Şaka mısınız seksting nedir arkadaş. Hiçbir şey gerçekte yapılan seksin verdiği zevki ve hazzı verebilir mi? O nefes nefese kalış, alttan üste sağdan sola sürekli pozisyon değiştirerek her şeyin tadını çıkara çıkara doyumsuzca sevişmek varken nedir sanalda takılmak. Ne zevk alıyorsunuz bana bi açıklar mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeks yapabileceğim bir durumda zaten seks yaparım. Ancak seks yapamıyorsam p*rno izlemek yerine seksting yapıyorum. Çoğunluk için de böyledir. Kimsenin seksting seksten zevkli dediğini sanmıyorum
715 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim için p*rno daha zevkli.
Cevap sahibi+1 yılPor. nodan daha zevkli*
Cevap sahibi+1 yılBen por. nodan daha zevkli yazdım ama sitenin sansürüne uğradım :D Benim birini bulmam açıkçası vaktimi almıyor o sebeple bir şey diyemem.
Cevap sahibi+1 yılSeks 6 ayı geçti. Seksting geçtiğimiz haftasonu
Cevap sahibi+1 yılİstiyor. Ama sonuç olarak duygusuz seks yapamam o sebeple mecbur
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıl2 kişi oldu. Teşekkür ederim ama bu kadarı açıklayıcı olmuştur bence :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeriçlerin ve ezik erkeklerin uğrak noktası. Cesareti erkekliği vs. olmayan ne kadar erkek varsa sanalda sağa sola yürüyor öyyylee 💁♀️ Kendine saygısı olan sextingten uzak durur. Eğer arada uzaklıklar var ise ve bu geçici ise kabul edilebilir bir durum. Diğer türlü ezik erkeklerin yaptığı şey...
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş insan işi işte. git video izle daha iyi
00 Yorumla Yokluktan heralde
13 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam