ben mesela haftada bir kere mastürbasyon yapıyorum benden çok mu ister kadınlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Degisir Yorumla BlueTree +1 yıl Of seks hayatım olmuyor diye üzülüyorum artıkSence yakışıklı mı değili Yorumla BlueTree +1 yıl M Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eskorta git Yorumla BlueTree +1 yıl Duygusuz keyifli olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgili yap Yorumla BlueTree +1 yıl Kızlara açılamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla BlueTree +1 yıl Beni beğenmezlee diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öz guvensiz olma Yorumla BlueTree +1 yıl Sence yakışıklı mıyım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ister tabi 0 3 Yorumla BlueTree +1 yıl Ama belli etmiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne yapalim ustune mi atlayalim Yorumla BlueTree +1 yıl https://voca.ro/1nyA2ANPvQdE Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İster 0 3 Yorumla BlueTree +1 yıl Erkekler kadar mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekler evlilikten kaçıyor bence. Daha çok rahat hayat isterler Yorumla BlueTree +1 yıl Evet ya ben evcimen adamım. Hiç problem yok ama evlilik zor geliyor. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstemez 0 9 Yorumla BlueTree +1 yıl Burada ister diyorlar Yorumla BlueTree +1 yıl Bende senin gibi düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok Yorumla BlueTree +1 yıl Peki bir şey daha soracağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sg Yorumla BlueTree +1 yıl Neden kızdın ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşine bak Yorumla BlueTree +1 yıl İşim bu işte Yorumla BlueTree +1 yıl Neden agresifsin Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstrkliside vardır 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Daha fazla 0 2 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Yok be abi Yorumla sannoro +1 yıl İstisnalar kaideyi bozmaz Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet. Adet döngüsünün belli günlerinde libido yükselir bazı günlerinde düşer. Her zaman aynı derece istekli olmaz kadınlar.
Cinsellik sadece erkeklere özgü olan bir şey mi? Ne saçma bir soru.
Ama kızma lütfen
Kadinlarin hormonlari yok mu? Elbette ister.
Ama belli etmiyorsunuz
Edince sana da kasar deselerdi sen de etmezdin
😀
Bir kaç şey soracağım müsaitsen
Ben daha cok beni seven bi erkek olsun hayatımda istiyorum
Seni çok sevse ama arada sevişmek istese kızar mısın
Niye kızayım ya sanki biz sevismek istemiyoruz te Allahım
İşte bende onu soruyorum.
Kadınlarda cinsel hayatı olsun ister mi?
Bu ne bicim soru sen kendinde misin😄
Kendimdeyim evet.
Şaşırma bu kadar.
Bilmemene sasırdım kadınların da istekleri arzuları var
Ama belli etmiyorsunuz
Ne gibi
Seks istediğinizi belli etmiyorsunuz
Hayır ben hep istiyorum bazen seks mi yapılır sjsjjs
Yaş kaç
19
Keyifli mi?
Cinsel hayat için evlilik şart değil. Cinsellik için evlenmeyi hiç düşünmedim.
Yok, kadın dediğin hissiz, duygusuz canlılar.
Ama kızma
Ister niye istemesin beton mu doktuk
Belli
Etmiyorsunuz
Alnimizda s. KS istiyorum mu yazalim
😀
Tuğba Hocam bir kaç şey sormak istiyorum
Sence saç ektirmeli miyim
Keyfin bilir
Seks hayatım olmaz mı yani? Saçla ne alakası var deme lütfen kızlar çirkinsin diyor burada.
E çirkin biriyle de kızlar yapmaz.
Ne alaka ya sacla ne ilgisi var
İşte saçlarım olmadığı için çirkinsin diyorlar buda belki seks yapmama engeldir.
Ikisi arasinda bi alaka oldugunu dusunmuyorum, burada birkac arkadas oyle dedi diye de oyle olmazsin
Peki Tuğba sen güzelden anlarsın.
Sence yakışıklı mıyım?
Hic anlamam
😀 Yani fotoya bakıp yorumlayacaksın aslında ama tamam zorlamıyım şansımı
Iyi gorunuyosun
Yakışıklıyım o zaman?
Yok biz kimiz ki ihtiyaç duyacaz
Ama kızma lütfen
Erkekler birwz daha yüksek bir tık
ciddimi
Evet istiyoruz ve bunu yaşıyoruz.
yok kadınlar bitki
Sevgilim yanımda olursa sürekli
İster tabi bizimki de can
Ama belli etmiyorsunuz
Toplum baskisi
Erkekler kadar mı istiyorsunuz
Tek erkeğe mi ihtiyac. Kadınlar ne ki dimi
Öyle demek istemedim ki sordum
Kadınlara sormak lazım
Sende kadınsın
Kızım ben
Olsun cevaplayabilirsin
Cevaplayamam seks yapmadım off üstüme gelme ya
Seks yapmasan da istersin yani
Off hemde nasıll deliriyorum bildiğin
Yaş kaç
26
Çılgın bakire 😀
Neden yapmadın
Yapamadım neyse konuşamam bu konuyu
Çok mu yakışıklı arıyorsun yapmak için
Evet galiba ya da evlilik istiyor olabilirim
Sana fotoğrafımı atsam saç ektirmeli miyim söyler misin
Hayır
Peki
Peki seks yapabilecek kadar yakışıklı mıyım onu söyler misin
At buraya söyliyim
Tamam
https://www.resimag.com/i/878c8c074174
Bıkmadın mı her gün aynı sorudan?
Hayır kızma lütfen
Kızmıyorum canım 😊
Bir kaç şey soracağım müsaitsen
Yine aynı sorular
Sormak istiyorum
Saçmalama tabii ki ister
Bazen mi?
Erkeklerin kadar yani bir fark yok
Seks hayatı olanları kıskanıyorum of
Ama fazla istekli değilsin diğer sorularından anladığım kadarıyla yani seks hayatın olsa bile sıkılırsın bir zaman sonra
Biz insan degil miyiz ak
İnsansınız ama ne biliyim hiç belli etmiyorsunuz
Etsek abazan gibi atliyorsunuz da o yuzden
Haklısın bir kaç şey daha soracağım müsaitsen
Sor
Sence saç ektirmeli miyim
Böyle de yakışıklı mıyım
Nasil mutlu olacaksan oyle yap ama iyisin, once sen kendini begen yoksa kimse seni begenmez
Yakışıklı mıyım yani 🙃
Neden istemeyelim insan degil miyiz biz
Ama belli etmiyorsunuz
Evet
Ama hiç belli etmiyorsunuz
Çekiniyoruz
Yaş kaç?
31
Yaş ilerleyince istek artıyor mu?
Farketmiyor yaş ilerlese bile mastürbasyon idare ediyorum
Sana fotoğrafımı atsam saç ektirmeli miyim söyler misin
Soruyla ne alakası var
Bir alakası yok aslında ama seks yapabilecek kadar yakışıklı mıyım merak ediyorum
Bilmiyorum
Tamam işte fotoğrafımı atarsam anlaşılır
At
https://www.resimag.com/i/96d42c88b226
Göremedim
Burada mısın?
Aynen
https://www.resimag.com/i/6395af51823a
Normal fakat saç ektirsen iyi olur
Yakışıklı değil miyim
Orta
yani
İster.
Evet
Seks hayatın var mı? Keyifli mi?
Tabiki
Nadiren mi
Hayie
Her zaman mı
O kadar da degil
Ben mesela haftada bir kere mastürbasyon yapıyorum benden çok mu ister kadınlar
Degisir
Of seks hayatım olmuyor diye üzülüyorum artık
Sence yakışıklı mı değili
M
Eskorta git
Duygusuz keyifli olmaz
Sevgili yap
Kızlara açılamıyorum
Neden
Beni beğenmezlee diye
Öz guvensiz olma
Sence yakışıklı mıyım
ister tabi
Ama belli etmiyorsunuz
ne yapalim ustune mi atlayalim
https://voca.ro/1nyA2ANPvQdE
İster
Erkekler kadar mı
Erkekler evlilikten kaçıyor bence. Daha çok rahat hayat isterler
Evet ya ben evcimen adamım. Hiç problem yok ama evlilik zor geliyor.
Hayirr
Biliyordum 😀
Evet
Ama belli etmiyorsunuz
İstemez
Burada ister diyorlar
Bende senin gibi düşünüyorum
Ok
Peki bir şey daha soracağım
sg
Neden kızdın ki?
İşine bak