Seni tebrik ediyorum , böyle düşündüğün için.. sonsuza kadar yapmazsın Allah karşına birini çıkaracak sabret ve dua et daha yaşın erken sanırım çok geç değil senin için
Ben de utangactim görücü usulü benimki , evlilik siteleri gördüm ben bilmiyorum ama bir bak oralara kafana göre birini bul ve merhaba de gerisi gelir öyle değil mi , benim zamanimda yoktu böyle şeyler şimdi her şey çok kolaylaşmış, İslami evlilik sitesi görmüştüm uygulama bir dene istersen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok istemezler. Onlar rahibe hayatı yaşamayı severler.
Kadınların canı yok mu
Var ama belli etmiyorsunuz
Eden eder istediği kişiyle. Etmiyorsa istemiyordur.
Sevgililerine o zamN
@mryty ama hiç belli etmiyorsunuz
Canınız sıkılıyor zaar laf olsun torba dolsun😅
Neden öyle dedin abla
Herkesin seks hayatı vardır ama biriyle ama kendiyle dogamizda var ondan söyledim
Ama abla hep seksin peşinden erkekler koşuyot
Hayır, erkekler kendini belli ediyor sadece kadınlar da aynı, istisnalar olabilir
Evli misin
Evet
Ama sadece seks içinde evlenilmez dimi abla
Tabi ki seks için evlenmedik ama seks evliliğin bı parçası
Ama ne biliyim abla kimseyi sevemiyorum ben
Evlilik dışı sekste günah diye istemiyorum sonsuza kadar mastürbasyon mu yapacağım 🥲🤦♂️
Seni tebrik ediyorum , böyle düşündüğün için.. sonsuza kadar yapmazsın Allah karşına birini çıkaracak sabret ve dua et daha yaşın erken sanırım çok geç değil senin için
Evet abla ama ben utangacım nasıl olacak zor yani
Ben de utangactim görücü usulü benimki , evlilik siteleri gördüm ben bilmiyorum ama bir bak oralara kafana göre birini bul ve merhaba de gerisi gelir öyle değil mi , benim zamanimda yoktu böyle şeyler şimdi her şey çok kolaylaşmış, İslami evlilik sitesi görmüştüm uygulama bir dene istersen
Kapalı mısın
Biz kölemiyiz
Bilmem ister mi
İsterler bence ilk aklıma gelen