1-2 aydır falan twitterdan konusuyoruz o benimle flört ediyo galiba ama ben onunla etmiyorum dün de iliski istemediğimi acikca belirttim ama israrla boydan foto istiyo gece 3te de keske yanımda olsaydın su an diyo bi de sanal yani aynı şehirde de degiliz amac ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Seninle flört etmeye çalışıp, peşinden koşan erkeğe foto yok fakat burada herkes her detayını görüyor. KS keşfedilmemiş bir mağara çoğunluk tarafından.
04 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraf bana ait değil hiç mi fake birini görmediniz
- +1 yıl
Profilde benim resmim varrr nasıl bana benzemeyen birini atayım yemez
En İyi Cevaplar
Merhaba.
Erkekleri bilirsin, çoğu yaşadığı cinsel deneyimlerin çeşitliliğini anı yaşamak için değil, daha çok sonra anlatmak için kısacası anı biriktirmek için yapar.
Bu ve benzeri durumlarda sana tavsiyem kişiden mümkün olduğunca uzaklaşmak olacaktır.
Sakin ol hayat devam ediyor. Sorun ettiğin şeyler hayatını daha yaşanmaz kılar sadece. Derin bir nefes al ve akışa bırak kendini.
https://www.youtube.com/embed/_WusDuVFNrIIşıkla kal...
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimmm🥰🥰
Amaç tamamen boş, sen istemediğin halde hala istiyorsan ve bu tarz şeyler yazıyorsa yüzsüz ve maldır. Onun dışında ben de istiyorum bu arada flört ve sevgililerimden boydan foto çünkü o gün ne giydi merak ediyorum. Sevdiğim kişinin giyim tarzını görmek hoşuma gidiyor. Hobi olarak stilistlik seviyorum galiba.
10 Yorumla
+1 yılTek bir sebebi var. Bir erkek olarak söylüyorum bunu, lütfen ciddiye al. Bir erkek boydan resim istiyosa fiziksel görünümüne bakacak ve sonrasında cinsel istekler gelecek. Böyle çapsızlarla iletişimi kesmen en sağlıklısı :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDış görünüşüne bakmak için ve hayal kurmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaç pompa konuşma onunla, sadece skinin derdinde erkek adam foto istemez gelir görür. Adam olan böyle yapar. Gece üçte fotoğraf isteyen adam sevgilin değilse daha önce ilişki yaşamadığı n biriyse zaten istemesin. İlişki yaşaman gerekir ya bu benim der sahiplenir ve istemeye ozaman hakkı olabilir
124 Yorumla- +1 yıl
Adam onunla görüşmeyeceğimi bildiği için foto istiyo zaten birkaç defa İstanbul’a yakınım görüşelim dedi önünü kestim
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle fotoğraf atma, hele soyun oranı burayı çek gönder diyen kişi yarın bir gün seni bir de tehdit eder asla gönderme. Erkeklerin bazıları adi oluyor. Bu ne afedersin yediği nimeti bilmez üstüne pislik muamelesi yapar. Atma, görüşme, gece üçte fotoğraf istenmez. Sana tavsiyem bu model erkek ten uzak dur. Bir de Twitter dan yazılmaz. Instagram iyi, Instagram dan WhatsApp 'a geçmek daha iyi
- +1 yıl
Ay yok atmam zaten ama instagramdan yazanlar da sapık oluyor 🥲 psikolojim bozuldu bu ara
Cevap sahibi+1 yılYa herkesi aynı torbaya dahil etme erkek olduğumuz için netice de aklından geçecek tabiki bende de aynı şekilde benim de geçiyor aklımdan ama yani yine bilmiyorum daha önce sevişme falan hiç bir şey yaşamadım. Bunu evlenmeden yaşamanın da doğru olacağını düşünüyorum. O yüzden sabırlı ve bakir bir erkeğim 24 yaşım ve asla el sürmem. Abazan mıyım değilim ama istiyor muyum evet kesinlikle it gibi
- +1 yıl
Yaşa bence bir şeyler iki taraftan biri tecrübeli olması lazım sen tecrübeli değilsen tecrübeli bi kadınla ol o zaman
Cevap sahibi+1 yılBıçak daha kemiğe dayanmadı daha sabrım var ama bazen diyorum elden nereye kadar bir kızı tut seni sevsin senle bir şeyler yaşasın. Ya sen doğrusun diyorum kendime
- +1 yıl
Hahaha boş ver bence yarınımızın garantisi yok yap gitsin içinde kalmasın
Cevap sahibi+1 yılBu arada haklısın artık tutmam gerek birilerini seçmeliyim. Sona kalan donuyla kalır diye güzel bir cümle var ve doğru 45 yaşında bekar hiç evlenmemiş kişiler in hayatlarında ki boşluk hiç hoş değil
Cevap sahibi+1 yılYukarıda verdiğim örnek gördüğüm ve üzüldüğüm bir şey, bence de ya yaptığın pişmanlık geçer de yapmadığın şeylerin pişmanlığı geçmez
- +1 yıl
Kesinlikle keşke demektense iyi ki demek daha mantıklıııı
- +1 yıl
Oa 45 yaşında mısın
Cevap sahibi+1 yılYok 45 yaşında değilim evlenmemiş 45 yaşında bir kadın tanıyorum ve sanki düzenli cinsel hayatı olmamış olduğu için sürekli bir asabiyet halinde olduğunu görüyor ve anlayabiliyorum gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşındayım.
- +1 yıl
bence daha genç birini bulll
Cevap sahibi+1 yılGece gece benim aklıma yanlış şeyler sokma zaten hiç yaşama dığım şey azdırma beni en son taşa sürtücez bu ekonomi de evlilik hayal oldu zaten
- +1 yıl
Bir şey demedim sakin
Cevap sahibi+1 yılYok sakinim de ara sıra aklıma düşüyor fel fena oluyorum 😜 biriyle öyle şeyler yapmak istemek ten işte ya
- +1 yıl
Takma kafaya yap gitsin😂
Cevap sahibi+1 yılUtanan biriyim biraz geniş bir tip değilim o yüzden kaybediyorum hep ya , ben rahat değilim kız nasıl yanımda rahat hissedip bana güvensin ki
Cevap sahibi+1 yılBir sürü kızın yaklastığı bir tipim aslında ama sorun benim fazla çekingelik reel de bir halt yediğim yok belki kız bekliyor ama ben anlamıyorum biraz canım var sanırım bende
- +1 yıl
Bunu aşman lazım bence
Cevap sahibi+1 yılZaten aşmam gerek bence de çok güzel bir çocuğum kendimi sevdirmeyi sevmiyorum herhalde dokunulmaya kıl oluyorum ondan herhalde
Cevap sahibi+1 yılBeni annem hiç sevemediği için de bir kızın sevgisini hak etmediğimi düşünüyorum sanırım.
- +1 yıl
İlişki yaşşsyıpta uzak duran kadına nedenir?
Bak bunlar farklı varyasyonları ama amaç aynı. 😂
https://youtube.com/shorts/kjti2xIygbU?feature=share04 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha çok iyi ama bu videodakiler bile benim dm kutumdan daha iyi. Bana sapıklar yazıyo bu ara tahrik eden bir şey bile yok profilde sadece selfie 🥲
- +1 yıl
Klasikkk ama instagram da kalkti artik oo beğenme özelliği gelince kimse kullanmamaya başladı
Sanal seks odaklı olduğu çok açık.
boydan foto attikdan sonraki muhabbeti söylüyorum bak hemen.
Hafif açık olması yeterli oo göğüsler güzelmiş , fiziğin çok iyiymiş , squat yapıyormusun , başka bu tarz foton var mı?00 Yorumla
+1 yılÖyle oranı buranı sergilersen fotograflarda nude da at der poponuda at der gogusunude at der abazanin teki işte sende bir objesin
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ln profilimde sadece yüzüm var ayrıca bu profilde ki ben degilim ki 🫠
Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Yani pp resmine benzer pp foton varsa ve gece gece libido yukseldiyse birak boydan fotoyu ellerinle ayirmis videonu bile ister 😅
00 Yorumla
+1 yılSadece yüzünü gördüğü zaman etkilenmiştir senden Vücudunu da görmek istiyor zayıf mısın kilolu musun g********* nasıl her şeyini görmek istiyorum
00 YorumlaSanalda binbir efektle, makyajda yüzü güzel olan kızların çoğu hayalkırıklığı çıkıyor, o yüzden olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gece 3 te foto istiyosa zaten senin güzel yüzün için değildir o :) ki pp'de gayet de boydan güzel bi foton var. Başka ne istiyomuş? 🙂
00 Yorumla
+1 yılSeni arzuluyor amacının gerçekten anlamadın mı.
02 Yorumla- +1 yıl
anladim da hic görüsmeyecegimizi bile bile israrla devam ettirmesi sacma
- +1 yıl
Engelle o zaman.
+1 yılAtma fotoğraf falan gece istiyorsa amacı belli yani bir de ilişki istemiyorum demişsin.
10 Yorumla
+1 yılCevabını bildiğin soruları sorarak neden vakit öldürüyorsun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Amaç boş zaten olmayacağını biliyor ne koparsam ne alsam iyi modu..
00 YorumlaSanal seks yaparak kendinu tatmin etmektir..
ya da fotografi alip yayacaktir sitelere00 Yorumla
+1 yılPp de var zaten boydan masallah üzerini giyin usutecen
00 Yorumla
+1 yılSapık bir zihniyete sahip olduğu için. Başka bir sebebi yoktur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEyer niyetin yoksa salla gitsin ne uğraşıp duruyorsun,
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Amaci ne olabilir sence? Aziyo gece ve senin onu bosaltmani istiyor.
00 Yorumlafantezi olsun diye, fiziğinin her kismini görmek ve sicak hazlar arzulamak için yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vücudun guzelki boy resmini isteyip mastürbasyon yapiyordur
00 YorumlaSapık bu
https://youtube. com/shorts/YmRGq1q3mQs? feature=share00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılLibidosu yuksek mastürbasyon yapacak malzeme ariyor
05 Yorumla- +1 yıl
Bence de
Cevap sahibi+1 yılSen istiyor musun peki
- +1 yıl
Yoo
Cevap sahibi+1 yılEngelle gitsin o zaman
- +1 yıl
Aynen
+1 yılselam seni kolay bulmuş demek ki ya da güya sana karşı çok akılı.. neden buluyon böylelerini ciddi sana değer verme biri yok mu :))
04 Yorumla- +1 yıl
Ben bulmuyom onlar beni buluyo
- +1 yıl
Hmm çok sosyal birisin o zaman. arkadss cevren çoktur demek ki :))
- +1 yıl
Yani evet
- +1 yıl
Nerde yasiyosunuz ki
+1 yılBacaklarını görmek istiyordur ondan böyle bir istekte bulunmuştur
00 Yorumla
+1 yılDötüne bakacak baska ne açıklaması var
20 YorumlaBaşka erkek bul yavrum bunla olmaz
08 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir erkekle olmuyo🥲
- +1 yıl
sevgii sadece cinsellik istemiyorum reelde
- +1 yıl
Seks yokkkkk sadece bolca sevgiiii
- +1 yıl
pü ama
Yaramazlık peşinde kamil
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef;( fazla ısrarcı
Sanal yapmak için ister
00 Yorumla
+1 yılAmaç belli seninle ilişkiye girmek istiyor
00 Yorumla
+1 yılDetay istiyor aslında 😂
00 YorumlaNe için olacak asılacak mala ondan
00 Yorumla
+1 yılAyıp etmişsin eli s*kinde kalmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kızdan kim olsa boydan foto ister
00 Yorumla
+1 yılErkekler görsel varlıklardır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı. Kendi kendine bi ilişkiye başlamış olabilir
00 Yorumlasenin pp deki gibi kız mı diye merak ediyordur 😊
00 Yorumlagüzellikleri tam görebilmek için :)
00 Yorumla
+1 yıle pp de ki fotoğrafını atıver yeter ona
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoyunu merak etmiştir
00 Yorumla
+1 yılazmis kanka boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoydan neden istiyorsun desene
00 Yorumla Libidosu artmış sana abla
00 YorumlaProfilde zaten boydan var daha ne istiyo sjjsj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoyunu görmek istemis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni si kmek istiyor olabilir
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSence neden peki
- +1 yıl
Bilsem sorar mıyım a*k
Cevap sahibi+1 yılBence fiziğin çok güzel tatlım 😘
- +1 yıl
Öyle sağ ol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim tatlım
Cevap sahibi+1 yılSana bi itirafım var bu arada
- +1 yıl
Ndyı
- +1 yıl
Ney
Cevap sahibi+1 yılMemelerin çok hoş görünüyor 😘
- +1 yıl
Tamam
Cevap sahibi+1 yılNey tamam tatlım
- +1 yıl
Sus
Cevap sahibi+1 yılTkp atıyım. Özele gelir misin
- +1 yıl
Hayır
- Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılBoydan heryerine bakmak icin olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbul'da misin Sen hangi sehirdesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. At sen de ne olacak yani
00 Yorumla
+1 yılKalça görmek istiyor
00 Yorumla
+1 yılSende nude at
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır 🤨
- +1 yıl
Kafam o kadar gidik ki keşke bana atsan
- +1 yıl
Kafanı s
- +1 yıl
Umrumda değil yap ne yapacaksan
+1 yılHayal kurmayı ister belki 🙈🤣
04 Yorumla- +1 yıl
Kendi kendine kurabilir
- +1 yıl
Kendi kendine kurar zaten
- +1 yıl
ha sen birlikte diyorsun sandim
- +1 yıl
Tek başına hayal kurar
Hemde ne hayaller
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon malzemesı yapacak o yuzden
00 Yorumla
+1 yılMerak etmis
14 Yorumla- +1 yıl
Niye gül aman gulmek iyidir gecen bn bitane cocugun yorumuna aksama kadar guldum tesekkur ettim kendisine beni guldurdugu icin hayatimda hic okadar gülmedim yeminle🤣🤣🤣🤣🤣🤣👈
- +1 yıl
Õldurdu beni
Fiziğini görmek 31. Malzemesi yapmak için
00 Yorumla
+1 yılHayallerini tasarlamak için ölçü ve analiz yapar
00 Yorumla
+1 yılNude da iatiyoruz
00 Yorumla
+1 yılMalzemeyi göreyim kötüyse zaman kaybetmiym diye
00 Yorumla
+1 yılAmaç tatmin olmak. IQ kaç?
00 YorumlaRahatlamak için.