Eşim çok isteksiz, sadece ben istediğim için seks yapıyor gibi davranıyor. Nasıl düzeleceğiz biz?

isteksiz ya da her seferinde ilk ben olmaktan bıktım usandım sanki zorla yapıyormuş gibi olmasından sıkıldım

Eşim çok isteksiz, sadece ben istediğim için seks yapıyor gibi davranıyor. Nasıl düzeleceğiz biz?
Güncellemeler
+1 yıl
şu an burada olup bu konuyu tartışmaya açmam bile niyetimin direkt olarak aldatmak olmadığı ve çözümü hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştığım içindir. Yani burada aldatmak onursuzlukdur yazanların bu tezini çürütmüş oluyoruz. Benim merak ettiğim şey benim gibi aynı durumu yaşayıp çözüme ulaştırmiş birisinin olup olmadığı ya da çözümü en son olarak aldatmak olduğudur
Güncellemeler
+1 yıl
Buraya yazmak insanların beni eleştirmeleri hoşuma gitti bilgi sahibi oldum. Kendimi de eleştirme eksiklerimi görme fırsatım oldu Mesela buraya bir hanımefendi şöyle bir yorumda bulundu doğum sonrası kendisini Seksi bulmuyor olabilir diye bu mantıklı bir düşünce şekli ben hiç böyle bir durum düşünmemiştim. Onu da söylerim ama yine değişmezse fikrimde kararlıyım eninde sonunda aldatacağım...
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi anlık olarak yaşadığım sıkıntıyı anlatıp soruyu güncelleme getirmiş olayım. Öncelikle gram yalanım varsa benden daha aşağılık kimse olmasın... Saat 23.30 civarı bir fincan kahvemi içtikten sonra odaya geçtim klasik ön sevisme filan derken 2 saat süren ilişki sonrasında partner 3 defa orgasm olurken ben olmadım. 3 saattir gelemedin uykum geldi filan dediği için soğudum. Bu sebepten yine sinirlenip terk ettim şu an salonda yatmaya geldim. Nolacak bu durun böyle var mı ?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada biraz uzak durma konusunu yaptım yaklaşık 1 haftadır birlikte olmadım uzak kalmak çözüm değilmiş anlaşıldı. Bizim kaderimiz böyle artık bu huy mudur psikolojik sorun mudur nedir anlamıyorum. Yani geç orgasm olmamın sorun olduğunu söyleyen bir kadın olması normal mi kardeşim Allah için böyle bisey mümkün mü? Yani sabah 5 de kalkıp ekin bicmeye tarlaya gitmiyorsun 3 saat olsa nolur 5 saat olsa nolur? Yani gerçekten kafayı yemek uzereyimmm