Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar birkac kendini bilmez insanlar beni eleştiriyor ve kararlarimi sorguluyor. Bu kimsenin haddine degil. İnsanlarin iliskisini bilip bilmeden sallamasyon yorumlar atmayin. herkes siz gibi olmak zorunda degil. Bu bizim ilişkimiz ve biz boyle istiyoruz. Saygili yorum yapanlara zaten guzelce cevap veriyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence evlenmeden cinsel ilişki yaşama bacım. Her anlamda. Sözlüm diyip de güvenme. Bilemedim ama kim olduğuna bağlı.
Birbirimize guveniyoruz ve guvencimi 4 yildir ona karsi asla yitirmedim. Emin olki sandigin gibi biri degil.
Siz daha iyi bilirsiniz ama korunmayı unutma.
teşekkurler.
♥️
Öncelikle uzun soluklu ön sevişme olmalı, erojen bölgelerinize doğru dokunuşlar yapmalısınız. Ön sevişme bittikten sonra kesinlikle hemen cinsel birlikteliğine başlamayın, bazı bölgeleri uyarmadan cinsel birliktelik tam istenilen gibi olmaz.
Rahat ol yeter ön sevişmeyi uzun tutun ayrıca özel elbise aldın mı
alicam
Ne düşünüyorsunuz
Bana kalsin
Saten bir sutyen vey jartiyer tavsiye ederim
Teeekkurler
Hay an gibi abanmasin ön sevişmeyi uzun tut birde bırak iyi bı yalasin
Teşekkur ederim
Birde korunmayı unutma içine boşaltma
Uzun uzun ön sevişme yaşayın
İmza olmadan aslaaaa
Bu bizim hayatımız ☺️☺️
Ölürse veya seni terk ederse hayati görürsün
Bakirelik kadin icin önemli
Bakirelik kadın icin onemli evet. Bakir olmakta ayni sekil erkekler icin onemli. Fakat biz birbirimize guveniyor ve birbirimizi seviyoruz. Terk etseydi 4 yil once terkederdi. Uzun ve derin bir gecmişimiz var. Sarsilmaz guvenimiz ve sadakatimiz var. Allah gostermesin Allah benden ayirmasin ölürse hickimseyle beraber olamam daha.
Suanki sevgilim 6 senelik ilişkisi varmis. Kesin gozle evlilige bakmis bakireligini ikidide vermiş. Ama kiz terk etmiş ... onlarda güveniyormud
Asla deme. Olursun hayat bu ama bakir olmayanla olursun. İmza at helalinden olsun. Pişman olursun yaziyorum buraya. Nice erkeklerin dibinde bulundum asla bakireligimi vermedim
Herkesin iliskisiyle kendi ilişkimizi kiyaslamamaliyiz. Her ilişkinin dinamiği farklidir. bu zamana kadar ilişkimi kiyaslasaydim bu raddeye gelmezdik
Dedigim gibi bu biizm iliskimiz ve bizim karalarimiz. kararlarimizada guveniyoruz
Ayrılırsınız görürüm. Alacağını alir. Annene de güvenme. Bekaret şakaya gelmez
Sonuna kadar güvenme
Nice sözler verip bırakan insan cok
:) Hanimefendi. Siz gecmsite ne yasadiniz bilmiyorum ama bu dediğim gibi benim ilişkim. iyiligim icin soyluyor olabilirsiniz ama birakinda buna ben karar vereyim. Ben ona guveniyorum sonuna kadar oda bana ayni sekilde. Ve oyle bir insan olmadigini gayet iyi biliyorum. Ustelik anneme neden guvenmiyeyim onuda anlamadim. Annem yok zaten benim
Örnek verdim. Ben cok sey yasadim gordum size öneride bulunuyorum. Qma senin hayatın umairm pişman olmazsin
Annesi arkadaslari akrabalari herkes beni taniyor. Ayni sekilde benim ailemde onu iyi taniyor. Hani aramizda baya iyi ve cok seviyoruz birbirimizi. Bu yuzden ayrilma gibi birsey pek mumkun degil
Evlenince brkleseniz olmuyomuu imam nikahiyla
Tabiki senin kararin ama unutma ki 10 yillik iliskiler bile bitebiliyor ve imzayi atinca bilr garantin yok simdi nasil bu kadar emin olabiliyorsun. Allah korusun felan diyorsun ama allahin zina dedigi seyi yapmak istiyorsun? Bende uzun süre iliski sürdürdüm ama hic birzaman bekaretimi verecek kadar kör sevmedim kendime saygimdan. Kendine saygin yoksa karsindakininde saygisinin olmasini bekleme. Zaten seni sevseydi beklerdi sen istesen bile istemezdi.
@Srkmmm0 Bunun kendime saygim olmakla hicbir ilgisi yok. Zaten ben istiyorum aramizdaki sevgiyi sen ölçmeye kalkma. Bu benim tercihim ve benim kararim sana sorgulamak ve eleştirmek duşmez. Ben burada tavsiye istedim beni eleştirin demedim. Bu kimsenin haddine değil. Yorum yapan hanimefendi gibi duzgunce konuşabilirdin. Herkesin ilişkisiyle kendikizi bir tutmamaliyiz. Ahmetin iliskisi farklidir mehmetin iliskisi farklidir ve bu kimseyi ilgilendirmez. Evlenmek uzereyiz ve aramizda hicbir sorun yok güllük gülistanlik ilişkim var 4 yildir şimdi sizin lafinizlami bitecek hersey
@gunaydin003 İmam nikahla degil tek resmi nikahta yapicaz ama biz böyle istiyoruz
Şanslıymış
Kışkırtıcı ol
Akışına bırak
Bekaretini mi vereceksin?
Evet?
Önce güzel bi duş birlikte, suyun altında elleşme, öpüşme ve hatta oral. Sonra sevişe sevişe yatağa ve gözlerinin içine baka baka içine girme… içinde hareket etmeden durmalı ve sonra öpe öpe becermeli seni
tesekkurler
Hissettin mi?
neyi hissettimmi?
Yaşayacağını
daha yaşamadan nasil hissedeyim anlamadim