Cinsellik dışında ilişkimiz o kadar iyi ki ayrılığı asla düşünmem ama gerçekten çok kötü sevişiyor. İsteksizliğimin sebebi kendisi ama kırılmasın diye söyleyemiyorum bu sefer de altında farklı şeyler arıyor. Dürüst olup konuşsam mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılHele de seviyorsan bu konuda ona dürüst olma kesinlikle. Genelleme olmasın ama çoğu erkek seks ve başarısızı aynı cümlede duymayı kaldıramıyor. Çevremden örnek vereyim bunun dendiği ilişkilerde söyle şeyler oldu; arkasından konuşulup o yaftası yapıştırılanlar oldu, görüşmeyi kesenler var, hakkı olan imkanlardan kasten mahrum bırakanlar, aldatanlar çoğunluktaydı vs. Deneyimle sabit, aman diyeyim direkt söyleme bunu.
Yapabileceğin şeyler yok değil. Yeni şeyler deneyelim diyerek onu o yeni bölgede istediğin gibi yönlendirebilirsin. Aksesuarları tavsiye ederim.
O da işe yaramazsa son yıllarda piyasaya çokça yeni tasarım sürdüler, kendi kendine zaman geçir biraz şımart kendini canım ona mı kaldın.01 Yorumla- +1 yıl
Daha net yazsaydın tatlım biraz şifreli gibi :)
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu çok ciddi bir sorun. İlişkiyi temelinden sarsabilir. Bu yüzden bir an önce konuşmalısınız.
Elbette bu şekilde söylemeyin ama suloyle yapmayı deneyin en azından.
İlişki sırasında yaptığı hoşunuza gitmeyen şeyleri ona söyleyin. Daha çok hoşunuza giden şeylerde daha çok keyif aldığınızı gösterir şekilde inleyin ya da direkt bana şunu yap ve diye söyleyin. Sonra da ekleyin. Böyle yaparsan daha arzulu beni ortaya çıkartabilirsin00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi de sen ona köle misin. yahu sen manyak mısın neden kendini ona mecbur hissediyorsun
o adam açıkça söylerken sen neden gizliyorsun düşünce ve duygularını
adam açıkça söylüyor. sen de söyle
köle misin yahu. manyak mısın. deli misin. nedir bu mecburiyet. erkek nesli tükendi de tek o mu kaldı
kendinize neden hakaret ettiriyorsunuz üstelik hakareti karşıdaki hak etmişken.
siz gerçekten manyaksınız00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir ilişki sadece cinselliği tatmin etmiyor sizi, iki yol var eğer cinsellik daha ağır basıyorsa sizde. Ya koparacaksınız ilişkiyi, ya da bu durumu göz ardı edeceksiniz. Bu arada üçüncü bir çözüm daha var hemde en güzel çözüm, darılmaca gücenmece yok ben öğreteceğim ve benim istediğim gibi olacak diye açık yüreklilikle söyleyip , ona öğretebilirsiniz..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
119Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOna çok kötü sevişiyorsun demek yerine mesela onu daha iyi yapmak için uğraşabilirsin nasıl yapabilirsin örnek vereyim mesela Bir şey yapmak istiyorsun işte biz bunu yapmıyoruz sen bunu bilmiyorsun demek yerine öğretmeye çalışabilirsin yani işte şöyle diyebilirsin bak şöyle bir şey var biz bunu yapalım mı ne dersin bir kerede bunu deneyelim mi diyebilirsin mesela içindeki ona karşı olan arzuyu göster
21 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılTakım Çalışması yapın.
Düzğün bir Cinsel İlişki için iletişim Şart.
O yüzden Açık bir şekilde iletişimini kur.
Ve Yatakta adıım adım ilerleyin.
Ayıp ya da yanlış değil Performans düşükse bunun farklı nedenleri olabilir.
Mesela Maddi Sıkıntılar
Hayat yormuş olabilir
Orta yaş Krizine girmiş olabilir.
Bunun gibi birçok şey olmuş olabilir.
Onedenle olması gereken Mertçe birbirinizin istek ve Arzularını konuşun.
Zaman ve Ortam da önemli.
Yoğun olmadığı zaman konuş Haftanın günün Stressi olduğunda değil.
Ok20 Yorumla iyi sevişmek , kötü sevişmek.. bunları çok takmayın.. konuşun.. neyi nasıl istediğinizi , nelerden hoşlandığınızı paylaşın.. yönlendirin partnerinizi.. zaman içinde oluşur o uyum.. duygu yoğun bir kötü sevişmeyi, şehvet yoğun iyi bir sevişmeye tercih ederim şahsen ben.. çünkü öpünce bile içim titrer yoğun duygularımla sevişirken.. bu arada, yaşınız kaç başınız kaç evli bile değilsiniz , neyin iyi sevişmesi kötü sevişmesi.. nesiniz siz , profesyonel sevişme makineleri misiniz? bu neyin problemi böyle? iyi sevişemiyormuş sevgilisi diye isteksiz olmak.. sizin duygularınızda da bir problem var sanki bilemedim.
10 YorumlaBuradaki kötüden kasıt nedir? Onu da söyleseydin daha doğru yorumlar gelebilir.
100 Yorumla
+1 yılO sana "isteksizsin" derken sen kırılmıyorsun ama? O, sana karşı açık sözlüyken hiç problem yok, ama sen biraz açık sözlü davranınca kalbi mi kırılacak? O sana nasıl ki senin isteksiz olduğunu söyleyebiliyor, sen de ona onun kötü seviştiğini söyle. Sen biraz açık sözlü oldun diye ilişkinin biterse de bitsin. Senin açık sözlü olmaya çekindiğin bir ilişki ve kötü sevişen adam; böyle hayat mı geçer?
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKötü seviştiğini söylemezseniz de siz mutsuz oluyorsunuz.. Her türlü mutsuz oluyorsunuz zaten.. Bencilce davranıyorsa ve bir de bu durumdan sizi sorumlu tutuyorsa kesinlikle söylemelisiniz.. Cinsellik üzerine de konuşabilirsiniz oldukça normal bir konu.. İsteksizsin derken nasıl ki zorluk çekmiyorsa karşı taraf, sizde açıkça fikrinizi belirtebilirsiniz iğnelemeden.. Keyifli günler..
30 Yorumla
+1 yılhayvanlar koklaşa koklaşa,
insanlar konuş konuşa anlaşır.
karşılıklı isteklerinizi arzularınız taleplerinizi birbirinize söylemeniz gerekir. yoksa zaten ilişkiniz çöker. karşındakini rencide etmeden ben şunu şu şekilde denemek istiyorum diye gir konuya ya da dizginleri eline dominant ol patron sen ol sen yönet süreci sen baskın ol
ne bilim aklıma başka bir şey de gelmiyor.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanımefendiler cinsellikte tecrübeli çapkın playboy tarzı beyleri seviyorlar. Ben bakir itici ve tecrübesiz olduğum için herkese idealindeki eşi kendime de huzurlu bir yalnızlığı diliyorum. Herkes hayalindeki hayatı yaşasın. Kimse kimseyi ezmesin üznesin incitmesin.
10 YorumlaEvet. Ayrıca bu sekilde ne kadar süre dayanabilirsiniz ki.
Ama güzel bir sekilde anlat. İsteklerini , istemediklerini dile getir. Belki potansiyel var cesaret istiyor. Bilemezsin. Kendini sana uydurabilir.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah insanı yaratırken diğer canlılarda olmayan konuşma yeteneğini de vermiş, ama insanlar bunun gücünün farkında değil. Konuşmak, daha doğrusu adabıyla konuşmak bu kadar zor olmamalı. Bu söylenmez, edilmez diye diye uzaklaşıyor insanlar birbirinden. Bence al karşına yapıcı bir şekilde konuş.
00 YorumlaSen onu yönlendir o halde..
Ondan nasıl bir performans istiyorsan o an kulağına fısılda ama bunu asla sert bir dille değil ateşli bir dille söyle.. onu kamçılayacak şekilde davran. mızmızlanarak değil.. arzulu bir tavır sergileyerek yap..00 YorumlaCinsellikte partnerin seni anlamiyorsa konuşmalısınız ileride sorun yaşarsınız yani her sorunu konuşarak çözebildigimiz gibi bunuda konuşarak çözebilir siniz ve emin olun konuşunca ilişkiniz dahada güzel sağlıklı olacak
00 Yorumla
+1 yılNasıl sevişmesini istiyorsan konuşursunuz öyle sevişirsiniz ama bunu kalp kıracak şekilde söylememelisin orta yolu bulacaksanızda artık bulamaz hale gelirsiniz. Bu konuyu ertelersen sevgilin onu aldattığın kanısına varacaktır.
00 Yorumla
+1 yılkonuşursan bir şey değişmez ki. bu saatten sonra sevişmeyi mi öğrenecek. ten uyumunuz yok. birbirinizi ya aldatacaksınız sonunda ya da ayrılacaksınız. bu arada kötü sevişmeden kasıt nedir merak ettim :)
00 YorumlaKanka birliktelik esnasında hadi değişiklik yapalım de? Ve p.. rn video açın. İkinizinde hoşuna giden. Bu adam gibi ol vs vs yönlendir. Emin ol. İlişkiniz biraz güzelleşecektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılHer şeyin bi üslubu vardır ya kötüsün demektense hoşlandığın şeyleri söyleyebilirsin. Denemek istedüğin şeyleri söyleyebilirsin. Kötü olduğunu söylemek, ayrılmaktan öte, özgüven kırıcı
10 Yorumla
+1 yılEfendi gibi doğruyu konus aksi halde iliski nekadar ileri seviye olursa olsun eger cinsel tatmin yoksa o iliskinin duvarı yavas yavas yıkılmaya baslar bana maval okumasın kimse
10 Yorumla
+1 yılSen ilişkinizin zarar görmemesi için susarken, onun senin kötü seviştiğin için seni suçlaması doğru değil. Dürüst bir şekilde konuşmalısın. Beklentilerini söylemelisin sevgiline.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim @yüzemeyenbalıkk
Gizli Üye(30-35)+1 yılben söylediğim halde değişen bir şey olmadı ama hala suçlu ben oluyorum. Hayatına o kdar insan girmiş ama bir kadına gerçekten nasıl dokunulur haberi yok ama suclu ben oluyorum
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜstelık ne yapacağını ben söyleyınce de bir anlamı kalmıyor açıkcası
- +1 yıl
Ne alaka birlikte öğrenebilirsiniz, hayatına birçok kadının girmesi de bir şeyi değiştirmez. Senin vücudun zevklerin farklı. İsteklerini yasaklarını söylemen lazım ki birbirinizi iyi tanıyabilin
Cevap sahibi+1 yılSöyledim zaten basta söylemeden ima ettim zor anladı söyledim bu sefer söyledgim ıcın yapması hosuma gitmedi bu kdr basit herkes aynı olmak zorunfa değil birini uyarmak etmek hosuma gitmıyor
+1 yılİyi yapıyorsun söylemiyorsun artık ömür boyu isteksiz kalırsın kocan da zevkini alır!
Affedersin ama aptal olma söylersen sevişirken ne yapıp edip zevkini yaşatmaya çalışır, akıllıysa tabi değilse ve sevişirken tek kendini düşünüyorsa, terk et derim bundan sana hayır gelmez00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılEger kafaniz uyusuyor mutluysaniz cinsellik icon ayrilma
Hayat cinsellikten ibaret degildir.
Zamanla tecrube edinir. Biraz yonlendirme yap sevisirken.00 Yorumla
+1 yılSırf bu sebebten ayrılmak bence saçma... ögret ozaman ona söyle şöyle yapsan daha iyi olur de böyle yapsan daha iyi olur de :D ki yerden yere vursun seni :D
00 Yorumlaİnan sevgilimle bende hicbiseyi bilmiyorduk birbirimizin ilkiyz. Cinsellik hariç tabiki. Herşeyi birbirmzde öğrendik, yani öğretme yanlısı ol ayrılmak yerine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Herkes yardım cı olmak için yorum yazıyor fakat sanırım kendini dev aynasında gördüğünden dolayı bu insanlara tenezür edipte 1 cvp bile yazmıyorsun yazıkne diyeyim başka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü sevişiyor derken nasıl yani? Bende de biraz böyle bir sorun var yani partnerimin kötü seviştiğini düşünüyorum.
51 Yorumla
+1 yılKesinlikle konuş
Güzelce söyle
De ki sorun bu o yüzden böyle ortak bi çözüm bulalım
Yoksa konusmadan nasıl ilişki olabilir ki10 Yorumla
+1 yılSöyle bence bunu. Bilmeye hakkı var. Zevk almıyorum de ne var yani. O da kendinindeki hataları değiştirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Di mi hayatı bu kadarda takmaya gerek yok. Neyse oo 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç Utanmıyor Musunuz Dimi Böyle Şerefsizce Soru sormaya Evlenmeden Haram be haram Bunu kafamdan uydurmuyom Müslümansan aç hadis ayet oku Müslüman bir kimse nikahsız Cinsel İlişkiye giremez he ben müslüman değilim diyorsan o zaman eyvallah
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikte ilişkinin büyük bir parçasını oluşturuyor. Normalde sıkıntısız bir ilişkiniz varsa cinsellik için bitmesi kötü olur. Nasıl diğer sorunlar konuşularak çözülüyorsa bu da aynı şekilde konuşularak çözülebilir, çözülmeli bence. İyi geceler.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence konuş.. ya da seçilirken yönlendir şöyle yap böyle yap diye.. zamanla alışırsa devam edersin olmadı yapacak bir şey yok..
10 YorumlaBence konuş, isteklerini açıkça belirt ki o da kendini ona göre ayarlasın. Değilse aklına farklı sorunlar gelir ve bence buna gerek yok.
10 YorumlaBiz de öyleydik, kendisine açık açık söyledim. Şu an daha iyi durumdayız
24 YorumlaKotu derken nasl yano. Anlatırsan biseyler soyleyebilirm
24 Yorumla
+1 yılDoğruyu söyle seviyorsa seni memnun etmek için kendini düzeltir
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılSen ondan daha iyiysen ilişkiyi sen yönet, sen öğret, madem cinsellik dışında sorun yok. Ve asla ayrılmayı düşünmüyorsun.
00 Yorumla Ayrılmaz söyle deki yavaş seviş soft hayvan gibi değil ama hayvan gibi sevişmekte ayrı güzel sert sevenler için.
00 YorumlaGüzelce anlatırsan sorunu çözüm bulursun.. nedemislar hayvanlar koklasa koklasa insanlar konuşa konuşa... her şey seks degildir
00 Yorumla
+1 yılMadem çok kötü kontrolü sen ele al. Bu defa kendini bana bırak de bütün maharetini göster oda biseyler ogrensin
00 Yorumla
+1 yılBence söyle bunu gizlememelisin cinsellik tatmin edince ve edilince güzeldir, kendini geliştirmek yerine bu yüzden ayrılacaksa olması gereken olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım seviştiğim kimse bunu söylememiştir söylese de umrumda olmaz da bi vicdan yapasım geldi soruyu okuyunca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım belki de sen isteksizsindir
Sevgilinin kötü seviştiğin nasil anladın biraz detay verir misin30 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan tatmin olmuyorsan yapma zaten kendine yazık
11 Yorumla- +1 yıl
Ve söyle yani uyar
O sana derken bir şey olmuyor da sen deyince mi problem olacak?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yüzünden yıkılan evlilikler var söyle toplasın kendini
10 Yorumla
+1 yılSorun ciddi ama bir gün değil ömür boyu aynı şeyi çekmek yorar insanı
10 Yorumla
+1 yılDirek soyleme aklini calistir bence sen akıllı bir kadınsın taktik uygula kapiş..😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Keyif almadigin durumu doğru olarak ifade edebilirsin
00 YorumlaDoğruyu söyleke iyidir, belki iyi olabilmek için çabalar..
00 Yorumla
+1 yılKötü sevişiyor derken? Erkem boşalma falan mı? Belki de sen öyle yorumluyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılNeden nasıl kötü sevişiyor ki? Bir kıza göre kötü sevişmek nasıl bir şey merak ettim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaten sevişmek bir sanattır herkes osanatta sanatkar usta olamaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayatiniz iyi değilse ilerde sorun olabilir bence simdiden soyle yol yakınken
00 Yorumla
+1 yılDürüst olup konuş tabi. Biraz gururu incinebilir ama en azından gerçeği bilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Kesinlikle dürüst olup konuşmalısın. İnsanların ilişkilerinde belirli kriterler vardır. Cinsellik kaçıncı sırada sen daha iyi biliyorsun kendini.
00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin, onun eksik olduğu bir konudan dolayı mutsuz olmamalısın
00 Yorumla
+1 yılO sana seni düşünmeden bunu diyebiliyorsa sende onu düşünme açıkça söyle
00 YorumlaKonuşman en doğrusu yoksa hep senden bilip sana karşı sogumaya başlayacak
00 Yorumla
+1 yılKonusun bence ya da ayrilin maalesef kotu birsey...
00 Yorumlaiyi bir ilişkiyi bitirmemek için kesinlikle konuşmalısın..
00 Yorumla
+1 yılDürüst ol neden ayrılsın kendine çeki düzen verir
30 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim isteksizsin diyor ama çok kötü seviştiği için böyle olduğumu bilmiyor, doğruyu söylesem ayrılır mıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım