Kimine göre ilk adımı atan kadın hafif, basit..
İlk adımı atan erkek cesur , cüretkar...
Bunu kim belirliyor?
İlk adımı atan erkek cesur , cüretkar...
Bunu kim belirliyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açıkçası benim için önemli oldu. Türkiye’de çok uzun zamandır ilk hareketi yapmıyorum ve yapmayı düşünmüyorum zira karşıma çıkan bazı kadınların cinselliği kullanma şekilleri öylesine mide bulandırıcı haller aldı ki, öncelikle karakolluk olursak ‘kendisi istedi’ diyebilmek, ya da beni canı sıkılır da sapıklıkla suçlamayı düşünürse ‘e o zaman sen neden davrandın bana?’ diyebilmek için.
Bu iğrenç bir durum, çok çirkin, katılıyorum, ama yıllar içinde tiksindim birçok durumda canı isteyince beni sapık ilan edenlerden, ya da saatlerce olumlu göstergelerle beni kendine çekip yaklaşınca ters köşeye yatırılmaktan gerçekten ilallah dedim…
Türkiye’de iki kişi bir yatakta sevişirken sayamayacağınız başka hayaletler de var gibi hissediyorum artık, babasından tut ilkokuldaki tacizci sınıf arkadaşına kadar. Olur olmaz travmaların film gibi oynatıldığı bir perde görevi görmek için fazla yaşlı ve deneyimliyim. HiKandırılmaktan da hoşlanmıyorum, kandırmayı ve kandırılmayı sevmiyorum, beni kandıran bir kadına da yükselemiyorum, istediği kadar istekli görünsün.
Tamam seks o kadar da büyütülecek bir mesele değil, ama bu kadar hafife alınacak bir olay da değil.
İlk adımı yapan kadın şöyle görünüyormuş da vs vs: Bunu söyleyecek adama haddini bildirmeyen kadını da ciddiye alamayacağım, bence siz de almayın. Böyle bir kadınsanız da, kendinize bunu söyleyen adamı anasından doğduğuna pişman etmiyorsanız, cinsel şiddeti körükleyen, bu ülkede herşeyin berbat olmasında çorbada tuzunuz olduğuyla gurur duyabilirsiniz, tebrikler..
Ha erkekler sütten çıkmış ak kaşık mı? Asla! Ama hayvanları eğitmek insanın elinde… eğitmek yerine saçma sapan isteklerinize alet etmekle uğraşırsanız, hayvan bir anda üste çıkar. Çıkmamalı, evet ama çıkıyor
Doğa!
Kadınlar he zaman seçer (diziler hariç).
Er kişi ise, seçilmenin çabasında olur.
https://www.youtube.com/embed/2kVIEX0R-Qohttps://www.youtube.com/embed/vU-jsewdAzchttps://www.youtube.com/embed/qEF-22bTYsMVideoları izle🙂
Ancak etkilemede başarılı bir erkek ya da "ön" denilen hazırlık sevişmesinde kadını heyecana boğar titretir ve o ilişki harika olur ama hadın çok istekli olur, her şeyi o başlatır, erkekte heyecanı doruğa çıkartır bir bakmış daha kavuşma olmadan volkanlar patlamış. İşte kadın ne yaptığını bilen erkeği tartıp seçmesinde ki neden budur. Çünkü kadın detaycıdır ve emek boşa gitsin istemez.
Ilk adımı atan bir insansa ne önemi var cinsiyete, hafifmis , ağırmış, cesaretmis.. Palavra bunlar..
Duygunun cinsiyeti, duyguları açık etmenin de cesareti olmaz.. Cesaret bambaşka bir şeydir bana göre..
İlk adımın nasıl atıldığı önemli bence.. Doğru kişi, doğru zaman, doğru mekan ve tavır.. Keyifli günler..
Teşekkür ederim.. 😊🥂
Cevap
30Cevap
İlk adımı kimin attığı önemli değil bence ama ben kadından beklerim
İlk adım da önemli ama ilk seks daha da çok önemli herşeyinle bi kızı sekse düşkünde yapabilirsin nefrette ettirebilirsiniz bunun canlı örnekleri burada vardır erkegin ilk kez ilişkiye girecek kıza çok özel çok iyi şeyler yapmalı yani daha açık yazamıyorum anlayanlar anladı bence ilk ilişki ilk kez yapacak kız için hayati önemi var
Önemli değil..
Gerçi bunun zihyetle ilgisi var daha çok.. Nasıl bakarsa öyle görür karşıdakini..
Zaten seks esnasında kimsenin bunu düşüneceğini sanmıyorum..
Bunu kalıplara sokmaya çalışan varsa asıl o hafif ve basittir. :)
İnsanoğlu hisleriyle, güdüleriyle, anlık duygu ve fikir değişimleriyle hareket eden bir canlı... Böyle klişelere girmek tamamen işin ruhunu kaçırıyor bence.
Bunu o anın büyüsüne cekim güçüne bıeakılmalı planlı yapılan cinsellik zevk vermesi bununkadar heycanlı olcanı sanmam
Noktayıda koyalım sen arzu etigini istedigini belli et gerisi gelir mesala yüz yüze yakınlaşıp dudaklara yakınken gözlerine bakarak sakince seni istiyorum demek yeterli gerisini hayal edin artık
Ilk adımını nasıl atıldığı önemli Elbette ki doğru kişi doğru yerde doğru zamanda ve doğru pozisyonda Her şeyin ilki güzel olur
Bunu söyleyen cahil takımı. İlk teklifi kimin yaptığının bir önemi yok. Önemli olan alınan zevkin karşılıklı olması.
Herkes kendine göre kriter belirliyor. İnsanın arzularını dile getirmesi hafiflik emaresi olamaz.
Böyle kalıpların dışına çıkmak lazım bence 🙄😃
Kız olsun erkek olsun adım atmazlar direk saldırıyorlar
İki Tarafta isterse önemsiz detay ama bir taraf istemezse, istemeyen kişi istediği tarafa çeker
Bunu gözler belirler, bakışlardan sonra seks başlar zaten
Karşımdakinin izlemi önemli, o atmış ben atmışım farketmiyor , atan kazanır
seks şiddettir , insan insana bunu yapmamalı 😯🙃
Kafalar kafalar , bana göre başka , kimine göre başka
Türkiye'nin yaşadığı seks sorunsalı azıcık gelişim cinsellikte
Güven temelli ilişkiyse kadının belli etmesi cezbedici
Karakteri oturmus biri bunu dusunmes iliskide bence
Kimse belirleniyor iki tarafta bir birini arzuluyorsa kimin ilk adımı attığı önemli değil
Önemsiz. Cinsel ilişkinin kaynağı duygusal çekimdir.
Ben cesur görürüm ve hoşuma gider, basit görmek saçmalık. Onun da bedeni var, zevkleri var.
Genel algılar her konuda var ama çoğu genelleme gibi oda yanlış
İlk adım atılmıyor direk saldırıyorlar
Ortak bir payda da buluşmalı
Belli etmesi libidoyu etkiliyor
Karşı tarafın kişiliğine bağlı
güven vermeli
Önemli değil
uygunluk önemli
Evet oldukca önemli
Ohhhhhhhhh evt
Her zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?