Cinsel Yaşam Sevgilime sevişmede iyi değilsin dedim, kırılmış mıdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 O başladı sen kadın ol diyor çocuk gibisin Sen istekli değilsin bende onu dedim Yok kırılmadım diyor Ama hala çocuk gibi davranıyorsun Güncellemeler+1 yıl Sizce haketti mi Sevgilime sevişmede iyi değilsin dedim, kırılmış mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Ne gerek vardı böylesi konuşmalara 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hakkediyor Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl İlişkide düzeltebilirsin Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Keşke kırılsaymış belki düzelirdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla SadeceErenn +1 yıl Söylediğin şeyi umursamamış aynı devam eder senin için faydası olmaz Yorumla
nooralice Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Egosunu yıkmışsın... ;)Kıyamam,. Ahahah 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. dogru hareketogrenssin 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kırılmıştır 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kırmışsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne gerek vardı böylesi konuşmalara
Hakkediyor
İlişkide düzeltebilirsin
Keşke kırılsaymış belki düzelirdi
Neden
Söylediğin şeyi umursamamış aynı devam eder senin için faydası olmaz
Egosunu yıkmışsın... ;)
Kıyamam,. Ahahah
dogru hareket