Kendi istedigi zaman ilişkiye giriyoruz ve eşime misal oral yap diyorum çok nadir yapar. uzun süren bir seks hayatımız yok genelde kendi işini bitirip dönüp arkasını uyuyor. Ben zaten geç orgazm oluyorum , çogu zaman klitoral orgazm olabiliyorum. Vajinal orgazm çoook çook nadir. Beni hep küçük düşürür aşagılar normalde de bu yüzden cinsellik yaşayasımda gelmiyor. 2 tane cocugum var boşan demeyin o işler kolay olmuyor ne yapcam bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani onunla oturup adamakıllı konuşup bu şekilde olamayacağını söylemen lazım. Çocuğun varsa boşanmak daha zor olabilir. Ama eğer sonuç alamazsan sonu oraya gidiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ya senin gibi istekli arzulu hanımım olacak her ilişkide 5 kere bosaltmadan bırakmam. Adam erken boşalan adam girip 3 dakikada bosalip dönüp yatmak var mı bu hanım ne yapsın illa sana boynozmu taksin. Bu gidişe kadını oraya yönlendiriyorum bu kadın öyle 5 kere boşalt demiyor bu işe basladiysak benide boşalt diyor geregini yspmayanın cuku kalkmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'ım yarabbim benim eşim neden böyle değil ! Bizde de tam tersi ben deliriyorum oral yapayım diye , saatlerce sevişelim diye , defalarca orgazm olalım diye ama !!! Benim de 2 çocuğum var yuh aynı durum tamamen aynı.!
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke eşimde senin gibi oral yapmayı uzun süreli seks yapmayı sevse. Yok kimse dengiyle evlenmiyor ya
Cevap sahibi+1 yılSanırım evet artık inanıyorum buna dengiyle evlenebilen insan sayısı çok çok az. Yahu yaşım kaç olmuş hala neyle uğraşıyorum...
Soran+1 yılÜzüldüm yapacak bir şey yok ya başkasıyla yapacan ya da boşanıcan. Ona bakarsan o memnun sıkııntı yok seks hayatında ama ben zevk alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşkasıyla hiç yapmadım. Tenezzül etmedim. Kendi kendimi tatmin etmeye çalışıyorum. İşte konuşacak birileri olursa konuşuyorum , p*rno film izliyorum başka bir şey gelmiyor elimden. Boşanmak dediğin gibi kolay olan bir durum değil. Sanırım elimize mahkumuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
+1 yılZor bir durum. Zaten isteklerini söyleyebilen birisin. Zorla da yaptıramazsın. Elindeki erkek bu. başkasıyla gider de denmez. çözümü kendin bulmalısın
03 Yorumla- +1 yıl
daha önce den de böylemiydi?
Soran+1 yılBaşkasıyla gidermek istesem bisürrüü var esk sevgilim bile beni istiyor sürekli mesaj atıyor ama ben yapamıyorum.
- +1 yıl
Kendinde değişkilikler yapsan , saçını kestir rengini değiştir , kokunu değiştir. renkli gece kıyafetleri bile onda farklılıklara sebep olabilir. tanıdık ya da eski sevgili olmaz.
Ne kadar süredir açsın ciddi anlamda? Bende evliyim ve eşim önceliklidir, eşim defalarca orgazm olmadanben boşalmam asla
02 Yorumla
Soran+1 yılYani gir çıktan ibaret bir ilişkiden ne beklersin hergün yapsan ne olur zevk alamadıktan sonra
eşinle otur bunları konuş kaç yıldır evlisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılo halde sen de sana istediğini yapacak birini bul ;)
01 Yorumla- +1 yıl
ben ne istersen yaparım ;)
tek çözüm boşanmak. onu da sen istemiyosun. babasız da çocuk büyütülebilir
01 Yorumla
+1 yılEğer öyleyse adamı hiçbir şekilde değiştiremezsin malsefy
00 Yorumla
+1 yılO zaman sekstimg yap ya da partner bul. cezalandir. kendi zevkine bak artik
00 Yorumla
+1 yılKlasik evlilik ışte. Evlilik sekse en uzak şeydir. Ileride bu bile olmayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinle konuştun ve eğer seni anlamayıp bu şekilde devam ediyorsa hayata yapacağın tek şey kalıyor kendi kendini mutlu etmenin yollarını bulmak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlisin maalesef seni anlamıyor anlamak istemiyor mastla devam edeceksin ya da seni heyecanlandırabilecek şeyler yapacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
mastta bir süre sonra yetmeyecek maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılKolay değil bu işler. Kolaylıklar diliyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tatlı bir akşam yemegine ne dersin
00 Yorumlamastürbasyon yapmaya devam edeceksin maalesef
00 Yorumla
+1 yılSenin isteğin oluyo mu
02 Yorumla
Soran+1 yılOluyor tabi
- +1 yıl
Oda yapmıyo demi
+1 yılgerçekten zor bir durum kaç yıllık evlisin
00 YorumlaBelliki sendrn pek haz etmiyor
00 YorumlaSende farklı gider ihtiyacını
00 Yorumla
+1 yılHoş değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim sadece kendi cinsel isteğini gideriyor, beni hiç anlamıyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat