Bu konuda fikirleriniz uyuşmayabilir diğer insanların bakışları seni rencide ediyor gibi hissedebilirsin bir de yani eğri oturalım doğru konuşalım bizim toplulumuzda sokakta öpüşen , koklaşan eş olsun sevgili olsun çok hoş bakılmıyor haliyle de insan bir tuhaf oluyor. Eşine gelirsek o senin tam tersi düşünceye sahip diğer insanları takmıyor sevgisini her yerde gösterebilen biri demek ki.. ben ikinizde de hatalı bir davranış göremedim. İnsanlar yapılan bir davranışa aynı taraftan bakmak durumunda değiller. Sen seversin o sevmez onun sevdiğini de bazen sen sevmez hoş karşılamazsın. Bence yine de eşine onun öpmesinde hiçbir sorun olmadığını sadece dışarda böyle bir şeyden çok hoşnut olmadığını dile getir biraz gönlünü al. Yok aldatır seni gibi iğrenç ötesi yorum yapanları hiç takma yani. Aldatmanın bir bahanesi olabilir mi Allah aşkına.. kendilerince nasıl aklanırız bu işten diye diye iyice masumu oynar oldular.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılInsanların görmesini istemiyorsan istemiyorsun dur. Isteğini net bir şekilde eşine belirtmişsin. Bence bunu soylemende bir hata yok. Sonuçta insanlar konuşa konuşa anlaşır demişler. Asıl soru şu ; Bir süre sonra bir misilleme davranışında bulunacak ve sende bunu kabullenmeye hazır mısın? Eğer misilleme yapmasına hazır değilsen ve onun istemediği şeyi yapmaya devam edersen gururu incinebilir. Tabi mantıklı ve olgun bir adamsa herhangi bir misilleme yapmayacak. Ben ihtimalleri egolu ve durumu kişisel algılamış olabilecek birisi için yaptım.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBuna bende karşıyım sokakta insanların içinde öpüşmek yanlış bir davranıştır görgü kuralı diye bir gerçek var. Burada neden doğru olmasın diyenler toplumumuza bunu yanlış görmek gericilik diyen görgüsüzleri dikkate alma. Azıcık utanmasalar sokakta ilişkiye girecek tipler onlar, sen doğru olanı yapmışsın
00 Yorumla
Ben eksik kalmayayım :))
Öpüşmekten öpüşmeye değişir. Şimdi sokağın ortasında diller oraya buraya girmiş, bilmem ne olmuş, pek doğru bulmuyorum.Ama basit bir buseden de zarar gelmemesi lazım.
her şey de olduğu gibi, pokunun çıkarılmadığı sürece, her şey mübah diyorum :)00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
u +1 yılMerhaba, tabii ki herkesin içinde hoş değil ama eğer kimsenin görmeyeceğinden eminse de öpmüşse bir şey olmaz diyebiliriz yani karısı olabilirsiniz ama diğer insanların rahatsız olmaması ve bu ana tanık olmaması için dikkatli olunması taraftarıyım bende. Yobazlıkla ilgisi yok bunun yani ahlaki değerlerimiz, toplumumuzla alakalı bir şey bu. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden doğru olmasın neden kendini kısıtlıyorsun adam aslında romantik ama bu ilişkide sanırım duygusuz olan taraf sensin.
72 Yorumla- +1 yıl
Aslansın reda shsbsks
- +1 yıl
Sokakta yapılabilecek en masum şey öpüşmek, neden bu kadar tepki gösterdin ki?
İnsanlar sokakta biribirini öldürüyor, küçücük çocuktan en yaşlı insanalara kadar biribirine ana avrat dümdüz gidiyor insanlar, bunların olduğu bir toplumda öpüşmek gayet güzel bir eylem.
Bence yanlış yapmışsın. Ama tabi ki senin bakış açına göre doğru olabilir, fakat sanırım eşinle farklı bakış açılarına sahipsiniz, evlenmeden önce farketmemişsiniz galiba bu durumu.
u +1 yılBen olsam kızmazdım. Canımız ister çeker öperiz ne var bunda
71 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sizi seviyorsa öpebilir bunda sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogru degil bence. Icinde bulundugumuz toplum bunlari kaldirabilecek duzeyde degil. Benim eşim yarı turk, yari hollandalı. Avrupada buyumus biri bunlari haliyle bizim insanimiza gore cok daha normal karsiliyor ama sokak ortasinda, insanlarin icinde beni öpmüşlüğu yoktur.
Sessiz sakin, pek insanin olmadigi yerlerde öperse öper. Onun disinda toplum içinde turkiyede dikkat eder. Biliyor yani bu ulkenin ne oldugunu, tepkilerini.
Sahsen bende kimsenin igrenc bakislarini uzerime cekmek istemem. Teyzelerin, dedelerin vs. Cık cık cık, cocuklar var bir de az edep edep vs gibi soylemler duymak cok olası.
Turk cocuklari evde izlenen töre dizilerinden, silahli catismalardan etkilenmez, aski memnu izlemekten etkilenmez ama sokakta kari kocanin birbirini öpmesinden etkilenir, mazallah ahlaki bozulur. O yüzden toplumun tepkisine gore davranmak mantikli olan.
Yani bu ulkenin cogu çifti belki opusmemis bile olabilir. Seks zaten ülkede ciddi bir sorun. Zevkin z sini alamamis cok kadin varken, bence opusmeyi yasamamista cok kadin, insan var.
Cogu insan bu gibi seyleri zevk, sevgi gösterisi vs yerine ayip olarak goruyor. Cunku bazilari icin seks bile sadece üremek amacli. Ozellikle eski kuşaklar icin. Genclerde biraz daha bu durumlar zevk alma, verme olayina yavas yavas dönüşüyor ama bu gibi seyleri atlamis, kotu gören de cok insan var. Topluma gore davranmak en mantıklısı.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılBuradaki ahlak yoksunu insanlara bakma sen. Sen doğru olanı yapmışsın. Mahrem denilen bir şey var. Batı'nın ne kadar ahlaksız geleneği varsa ona özeniyor millet. Ben şahsen eşimi öperken kimseye naklen canlı yayın yapmak istemem. Burası Türkiye. Sizi abaza sapıklar takip edip, nasıl olsa bu kadın sokokta öpüşüyor diyerek, kendileri için seni de bu konuda bıçak çekerek zorlayabilirler. Kocam yanımda dersin. Kocan adamlara saldırınca olan kocana da olabilir. Sonra sana tecavüze de kalkışabilirler. Olmaz deme haberlerdeki kadın cinayetlerini görüyoruz her gün. Gündüz olmaz bu belki ama seni gözünü kestiren bir sapık sizi takibe alabilir. O yüzden Mahrem evin içinde kalmalı her zaman. Dışarıya taşınmamalı. Batı özentisi olacağım diye candan olmakta var işin ucunda artık.
50 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Siz reaksiyon göstermekle doğru olanı yapmışsınız çünkü maalesef içinde bulunduğumuz toplum için bu tür durumlar son derece hassas ve sıkıntılı insanlar kendi ahlak anlayışı üzerinden başkalarını, yargılayıp kınadıkları için tavrınızı ortaya koymakla iyi yapmışsınız bundan ötürü bile kavga ya da tartışma oluşturarak size zarar bile verirlerdi bu birincisi bir diğer ikincisi ise bir kadın olarak ne güzel hareket etmişsiniz bu da kendinize öz saygınız, olduğunun göstergesidir sonuç itibariyle cinsellik yemek yemek su içmek gibi temel ihtiyaç yaşamak yaşatmak şart ama yeri ve zamanı vardır bunun üstelik iki insanın cinsel organlarının temas etmesinden öte el ele vererek ruhsal yolculuğa çıkmaktır.
30 Yorumla
+1 yılYani bu duruma yobaz olma gözüyle bakmak istemiyorum ama bizim ülkemizde böyle şeylere hoş bakmadıkları için ve insanların özel hayatlarına karışmaya meraklı bir toplumumuz olduğu için eşin bu yüzden size kızmış olabilir tepki görmekten çekindiği için. Ama eşinin net olarak sana tavrı nasıldı bilemiyorum ama ben eşime kızmazdım kibarca burada olmaz diye söylerdim..
11 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi kızan, öpme diyen benim zaten
Böyle şeyleri normalleştimeye çalışan ergenler. Çalışmayın bence. Çünkü herşyin adabı ve edebi var. Yanaktan öpene sarılsana kimse bişey demez ama dudaktan öpmek hemde herkesin içinde abartı.
Siz bunları normalleştimeye çalıştıkça medeni olmuyorsunuz. Medeniyet ve edep arasında ince bir çizgi var bunu karıştırıyorsunuz.179 Yorumla- +1 yıl
Gay miyiz biz yanak yanağa öpüşelim?
- +1 yıl
Ben normal kız arkadaşlarımı öpmem. Niye öpeyim ki? Ne samimiyetim var?
- +1 yıl
Hayır, öpmek sevgi ifadesidir neden elin kızını öpeyim?
- +1 yıl
Hayır öpmedim.
- +1 yıl
Hayır Annemi de öpmedim sadece sevgililerimi optum
+1 yılÇok doğru yapmışsın aferin sana yobazlıkla ne ilgisi var sen saygınlığını korudun bakma o medeniyet algısı yapanlara evlisiniz eviniz var dört duvar arasında ne istersen yaparsın kimse karışmaz ama sokak ortasında çocuk var yaşlı var düşün ki karşında baban var rahatsız olmaz mısın soksk ortasınin da bundan hiç farkı yok. Medeni olmak demek çok afedersin donunu sıyırmak değildir aile terbiyesi almamış kaybedecek birseysi olmayanlar bu gibi şeyleri özgürlük gibi algılamaya çalışıyor çünkü aile ortamı görmemiş istiyor ki herkes kendi gibi olsun. Eşine de bunu bu şekilde izah et
12 Yorumla- +1 yıl
Dudağından öpmek için donu sıyırmak mı gerekiyor?
- +1 yıl
@Freddy1616 daha yazdığımı anlayacak kapasiten yok boş yapma
Selamlar,
Bizim toplulumuzda maalesef böyle şeyler çok hoş karşılanmıyor. İnsan karısını tabi ki öpebilir ama dışarda kimin ne tepki vereceği belli olmuyor. İnsanlar birisi bir şey yapsa da kaos çıkarsak diye bekliyor zaten. O yüzden biraz daha dikkatli olmakta fayda var. Avrupa'da ve Amerika'da yaşasak bundan daha doğal bir şey yok emin olabilirsin. Fakat bizim ülkemizde insanın başını gerçekten de belaya sokar bazı insanlar. Yine de ölçüyü kaçırmamak gerekiyor.
10 YorumlaMahrem dedikleri şey böyle bir şey değil. Yani birde öpüşmek var öpüşmek var. Yolda giderken birden dudağından öptü ise ne var bunda. Ama uzun süreli bir öpüşme ise tabii ülkemizde hele hoş kaçmaz. Dudağına bir buse kondurup bitirdi ise bunu tartışmaya açman bile Tamamen GEREKSİZ. Ahlak böyle bir şey değil. Mahrem bu değil. Biraz aklı selim davranmak gerekir. Yere, kişiye ve olaya göre. Kesinlikle yanımdaki kişi sevgilim ise dudağına kısa bir buse kondurabilirim ne var bunda. İsterse çarşı merkezde olsun. Kime ne? Ona ne? Buna ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçinde sevgi olan her şeye kabulüm.
Sevin sevilin hissettirin.
O senin kocan dudağına ufak bir öpücük kondurmasında bir sorun yok bu ülkede ki tabular yıkılmalı sokak ortasında kavga edenlere kadını dövenlere hayvana vuranlara ses çıkarılmalı böyle şeylere değil.
Sen özgürsün insansın ve bir bireysin kimseye göre yaşamak zorunda değilsin eğer en ufak milleti başkalarını düşünerek hareket ediyorsan sen özgür değilsin. Kocan seni öptüyse mutlu ol bunu sokakta evde sinemada kafede yapması seni endişelendirmesin. Pozitif ol iyi tarafından bak takma rahat ol öpücükte bir sorun yok insanlar en ufak şeye laf ederler onları memnun edemezsin sadece kendin için yaşa.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın sokak ortasında öpüşmek çok ayıp! Sokak ortasında kadınlar dövülüyor bıçaklanıyor öldürülüyor hakarekete tacize uğruyor ama sokakta eşi tarafından bir kadının sevilmesi ayıp öyle mi? Bunun için o adamın kalbini nasıl kırdın? Bence kuzum eşine çok güzel bir jest yap. Onu mutlu et. Hanzolarla dolu bir dönemde sen sokakta eşini sevebilen bir adam bulmuşsun buna mutlu ol. Kadın yatakta beş dakika sevilmemeli. Kadın her yerde her zaman her şekilde sevilebilmeli.
38 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum
- +1 yıl
Ya Allah aşkına gelmişsin instagram alıntı sözlerle, kadına şiddet için zaten ülkemizde tepki var. Maalesef ki devam ediyor ama gerçekten çabalayan insanlar var bu konu için. Senin kadına şiddet konusundan yola çıkarak sokak ortasında 'öpüşme yiyişmeyi' normale çekmeye çalışman? Bu en büyük yobazlık değil mi? Oldu olacak çocuk yapsınlar? Sokak ortasında elleşme olsun? Böyle bir şey olabilir mi az edep adap. Çok mahrum kalmışsınız böyle şeylerden. Yazık!
- +1 yıl
Sevmek dünyadaki en güzel şeydir güzelim. İnsanı insan yapan şey sevgidir. Bir adamın eşinden sokakta bir buse almasına sen yiyişmek diyorsun ben sevmek. Yani mahrum kaldığımız şeyler tartışılır😉 ayrıca ben demedim çocuk yapsınlar dediğim çok açık, sevgiyi göstermek ayıp değildir. Umarım sende sevgiyle taçlanırsın 👍
- +1 yıl
AA senin sevgilin var mı iyi iyi sadece belirli yerlerde de olsa ne kadar güzel bir duygu olduğunu biliyorsun yani. Üzülmüştüm adına ama şimdi sevindim. Umarım hep mutlu olursun belirli yerlerde 🤭🤣🤣
- +1 yıl
Benimde sınırlarım var tabiki aramızdaki fark ben sana saygı duyuyorum sen duymuyorsun
bence yanlış topluma karşıda saygı şart artık şu medeniyet diyerek herşeyi yapma hakkını kendimizde bulmamız garip hoş artık özel ya da özelimiz olayı kalmadı maşallah bu nemim şahsi görüşüm kişiye göre göreceli bakış açısı bunada saygı duyarım
23 Yorumla- +1 yıl
yaş 44 mü
- +1 yıl
evlimisin
Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı. Ya bu durum bırakın bizi ingilterede bile yasak adamalr metroya afiş asmışlar düşün burada öpüşmeyin diye Toplumsal ahlak ve etik gereği bunu yapmaması gerekirde zaten biz kendi başımıza yaşamıyoruz dolayısıyla toplumun bir ferdiysek içindede yaşıyorsak bazı kurallarımız ve sınırlarımız olmak zorunda
03 Yorumla
Soran+1 yılİngiltere 'de hala monarşi yaşıyor ve çoğu katolik. Amerika falan desen norveç desen tamam da ingiltere şaşırtıcı değil. Ben gittiğimde de görmemiştim ama Fransa'da da hoş karşılanmıyor
Soran+1 yılYok ne demek istediğini anladım da katolikler çok bağnaz o yüzden söyledim.
+1 yılaltı üstü bir öpücük
fazla hassas davranmışsınız yani bir masum buse kondurmaz mı eşiniz dudağınıza ne olacak30 Yorumlatabikide değil ahlak biraz ya
gidin evde yiyisin valla kimse kimsenin mıç mıç hallerini görmek zorunda değil bide büyügüne saygi kucugu gorur ornek alir ahlaki değer bozulur yani. herkesin özeli olmalı erkek arkadaslarınızla gidin eve napiyosabız yapin😂10 YorumlaBence sorun yok. Dışarıda ailelerin, çocukların ahlakını bozan dünya kadar şey varken sevgi neden bozsun? Dudakların birbirine değip öpülmesinden bahsediyoruz. Dille karışıp elleşerek öpüşmekten değil sonuçta. Bazı şeyler mahrem evet ama öpüşmek değil... Ayıp da değil, günah da değil. Eşiniz haklı küsmekte ben olsam bende küserdim.
10 Yorumla
u +1 yılBence içten geldiği gibi davranılmalı eşe karşı. Benim düşüncem o yönde. Daha ılımlı bir şekilde anlatabilirdiniz bunu şu şekilde : "Hayatım, insanların ilgisinin üzerimize yönelmesi tedirgin hissetmeme neden oluyor, daha uygun bir anda öpebilirim seni benim de hoşuma gider bu rahat hissetmemi sağlar"
11 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi normalleri var ve bir de toplumun normalleri var. Kayseri'de sevgililer sokak ortasında öpüşemez ama Antalya'da isterlerse öpüşebilir. Gel gelelim, Kayserili erkeklerin evlerinde de karılarını öptüklerini zannetmiyorum. En azından Antalya erkeği kadar ölmez.
10 Yorumla
+1 yılBazı şeylere müsade edilmemeli bir topluma sokakta öpüşmeyi normal kabul ettirirsin 20 yıl böyle gider sonraki 20 yılda sokakte sevişmeyi normal kabul ettirirsin o 20 yıl sonundada sokakta seks yapmayı normal kabul ettirirsin toplumlar böyle böyle değişiyor işte
10 Yorumla
+1 yılSen haklısın. Eşin saçmalamış ben şahsen sokakta evladım la yürürken öpüşen bir çiftle karşılaşmak istemezdim. Bu çocuk bunu görünce direk merak eder araştırır durur. Ardindan ahlakı bozulur. Bence herkes yatak odasında ne halt yerse yesin sokakta edepli olsun.
00 Yorumla
+1 yılOnu hak etmiyorsun. Artı yobazsın. Hiç sevmedim seni. Seni öptü diye nasıl kızarsın eşine. Eşinin yerinde olsam seni fena azarlardım. Bence o sana küsmekle doğru yapmış. Git özür dile, adamcağızın gönlünü al. Yaptığın hiç hoş bir şey değil bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Yapışıp kalmamıştır diye düşünüyorum. Eşin son derece haklı. Adamın içinden gelmiş ve karısını öpmüş. Kızmak yerine, hayatım rahatsız oluyorum insanların içinde çekiniyorum tarzı bir şey söylenebilirdi. Annesi misin sen onun öptü diye kızıyorsun. Herkes bulduğunun nankörü olmuş öyle bir dönem valla.
00 YorumlaMantık silsilesi oluşturalım. Öpmek kötü bir eylem mi? Değil. Öpüşmek doğal bir şey mi? Evet. Sokakta öpmek insanlara zarar veriyor mu? Cevap yine hayır. Peki neden sana tuhaf geliyor? Çünkü toplum büyük çoğunluğu ve sen henüz evrimini tamamlayamadın.
00 Yorumlaedep adap denilen kavramın yobazlıkla alakası yok
edep ve adap kavramlarını uygulamaya çalışanlara yobaz denmez bence sokak ortasında daha kurumsal bir hayat yaşamalıyız.
Şimdi eşini öpmesinin neyi var diyebilirler bu inceliği anlamayanlar demesin bir zahmet
İslami açıdan doğru olduğunu düşünmüyorum her ne kadar eşin bile olsa dışarıda olmamalı
Yapmak isteyen yapsın onuda yadırgamam umrumda değil sadece soruya karşı yazdım
00 Yorumla
+1 yılYani bu kadar sert çıkışlar yaparak değil daha yumuşak ifade edebilirdiniz. Tavrınızı ne şekilde ortaya koyduğunuz önemli. Kendinize göre doğru olanı yapayım derken eşinizi kendinizden soğutabilirsiniz. Alt tarafı öpmüş bu kadar büyük bir tepkiyi haketmemiş olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSiz bu konuda çok haklısıniz eşinizin yaptığı davranış çok saçma zaten herşeyin bir yeri ve zamanı vardır ve bu sokak ortası olmamalı örf adetlerimize uygun değil zaten niye böyle birsey yaptı onuda anlamış değilim
36 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama gülüm bu tür şeyler bizim orf adetlerimize ters
- +1 yıl
Aynen öyle mahremiyetine saygısızlıktır
- +1 yıl
🙋🙋
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen doğru olanı yaptın. Bence bası şeyler özeldir. Ulu orta yaşanmamalı, görmemiş gibi. Bizim bir ahlak algımız var. Böyle yaparsak vizen sonraki nesilde böyle olur. Keza parklarda açık alanlarda ne yazıkki genç kardeşlerimiz çok daha ilerisini yapıyor. Farkında olmadan….
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünümüzde normallesen bir sey.
Insanin icinden geliyor bazen o an öpüvermek istiyor. Diger yandan da ne bilim ya özel bir durum.
kalablik ortamda öpüsmem ya da arkadas ortamlarinda, ya da mekanlarda falan . Ama sahilde yürüyüs yaparken güzle olbilir. Yani tahtsiz edici olmaz kimseye00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapmışsın. İnsanların özgürlüğü VS değil edep adap terbiye ahlak ile alakalı bir durum. Mahrem denilen bir şey var. Beni öpecek millete naklen canlı yayın ne ala. Normalleştirmeye çalışan ergenlere takılma sen.
10 YorumlaEvli değilim nasıl bişey olurdu bilmiyorum ama bence mahsuru da yok çok fazla. İlle evde olacak diye bişey de yok he tabi çok ileri gitmesinden bahsetmiyorum ama öpmesi bence normal. Şayet evlendiğim kadınla gezerken fotoğraf çekip anı biriktirirken birçok yerde öpüşerek poz vermeyi isterdim. Ama tabi senin de bu duruma nasıl baktığın önemli
11 Yorumla
Soran+1 yılGop'ta karını öper misin?
+1 yılŞu kızmalarınız, küsmeleriniz, sokakta tartışmanız yerine öpüşmeniz daha iyi. Uzuuuun uzun öpmemiştir zaten, öyle öpücük kondurmuştur, normal yani.
20 Yorumlakusura bakmada tipik bir türk kadını profili işde baş ağrılarınında tutta sokakda masum bir öpüşmeyi sokak ortasında cinsel ilşkiyle bir tutma kafası oyüzdendirki erkeklerin gözü rusya ukrayna vs ülkelere kayıyor
00 Yorumla
+1 yılToplum olarak böyle şeyler ne yazık ki hoş karşılanmamakla birlikte ayıp gözüyle bakılıyor ne yazık ki anlasılan sevgisini göstermek istemiş keşke sert çıkışmayıpta daha kibar bir şekilde durumu anlatsaydınız daha iyi olabilirdi
00 YorumlaBu konuda tamamen haklısınız. Üstelik eşiniz bu kişi malûm dışarıda mecburiyetten bir görüşme de değil bir zahmet evde ilgilensin. Sarılmayı yanaktan öpmeye artık bir şey diyemeyiz ama ortalık yerde afedersiniz yiyişmek de yanlış.
00 Yorumla
+1 yılBence bariz yobazsız bir insanın yanaktan veya dudaktan küçük bir öpücükle öpülmesi arasında ne gibi bir fark var bu kadar abartmayın ama bu dediğim de sokakta sevişin diye algılanmasın. Netice de 1 dk dahi sürmeyen küçük bir öpücük
00 Yorumla
+1 yılHaklısın bence doğru değil yanlış bir davranış ama genede kızmasaydın sadece bunu bir daha yapma canım deseydin kendini kötü hissettiğini söyleseydin, seninle öpüşmek güzel bunu başbaşayken yapsak daha iyi olur gibisinden
00 Yorumla
+1 yılKızılacak bir şey yok bana sevdiğim kadın kızsa bunun için bir daha dışarda asla öpmem tavrımı koyarım benim kadınım sonuçta istediğim yerde öperim ki araba da trafikte kırmızı ışıkta öptüğümü biliyorum
00 YorumlaSokak ortasında öpüşmek doğru değil tabi ki ama disarida kimsenin gormedigi anda kuytu köşede bir yerde senin onu öpmem adamı mutlu eder. Böyle adamı bulmuşsun biraz da kıymetini bil uyarırsan da kirmadan uyar adan belli ki seni seviyor
00 Yorumla
+1 yılOpmekle şey etmek aynı şeyler değil... her öpücük seksle bitmiyor sonuçta... öpüşmek tutkunun bir ifadesidir... Ben olsam evli olduğumu unutur sevgili gibi takılırdım. Esin kırılmakta çok da haksız değil...
00 Yorumla
+1 yılHayır doğru değil Resulumüz de zaten böyle söylüyor dışarıda yani normal bir insani, kardeşi yanağından öptüğün gibi ölebilirsin ama böyle sevgiyle iyice gömülüp yani öpmek bile doğru değil ki sen öpüşmek diyorsun
00 Yorumla
+1 yılEşin yobaz sen niye yobaz oluyosun.
Yeri gelince LGBT'ye lanet insanlar dersiniz, kocan gibilerin de o bahsedilen lanetten gram farkı yok.
Her şeyin adabı vardır. B*kunu çıkartmamak lazım.
Eşi olabilirsin ama toplum içinde öpüşüp, koklaşmak yanlıştır.
Diğer insanları tahrik edersiniz gerek cinsel, gerekse agresiflik olarak.
Hani diyorsunuz ya ahlakımızı bozuyorsunuz, ahlak böyle bozulur.
10 Yorumla
+1 yılÖmer'in de dedigi gibi ayıp degil ama özel 😉
https://www.youtube.com/embed/T-CZzZ3EorY10 YorumlaSen normalsin. Eşin geniş mezhepli bir g@vat...
11 Yorumla
+1 yılHaklısın, benimde en sonki sevgilimde sokak ortasında durmadan öpüp duruyordu hatta en son turistler bile dalga geçti o dereceydi. Herşeyin yeri var 😎
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel ağzının payını vermişsin
Her şeyin bir yeri vardır sokakta her hareket yapılmaz evliler arasındaki ilişki özeldir herkesin gözü önünde olmaz00 Yorumla
+1 yılSürekli sürekli yapılmadığı sürece sorun yok yani. Sonuçta eşin. Kim ne diyebilir. Sadece hoşuna gitmediğini belirtsen yeterli olur. Çok kızdıysan küsmekte biraz haklı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBence doğru değil insanların sevgilime "vay ör*spuya bak" gibi şeyler demesini istemem burası Türkiye en küçük şeyde damgalarlar insanı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin sokakta öpecek kadar cesareti nerden bulmuş ev olur araba olurda sokakta şey edenler bile var bunu almaya biliyomusun hanfendi heryerde opüşen sevişen var kızman normal erkekler dayanamAz
00 Yorumla Siz bakmayın öyle yarım yapan zevatlara domuzdan farksız olmuşlar insan namusunu kıskanır edep ar haya dene bir şey var yok Sayanin imanından şüphe edilmeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Toplumumuz da iyi karşılanmasa da adamın içinden gelmiş kızdığını belli etmişin ama onun küsmesi yanlış. belki eşinin aklında başka bir şeyler oluştu.
00 Yorumla
+1 yılSen normalsin eşin anormal zamanında yapamadıklarını ya da başkalarından görüp özendiklerini sende denemek istemiş, kimi insan özelini teşhir etmeyi sever
00 YorumlaYani ortama göre değişir ikinizde haklısın ama kocan böyle şimarıklıklar sana karşı yapiyorsa cok güzel bir şey önemli o an birbirinize tutumunuz insanlar değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin icin dogru neyse onu gostermen iyi olmus bende sokakta o sekilde yakislasmalari sevmiyorum ve bunu soylerim bana saygi duymayacaksa s. gitsin yani bu isler tek tarafli degil sonucta saygi iki tataftada olmali
10 Yorumla
+1 yılEşin sonuçta Neden kızıyorsun ki ama tabii ki toplumda insan biraz çekinebilir eşin de olsa
Genel olarak kötü değil kimse bir şey diyemez10 YorumlaSen haklısın. Bunun yobazlıkla alakası yok. Medeni olacağız diye bazı değerlerden git gide uzaklaşmak içler acısı bir durum. Ahlak değerleri gibi.
10 YorumlaHayır sen haklısın. Bu da sevgi adı altında normalleştiği için çoğu insan eminim ki eşin haklı diyecek. Bozma kendini, her şeyin bir yeri var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMinik bir öpücük olabilir ama uzun uzun öpüşmek istemem.. Herkes kim bilir ne gözle bakar bilinmez.. Keyifli geceler..
10 Yorumla - Devamını Gör (278)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat