Hayır. Seks iki kişilik bir eylem ve kullanma kullanılma durumu varsa bile bu karşılıklı. Kadın da zevk alıyor, niye kullanılmış olsun? Birisi seksten sonra evlenmeyip "kirletti" diye mi? Seksin insanları kirlettiğini düşünmüyorum.
Neden bakalım o gözle. Önemli olan bu işi meslek haline getirmemesi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Erkek ya da kadın fark etmez bana göre. Eğer evlenmeden önce cinsel tecrübe edinmişlerse her ikisi de kullanılmıştır. kendi değerlerinde insanlarla evlenmeleri daha iyi olur.
Erkekler Ne Diyor
Hayır. Seks iki kişilik bir eylem ve kullanma kullanılma durumu varsa bile bu karşılıklı. Kadın da zevk alıyor, niye kullanılmış olsun? Birisi seksten sonra evlenmeyip "kirletti" diye mi? Seksin insanları kirlettiğini düşünmüyorum.
Hayır kararları sonucunda kimseyi yaftalamamam kendi bileceği iş bana dogru ya da yanlış gelmesi ona bi kulo bulmama sebep degil
hayır bakmam neden bakayımki hatta belki karşısındakini kullanmıştır bellimi olur!!!
hayır çünkü kendimde yapiyorum kendimdemi kullanilmis oluyor
Hayır bakmam asla seks yaptı diye niye kullanılmış ikinci el olarak bakalım ki
Beni kullanılmış zannediyorlar bende onları o gözle görürüm eşitiz
Neden bakalım o gözle. Önemli olan bu işi meslek haline getirmemesi
Erkek ya da kadın fark etmez bana göre. Eğer evlenmeden önce cinsel tecrübe edinmişlerse her ikisi de kullanılmıştır. kendi değerlerinde insanlarla evlenmeleri daha iyi olur.
Karşılıklı zevk alınıyorsa kimse kimseyi kullanmış sayılmaz
kullanılmış gözüyle bakmam için baya baya herkesle olması lazım.
ama sonuçta yapmış olanı da tercih etmem açıkçası.
kullanılmış gözüyle bakmam uzun süreli ilişki de yaşarım fakat evlenmeyi düşünmem baştan söylerim zaten bunu
Belki kendisi masum erkekleri kullandı nerden biliyoruz
Evet, bende kullanırım kötü emellerim için.😈⛓️🔗
Bu çok çirkin bir şey... Kimin kiminle ne yaşayıp yasamayacagina da yine sen karar vereceksin
Hayır. Kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez
Yargılamak hakkım değil
asla bu haksızlık olurdu
Yargılamam ama evlenmem de
E o zaman seks yapan erkek de kullanılmış oluyo
Onu diyen ikinci el olmuyor mu.. :D
Bakmam. Ama öyle birini istemem
Herkesin kendi tercihi bize laf düşmez
Ne alaka yahu normal bi durum 😃
Öyle bakan köylüdür
Hayır, bakandan da hoşlanmam
Hayır tabii ki de çok saçma