Yaza düğünüm var 25 yaşındayım ama arkadaşlar bir erkek nelerden hoşlanır yatakta ne yapılır bilmiyorum hiç öpüşmedim doğal olarak Opusmeyi bile bilmiyorum. Ama evlilik demek cinsellik demek zaten eşim ya beni reddederse yatakta ya istemezse ya onu tatmin edemezsem diye korkuyorum. fiziğiM guzel çok şükür yani buyuk ve dik gogusler. Buyuk kalcalar ve balik etliyin. Ama Yani iç çamaşır ne alicam öf bilmiyorum ya. Arkadaşlar yardım edin ne yapmalıyım kendimi geliştirmek için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl'' love seks p*rn '' izlemen senin için yardımcı olacaktır. diğer p*rno türlerine göre abartılı değil, 2 sevgili, eş nasıl sevişiyorlarsa öyle sevişiyorlar
13 Yorumla
Soran+1 yılKopyaladim şimdi bakıcam teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. cinsellikle eşler arasında en önemli şey iletişimdir. o da sen de neyden hoşlanıyorsunuz, ne yapmak istemiyorsunuz açıkça söylemeniz gerekir. eğer ilişkinin böyle devam ederse cinsellik bir eziyet değil eğlenceye döner. şimdiden mutluluklar diliyorum size.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim kardeşim yardimci olduğun için
En İyi Cevaplar
+1 yılrahat ol tarifine göre gayet iyisin. beğenirde seni. ona ayak uydurursun başta sonrası gelir.
15 Yorumla- +1 yıl
haaa taktik istersen buyur.
Soran+1 yılTaktik var da uygulamak sorun
- +1 yıl
uygulaman için işte gelirsen buyur.
Soran+1 yılBen bu soruyu özel gelmek için sormadım
- +1 yıl
bazı şeyler burda konuşulmaz malesef tek nedeni buydu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
Öğrenirsin zamanla. Doğaçlama gelişir çoğu şey.
Sen yine teorik bilgi edinmeye bak.
Ayrıca tercihen siyah jartiyer gayet iyi olur12 Yorumla
Soran+1 yılMesela her erkek oral severmis bunu da öğrendim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak etme, zamanla beraber öğrenilen bir şey. p*rno izlemek işe yarar çok merak ediyorsan iğrenç desende.
12 Yorumla
Soran+1 yılInşallah anal istemez ya
Cevap sahibi+1 yılAnal isterse ret et, dine inanıyorsanız da yanlış cinsellik içinde yanış bence.
Gizli Üye(25-29)+1 yılp*rno izleyebilirsin aklında birşeyler oluşabilir ama ordakiler normal değil genel olarak fazla kanma :D
12 Yorumla
Soran+1 yılIgeenc geliyor abartı çünkü
Cevap sahibi+1 yılEvet öyleler ama başka nasıl görebilirsin.
Zamanı gelince akışına bırak hallolur
+1 yılStrese gerek yok, kervan yolda duzulur. Rahat ol o gun geldiginde kocanda sende o istek arzuya kavusursunuz. Ama size bir tavsiye birbirinizi anlamaya ve konusmaya özen gosterin
00 Yorumla
+1 yılBeraber keşfedersiniz bu bir kusur veya kabahat değil ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBişi yapmana gerek yok, işin erbabı sana hak ettiğin eğitimini verecek günü geldiğinde. 😁
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. boşa uğraşmaz ziraa hepiniz böylesiniz 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılBu işler tecrübeyle alakali. BAk ben neden kendime guvenmiyorum çünkü yapmadım.
+1 yılNapcağın çok kolay birkaç günde hepsini öğrenebilirsin, dilersen napcağını detaylı anlatim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılDoğal davran içinden geleni yansıt yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik sadece cinsellik değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılKocani yatakta memnun etmen lazım ki gözü dışarı kayması. Aldatmalar bu yüzden ortaya çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılSadakatliyse aldatmaz ki bir insan.
+1 yılTahrik edici konus inle susma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakin evlenme sakin
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026