Evlenirim
Evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bakire olayan eşim ile yıllardır evliyim bu konuda tek kırmızı çizgim eski erkek arkadaşları ile bir irtibatının kalıp kalmadığı olmuştur. bunu en başında konuşmuştum kendisi ile ama bilirsin bayanların derdidir genelde erkekler genelde eski beraber olduğu kadını bir şekilde tekrar bulmak istiyor irtibat kurmak istiyor başımıza gelmiş durumdur abi ne var bunda siz zaten evlenmişsiniz diyebilirsin ama çok can sıkan bir durumdur bu çiftler için aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım ama özele gelmyorum ben burada cevaplarım çekincem yoktur kardeşim saygılar
Kız bakire değilse huyuna bakarsın. Ne derece bakire değil onu bir çözersin. Süper derecede bencil ve keyfine zevkine takılan biriyse bağlılık göstermez. Çok fazla erkekle tecrübe yaşadıysa küçümseyici hareketleri olur. Bakire olmanın da kendine göre arızaları oluyor gerçi, ben bu zamana kadar kendimi sakladım o zaman çok kıymetliyim falan olabiliyor. Yani ruhsal bir dengesizliği olmasın insanın, ahlakı bozuk olmasın.
sevgimin huzurumun duygularmın mutluluklarımın önüne bir zar geçemez geçmemelide, benden önceki hayatı beni alakadar etmez, benden sonraki hayatında karşılıklı özveri anlayış huzur mutluluk ve en önemlisi sadakat benim değer yargım budur
Kendim bakire olmadığım için sanırım bakire olmasını istemek gibi bir hakkım yok değil mi? Namus iki bacak arasındaki incecik zardan ibaret değil.
Cevap
18Cevap
Şöyle ki evlenmeden önce konuşulması gereken şeyler.
5N1K önemli
Evlenirdim fakat evlilik öncesinde benle de olmalı ki erkeklik ihtiyaçlarım için tek kadın olsun bana.
Eğer ben gerçek anlamda seni sevdiğini ve değer verdiğini bilirsem geçmişi çok önemli değil
Evlendikten sonra gerdek gecesinde bakire olmadığını anlarsam suratına tükürür kapıyı vurur giderim...
Evlenmeden önce?
Normalde evlenmem. Sevgim öne geçerse evlenirim.
Merhaba , insanı zar değil, beraberlik mutlu eder. Gerisi yalan.
Ben temiz olduğum için temiz isteme hakım vardır umarım 🤗
Kişi sayısı önemli, kaç yaşında yaşadıgı önemli. Bakireliği değil.
Hayır evlenmem tabi ki o hem kadar para harcayacam hem de birileri keyfini sürmüş ben mi cefasini çekeyim
evlenirim dienlere inanmayın sevgilim versin karım bakire olsun ister
Be evlenmedim kardeşim kız oğlan kız aldım her şeyi bende gördü.
Huruf hatası olmuş ''ben kız oğlan kız aldım her şeyi benle yaşadı'' diye yazacaktım..
Ne güzel kandırmış seni
Evlenirdim bu bir engel değil
Bakşre olmayanla evlenmek avantaj bence
Nur süresi 32. ayet yeterlidir diye düşünüyorum
Evlenirim aaaa ne alaka?
Evlenirim
Evlenirim çünkü bende nakit değilim en az 30
Asla
Neden
boş ver