Sevgilim evli birisi bazen buluşup seks yapıyoruz. Ama performansı berbat hiç zevk almıyorum sadece o istediği için yapıyoruz yoksa ben hiç yapmam beni cinsellikten soğutuyor. Üstelik iniyor hemen. Başka erkekle yapsam bana sevdirebilir mi cinselliği?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTarif ettiğin gibiyse bu adamdan sonra kim gelse sevdirir zaten :D tatlım cinsel olarak ara kötüyse her anlamda kötü demektir. Neden hala onunlasin?
05 Yorumla
Soran+1 yılBana başta evli olduğunu söylemediği için yaşattığı şeyi ona bir gün yaşatmak için aldatcam o yüzden
- +1 yıl
Nerden nereye
Cevap sahibi+1 yılHa bi de.. Ben bile bile berabersin sanıyordum. E sonradan öğrenince niye ayrılmadı kızım ya.. O seni cepte görüyor. Evde karısıyla da arası iyi senle de.. Git dengin biriyle sevgili ol bence kendini bu kadar düşürme
Soran+1 yılBile bile niye evli birisiyle birlikte olayım ki bir sürü bekar varken be çok zor bir durum aslında karaktersizler
Cevap sahibi+1 yılAma evli olduğunu öğrendikten sonra da berabermissin.. Aynı şey hemen hemen. Dediğin gibi. Bence ilişkiyi bitir ve Bi süre yalnız kal eminim daha sana uygun ve duygusal olarak da iyi gelecek birini karşına çıkacaktır :)
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen onla sevgiliden ziyade sadece seks arkadaşı gibisin zira böyle olmasaydı bu duruma çözümler arardınız seks arkadaşlığı olduğu için başka erkeklere yönelmen normal (ben bunu yazdıklarınıza istinaden söyledim şayet durum böyle değil ise size tavsiyem bu durumu düzeltmek için başka yollar arayın olmuyor ise de mutlu değil iseniz ayrılın çünkü cinsellikte insanı mutlu eden önemli şeylerden birisi)
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzeltmeye uğraşmam zaten evli birinden hayır falanda gelmez kendime başka birisini bulurum umarım bir gün
- +1 yıl
Yorumu yazarken kişinin evli olduğunu bir an unuttum zaten evli olan birisi ile sadece seks arkadaşı olabilirsin senin için sevgili falan olabilir ama onun için durum öyle değil seks arkadaşıymışsın onun başka birisini bulma konusuna gelince bu siz kızlar için çokta zor olmasa gerek yanlış anlamayın kızları kötülemek değil amacım lakin bir çok erkek zaten yana yana kız arıyor hemen bulursun 😃 ama performans konusunu yaşamadan bilmek çok zor ama yine de ufak tefek tüyolar edinebilirsin bir ön görüşme de
Öncelikle sevgilinde ayrıl eğer ihtiyaçin varsa kendine seni tatmin edecek birisini bul
06 Yorumla
Soran+1 yılO bana yalan söyledi evli olduğunu sonradan öğrendim benimde onu aldatmam lazım ayrılmadan neymiş görsün karaktersiz
Soran+1 yılEvet değmez ama o nefret duygusu insana her şeyi yaptırır
Soran+1 yılOna bile değilde neyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öyle görünüyor ki senin ki yokluktan sevgili edinmişin gibi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. madem adem tırt verme sende 😂 başkası ile dene bilemeyiz belki iyi olcak belki oda kötü çıkcak artık ne çıkarsa bahtına 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyide kötüyse neden bununla birliktesin ki kraliçe başka erkeklerle dene safmısın
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum neden
Cevap sahibi+1 yılBiz tanisabiliriz tabi istersen
Niye evli biriyle birliktesin önce onu sor bence kendine
03 Yorumla
Soran+1 yılBana yalan söylemeseydi en başından basardım tekmeyi yaptıklarının aynısını yaşatmak için beraberim sadece
Soran+1 yılBekarım demişti
+1 yılDene bir. seks, partnerin iyi değil. sevişme yapıyor musunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Seni boşaltıyor mu peki
Soran+1 yılBazen
- +1 yıl
benim elime düşşen bir nasıl severdin seksi
Soran+1 yılBizede anca evli 2. el çürüğü denk gelir
- +1 yıl
istersen beni dene
+1 yılYapmadigin kabahat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen eniştemle sevmiştim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel bı yapalım bak nasıl oluyor
07 Yorumla
Soran+1 yılEvliysen istemem birdaha evli birisiyle olmam bilsem bunla da olmazdım
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim evlenmeyi de düşünmüyorm
Soran+1 yılEn iyisi
Cevap sahibi+1 yılGizliden cikacam istek at
Cevap sahibi+1 yılUyar mı sana da
Soran+1 yılYok sağol
Cevap sahibi+1 yılNiye seni bı sabaha kadar durdurmadan neyse anladın sen
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDene kral zaten ne fark eder sana
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ne fark eder be bende keyfi evli birini bulmadım yalan söyledi bana
- +1 yıl
E ayrıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen değişik misin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBn vole bile ters cakarim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sorun fena halde trol
00 Yorumla
+1 yılTrollerde bugün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. ne kadar da saçma bir soru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli birisi ile sevgili olmak nasıl bir şeu?
08 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç evli olduğunu bilsem baştan basardım tekmeyi
Cevap sahibi+1 yılDevam ettirip ettirmemek de senin elinde değil mi? Hem kötü seks yapıyormuş
Soran+1 yılSadece uygun zamanı bekliyorum onun yaptığı gibi bu sefer o aldatılacak
Cevap sahibi+1 yılSen onu aldatsan sence onun umrunda olur mu o zaten aldatıcı
Soran+1 yılFarketmez sonuçta boynuzlanacak
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelebilir misin?
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılMerak ettiğim bazı şeyler var
ne üzücü.
00 Yorumla
+1 yılo zaman yeni tur yeni şansı dene
00 YorumlaTam benliksin sert olacan sana
00 YorumlaE ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiririm.
00 Yorumla
+1 yılsewersn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın bak bence🙈🙈
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın mı
Cevap sahibi+1 yılHı hı
+1 yılKötü olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDene gör
00 Yorumla