Cinsel Yaşam Eski sevgili veya eşten, fuckbuddy olması normal mi? aerolite Takip Et Master Yaş: 57 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Güven duyduğunuz eski ilişkiden f/b olarak faydalanmak iyi bir secim midir? Eski sevgili veya eşten, fuckbuddy olması normal mi? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yapanlar var ama ben yapmam. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Benim için uygun 1 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Benim için imkansız biten bir ilişkiden hayır gelmez 4 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Güzelse istekliyse taraflar şartlar uygunsa her şekilde maçın devamına karar verir federasyon. 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Fucuk ne ki? Sucuk gibi bir şeymi. Olur neden olmasın😊 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uygun. Ne de olsa tenler yabancılık çekmez P 1 0 Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır, bunu ben asla yapmam yapamam… 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. eğer free yapı varsa veya hala etki yaşatan bir cinsellik hayal ediliyor sa olur 0 0 Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kalbinde bulamadığımız devayı bedeninde mi bulacaz saçmalık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eş derken sayılır mı bilmiyorum ama evli bir kişiyle bu tarz şeyler yaşamıştım 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Eskiye rağbet olsa , bit pazarına nur yağardı 😄 2 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Olmak isteyen olur 💁🏻♀️ 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bana olmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yapanlar var ama ben yapmam.
Benim için uygun
Benim için imkansız biten bir ilişkiden hayır gelmez
Güzelse istekliyse taraflar şartlar uygunsa her şekilde maçın devamına karar verir federasyon.
Fucuk ne ki? Sucuk gibi bir şeymi. Olur neden olmasın😊
Uygun. Ne de olsa tenler yabancılık çekmez P
Hayır, bunu ben asla yapmam yapamam…
Evet olabilir. Cinsel uyum varsa neden olmasın.
eğer free yapı varsa veya hala etki yaşatan bir cinsellik hayal ediliyor sa olur
Kalbinde bulamadığımız devayı bedeninde mi bulacaz saçmalık
Eş derken sayılır mı bilmiyorum ama evli bir kişiyle bu tarz şeyler yaşamıştım
Eskiye rağbet olsa , bit pazarına nur yağardı 😄
Olmak isteyen olur 💁🏻♀️
Bal gibi de olur.
Yaş olmuş 50 ettiği lafa bak 😂
Kadınlara paradan haber ver dostum
Bana olmaz.
O nedir ki fudodiy midir nedir lo
Olabilir bence.