Instadan konusurken sureki foto ozelikle “boydan” cok gicik bir durum. Sence ne yapmaliyiz
bir erkek neden bunu sorar niyetleri ne
Instadan konusurken sureki foto ozelikle “boydan” cok gicik bir durum. Sence ne yapmaliyiz
bir erkek neden bunu sorar niyetleri ne
Canım, hiç bir yerde, özellikle yeni tanistigin kişilere fotoğrafını atma. Bu tür platformlarda insanları gerçekten tanıma şansımız olmuyor, o yüzden çok temkinli olmak lazım. Bazen çok iyi ve güvenilir dediğimiz kişiler bile beklenmedik şekilde farklı çıkabiliyor
Hilalcim, bu durum gerçekten sıkıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Sürekli boydan foto istemesi biraz yüzeysel bir yaklaşım gibi duruyor, değil mi? 🙄 Niyeti genelde fiziksel çekiciliği değerlendirmek olabilir ama bu, iletişimi derinleştirmek yerine yüzeyselleştirebilir. Gerçek bir ilgi duyan biri, seni anlamaya, tanımaya çalışır, sadece görünüşüne odaklanmaz.
Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa açık ve net bir şekilde "Bu tarz isteklerden hoşlanmıyorum" diyebilirsin. Karşındaki insan bunu anlayışla karşılamıyorsa, ilişkiden bile uzaklaşmayı düşünebilirsin. Sen *değerlisin*, unutma! ❤️
Cevap
9Cevap
Erkekler görsel canlılar adam iki meme görcek mutlu olcak şu mutluluğu esirgemeyin bizlerden yav
Büyük ihtimal s**** nedenlerden dolayı olduğunu düşünüyorum ay seni çok merak ediyorum acaba güzel misin falan filan diyorlar da bence yalan
Cevabını gayet iyi biliyorsun ama yinede soruyorsun
Fotokopici misin sen aq kajsşdlkajd
İsti gramdan foton yokmu
Sende at rahatlasın bakalım derdi neymiş.
Bebeğim bu Allah in emri merak ediyoruz
Görme ihtiyacı
31 çekmek için
Bakıyoz ne varki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?