şu an zorlanıyorum bu şey için hiç sevgilim bile olmadı bu tip tabular yüzünden hep şey dendi bana "akıllı kızdır yapmaz" neden ya benim hormonlarım yok mu bu hayatta asexuel olarak gelmedim ama hernekadar böyle düşünsemde bir yanım acaba haklılar mj diye düşünüyorum toplum baskısı herhalde bilinçaltıma yerleşmiş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAkıl bulunduğun durumlar içerisinde en iyi seçeneği yerine getirmektir. Bakire olmazsan evlenirken sorun yaşarsın. Diktirme şansın da var tabi ama ona da para ödüyorsun. Herkes diktiremiyor. Burada bakire olmayıp da diktirme imkanı olmayan çok gördüm.
011 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğim kişi bunu bilecek zaten
- +1 yıl
Evleneceğin kişinin bunu kabul edeceğini nereden biliyorsun? Toplumda birçok erkek bunu kabul etmez. Güzek bir ilişkiniz olacak belki ama sonra bakre olmadığını öğrenince bu değer yargısıyla yetişmiş erkek kabul etse bile hayır gelecek mi sanıyorsun ? Sviyorsa kabul eder deme. Kişinin ahlaki değerleri ile uyum göstermezse nahoş bir ilişki olur olsa bile.
Soran+1 yılO zaman evlenmem öyle biriyle
- +1 yıl
Evlenemezsin zaten. Ama o evlenmem dediğin biriyle başta bir yola çıkmış olabilir ve ona his besliyor olabilirsin. Böyle bir sebepten ilişkinin bitmesi sence de bir yıkım olmaz mı senin için? Bakireliğe önem vermeyen çoğu erkek takılmalık olur. Yani bakire olmayacağım ve bunu bildireceğim diyorsan evlenme şansın çok düşük. Evliliği unut. Kendini mastla tatmin et ama bu işe bulaşma.
Soran+1 yılOlur tabi
Ama şöyle düşünelim bu zihniyette olan biriyle bir yola çıkılmaz- +1 yıl
Bazı duyguların anlık geliştiğini unutma. Hoşlanırsın zihniyetini sonradan öğrenirsin. Ama o zamana kadar arada bir şeyler olur. Olsun ya zaten benim için bakirelik önemli değil bunu da beğendim, etkilendim, hoşlandım bir süre takılır ayrılırım dersin kendi kendine. Ama bu bir savunma psikllojisi. Ayrılman gerektiğini biliyorsun ama kılıf buluyor insan sadece. Tabi takıldıkça daha çok bağlanır ve istemediğin kötü duygular yaşayabilirsin.
Soran+1 yılTamam zaten bu yüzden güvendiğim kişiyle evlenirim beni kabul etmeyen biriyle değil
- +1 yıl
Sanaldan biri var diyorsun. Anladığım kadarıyla arada duygusal bir şeyler de olsun istiyorsun. Beni kullansın gitsin istemiyorsun. Ama bir yandan da onun evleneceğin kişi olmayacağını biliyorsun. Sen onu sevmeye devam etsen de ilişkiniz bir şekilde onun tarafından biterse üzülen gene sen olacaksın
Soran+1 yılTecrübe olacak sonuçta
- +1 yıl
İnsan severse güvenir. Oğlan bakireliğe önem veren biridir senin için vermiyorum der iş ciddiye binince tekmeyi basar. İyi düşün.
Soran+1 yılÖyle biriyle evlenmem dedim zaten hem evlilik önemli mi bukadar daha 19um
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olması lazım bu zamanda bakire olmayan kızların çoğunun neler yaptığını internette görüyoruz görmediklerimiz daha fazla. Eskiden bakire olmasa belki olabilir denebilirdi ama bu zamanda bakire olmayanla zor.
05 Yorumla
Soran+1 yılBakire olmayan biçok kız var dünyada tabi yine tercih meselesi
Cevap sahibi+1 yılYabancı bir kızla evlenecek olsam bakireliğe o kadar takmam ama söz konusu Türkiye ise benim için önemli. Türkiyede göz göre göre kızları kullanıyorlar ve bir çoğu buna razı oluyor çok sevdim kandırdı vs diyor. O yüzden olmaz.
Soran+1 yılNe fark ediyor peki
Yabancı bir kızda bu yollardan geçer
Cevap sahibi+1 yılFark ediyor oradaki sosyokültürel fark ile bizde ki aynı değil.
Soran+1 yılEvet buna katılıyorum türkiyede etik diye bir şey yok bence yine de emin olmadan bişey diyemem herkeste böyle değil bulunması zor yani normal saygılı birini
Her ne kadar normal ve sıradan hale getirilmiş olsada evet aslında hemen hemen içten içe herkesin önemsediği şeydir. Ama kesin bir belirleyiciliği olmamalı.
08 Yorumla
Soran+1 yılÖnemsemek bence yani şöyle olmalı çok yakınsınızdır sorarsın dürüst olmasını istersin o da der demiyorsa zaten sonu iyi bitmez bu ilişkinin ve dürüstlüğüne inanmayanlar bakire olsun ister diye bişey varmış inanmıyorsan bir yola çıkılmaz zaten
- +1 yıl
burada çok önemli bir konuya değinmişsin. Kesinlikle ve kesinlikle yalan olmamalı. Çok büyük bir travma oluyor erkek tarafından yalan ortaya çıktığında. Düzelmez diye bişey yok düzelir zamanla ama zor oluyor. Kız hazır hissetmez söylemek istemez anlarım. Ona göre zaman ister erkekten direk cevap vermez vs ama asla yaşan söylenmemeli. Erkekte yadırgamamalı kesinlikle. Uymuyorsa düzgünce konuşur yolları ayırır bu kadar basit. Kimse kimseye mecbur değil. Kimse bakire diye kapıda binler beklemiyor. Kimsede bakire değil diye dağa taşa sürtüp kapı kapı erkek aramıyor. Herkes kendi benliğini ve değerini bilsin aynı şekildede karşı cinse saygı göstersin. Saygı varsa her şey stabil ilerler olması gereken olur.
Soran+1 yılEvet yalan en kötü şey ben söylemem neden ve ne zaman söylerim deyim
Eğer baskılarsa korkutursa mecbur söylerim sonra da ayrılırım kavga etmeden yavaş yavaş- +1 yıl
Baskı ve korku altına alma kimsenin hakkı değil. Sende bu hakkı vermemelisin. Yavaş yavaşta değil ayrıca. Hem söylemem hemde bir daha ne sesimi ne yüzümü gösteririm. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Senin için değerliyse anlatmak istediğin kadarını anlatırsın. Ama bu hesap verme boyutuna gelemez. Evli değilsin bişey değilsin sal gitsin.
Soran+1 yılYok yani bazı erkeklerin içinden manyak biri çıkıyor o yüzden kendimi tehlikeye atmamak için yavaş yavaş ayrılırım ben
Soran+1 yılOlabilir evet hiç öyle tiplerle yakın ilişkide olmadım umarım olmamda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
Ben aradayım valla. Sırf bakire değil diye sevdiğimi bırakmam ama başkasıyla yaptığını bilmekte koyar
151 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten bu kadınlarda da aynı kimse zaten hayatta sana mükemmel bir eş olacağını garantilemez hayat böyle bir yer değil
Bu yüzden aslında herkesin özgür olduğu gerçeğini unutmamalıyız bence
Soran+1 yılEvet çok mantıklı bir cevap bence bu hoşuma gitti
Soran+1 yılPeki bu düşüncelerden kurtulup kendi düşüncemi aralarından seçip ona göre hareket etmek için ne yapmam gerekir çünkü düşündükçe kafam karışıyor
Belki hazır değilim diyorum buna
Soran+1 yılBiryandanda başıma bir iş açar mıyım düşüncesi var
Soran+1 yılNe bileyim her şey olabilir
Soran+1 yılGüvendiğim derken sanaldan konuştuğum biri
Soran+1 yılAynı yerde yaşamıyoruz
Soran+1 yılEvet yani bu da var hiç deneyimim olmadığı için nasıl olacak heyecanlanır mıyım nasıl yapıcam vs aklıma geldikçe kötü oluyorum utanıyorum
Soran+1 yılSıkıntı çıkarmaz bence ya bilmiyom çıkmaz bence yani umarım
Soran+1 yılbaya deneyimli 9 yaş büyük benden
Soran+1 yılHerhalde yani
Soran+1 yıl😂😂diyo zaten
Soran+1 yılKendine güveniyormuşş
Soran+1 yılBiraz evet yani ama nebileyim emin değilim
Soran+1 yılHayır ya ne alaka o kadar kız var
Soran+1 yıl19um
Soran+1 yılNasıl anlamadım 😅
Soran+1 yılOlgun değilim ya
Soran+1 yılTaktik mi bu acaba erkekler hep böyle der bana hahaha
Soran+1 yıl😂😂Hee olabilir
Soran+1 yıl5 yaşa kadar okeyim bu işte neden böyle oldu bilmiyom hoşuma gitti
Soran+1 yıl2 ay falan en fazla
Soran+1 yılHayır ya ne sevgilisi tecrübem olsun istiyorum
Soran+1 yılGüvenirsen neden olmasın ama işte aşık olmamalıyım ya da olayım of bu da tecrübe hahaha
Soran+1 yıl😂😂Dur daha hala bakireyim
Soran+1 yılEvt ya
ben bunları aştım. bakireliğin bi önemi yok benim için
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel ❤️
öncesi değil benimleyken yaptıkları beni bağlar...
07 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Bu düşüncede olan kişi sayısı az mı sizce de
Soran+1 yılOlabilir ama yani ben üniversitede okuyorum mühendislikten midir genel olarak kaldığım yer mi böyle her neyse sebebi kızları sadece seks objesi olarak görüyorlar
Soran+1 yılHa ondan herhalde baya kendimi kötü hisediyorum ya bide sosyalleşme konusunda da aynı şekilde kimle konuşsam bir çıkar için benimleymiş gibiler sanki
Kızlar ezikliyor erkeklerde seks
Kısaca özeti bu belkide bendedir sorun diye düşünüyorum artık
Soran+1 yıl😅 Ben sınıftan biriyle yapmam tabi sanaldan konuştuğum biri var emin değilim sadece buna sorun burada
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aslında bu topluma ve kültüre göre değişen bir kavram. Kimine göre önemli kimine göre değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeğin bakir olup olmamasına bakmam hatta mümkünse bakir olmasın
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkek kafası şudur
sevgilim versin karım bakire olsun
toplum baskısı hep bu yöndedir ne yazıkki
07 Yorumla
Soran+1 yılAnnem babam neden böyle peki erkek kardeşim sonra en yakın kız arkadaşım akrabaları zaten geçtim
Çok tuhaflar insanlar ya bu şey yüzünden ben cinsellik yaşamaya korkuyorum vajinusmus olmasam iyi :/
Soran+1 yılEvlenmek gibi bir niyetim yok şu an zaten yaşım daha küçük sadece bir birliktelik yaşamak istiyorum yaşıtlarım yapıyor ben neden yapmayım yani
Soran+1 yılEvet ama bu düşünceler beni aşırı baskılıyor rahat olamıyorum bitürlü çözümü yok mu bunun neden birilerinden onay bekliyorum kendim olamıyorum kendi kararımı cesurca veremiyorum
Soran+1 yılşu an değilim tabi öğrenciyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim ülke böyle. Başka yerlerde farklı olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef :/
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen 16 yaşında yapmıştım bana da öyle diyorlar halaa
010 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorlar sana merak ettim ben 16 da yapacaktım olmadı iyi ki yapmamışım onunla
Cevap sahibi+1 yılSakın kimseyle bir hata yapma akıllı kızsın diyor annem. İş işten geçti artık..
Soran+1 yılPişman değilsindir umarım
Soran+1 yılBana da öyle diyorlar
Cevap sahibi+1 yılYok değilim hala aynı kişiyle sevgiliyiz
Soran+1 yılWooww ne güzel tebrik ederim umarım daha da iyi olur her şey sizin içinn ❤️
Soran+1 yılBenim sevgilim yok tek seferlik olacak gibi emin de değilim şu an
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürlerrr
Cevap sahibi+1 yılTek seferlik bir şeyse deneme sevgilin olunca gerisi gelir
Soran+1 yılSevgiliye de inanmıyorum tek seferlik ne olabilir ki en fazla bilemedim kafam karışıyor zaten benim de
önemli degilde sevdigin kisiyle yapmak önemli günümüzde kim kimle yapıyor belli degil
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin yani değer verme olabilir nasıl desem mesela abazan biriyle hatta sapıklar da var manyak falan onlarla herhalde yapılmaz illa aşık olduğun kişiyle yapılmamalı bence hoşuma gitmişse yani yapamaz mıyım
Soran+1 yılPara karşılığı yapılınca öyle olunuyor sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. cok da menem bisi degil.
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet bikaç kez yaptıktan sora normal gelmeye başlar
Soran+1 yılAma ilk adımı atmak zor benim için sonuçta bir erkekle öpüşme sevişme bile yaşamadım ben🙈
Soran+1 yılSağlıklı derken hangi konuda
Soran+1 yılDoğru kişi mi değil mi bilemiyorum abazan olmadığı kesin başka bişey bilemiyorum
Soran+1 yılDaha emin değilim ona
Soran+1 yılEvet bu da var :/
Soran+1 yılBende bir sıkıntı yok kendisi korunmasız seviyormuş
Soran+1 yılNe bileyim kafam karifiyo
+1 yılGünah olduğu için önemli
050 Yorumla
Soran+1 yılBen dine inanmıyorum ama
- +1 yıl
Kendim için dedim
Soran+1 yılAileme göre yalnış herhalde ondan din ve kültürle alakalı aslında haklısın bence
- +1 yıl
Sizce demişsin soruda bende kendim için cevapladım
- +1 yıl
Dinle alakalı bir şey tabiki
- +1 yıl
Dini iyi araştır lütfen
- +1 yıl
İnanmamak kolay kuran okudunmu
Soran+1 yılTam okumadım dinle alakalı ailem de pek şey öğretmediler pek önemsenmiyor aslında bence sadece işte diyorlar bazen şu şöyle bu böyle olmuş namaz kılın oruç tutun falan o kadar
- +1 yıl
Bilmediğin birşeyi araştırıp öyle karar versen daha doğru değilmi işin sonunda sonsuza kadar cezalandırılmak var
Soran+1 yılYok o anlamda demedim tabi sizin yorumunuz zaten bu yüzden sordum burada soru sorup ergence davranmak saçma
- +1 yıl
Bence araştırıp öyle karar verin çünkü basit bir şey değil sonsuzluktsn bahsediyoruz
Soran+1 yılAllahı inkar etmiyorum bir tesadüf falan olmamız saçma geliyor bana
- +1 yıl
Dine inanmıyorum dedin?
Soran+1 yılDine inanmıyorum evet yaratıcıları inanıyorum bir enerji var varolan birşeyler var
Soran+1 yılYaratıcıya olacaktı
- +1 yıl
Ama hangi yaratıcıya inandığın önemli işte hangi dini kabul ettiğin önemli, bir yaratıcı var deyince sonsuz cehennemden kurtulmuş olmuyoruz
- +1 yıl
Kitap olarak hangi kitabı kabul ettiğin önemli
Soran+1 yılCennete ve cehenneme inanmıyorum ilerde belki fikrim değişir yani hiç inanmadım inanmıyorum da
Soran+1 yılKitap falan bu şeyler geçmişte yaşanan ve kültürel şeyler gibi geliyor
- +1 yıl
Cennet ve cehennemin olup olmadığına bakmak için işte gerçek tanrıyı aramamız gerekiyo
- +1 yıl
Okumadan nasıl biliceksinki kuran gelecekten bahsediyoe ve kanıtlar var
Soran+1 yılYani kurandaki kurallar beni kendinden uzaklaştırıyor ve nasıl desem kutsal bir kitap değerli evet bibliya da öyle ama herkitap benim için değerlidir
Bunlar kutsal ama abartılmamalı ban göre- +1 yıl
Kutsal kitaplr Allahın sözü olduğu için abartılıyor onun sözleri yani neden abartılmasın ve evet kurallar olucak tabiki bir avm ye girdiğindede kurallar var
- +1 yıl
Allah onu tanımamızı ve onun istediği gibi yaşamamızı istiyor bu yüzden kurallar var yaparsan ödül yapmassan ceza
- +1 yıl
Ben istemiyorum diyebilirsin ama sana sordu ve sen kabul ettin sadece hatırlamıyorsun ölünce hatırlıxaksın
Soran+1 yılBunlara inanmıyorum ama inkar da etmiyorum kimse inanmasın demiyorum sadece ben bu şeyi istemiyorum anlamıyorum belki ya da o frekansta değilim o yüzden bişey diyemem kimseye de karışmam baskı yapmam
Soran+1 yılVe bu bakirelik olayına gelirsek ailem toplum baya baskıcı bence
- +1 yıl
Siz bilirsiniz ben sadece doğru yola iletmek için yardımcı olmaya çalıştım baskı yapmıyorum
Soran+1 yılAnladım kendi fikirlerini paylaştın sorun etmiyorum bunu merak etme
- +1 yıl
Teşekkğrler bakirelik konusuda ailen dindarsa o yğzden yani normal bir şey
- +1 yıl
İnandığımız herşeyden çok sevdiğiniz Allah böyle istiyoe yani o yğzden böyleyiz
Soran+1 yılDindar mı değil mi bende bilmiyorum baya katı bir ailem var ondan eminim
- +1 yıl
5 vakşt namaz kılıp kuran. Okuyorlarmı
- +1 yıl
Faize bakış açıları ne dedikodu yaparlarmı
Soran+1 yılBeni engelleyen bir tanrı düşüncem yok yine de bunu söyleyim ben böyle düşünmüyorum yani
- +1 yıl
Seni anladım ben ailen için konuşuyorum
Soran+1 yılFaize ne?
Soran+1 yılNamaz kılmıyorlar
- +1 yıl
100 bin lira kredi çekiyosun bankaya daha fazlasını ödüyosun ya mesela o
- +1 yıl
Kredi çekerlermi
Soran+1 yılDinle kredi ne alaka
- +1 yıl
Dinde faiz haram o yüzden
- +1 yıl
Kredi de faiz
Soran+1 yılBilmiyordum bunu
- +1 yıl
Olsbilir normal
Soran+1 yılHaram olan çok şeyi yapıyorlar zaten
- +1 yıl
Bizim inandığımız Allah bizim günahsız olmamızı istemiyor zaten bize diyorki eğer siz günahsız olsaydınuz sizi yokeder yerinize günah işleyen tövbekar kullar yaratırdım
- +1 yıl
Günah işleyip hata yapıp ona yalvarıp bağışlanmayı dilememizi istiyor
- +1 yıl
Ama sürekli günah işleyelim tövbe ederiz zaten mantığıylada gidilmez yanç öyle birşeyde yok çünkğ 1 sanşye sonrada ölebiliriz
Soran+1 yılŞimdi şöyle benim ailem sanırım dine bağlı değil bu kadar çünkü bu söylediklerini ben bu kadar duymadım bile ailemden
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için bekâretin bir önemi yok.
07 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten samimiyseniz çok sevindim şu an çevremde böyle insanlar pek yok
- +1 yıl
Bunu her zaman burada ve gerçek hayatta dile getiriyorum. Bir kadının geçmişine değil, benimle birlikte olduğu andan itibaren olan birlikteliğe bakarım.
Soran+1 yılDuygulandım şu an
Soran+1 yılKeşke diğer insanlarda böyle düşünse
- +1 yıl
En önemlisi ise kalben sevip sevilmektir.
- +1 yıl
Örneğin, aylardır hoşlandığım kız var ve bana bir adım atsa ben ona on adım koşarım. Zira sevgi kavramı bambaşka bir şey.
Soran+1 yılDaha beni seven birini görmedim😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yaptıysam karşıdan bakire olmasını beklyemem
049 Yorumla
Soran+1 yılBence biri yapsın ya da yapmasın ne fark ederki
Cevap sahibi+1 yılKimse adına bişi diyemem ama illa bakire diye tutturmam
Soran+1 yılMantıklı bence hayatta özgürüz bence nebileyim yine de kafamı karıştırıyor bu tip şeyler
Cevap sahibi+1 yılŞimdi geçmişte hata olabilir , istek olabilir , bı şekilde yapılmıştır önemli olan evlendikten sonra sadık kalinmasi
Ben böyle düşünüyorum
Soran+1 yılHaklısınız evliliğe inanmıyorum ama sebeplerim var hem günümüz evlilikleri hem de ailem zaten bu yüzden boşandı evlenmekten korkuyorum:))
Cevap sahibi+1 yılEvliliğe bende pek inanmıyorum
Zaman zor
İnsanlar kötü
Soran+1 yılPeki ilişkiler? Ben hiçbir şey yaşamadım bir öpüşme bile yani ve kafam karışıyor yapsam mı yapmasam mı istek gelirse yaparım diyorum şu an o yok zaten önceliğim olan çok şey var onlar varken bide bu şey beni aşırı rahatsız ediyor
Cevap sahibi+1 yılİlişkiler derken?
Yapmak öyle ha diyince olmaz sevdiğin hoşlandığın insanlar olur
Dm gelsene sohbet edelim istersen
Soran+1 yılYani birini beğendim ve karşılıklı zevk alacağımı düşünüyorum yalnış mı bu neden böyle düşünüyorlar insanlar
Cevap sahibi+1 yılHayır diil
Zaten beğendiğin ile olur
Soran+1 yılAma şöyle reelde öyle düşünen az gerçek düşünceleri bu olmuyor nedense bence sadece palavra gibi geliyor bunlar bana
Bide şöyle düşünüyorum kendisi yaşayamıyor cinselliği ve bunu yaşayabilenlere suç atıyor
Cevap sahibi+1 yılCümlelerinde haklısın, bak kimseye bakma , ne yaşamak istersen hangi konuda kendini üzmeden yasa
Soran+1 yılEmin olabilmediğimden sordum bence bu soruyu emin olsam yani sormam bence karar veremedim daha
Cevap sahibi+1 yılBen genel anlamda dedim kendini üzmeden herşeyi yap her konuda
Soran+1 yılBirazcık açarmısınız kafam karışıyor çünkü son zamanlar daha da arttı bu
yalnış anlamak istemiyorum bu dediğimizi
Cevap sahibi+1 yılYa hayatında ne yaşamak istersen yasa sonra keşke deme
Soran+1 yılAnladım pişman olmam bence sadece bu düşüncelerden kurtulmalı ve mantıklı düşünmeliyim çünkü hayat kısa ve bu kadar baskı da saçma
Cevap sahibi+1 yılHayat kısa tabi
Gönlünce yaşa
Ben yaptım pişman diilim
Soran+1 yılErkek olunca biraz daha kolay yani baskı yok gibi
Ama kadın yapınca zor biraz bu yüzden hatta ben bir psikoloğa gitmeyi düşünüyorum utanıyorum bu şeyden baya
Cevap sahibi+1 yılNeyden utaniyon?
Soran+1 yılYani bu düşünce var ya hani bunu yapan orspudur gibisinden ailemizin yüz karası derler diye
Soran+1 yılBu düşüncelerle ben zaten biriyle olamam
Cevap sahibi+1 yılİyi de kim nerden bilecek?
Soran+1 yılBilmem ben kendi kararlarımı daha vermeye çekiniyorum belli ederim belki diyom yani o kişiyle sorun yaşarsam bu sorumluluk artık tamamen bana ait olacak bundan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılİyide hamile kalmazsan sorun yok
Soran+1 yılyok mu yani bilemedim bazıları sevmeden yapma pişman olursun diyor
Cevap sahibi+1 yılHayır hamile kalma gerisi önemli diil
Soran+1 yılHamile kalmak ta sıkıntı
Korunmalı sevmiyormuş
Cevap sahibi+1 yılSevgilin mi var?
Soran+1 yılHayır sevgili değiliz sanaldan konuşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Korunmadan bak yapma birden olabilir her şey
Soran+1 yılBilmem kendine güveniyor 10 senedir zaten bi tecrübesi var nebileyim biraz araştırmam gerekiyor kadın sağlığı açısından
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama bı sefer başına gelir işin yoksa uğraş
Soran+1 yılAldırmak bildiğim kadarıyla zararlı hap hiç değilse birazcık zararı var ama işte ne kadar etkili araştırmalıyım şu an sadece bu baskıları aşmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılHap konusuunda bilgim yok inan
Soran+1 yılİlişkiye hazır değilim şu an zaten sadece merak ettim yani bu kadar büyütecek ne var bunda tamam ben de anlıyorum mesela erkek kardeşimle babamla konuşunca sinirlendiklerini farkediyorum kadınlar o kadar da sinirlenmiyorlar bunu biliyordum sadece denemek için konuşmuştum merak ediyordum çünkü erkek tamamen bizlerden farklı emin oldum buna hahahha
Cevap sahibi+1 yılBen bişi demeidm ki 😂
Soran+1 yılYok yani genel olarak gördüğüm şey böyle
Soran+1 yılKızların soğu mesela sevgilin değilse yapma diyorlar pişman olursun vs pişmanlık mıdır sizce bu
Cevap sahibi+1 yılAnladım bende dedim ki nedne kızdı bana 😂😂😂
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorlar
Cevap sahibi+1 yılYa eğer kızlık çok önemli diilse senin için sorun diil
Soran+1 yılYok kızmadım ahahha
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 kanka ver gitsin boş ver
Soran+1 yılÇok önemli değil sadece sonrasında insan bir tuhaf oluyor bence bu biraz sıkıntı bide ailenin yanında olunca vicdan azabı gibi bişey
Cevap sahibi+1 yılEvet ama bı sure sonra geçer bu
Soran+1 yılBaşıma bir iş açmaktan korkuyorum daha çok bide henüz olmaz dedim hazır değilim çünkü ısrar etmedi zaten öyle biri değil iltifat falan ediyor sonrasında ne olur beni beğenir mi beğenmez mi onu bilemiyorum
Biryandan aile çevre toplum baskısı biryandan da kendi kafandaki düşünceler rahatsız ediyor beni
Ne yapsam bilemedim
Soran+1 yılKızlar neden sevmediğin biriyle yaparsan pişman olursun der anlamıyorum acaba yanlış mı yapıyorum ben biraz bu şeylere gecikmiş olabilirim yaş 19 sınıftaki kızlar 15ten sonra genelde artık hiç değilse sevgili vardı bende o da olmamıştı ya:( hiç tecrübem yok benim
Cevap sahibi+1 yılAnladım yapa yapa tecrübe oluyor zaten
+1 yılO nu arayan arkadaş ne kadar bakirmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu da var dimi saçma zaten
- +1 yıl
Saçma mı danisgası ama doğu kültüründe böyle tabi erkekleride yine desiğim gibi yani her türlü size kalıyor seçimleriniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana anlatsam sen de istemezsin
15 Yorumla
Soran+1 yılNeyi istemem
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden yapmamayı
Soran+1 yılNedenn ben birinin malı gibi evlenmeyi beklemeliyim
Cevap sahibi+1 yılBiraz konuşalımmmi senle ınstgrammm versem yazar mısın bana
Soran+1 yılHayır burdan istersen konuşuruz
kişilik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakirelik bu kadar önemli mi sizce de? bence değil ama insanlar özellikle erkekler ve ailede böyle öğretiliyor bize?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat