Erkeklerin kadınlarda ilkim olsun bakire olsun dayatanı çoktur peki kadınlarda bakir erkek arayan var mı

Erkeklerin kadınlarda ilkim olsun bakire olsun dayatanı çoktur peki kadınlarda bakir erkek arayan var mı
Yatmadığı bir kız kulesi kalanlar lütfen kendini kız kulesine kapatmış kadın beklemesin, hak etmiyorlarda ayrıca
ikiyüzlü namus masalları bunlar
Herkesin, bakir/bakire olmayanın dahil bakir/bakire birini istemesi gayet olabilir. Ama sadece isteyebilir :D umarım ulaşamaz. Şimdi zihniyetinize başlayacağım falan diye cümleleri dizelemek isterdim fakat biliyorum ki duvara karşı konuşsam daha fazla verim alırım hatta dile gelir belki. Neyse, bekarete hala bu kadar takık kafalarla yaşayamam. Öyle ki, “kızlığını” daha doğarken veya istemeden, zorla veya inandığı ve sevdiği için kaybeden kadınlara yapılan haksızlıkların hesabını nasıl verecekler bilemiyorum. Allah herkesi layığına kavuştursun. Beynimiz bekaretini/namusunu kaybetmesin yeter.
gönül ister ki; tabiri caizse ilk eline dokunanla ömrün geçsin ama bu her zaman mümkün değil. Ee tabii ki, bakir erkek veya kadın olmasa bile öyle daldan dala atlayan birini kimse istemez. Bu karşısındaki insandan çok kendisine saygısını kaybetmiş insanların yapacağı bir şey aslında.
👏👏👏👏
Etmiyorum tecrübeli ise ne güzel beni mutlu edecek derim tecrübesiz ise her şeyi ilk birlikte yapcağız derim önemli olan isteğimi kazansın gerisi önemli değil
Ben dikkat ediyorum. Yol geçen hanı da olmasın.. Keyifli geceler.
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Hayır benim için kadının kaç kişi ile yattığı önemli değil.
Dikkat etmemekle hata ediyorlar. Kadın eğer seviyorsa umursamıyor erkeğin geçmişini ama aslında bunu umursamaları lazım çünkü yaşanmışlıklar öyle kolay unutulmuyor.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?