Seks benimde , bizimde ihtiyacımız kadınlar olarak bunun nasıl farkında olmazlar. Hayatımda anlam veremediğim en çirkin ve basit hareket.

Seks benimde , bizimde ihtiyacımız kadınlar olarak bunun nasıl farkında olmazlar. Hayatımda anlam veremediğim en çirkin ve basit hareket.

Bana göre de çirkin ve yanlış hareket bu fazla yapıldığı zaman yanlış sonuçlar doğurur senin görüş ve yorumlarına her zaman katıldım saygı duydum
Erkek cinsellikle terbiye etmeye kalkarsan gider başkasıyla bu ihtiyacı karşılar. Oda yağmurdan kaçarken doluya rastlamış gibi olur. Sorunu tatlı tatlı konuşup halletmek varken cinselligi kullanmayı tavsiye etmem sizde aynı fikirdesiniz
Cevap
14Cevap
Kadın bir obje değildir bu yüzden çok saçma buluyorum bu tür cezaları
Bu ülkede her şey kadının şeytanca düşüncesi üzerine bina ediliyor.
Bir tane doğru dürüst kadın çıksın da, vicdan, doğruluk, dürüstlük, insanî değerler ve hakkaniyeti düşünsün.
Böyle bir kadın yok değil ama bir elin parmağını geçmiyor. Geri kalanı ile de vahşet kadınlı erkekli tırmandırılıyor.
Çok saçma. Her iki tarafında ihtiyacı. Böyle diyen kişi bence bahane uyduruyordur ceza veriyorum diye
Sorumsuzluktur kopuş ve ayrılışı başlatır. Ben kavga etsem bile sevgilim/eşim (şu an kimse yok) artık kimleysem istediği zaman yok demem.
Erkeğini sessizlik ile cezalandıran kadın diye okudum, cümlenin sonunda seks ne alaka diyorum. 😂 Ben istediğimi alırım bi şekilde. 😀
Öyle bir hakkı yok , aç bıraksın ama zevksiz bırakmamalı
Ben boşanır giderim kadın mı yok? 2 memw 1 vajina sonuçta.
Tehdit yöntemi olmamalıdır.
Erkek başka çözümlere yönelebilir
bana göre şantaj ile eşdeğer bir durum
Öncelikleri farklı onların.
Bence evliliği yıpratır bu.
Aynen
Bunu yapmamalı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?