2 kız aynı evde kalıyoruz normalde. Ama ev arkadaşım memleketine gitti. Ve yaşadığımız şehre küçük kardeşi gelmiş. 1 hafta biz de kalabilir mi dedi. Ben de tamam dedim. Ama çocuk küçük falan değil 20 yaşında.
2 gün oldu beraber kalıyoruz. Beraber TV flan izledik dün akşam oturup ben uyuya kaldım. Uyandırmak yerine kucaklayıp götürmeye yeltendi ama ben uyanıp kalktım.
Bakışları falan da değişik gibi gelmeye başladı. Acaba cinsel bi çekim mi oldu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara baktım da iki şey arasında karar ver bu çocuğu istemiyorsan gir odana tuvalet ve yemek ihtiyacı dışında odandan çıkma cumaya kadar da tv izlemeyiver, misafirlik için geldiği yerde böyle düşünmesi çok yanlış kültürümüzde misafirliğe gittiğinde oradan çıkıncaya kadar oradaki insanlar ailendir. Ayrıca ne diye seni kucaklıyor ne münasebet diyemedin mi sana mı kalmış diye? Dediği gibi seni düşünüyor olsa üzerine bişey de örtebilirdi kucağa almak biraz aşırı olmuş sarhoş değilsin sonuçta aldığı an uyanacagini bilir. İleride pişman olursun birkaç günlük eğlence ve macera için ama çocuğun yaptığı şeyler seni rahatsız etmek yerine ilgisi hoşuma gitti dedirtiyorsa şunu da bil çocuk sadece seni elde edinceye kadar ilgi gösterir, ha yok bu çocuktan hoşlanıyorsan içinde bir kıpırtı oluyorsa da kır zincirlerini hayatta böyle bir şey bir daha önüne gelmez spor yaptığı bir anda gidip yardımcı olayım mi de onu sırt üstü yatırıp dizden aşağısına otur mekik çek de, eğer senden etkilenirse belli olur zaten sen de yavaş yavaş yukarı doğru çıkar soğum sonunda da öpmeye başlarsın, veya duşa girdiğinde tuvalete geliyorum diye girip orada uzun kal onu izle veya dinle (camlı duşakabin mi perdeli küvet mi var bilmiyorum) duruma göre içeri girip öpmeye başla ya da onun dışarı çıkmasını bekle o çıkınca ona doğru gülüp kalkıp bir şekilde öp işte😂 bak ben hem Melek hem de şeytan tarafın olarak konuştum sen karar verip sonucu yaz bana.
14 Yorumla
Soran+1 yılMekik çekerken ayağına oturayım diyorsun ha. Sen de fenasın ya 😂
Cevap sahibi+1 yılÖnce oraya sonra da yukarı doğru çık ve heyecanı alttan alttan hisset😂 geldiğim iyi olmuş tüm kaslarını çalıştırıyorum bak iyice kas yaptın falan dersin 🙈 ama şu kısmına da üzüldüm şerefli Türk ordusuna girmeye çalışan birinin misafirliğe geldiği yerde ev sahibine böyle işler yapması üzücü, vay güzel orduma ki böyle tipleri mensubu yapmak için sınava tabi tutuyorlar. Yeni neslin üniversite gençliği bu yüzden çok ama çok boş kafalarında ders meslek vs yok ya kolay yoldan para kazanma ya da gününü gün etme. Çoğunuz serbest kuralsız hayatlar yaşayabilmek için aileden okumak diye kaçıyorsunuz.
Soran+1 yılVizyonsuz
Cevap sahibi+1 yılVizyonsun? Ben mi? 😅
En İyi Cevaplar
+1 yılOnun durumu yoksa sen otele git 1 hafta ama orada birlikte kalmanız demek kötü yanlışlara zemin hazırlamak olur , be işin saçma olan tarafı sen neden kapısı kitli odanda uyumadın da ulu orta yerde uyuyup buna fırsat verdin?
00 Yorumla
+1 yılOnun açısından 20 yaşında bir erkek çıtır bir kızı bulmuş zaten ergenlikten çıkmış ister de ister ne fanteziler kuruyordur senin hakkında mesele senin ona bir çekim hissedip hissetmemen
00 Yorumla
+1 yılUyandırmak istemedim demesi yalan uyanmasan belki seni odaya götürüp yatağa bırakıp bir yerlerini eller ya da açıp bakardı belli olmaz belki üstünü açıp foto çekerdi
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yapmaz
- +1 yıl
Nerden biliyon yaralı değilsin olsan normal derim yabancı demedinmi arkadaşının kardeşi belliki hoşuna gitmişsin öyle yapmaz denilen yapıyo zaten bende diyordum yapmaz ama yaptı
Soran+1 yılNe yaralısı
- +1 yıl
Seni kucaklamadımı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yaralı olsan kucaklaması normal
Soran+1 yılHı yok uyuyodum
- +1 yıl
Bende onu diyom bişi yapmak istemiştir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmuştur öyle baktığında göre
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın değil, nişanlın değil yani seni kucaklamaya kalkması kesinlikle yanlış bir davranış. Yaşı da ergenliğin zirvesi olduğu için cinsellik dürtüleri yüksek olabilir çocuğu net olarak tanımadığım için ne düşünüyor tam olarak bilmiyorum ama yaptığı şey çok yanlış.
23 Yorumla
Soran+1 yılUyandırmak istemedim falan dedi aslında
- +1 yıl
Tamam da yaptığı yanlış.
Soran+1 yılEvet
Aynı evde tanımadığın bir erkekle kalman hiçte mantıklı gelmedi bana. Birde kucaklayıp yatağa götürme fantezisi gerçektende ilginçmiş.
13 Yorumla
Soran+1 yılUyandırmak istemedim falan dedi
Soran+1 yılBan da garip geldi
+1 yılYanlış şeyler yapıyorsunuz farkında değilsiniz ben ne diyim toplum bozuluyor. Kalacak başka yer yok muydu
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta kalması gerekiyor. Askeri mülakat varmış. Pek durumları da yok.
Sen kabul etmezsen otelde falan kalır dediler ama ben kalsın dedim. Durumları çok yok biliyorum. Gönlüm el vermedi
+1 yılYalnız çok saçma. Ev arkadaşının kardeşi bile olsa 18 yaşı geçti ise o çocuk değildir. Birlikte kalmanız saçma şahsen rahatsız olurdum
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta Ankara'da olması gerekiyo askeri mülakata girecek ve otelde kalmaya pek durumu yoktu
- +1 yıl
Tama da bu onun sorunu
Soran+1 yılVicdan yaptım aldım işte. En yakın arkadaşımın kardeşi diye
- +1 yıl
Bı daha yapma bence. Seni taşımak istemesi falan misafir misafirligini bilmeli
Soran+1 yılUyandırmak istemedim falan dedi ama yakınlaşmak istedi bence
+1 yılHoşuna gidebilir kadınsın. Kadın gördü canı ister istemez mi? Erkek sonuçta. hayaller bile kurar ama nazikçe Red et ya da kabul et. Onun da ihtiyacı var.
00 Yorumla
+1 yılSende az değilsin bira gönlün var gibi babada öyle geldi çocuk belli ki çekingen ben olsaydım şimdiye gönlünü yapmıştım beraber uyuyor olurduk
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Karşı taraftakinin potansiyel ve girişkenliğine bağlı orada seni kucaklayarak ürkütmeseydi farklı bir konu üzerinden çözebilirdi bana denk gelmemişsinki
Çekim iki kişi arasında olur, karşı taraf sana tek taraflı yaklaşıyorsa bu bildiğin sana iş koymak yani seni ayiklamaya çalışmak olur.
00 Yorumla20 yşnda bir erkeğin aklı nerdedir tahmin edersin. Dikkat et 😁 ama fakir sevindirmek istiyorsan devam
00 YorumlaCinsellik düşünerek yaptı büyük ihtimal, Saf bir düşünce olsaydı üzerine gider bir örtü örterdi ben öyle yaptım en azından.
00 Yorumlahata sende
kız başına tek bir erkekle evde kalmak 🤔
şaka yapıyorsun sanırım 🐱
ateş ve barut aynı yerde, ondan sonra neden yandi diyorsun00 Yorumla
+1 yılBaşta hata sende. Niye kabul ediyorsun? Bi erkekle bi kadın 4 duvar arasında kalırsa normal cinsel çekim olması vb şeyler
05 Yorumla- +1 yıl
Gayet de arkadaş gibi bakılabilir.
- +1 yıl
@ŞovalyeBey Bu yazdığınız karakter meselesi denebilir. Çünkü herkesin ne karakteri ne de zihniyeti birdir.
- +1 yıl
- +1 yıl
@ŞovalyeBey Ancak dediğim gibi karakter ve zihniyet meselesi. Karakteri düzgündür zihniyeti iyidir o zaman belki olabilir. Ama bu güvensizlik ortamında kime güveneceğiz?
- +1 yıl
+1 yılBu sorunun altında
Bende bir çekim var onda da olmuş mudur aslında... :)
O yüzden onda da olmuştur.00 Yorumla
+1 yılOlmuştur kafasında deli sorular vardır nasıl yanaşırim gibisinden
02 Yorumla
Soran+1 yılOf ya
- +1 yıl
Ne of ya eline koz verme sende o zaman
+1 yılHiç normal bir durum dikkat et kendine ayrıca kabul etmen de çok saçma
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta kalması gerekiyor. Askeri mülakat varmış. Pek durumları da yok.
Sen kabul etmezsen otelde falan kalır dediler ama ben kalsın dedim. Durumları çok yok biliyorum. Gönlüm el vermedi
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Belki de olmuştur.. çocuğun enerjik yaşları sonuçta
04 Yorumla
Soran+1 yılErgenlik mi
Soran+1 yılSaçmalama ahshdhhe
O yaştaki bir erkekte cinsel istek tavan noktasında olur
05 Yorumla
Soran+1 yılErgenlik döneminde mi hala
Soran+1 yılAnladım olabilir
Soran+1 yılteşekkür iyi günler
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Yani şimdi onun yaptığı normal değilde asıl sen ne istiyorsun o önemli bence sonuçta o ateş sen barut yaklaşmış da patlamamış eee var mı gönlün patlamaya
00 YorumlaAçıkçası tehlikeli bir durum seni ablana söylerim diye tehtid edersen geri çekilir bence
00 YorumlaOlabilir yani her erkek arzulayabilir evde kiz varken eğer bir de seksi ve bakimliysaniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYabancı birinin ne işi var evinde, ne yapacağı belli mi olur
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam o zmn başka şeylere de gönlün el vermesin.
Soran+1 yılNası yani
Soran+1 yılSokaktan geçen adamı almadım eve herhalde arkadaşımın kardeşi
Cevap sahibi+1 yılArkadaşının kardeşi diyorsun knk sokaktan geçen adamdan hiçbir farkı yok gözünü aç devir kötü
Cevap sahibi+1 yılTroll olduğunu düşünüyorum aslında ama yine de uyarayım dedim
Soran+1 yılİstediğini düşünebilirsin ama ben ciddiyim. Haftaya cumaya kadar kalacak ne olcak bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılMesafeni koru ve ablacım olarak hitap et
Soran+1 yılÖyle yapıyorum hep siz diyorum hatta ama çocuk hep yarı çıplak spor falan yapıyor askeri sınava gitcekmiş. Duşa giriyor önümden geçiyor falan
Cevap sahibi+1 yılSende de var bı şeyler
Soran+1 yılHerkesin bir nefsi var sonuçta. Ama ben yanlış olduğunu düşünüyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlmuş da bir daha ilk gece seni kucaklamış daha ne olacak Hala böyle soru soruyorsun
00 YorumlaErkek bu normal beyin cinsel yönde çalışır olabilir dikkat et sen.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet farkettim. Yakınlaşmaya çalıştı
Ben senin yerinde olsam çoktan aşık olurdum KALAKQMQŞO
01 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyosun belki hoşuna gitmez
şu an yakınlaşmış bile olabilirsin bilmiyorum ama pişman olacağın şeylerden kaçın derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam coktan birakmistim kendimi
14 Yorumla
Soran+1 yılOha o kadar çabuk mı
- +1 yıl
Kiz kendin diyon dusa giriyor ciplak diye nereye kadar bakacam
Soran+1 yılÇıplak görmüyorum ya
- +1 yıl
Lezlik var mı sende
- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılTehlikeli olabilir, dikkat et.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet oluyor bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılOldu tabii... Ateşle barut..
16 Yorumla
Sen kabul etmezsen otelde falan kalır dediler ama ben kalsın dedim. Durumları çok yok biliyorum. Gönlüm el vermedi- +1 yıl
O niyeti bozmuş sana karşı. Mesafe koy.
Soran+1 yılHaftaya cumaya kadar kalacak. Ne olcak bilmiyorum. Askeri spor sınavı varmış sürekli evde şınav falan çekiyo şortla vs. Duşa giriyo günde 2 kere falan
- +1 yıl
🤭 Senin de niyet bol değil galiba...
Soran+1 yılHayır öyle bişey olsun istemiyorum ama benim de nefsim var sonuçta
+1 yılAteş ile barut çekim olur yalniz kalinca
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet oluyo
- +1 yıl
Sende unut verirsen ya da bir isaret her şey olabilir
Süper bir kurgu tebrikler
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi
- Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılBaşta kabul etmemeliydin
01 Yorumla
+1 yılTanimadigi birini kucaklamak ne ya
03 Yorumla
Soran+1 yılBen uyanıp napıyosun falan dedim uyandırmak istemedim kıyamadım falan dedi
- +1 yıl
Uyandirmak isyemiyorsa en azindan uzerine battaniye ortseydi
Soran+1 yılYakınlaşmak istedi işte de kıvırıyo
Olmustur sen oltaya gelme yoksa sonuc belli
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNormal pijama vs
Soran+1 yılSıcak ama hava
Soran+1 yılGizli olmak istedim çünkü mesaj falan atmam
Soran+1 yılÖyle denk geldi ama çocuğun sınavı varmış. Bi hafta kalması lazım. Durumları o kdar iyi değil otel vs yerine kalsın işte nolcak dedim
Soran+1 yılİç çamaşırı falan göstermiyorum ya ama pijama vs giyiyorum işte şort tişört gibi. Bakıyor gibi
Soran+1 yılYokk
Soran+1 yılOluyorumm
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılVer gitsin çıtır oğlan işte 😁
00 Yorumla
+1 yılO zaman hayırlı uğurlu olsun diyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. alkol felan alırsan seni götürür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenden tepki bekliyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. cocuk senı goturcek:D:D:
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSeni fena yiycek haberin olsun
00 Yorumla O çocuk seni xiker. Diyeyim bunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Aman sabahlar olmasın
00 Yorumla
+1 yılYani olabilir sonuçta ateş barut misali
00 Yorumla
+1 yılHayallerim aşkım ve sen filmi misali)))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence masum bir durum değil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılO çekim olmasa şaşırırım
00 Yorumla Dikkat et çakmasın sana
00 Yorumla
+1 yıliyi uyurken seni oral yaparak uyandirmamis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılTrolll müsün nesin kucaklayıp götürmek ne
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. sen de bir çekim var mı ona karşı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman dikkat her şey olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yakınlaşmaya çalıştı
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlla ki cinsel eğilimi gonlu kayar
047 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bakıyor gibi bana hep. Bi de haftaya cumaya kadar kalıcak daha
Cevap sahibi+1 yılBence başta hata yaptın.
Soran+1 yılNası yani
Cevap sahibi+1 yılKabul etmeyecektin eve.
Cevap sahibi+1 yılBen senin yerinde olsam ne olursa olsun kabul etmezdim. Duş alacaksın, giyinme falan baya rahatsız olurum
Soran+1 yılHaklısın işte öyle bişeyler oluyo gibi aramızda zaten
Cevap sahibi+1 yılİleride pişman olacağın şeyleri yapmamaya calis
Soran+1 yılCumaya kadar burada kalacak daha ve yakın davranıyor terslemek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılTersle. Arkadaşınla da konuş
Soran+1 yılİlgili davranması hoşuma gidiyor aslında ama aynı evde olmak korkutuyor
Cevap sahibi+1 yılAteş ve barut misali
Soran+1 yılEvet ben de korkuyorum. Genç çocuk bi de. Askeri mülakat için spor sınavı varmış antrenman falan yapıyor evde 😂
Cevap sahibi+1 yılKendini kaptırma pek. Sen ilgi duymaya başlamış gibisin
Soran+1 yılBilmiyorum aslında hoş çocuk gibi. Ama bu kadar hızlı olması düşündürüyor beni
Cevap sahibi+1 yılZaten bir anda olur olan
Soran+1 yılEvet öyle hissediyorum bende. Sürekli duşa falan giriyor bir de. Aklıma yanlış şeyler geliyo ama spor yaptığımdan terliyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılBence dikkat ol
Soran+1 yılHaklısın ama ne biliyim aynı evin içinde değişik oluyor insan
Cevap sahibi+1 yılEvet, oluyor ister istemez
Soran+1 yılBenim de ilgim oluşmaya başladı korktuğum şey o aslında
Cevap sahibi+1 yılOrası baya belli oluyor. Ondan dikkatli ol dedim zaten
Soran+1 yılO da anlamış mıdır ilgimi?
Cevap sahibi+1 yılOlabilir.
Soran+1 yılFark ederse faydalanmak ister dimi
Cevap sahibi+1 yılErkek sonuçta. Tabiki ister
Soran+1 yılOf bilmiyorum nefsize hakim olmalıyız
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. İleride sıkıntıya girme
Soran+1 yılNasıl bir sıkıntı olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılİlsikiye girip hamile kalabilirisn
Soran+1 yılHamile kalmam ya. İlişkiye girmeyi düşünmüyorum ama olsa da korunuruz herhalde
Cevap sahibi+1 yılİstiyorsun baya
Soran+1 yılYok mantıklı düşününce olmaması daha iyi
Cevap sahibi+1 yılTabiki
Soran+1 yılEvet ama ateş barut misali işte
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni
Soran+1 yılSenin de mi böyle bi durumun oldu?
Cevap sahibi+1 yılBenim degil
Soran+1 yılYakınında birinin mi
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Soran+1 yılNasıl oldu
Cevap sahibi+1 yılUzun kikaye
Soran+1 yılDinlemek isterim
Cevap sahibi+1 yılÖzelden anlatayim
Soran+1 yılOlur soruyu beğenirsen yazabilirim
Cevap sahibi+1 yılBegendim
Soran+1 yılMesaj attım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDikkatlı kapını kitle uyu
022 Yorumla
Soran+1 yılO kadar yapmaz
Cevap sahibi+1 yılEmin ol yapar atesle barut yanyana olmaz 😉
Soran+1 yılTecavüzcü olmadığına eminim
Cevap sahibi+1 yılO an belki kaçınılmaz olur sende tecavuz olmadı dersin ben sadece dikkat et dedim gerisi sana kalmıs
Soran+1 yılYapmaz öylr bişey ya
Cevap sahibi+1 yılNeden sen tedbir almıyorsunki canım
Soran+1 yılAlırım da yapmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılGelsene bi msaja
Soran+1 yılYok sağol
Cevap sahibi+1 yılGel ya korkma yemicem
Aynı evde kalıyon
Niye korkuyodun
Soran+1 yılKorkmuyorum
Cevap sahibi+1 yılEe gel o zaman
Soran+1 yılYok yok
Cevap sahibi+1 yılYa gel ne kaçiyorsun
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılPeki canım sen bilirsin kotkmasaydn iyidi
Soran+1 yılBişey diceksin burdan de
Cevap sahibi+1 yılYok ordan gicem gel
Soran+1 yılOlmaz deme
Cevap sahibi+1 yılNiye korktun korma durtmuyorum
- +1 yıl
Kız istemiyor işte rahat bırak beyinsiz misin nesin anlamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSen gel senin ya bacım dôlü bos bos konusma kayb
+1 yılNe bilim niyetin varsa yat altina
224 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok öyle bi niyetim
- +1 yıl
Takma yatarsın yinede
Soran+1 yılMantıklı düşününce istemiyorum ama ateş barut misali işte
- +1 yıl
O zaman seni ateşini ben hissetim
Soran+1 yılAhaha o ne demek ya nerden çıktı 😂
- +1 yıl
İçimden geldi
Soran+1 yıl6. Hislerin kuvvetli midir genelde ahahah
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBu sefer çok tutmadı
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılÖyle çok ateşli falan değilim
- +1 yıl
Olsun
Soran+1 yılNe olsun
- +1 yıl
Olsun yaparken azarsin
Soran+1 yılYapmamm
- +1 yıl
Neden ki
Soran+1 yılDoğru olmaz çünkü onunla
- +1 yıl
tamam benle yap
Soran+1 yılNe diyosun sapık mısın dalga mı geçiyosun anlamadım hahhs
- +1 yıl
Birşeyler yasayacaklim
Soran+1 yılNeee
- +1 yıl
İki kız yatak odasında
Soran+1 yılYoksağol
- +1 yıl
Fantezi ne
Gizli Üye(36-45)+1 yılTehlikedesin, haberin olsun. :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. O zaman hayırlı olsun sana
00 Yorumla
+1 yılSenin yaşın kaç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDikkatini çekmemeye çalış
00 Yorumla
+1 yılSende dünden razısın vermeye 😂
00 YorumlaBüyük ihtimal ile aranızda bir çekim olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet oldu bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat et güvenme
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama yapacak bişey yok
- +1 yıl
Mesafeni koru daima
- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ev arkadaşım memlekete gitti ama kardeşi bizde kalıyor. Çekim mi oldu aramızda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler