Cinsel Yaşam Eski eşten fuckbuddy olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Böyle bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir? Eski eşten fuckbuddy olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Benim iki farklı arkadaşım boşandığı karısıyla fb olarak devam ediyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlişkileri bu şekilde sorunsuz mu ilerliyor, böyle mutlular mı? Eş rolünden, fb rolüne uyumlanmaları zor değil mi? Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Anlaşmazlık ve boşanma sebepleri cinsellikle alakalı değilmiş demekki birbirini ihtiyacını görüyorlar Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl o zaman eski olmasının anlamı ne ne boş insanlarsınız ya 1 0 Yorumla
Maxthon Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 65% +1 yıl Garip geldi ama olur galiba. Bilmediğin ve güvenmediğin biri yerine gayet mantıklı. 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bizim ülkede boşanmalar uzaklaştırma, tehdit, cinayet, yaralama vs şeklinde oluyor. O dediğin zor. 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Buna ben direk bullshit diyorum türkçesi hoşuma gitmiyor bu daha samimi 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bence en sağlıklısı ve en güvenilir olanı baktın ki tekrar bişiler yoluna girdi basarsın nikaa :D 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. O zaman neden boşandın 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok saçma 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. çok güzel olurdu :) 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bildiğin insan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benim iki farklı arkadaşım boşandığı karısıyla fb olarak devam ediyor
İlişkileri bu şekilde sorunsuz mu ilerliyor, böyle mutlular mı? Eş rolünden, fb rolüne uyumlanmaları zor değil mi?
Anlaşmazlık ve boşanma sebepleri cinsellikle alakalı değilmiş demekki birbirini ihtiyacını görüyorlar
o zaman eski olmasının anlamı ne ne boş insanlarsınız ya
Garip geldi ama olur galiba. Bilmediğin ve güvenmediğin biri yerine gayet mantıklı.
Bizim ülkede boşanmalar uzaklaştırma, tehdit, cinayet, yaralama vs şeklinde oluyor. O dediğin zor.
Buna ben direk bullshit diyorum türkçesi hoşuma gitmiyor bu daha samimi
bence en sağlıklısı ve en güvenilir olanı baktın ki tekrar bişiler yoluna girdi basarsın nikaa :D
O zaman neden boşandın
Neden merak ettin bunu
Olur asma adam hamile bırakır.
Çok saçma
Çok sağlıksız.
Saçnaaaaa
Olmaz saçmalik olur
Exten next olmaz
çok güzel olurdu :)
Bildiğin insan