Seksting bir çeşit erotik mesajlaşma şeklidir. nasıl yapılır?
İlk adım olarak cinsel içerikli mesaj ya da fotoğraf atmak yerine, onu düşündüğünüzü, onu ne kadar özlediğinizi belirtecek bir mesaj atın. Her şeyi tek mesajda yazmayın. Ağır ağır tepkisini ölçerek ilerleyin ve aldığınız cevaba göre ilerleyin. Net ve açık olun ama ona istediği her şeyi bir anda vermeyin. Gerçek hayattaki tahrik edici konuşmalarda olduğu gibi, ona, neler yapmak istediğinizi anlatmalısınız.
Sanal tatmin ya da cinsellik olarak geçen seksting iki tarafında birbirini uyarması tahrik etmesi anlamına geliyor ama her insan bunu yapmak istemez çünkü sanal ortamda herkese güven olmuyor kimse kimseye vajinal resmi atmak istemez güven sorunu bunu herkes yapmaz benim yapacağım kadın öncelikle benim için değerli olmalıdır.
Buradaki vasıfsız insanların ve buna benzer sitelerdeki üyelerin uygulqma ve siteler üzerinden yazılı abazanliklaridir. Ekşide de var üyeler arasında kitap okuma uygulamalarında da. Sek. s sohbetleri.
Bu aralar en güvenli seks yöntemi ve ilk buluşmadan önce karşılıklı güveni artıran utangaçlık engelini kıran ve karsılıklı istek zevek sevilen şeylerin öğrenilmesi açısından kolaylık sağlarki reel seks öncesi iyi tanınan parterle mğkemmel sez yapılır ve zevk noktaıs tespiti tepo sertlik uymunun kurulmaıs ile vakit kaybedilmez
sexting kisilerin birbirini internet mesaj yoluyla fotografli veyq fotografli rahatlatma seklidir. mesela ben goruntulu yapiyorum mesajla asla isim olmaz