+1 yılNe sıkla yapar ve süresi ne kadar. Eşinde sorun var. Ben yapmaya doymuyorum. Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bayım ama yaşın çok fazla üzgünüm
- +1 yıl
Performans meselesi yaş değil
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHani bir laf var ya erkekler Kırkından Sonra azarmış Yani çok da yaşla alakası olan bir şey değil her şey senin elinde adam bir defa yapıyor ondan sonra kıçıni dönüp yatıyor sevişme süresini uzun tutmaya çalış boşalmasına izin verme Ayrıca ona Oral yaptır sürekli kendine bu şekilde daha çok boşalabilirsin sen sen kıçını döner yatarsın sonra
132 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunuz var mı
Soran+1 yılhayır 2 yıllık evliyiz
Cevap sahibi+1 yılsesli cevap aticam bekle
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılvar evet anal... ben buna karşıyım
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılEvet daha çok dini açıdan birde söylediğin gibi korku. bu arada bak pıhhml nickli üye senin hakkında bir şeyler söylemiş bir göz at istersen
Cevap sahibi+1 yılt ile baslayan benimki
Soran+1 yılHayır teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılAnladım her neyse dini açıdan diyorsan ötesi yok diğer açıdan diyorsan Maksat Erkeğini mutlu etmekse bebek yağını dene
Soran+1 yıl@pıhhml Sana neler dedi ki DM den?
Cevap sahibi+1 yılYorumumu kaldırır mısın gereksiz bildirimler geliyor
Soran+1 yılya senin gay olduğunu söylüyor DM den pıhhml ye yürümüşsün anal teklif etmişsin erkek erkeğe... umarım bu gerçek değildir midem bulandı şu an...
Cevap sahibi+1 yılahahahah. sey. ss atarmi acaba
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılistedim ss konuyu değiştirdi sddfdfgg
Cevap sahibi+1 yılHayır yani Seni özele davet edebilirim gelirsin ya da gelmezsin sorun değil İnsanların ne ilgilendiriyor ben onu anlamıyorum Sen erkeğim delikanlıyım diye geziyorsan o ss'yi at burada görelim Biz de
Soran+1 yıl@pıhhml tamam ss at o zaman?
Soran+1 yıl@pıhhml Bana ses atan beyefendi daha inandırıcı geldi kusura bakmayın iddialarınız mantıksız
Soran+1 yıl@pıhhml Görüş sahibi söylediğin gibi bir zenim evlatlığı yaptuysa ss at ıspatla. ilk mesajı sen atmışsın ona!
Cevap sahibi+1 yılhttps://voca.ro/1ME7Uep4lFhi
Ama en azından ne yapıyoruz ona buna iftira atmıyoruz Onun bunun muhabbetine karışmıyoruz Ve sezar'ın hakkını Sezar'a veriyoruz böyle
Soran+1 yılbenim hakkımda @pıhhml ye terbiyesiz şeyler demişsin DM den sonra da gay ca tavırlar da bulunmuşsun... ne var sizin aranızda ya beynim yandı sddfgg
Soran+1 yıl
pıhhml benim hakkımda ne dedin ss at buraya? delikanlı gibi!
Soran+1 yıl
ses kaydı atan beyefendi sanırım sen haklıın bu pıhhml denen şahıs ss at dedim engelledi beni amacı ne bu zenim evladının ?
Cevap sahibi+1 yılHer neyse çok gereksiz bir sohbet oldu😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@junİchi tesekkur ederim
Soran+1 yılpıhhml engeli kaldırıp yazdı bana yine swenin hakkında birlikte hamam sefası yapmayı teklif etmişsin hem kız hem e4rkeklere yürüyen bi trans olduğunu iddia ediyor. arkadaşım aranızda halledin beni ilgilndirmiyor aranızdaki gay ilişkiniz bilmek istemiyorum!! banane bunlardan
Soran+1 yılLütfen söyle o pıhhml denen adama da senle neler yaşadığını anlatıp durmasın beni ilgilendirmiyor aranızdaki şey !!
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılHaklısın engelledim şimdi
Cevap sahibi+1 yıladam cekemiyo 🤣🤣
İlerleyen yaşı değil, ilerleyen yaşın.
Muhtemelen kendini salmış, kilo almış, çirkinleşmiş bir tipsin.
Kocan da genç görünümlü kadınlara ilgi duyuyorsa seninle olmaması olağan. Sorunu karşı tarafta aramak yerine, kendinde aramayı dene.
01 Yorumla- +1 yıl
Bak bu ihtimali düşünmek çok mantıklı. İmzamı atıyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O yaşta sorun olmaz ama isyogunlugu varsa biraz randıman düşer ayrıca hergün aynı pozisyonda keyif vermez işi zevki artıracak çözüm yolu arayın bak o zaman nasıl uçar. Yaş asla engel olmaz
17 Yorumla
Soran+1 yılbenim gördüğüm 70 lik amcalar yolda zor yürüyor merdiveni çıkamıyor
Soran+1 yılaz bir düşüş diyorsun yolda yürüyemen dede de performans ne arasın 70 yaş çok abartı ve geçersiz bence söylediğin
- +1 yıl
Benim dede 75 yaşında kaç karıyla konuştu bize ben nasıl idare edeceğim bu yasta kerhaneye gideyim diye baskı yaptı neyse 60 yaşında birini bulduk kesti. Birde cesaretli gidip kadınla konuşuyor. Siz gitmezsen ben gideyim diyor. Hani bir filmde karı isterim diye kulağına vuran adam gibi 😅😅
Soran+1 yılmaşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim esimdede bazen oluyor ön sevişmeyi uzun tutun kanka 2 ciyi denemelisin sonrasında uzuuyor ama surekli 2. Dene sevişmeyin uzun tut.
610 Yorumla
Soran+1 yılsizin yaşlar kaç?
Cevap sahibi+1 yılYaşla hiç alakası yok ben 23 eşim 25 yaşında şifresini falan yapiyosa oda erken bosalmaya sebep
Cevap sahibi+1 yılSifresini değil sitres dicektim
- +1 yıl
Şifre ne?
Cevap sahibi+1 yılKlavye yanlışlığı
- +1 yıl
Hmm evet stres çok etkiliyor
Cevap sahibi+1 yılmaalesef
- +1 yıl
Sizin kaç yıl oldu ki
Cevap sahibi+1 yıl4 yıl
- +1 yıl
Hım düzeldi mı ya
yaştan da olabilir psikolojik de. onla konuşman en iyisi
21 Yorumla
Soran+1 yılSenin fikrin nedir peki?
Daha hiç yapmadım ama annemin söylediğine göre erkeklik bitiyor azalıyormuş. Yaşla alakalı diye duydum. Hani 15 yaşa kadar olur mu diye sordum. Kızım 50 yaşında bir adamın performansı olmaz demişti 😂
23 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaşla alakası yok. Sevişmeniz rutine binmiş, heyecan fantezi kalmamış... Ya da borçlarınız varsa, işyerinde stres vs yaşıyorsa, bunlar da etkendir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. sen 2 yıldır harikasın mükemmelsin o bozuldu mu diyorsun yani. sen de ne gibi değişimler var mesela
19 Yorumla
Soran+1 yılhiç
Soran+1 yılhala fitim 1.70 boy 60 kilo da ince belli spor yapan bir kadınım doum yapmadığım için çatalkta yok
Soran+1 yıllibidom yüksel eşime ilgiliyim
Soran+1 yılbende bilniyorum onu
Soran+1 yılhayattan bezmiş bir hali var biraz... ağır kanlı sessiz sakin bir adam.. genel ruh hali bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani yaş farkı fazla ayrıca burçlar ne enerji veren şeyler yesin
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYeni evliyseniz de olabilir daha birbirinizi tanımıyorsunuz ama senin en güzel yaşların
Soran+1 yıl32 yim ben 6 yaş var?
Soran+1 yılözel konuşmuyorum. 6 yaşa fazla demen ilginç geldi bu arada açıkçası.
Cevap sahibi+1 yılYaşlar demedim yaşı dedim enerjisi yetmeyebilir burdan konuşalım o zaman sorun yok
- +1 yıl
Beyin yok ki sen ne soruyosun o neye takılıyo at kafası
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen ikincisi olmuyor tam sen istekli iken enerjisi yetmiyor bu da enerjisi düşük linidosu da düşüktür muhtemelen bu saatte uyumayıp bunu dert ettiğine göre sen istekli birisin o da yetmiyor onunla konuş Spor yapsın bol fındık yesin gün içinde yormasin stres de asla ilişki de yapmasin
Sorun sende zevk vermiyorsundur farklı fanteziler yaşayın adamı tatmin etmiyor cinsel yaşantınız
20 Yorumla
+1 yılKısaca senin hakkını teslim edemeyen bir vasat
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet mahrum kalıyorum
- +1 yıl
Üstelik en zirve zamanında ateşli durumundayken. Talihsizlik başka bir şey değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpor yapıyorum 40 yaşındaki halimin böyle olacağını sanmıyorum. Adamı spora başlat bir kaç ay sonra karşılığını alırsın bu sefer de yoruluyorum demeye başlarsın :D
10 Yorumla
+1 yıl38 de düşecek öyle mi? Peh. Daha yeni başlama yaşı bu.
10 Yorumla
+1 yılSanmam daha çok yorgunluk, stresten kaynaklı bir düşüş olmuştur
10 Yorumla
+1 yılHayır seni sexsi bulmuyor olabilir veya senin fiziğini begenmiyor sende yatakta bacakları açmakla kadınlık yaptıgını sananlardandsan mastürbasyon yapsa daha zevk alır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Yasla olarak degil psikolojik sorun olabilir is hayati sikintilidir kafa ordadir belkide senin yeyerince kiskirtma potansiyalinde kalmaya bilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşla alakalı değil öyle olsa benimki hiç kalkmazdı. Başka bir şeyler vardır.
14 Yorumla
Soran+1 yılsenin yaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl45
Soran+1 yılyok mu düşüş?
Cevap sahibi+1 yılHayır aksine
+1 yılHanım Efendi Sorununuzu Çözdüm
Hangi Şehirde Yaşıyorsunuz
022 Yorumla- +1 yıl
Eğer isterseniz Size Yardımcı olabilirim inanki Ciddiyim
- +1 yıl
Sizin Bu Zevklerden Mahrum Kalmanızı istemiyorum
Soran+1 yılAdana da yaşıtyorum
- +1 yıl
Bende Eşinde Stresten iniyor
Siz kapalı mısınız
Eşine Yapay Vajina Alın Ve Bunun üzerinde Çalışsın Bosalsada Üst üste bununla Oynasın Kısa sürede Penis O Aşırı Zevkli yapay Vajinaya Alışacağı için Seninle ilişkiye girdiğinde Erken boşalmayacak - +1 yıl
Vucudunda Sperm kalmasa bile Penis Seertleşebiliyor Tekrar Tekrar Bu Oyuncakla Oynasın Penis O Vajinaya Alışınca Seni Üst üste defalarca Siikebilir inanki ciddiyim
Soran+1 yılyapay vajina gherçeğinden daha mı zevk veriyor yani?
- +1 yıl
Eşini Aldatman sana hiç bir şey kazandırmaz bunun Çözüm yolunu bulman lazım
- +1 yıl
Dm den Gel Her şeyi Detaylı Anlatayım Hem Kocanı da Anlatmazsın
- +1 yıl
Kocanı da ALDATMAZSIN...
- +1 yıl
Burada Herkes Seni Becermek istemiş bunların Anası Bacısı yok mu Yazık Çok Yazık...
- +1 yıl
Cevabınız Nedir
- +1 yıl
Hanım Efendi Sapıklara Güveniyorsunuz Bana mı Güvenmiyorsunuz
Soran+1 yılDM yapmıyorum kusura bakmayın bayım
- +1 yıl
Korkma Siikmeye Niyetli dağılım
Bir Eşi Aldatmak Ömür Boyu Pişmanlık getiriyor... - +1 yıl
Adam Sekste iyi olmasa bile onu Öv Ona Gaz Ver Ona Sekste ilgini Şehvetini Kadınlığını Göster Kısa sürede düzelecektir
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
Soran+1 yılhepsini dikkate alacağım beyefendi
- +1 yıl
İlişkiden Önce Banyo yapın Temiz Kokun kii İsteğiniz Artsın Eş aldatınca Ahiretini yakarsın
- +1 yıl
Eğer Eşin Pasiif değilse dediklerimle Evliliğini kurtarırsın
- +1 yıl
Bunu Anlamanın 1 Yolu Var.
Soran+1 yılnasıl?
- +1 yıl
Bunu Buraya Yazamam
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan bitmiş olabilir monontonlasmis ilişki olabilir , maddi sıkıntılar stres dert iş yoğunluğu olabilir
00 Yorumla
+1 yılYani hanfendi bi yastan sonra patlak veriyor inanin ki yalnizca kendine bakiyorsa sorun olmuyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Peki hep aynı pozisyon da mı? Aynı yer de mi ne bilim bu sıralar belki de çok mastürbasyon yaptı senin haberin yok
00 Yorumla
+1 yılPili bitmiş adamın nasıl somurduysan adamı iliğini kemiğini sökmüş almışsın. . Ruhunuda içine çekme barï
00 Yorumla
+1 yılYaşıyla alakalı değil. Bu yaşta düşmez
23 Yorumla
Soran+1 yılyaşı 38 az da değil çok.. olmaz mı bu yaşta düşüş yine de gerçekten?
Soran+1 yılyaşa bağlı düşüş ne zaman balar genelde?
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakası yok ki bunun. 36 yalındayım. Her sene daha kuvvetli istek var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. aldatmak ıcın ızın istiyor gibisinDD:D::D verdım gitti hadı bul birini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaştandır. Günde 2 den fazla bekleme
12 Yorumla
Soran+1 yılsende de mi öyle düşme oldu?
Gizli Üye(18-24)+1 yılYasindan dolayı da olabilir. Bu sorun yeni mi başladı peki yoksa ilk gunden beri mi vardi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazıklar olsun ne diyim
15 Yorumla
Soran+1 yılniye? ?
Cevap sahibi+1 yılKüfür edicem etmek istemiyorum böyle kötü bir gruba düşmek istemem
Cevap sahibi+1 yılAsıl sapık sizlersiniz unutma bunları sergilediğini sene
Soran+1 yılne diyon değişik?
Cevap sahibi+1 yılBilirim öğrenmem iyi oldu zaman seninle çok boş çok sahtekar aynısını sende yaşayacaksın unutma bunları
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBi yaptiktan sonra bi daha yapamama gibimi
13 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılilkte de zor sertleşiyor zatenn
Cevap sahibi+1 yılSenden önce çok mastürbasyon yapmişsa eger olabilir onun için ara ara yapmak en iyi çozüm
Siz isteksizseniz ona yansımıştır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Yaşla değil onunla ilgili
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKocanı isteklendirmen lazım, yatakta monotonlaşmaya izin vermemelisiniz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır büyük ihtimalle psikolojik
10 Yorumla Yaşında bişi yok
13 Yorumla
Soran+1 yılyaşı 38 tatlım adamın.. bu yaşya azalaz ı noralde? kendisi de bunu bahane ediyor zaman zaman?
Soran+1 yılbu yaşta azalmaz mı
+1 yılrahatsizligi vardir seker falan. ya da streslidir
13 Yorumla- +1 yıl
baska turlu bi cozum bulun
Soran+1 yıl38 yaşında başlamaz mı bu sorun? ve kaçta başlar normalde?
- +1 yıl
yok hayatim yasla alakasi yok. ben gunde bes kere yaparim Şu an bile kalkik uyandim semsert yatagi zorluyorum..
Doyurmak lazım seni
113 Yorumla
Soran+1 yılsorumun cevabı bu değil! sebep adamın yaşı mı
Soran+1 yılGayet seviyeli konuşmuş bence amacı yardım etmek. neden öyle dedin ki?
Soran+1 yılgay mi yani?
Soran+1 yılss atsana bu adam neler dedi sana DM den?
Soran+1 yılevet mahrum kalıyorum bazı şeylerden : (
+1 yılÖnceden ne kadar sürüyordu
16 Yorumla
Soran+1 yıl20 dakika şimdi max 10 dakika
Soran+1 yılbazen 2-3 dakika
- +1 yıl
Ciddi misin
Sen boşalmadan bitiyor - +1 yıl
Zevkten mahrumsun yani
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılmahrumum : ( : (
O yaşta perfonmas düşmezki
10 Yorumla
+1 yılİlgisini çekmiyor olabilirsin artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence heyeceani yok sana karsi. Heycanlandir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Ya ilerleyen yaşıt ya da senin tecrübesizliğin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSpor herşeyi çözer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeyze bence senin performansta sorun var 😝
011 Yorumla
Soran+1 yılben istekliyim
Cevap sahibi+1 yılAkrep misin sen
Soran+1 yılevet?
Cevap sahibi+1 yılOvvvv hayranım şu Akrep kadınının ateşli doyumsuz hallerine. Sert ve küfürlü becerilmeyi seviyorsun demi sen 😀
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi
Soran+1 yılbeni tanıyor gibisin korkmaya başladım...
Cevap sahibi+1 yılHayır tanımıyorum
Sadece Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum
Sen de akrepsin
Bu tanimdaki kadın sensin değil mi
Cevap sahibi+1 yılSen misin
Soran+1 yılevet beni tarif ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılO zaman neden tanışmıyoruz biz? Ayrıca analar bakışın nedir?
Cevap sahibi+1 yıl... anala*...
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun için bi doktora gitseniz daha iyi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dm gelsene
00 Yorumla
+1 yılE yani
11 Yorumla- +1 yıl
Yeni mi başladı
+1 yıl26 yaş var istersen
11 Yorumla- +1 yıl
Sohbet etmek istiyorum sende istersen
+1 yılSitrestendir
00 Yorumla