Hayır bu çok büyük bir yanlıştır mesela adam normalde bir şeyi zaten yapacak ama bilerek yapmaz çünkü şöyle düşünür hani ben zaten yapacağım ama yapmamış gibi yaparsam benimle birlikte olur ondan sonra yaparım yani aslında bunu yapan kadın kendi ayağına sıkar
Hayır, bu erkeğin kadına verdiği değerin yönüne göre değişiyor. Sadece cinsellik için değer gören kadınlar haklı olarak cinselliği kullanıyor. Burada haklı olan kadınlar. Çünkü cinsellik her iki cins için bedensel bir ihtiyaçtır ve ceza yahut ödül aracı değildir.
Kadınların büyük kısmı (ya da bizim memlekette ki büyük kısmı) erkeği odun kendilerini marangoz olarak görürler. Bu işlem için de, kişisel sillahlardan faydalanmak mübahtır.🙂
Kimilerinde bu durum fazlasıyla öyledir. Şükür ki bu durum benim için asla öyle olmadı. Ödül, ceza vb hiç bir durum için cinsellik ile bana karşı bir tabır sergileyemez kimse. Bunu yaparsa da bir şey kazanamaz.
Evet bir çok kadın için aynen öyle.. Erkek için iğrenç bir durum di mi.. saçma buluyorum o kadınları... yazık yaa seks sadece tadı çıkarılması gereken bir mükemmellik hissidir...