Bununla ilgili ne yapıyorsunuz?
Aldatmamak için kendimi zor tutuyorum..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bununla ilgili ne yapıyorsunuz?
Aldatmamak için kendimi zor tutuyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
eşim çok istekli ama çokta iyi biri. sorun sürekli cinsellik istemesi ama yapıyoruz kandırıyor beni.
Sıklığı nedir?
bu bir haftayı diyeyim sadece. her sabah ve 4 akşam
Vay daha ne olsun. Biz ölü gibiyiz, 2 haftada 1 veya 3 haftada 1.. Defalarca konuştuk yükünü hafiflettim her konuda yardımcıda oluyorum ama düzelmiyor
seni nasıl kandırıyor :)
biz 3 yılı geçtik. eşime aşığım hala asla seks davetini reddetmedim olmaz desemde hediye alacağım diyor ve alıyor😂 . ama uyuz kadın çok var haklısınız. bizim sitede günlerde buluşuyoruz anlatıyorlar. ben eşini doyurmayan kadının psikopat olduğunu düşünüyorum. neler anlatıyorlar. ayrı yatıyorlarmış elletmem her zaman diyorlar. erkekler kadınlardan daha masummuş gerçekten
@Asude-m anlattım ama merak etmişsiniz. hediye alacağım diyor ve sözünde durur. salona buyuk ekran tv istedim onuda aldı 75''
Allah mesut etsin. Kocanı mutlu et o da seni mutlu etsin :)
Doğrudur valla inanırım
tv pahalı almaz diye söyledim alacağını bilsem adana burma bilezik al derdim. bir daha demem çok seviyor beni ne dersem alır eminim. zengin değiliz durumumuz iyi sayılır. annem ve onun babasıda sürekli yardım ederler bize. ama fakir biri olsaydı da severdim onu.
Bendede var duruma göre değişiyor dilersen yardımcı olabilirim sorın ne?
Bizde 2 haftada veya 3 haftada bir olması. Ama düzelmiyor bazen düzeliyor sonra yine aynı. Yapmadığım blr şey kalmadı
Ulaş bna 👍
Ne gibi sorunlar misal?
Ayda üç gibi işte.
İsteksiz, sürekli yorgun bir eş.
Bu bizdende fazlaymış bizim Max 2 hafta. Var mı cocuk. Evde ki sorumlulukları hafifletin onunda etkisi var. Misal bir aksam dısardan söyleyin yemek yapmasın. Sonra cocuklar uyudu Film izleyin zaman gecirin.
Evet bunları özellikle yapıyorum. Bana daha çok odaklansın diye… mesele libido
@softpowerr valla bizdede tam tersi işte beklediğim seyler ondan bunlar. Bu sekilde ona karsı farklı hissediyorum zaman ayırmak gerekli eşler birbirine destek olarak artk
Oho neler yapmıyorum ki.. Ama yinede yok düzeliyor sonra tekrar bozuluyor 2 haftada bir veya 3 haftada 1.. Bazen haftada 1
Var bir terslik eksiklik yoksa durduk yere yapılmaz bunlar
Beraber zaman geçridikçe daha arzu oluşuyor dimi sende @görüş sahibi
Herkeste aynı dert hale bak..
@softpowerr evet ama cinsel hayat blr süre olmayınca ve red yiyince vakitte geçirmek istemiyorum
Yorgunluk çocuk libido her seferinde bir bahane var
Aynı işte. Yükünü alıp çocuklara ben bakıyorum. Ama temel mesele libido eksikliği
Cocuk öyle böyle yormuyor ama var ya dayak yemiş gibi hissedyr insan şu an bile ben hala cocukların odasında uyumalarını bekliyorum misal. Tüm enerji dusuyor. Ama iki hos cumle duysam yorgunluğum gider hadi gel bak guzel bir film sectim dese giderim
Ya işte önce kadın yumusaması lazım ki karsılık versin. Eminim şu an oda cinsellk istemyrdr arzulamıyrdrda
@softpowerr valla aynısı dostum bende öyleyim. Zaten çocukta bana daha düşkün ben daha çok ilgileniyorum. Kaç yıllık evlisin çözüm terapi danışman filan gittiniz mi
@softpowerr e tabiki neden eş adı o zaman. Tamamlaması gerek beni
Ya sana şefkatle dokunup göğsüne yatırsa film izleseniz sana dokunsa öpse yumuşarsın. Bunları ben ypıyorum. Sende libido var ama eşin çıkaramıyor. Bizimkinde libido yok. Ortaya çıkacak bişey yok
Sendede tam tersi durum varmış, bizde çocuğuda ben uyutuyorum
@softpowerr ah varda neye 😂😂
10 yıl evlilik… terapi yok
Libido var da. Kocaya yükselmiyosa başka yere yükselir ki o libido 😂😂
@softpowerr kac cocuk var sizde
İki tane. Sizde
Gizli sen yine iyisin kocanı biraz durtmek lazım al karşına konuş. Softla bizim durum çok farklı hatunlara libido yok
@softpowerr başka biri var mı
Konustm ki o an etki ediyor sonra yine aynı. Bendede 2 cocuk var
Bende tek
Çocukları ben uyuturum mesela. O ıyutunca uyuyakalıyor
Başka biri yok ama ihtiyacım var
@softpowerr bendede aynı durumlar
Evli olmalı karşımdaki de
@softpowerr o neden?
Halimden anlasın. Bi de evlilikte gizliliğin önemini anlatmaya kalkmim
Boşanacaksın. o zaman
Çocuk var.
Olsun o zaman seveceksin