Fuckbuddy olduğunuz biriyle ilişki düşünür müsünüz?

Kızlar erkekler bu sorum herkese
Ben uzun zamandır insanlarla duygusal ilişkiler içerisine girmiyorum zaman zaman canım isterse tek gecelik birlikteliklerim oluyor bazen o kişiyle ikinci üçüncü kez yaşanabiliyor ama son zamanlarda anlmadığım şekilde birlikte olduğum erkeklerin benimle duygusal bir bağ kurmaya çalıştığını farkediyorum biri ondan başka biriyle birlikte olduğum için onu aldatmışım gibi davrandı diğeri ben artık sadece seninle birlikte olmak istiyorum başkalarından çok sıkıldım sen de sadece bana odaklansan olur mu diyor bir başkası bana tek gecelik bir ilişki gözüyle mi bakıyorsun deyip evet cevabını alınca barın ortasında beni itip gitti ( kendisiyle cinsellik konuşup bir araya gelmiştik) (dışarıda buluşup normal bir akşam geçirme teklifini de ben yapmıştım) erkekler değişmeye mi başladı yoksa evren benim ilişki yapmamı mı istiyor anlamıyorum ama son zamanlarda sadece seks için bir araya geldiğim erkekler benden daha fazlasını istemeye başlıyor bunu neden yapıyorlar kötü olduğu için söylemiyorum ama bana bu şekilde iletişim kurduğum biriyle duygusal bir ilişki içerisine girmek doğru gelmiyor gidişat açısından ve gerçekten önceden yaşanır biterdi şimdi sürekli ondan bundan mesaj geliyor yeni biriyle tanışmaya gerçekten çekinmeye başladım yine tekrar kötü diye söylemiyorum ama başıma bela olmaya başlıyorlar darlamaya başlıyorlar ben mi farklı bir şey yapıyorum yoksa gerçekten erkekler mi değişti ya da siz bunu yaşadınız mı
Fuckbuddy olduğunuz biriyle ilişki düşünür müsünüz?