Düşünsenize adam 2 metreye yakın boylu poslu gel gör penisi 10 cm anca hadi onu da geçtim girmeye çalıştığı an sertlik tamamen kayboluyor bahanesi de sana aşığım bundan dolayı oluyor. Yıllar önce başıma geldi bende terk ettim haksız mıyım? Ne bileyim o problem ne kadar sürecek? Tecrübe de yoktu kendisinde evlenip başımı yakamam dedim. bu sorunu yaşayan erkekler var mı neden oluyor bu saçmalık? Gözümde sıfır oluyor erkek o an
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum bir tıbbi rahatsızlıktır. Muhtemelen venöz kaçak denilen penisteki toplar damarların kapanmamasından kaynaklı bir sertleşme kaybı gibi görünüyor. Bir üroloji uzmanına giderse ilaçla tedavisi mümkündür. Ayrıca penis büyütme amliyatı yaptırırsa 1-2 cm uzama sağlanabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTamamen başta eriksiyona giden kan akışı damarlar tıkalı olabilir buda penisin sertliğini engeller. erkekler genelilke bu durumu piyasada satılan uzuc ilaçlarla sorunu halletiklerni sanıyorlar. İlacın etkisiyle penis sertlesiyor geçici bir durum. diger bir durum ise sağlıksız beslenme kilo ve tecrübe eksikliği ve hemen kadının içinde olma duygusuyla varılan heyacan endişesi penisin sertleşmesi ve eriksiyon olamama durumuna getirir. p*rno izlemek ve kendi kendine mastürbasyon yapmakta diğer faktör
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGayette normal yani sertliğini kaybetmesede seni ortam edemez ve hep içinde büyük perişan gecer evli kadınlarla oldum ayda bir 5 dk surmuyor dediler 19 kalın damarlı görünce ilk alamam onu içime dediler ama inan her dibine kadar olduğunda ic çekip kıvrandilar hic evlilik gibi bisey dusunme ayrılır ya da dayanamaz başkasıyla olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum..
- +1 yıl
Sevindim buna azla yetinmeyi bir kadin degilsin sen daha iyisini hakediyorsun tamamen seni doldurmali nefes nefese bi iliski varken yani sinirsiz doyumsuz bir erkeğin olmalı basi bile girmedikçe sonra hem koku olsa bile parmagin ondan iyi demek keske senin gibi buyugunufazlasini isteyen kadin olsa ben cevremdekilerde yeter bittim yavas yanıyor vs gönlümce saatlerce o isi yapıp doyamıyorum inan neymiş tek düze yat ayir al içine o kadar her pozisyona girmiyorlar bile inan
Soran+1 yılİnan böyle olacağına mastürbasyonu tercih ederim yani bu şekil bir ilişkiye abdest bozduğuma bile üzülürüm, iyi tanımladin beni
- +1 yıl
Tanımlamak seni zor değil seni en iyisin layiksin keske senin gibi kadına rastlasam inan dibini buldun yavas ben burdayım zaten dersin
- +1 yıl
Bana yaz sana özel bisey sorucam ve gösterip yorumlaması cok istiyorum kabul edersen çok seviniri
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kullanamadıktan sonra uzun kısa kalın ince fark etmiyor buda öyle olmuş hem yetersiz hem sertleşmiyor hem düşük performans istek söndüren diyorum ben... mesala bende erkenden boşalan kadını sevmem
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
Senin libidon yüksek sanirim. Seninde kendin gibi libidosu yüksek insanlarla birlikte olman lazım tamam yaptığımız doğru değil belki ama atılan taş vurulan serceye deymeli. Bnmki 16cm kalinda biraz ama kullanmayı bilmedikten sonra isterse 20 cm olsun içeri girip çıkarken yan duvarlara baskı uygulamalisinki kadını kivrandirman gerek yani kullanicaksin velhasıl bunu 😎 soyliceklerim bundan ibaret. Bu arada boyum 183cm
00 Yorumla
+1 yılAdam anti depresam kullanıyordur belki boylu diye altına yatmışsın sende hemen malzemede sorun görünce nasıl yüzü koyun bırakıyorsun ama adamı seks makinası lazım senin gibilerine.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben bunu açıkça söylüyorum zaten tanıştığım kişiye. Öyle normal adam baş edemez benle , eyvallah dedi ama olmadı
- +1 yıl
Adamın belli başlı sorunları var belli ki ama sende de var nemfomani olabilirsin herkes senin gibi olsa evlenmeden herkes o işi yapardı.
Soran+1 yılBen bu düşük istekli insanların sözlerini artık ezberledim ya. Benim yaptığım zaten günah ama biliyorum istediğim gibi çıkmayınca bu konuda erkek diye bile gormiycem habire element uyduruyorsun şu olabilir bu olabilirsin diye size haftada bir bir posta veren kadın ideal diğerlerinden boynuz yersiniz.
+1 yılYalan ereksiyon kaybı var tedavi almalı yoksa ayrıl aşkla penis kalkmamasonın alakası ne? Neden oluyor. Psikolojik veya sünnet esnasında yapılan hatalar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşehvet değilde , şefkat gözü ile bakıyor olabilir. aşırı seven insan cinsel ilişkide bazen zorlanıyor. Epimedyumlu macun kullansın. sorun ortadan kalkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir yani böyle bir konu..
Cevap sahibi+1 yılaşırı stres ve aşırı sevgi durumunda bizi yarı yolda koyabiliyor.
İktidarsız o dikkat et çok kötü zehir olur hayat
03 Yorumla
Soran+1 yılYok uzadım gittim dedim evlendikten sonra beni aldatmak mecburiyetine sokar bu
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çekilir mi o erkek. 10 cm ve sertleşmiyor erkende boşalır :)
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyleydi zaten
Soran+1 yılBen bayan olduğum için ben daha iyi bilirim. Uzun boy ile penisin hiçbir alakası yok pek nadir işte boy pos penis her şey tam olsun sadece bir tane gördüm hayatıma giren
+1 yıl2 metre adamda 10 cm 150 lik adamda 24 cm ne boy var ne ölçü böyle işmi olur hahahahah:PP
00 Yorumlafazla asılmaktan olmuş olabilir elle devam etmenin yan etkileri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizik falan çalışıyorsa ondandır gerçi on cm i komple alsan ne sinek mi kaçtı der düşünürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey hissetmedim ki...
Cevap sahibi+1 yılYazık sana düşmüyor ki bize işte hep bu adamlar buluyor kızları bir sey yapabildikleri de yok:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu hemcinslerin iyi görsün. Uzun boyluda uzun vardır diye diye yıllardır yanıp tutuşuyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu erkekle hayat geçer mi hiç yaşlarınız kaç
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi tutkulu birini anca Akrep erkeği tatmin edebilir
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç olmadı öyle bir şey olacaksa geciktirici sprey kullansın
00 Yorumlaçok yüksek beklentiler olursa krız olur böyle olunca
02 Yorumla
Soran+1 yılYüksek beklenti ne ya tam takir hazırlanmış kadına kalkamıyorsun bile birde yüksek beklenti Diyorsun pardon da onu da yapamıyorsan erkeklik var mı yok mu onu düşünürum ben
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılereksiyon sorunu var aşktan meşkten falan değil
00 Yorumla adamın yaşı kaç? iktidarsızlık başlamış
06 Yorumla
Soran+1 yıl27 ydi bunu yaşadığım zaman.
Soran+1 yılProblem varmış ama dimi boşuna ayrılmamışım düşün kadın tam beğendiğin gibi on numara ipli danteli giyinmiş oral çekmiş ama senin ki girerken yumuşak hale dönüyor resmen.. abi harbiden haksız mıyım bana haksız diyenler oldu bu konuda
Soran+1 yıl2-3 kere oldu devamına ben katlanamadim.. çünkü benim çok ilişki geçmişim vardı bununla uğraşamaz çıldırırrim ve onunda daha çok üzer aşağılardim biliyorum kendimi.. hatta dedim de sen nasıl erkeksin diye
Prezervatif kullanıyor musunuz ilişkide
00 YorumlaEee illa uzun boylu olsun isteyen sizsiniz
00 YorumlaAl mesiri al bali yedir kaymagi ole gir yataga
00 YorumlaTecrübesiz olmasından kaynaklı olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılcoook :)
sorsan herkes damizlik :)00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk ile alaksı yok sorun elektrildisfonksiyon
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir de bu biraz abartılı geldi bana
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartılı değil bire bir aynısı abartı anlatmami gerektirecek bir durum yok ortada
Cevap sahibi+1 yılO kadar boylu adamda 10 cm ne ya jskskssksl
Gizli Üye(30-35)+1 yılSertleşme sorunu var demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkıyamam yaaaaa 195/8,86 = ? benim ki
00 Yorumla
+1 yılKuş ölmüş bildiğin
31 Yorumla- +1 yıl
Diri olsa kendine faydası olmaz anca cis ederken yarar:)
+1 yılYazık ya kıyamam
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüldüm valla
03 Yorumla- +1 yıl
Bende hiç olmadı sertlik sorunu bide o ne ya benim inik 10 cm 😂😂😂😂
Soran+1 yılAbi ekseriyetle uzun boylu erkeklerin penisi beş para etmiyor orta boylular candır. Tecrübe ile konuşuyorum istisnalar kaideyi bozmaz.
- +1 yıl
Aynen haklısın şu an var mı büyük penisi olan sevgilin 😂
+1 yılSorunu vardır.
00 Yorumla
+1 yılKuş ötmüyor
00 YorumlaZaten sıfır olması normal kesip atsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani o kişiyle nasıl evlenecektin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİstiyordu bende iyi ki sazan gibi atlamadim
Cevap sahibi+1 yılSizin bakire olmadığınızı bildiği haldemi istiyordun
İlginç