Çünkü ben kocamdan zevk almıyorum ben zevk almadan onun benden tad haz alması mümkün mü kendisi erken boşalan birisi bu yüzden tad almıyorum o benden alıyor mudur zevk ile mi boşalıyor zevk almadan mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılErken boşalma yeni çiftlerde olur. Bende de vardı. Erkekler farklı farklıdır. Kimisi boşalınca doyar, kimisi de eşini doyurunca doyar. Ben erken boşalmaktan hiç haz almadım. Evet bedensel rahatlama oldu hep ama benim istediğim boşalmalar onlar değildi. Eşin de ne kadar erken boşalırsa boşalsın, seni hazırladığı bir ilişkide zevk almanı sağlayabilir. Ama sanırım o kendi zevki ile yetiniyor. Ne kadarlık evlisin
08 Yorumla
Soran1 yılAynen dediğin gibi 2 yıllık evliyiz erken boşalmaya çözüm bul dedim red etti ben ondan zevk tad alamayınca oda benden alamıyordur diye düşündüm
- 1 yıl
Alıyor ama yeterli bi zevk değil bana göre. Dediğim gbi kimş erkeğe de yeter. Kimi erkek kadında cinsel istek cinsel zevk olduğuna da inanmaz. Sana yetenediğini söyledin mi mesela ona
Soran1 yılSöyledim senden tad almıyorum hiç şehvetli tutkulu değil dedim gerçekçide söyledim şaka ile karışık ta söylediğim oldu o da bende almıyorum dedi neden öyle dedi etken boşalıyor sun dedim ama adam sabah akşam ya da hergün ilişki istiyor ben alamıyorum tamam o zevk alamıyorss nasıl hergün ister
- 1 yıl
Doymuyor. Aldığı zevk doyurucu değil. Aslında ilkşnde erken boşaldıktan sonra ikinciye devam etse daha uzun gider. İkinciye niyetlenip sendeki heves kaybı onun cesaretini mi kırıyor acaba
Soran1 yılYok ikinci olsada süresi uzamıyor eşimin zaten hemen kalkıyor ve 2 3 git gelde boşalıyor
Soran1 yılBu sabahta dedim çözüm bul diye hayır sprey felan hastalık ben çözüm bulmam diyor
Soran1 yılSeksi sabah akşam bazen hergün istemeyi biliyor
- 1 yıl
Sen yanaşma bu şekilde bencillik yapıyor
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAdına üzüldüm. Onun Pili bitmiş. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadın değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
00 Yorumla
1 yılZaten erkeğin başka türlü boşalma ihtimali yok. Kadınlar orgazm taklidi yapabilir ama erkekler yapamaz. O yüzden de net delili gözlerinle görebilirsin yani. Ama sen zevk almıyorsan orada bir bencillik durumu vardır. Yapmasını istediklerini söyle kendisinden önce sana odaklansın. Olmuyorsa da bilemiyorum alternatif çok.
06 Yorumla
Soran1 yılYa adam zaten hemen kalkıyor 2 3 git gelde boşalıyor boşaldığı için kendine oral bile yaptırmıyor yaparken boşalcak diye 2. ilişki olsada aynı süre uzamıyor evliliğin başında tedavi ol dedim ama red etti bu sabahta geciktirici kullan bari dedim hastalık onlar kullanmam dedi hem hergün bazen sabah akşam istiyor hem işi beceremiyor ben zevk alamıyorum o nasıl alıyor
- 1 yıl
Erkekler daha kolay bu konularda. Kadın vücudu çok komplike ve bu vücudun dilinden anlayan biri olması gerekiyor. Kendisi de aslında kendi kendine bu süreyi uzatabilir. Ama çekindiği bir şeyler var demek ki. Belki kendi vücudunu beğenmiyordur, belki utanıyordur, belki de sadece bencildir. Karakterini bilmeden yorum yapmak çok zor. Birkaç şey denenebilir her halükarda
Soran1 yılSabah akşam istiyot bazen hergün beğenmemiş olsa yine ister mi kilolu biri değilim aslında ama insanlık hali ama çözüm odaksız sonuc olarak
- 1 yıl
Seni beğenmiyor demedim ki onu nereden çıkardın? Ya sonuçta adam kendi vücudunu beğenmiyorsa işleri aceleye getirir hani bir an önce bitsin de giyineyim gibisinden. Her şeyi biraz yavaşlatın birlikte. Farklı şeyler deneyin, ön sevişmeyi uzun tutun. Ya aslında madem o bu konuda iyi değil biraz kontrolü ele alman lazım. Çok maço bir erkek bile bazen kontrolü ele alan kadın için kediye döner.
Soran1 yılBebeğim var yanlıs okumuşum onla ilgilenirken kusura bakma
- 1 yıl
Sorun değil bebişe odaklan 😊 neyse umarım eşini miyavlatabilirsin 😄 ben düzelebileceğini düşünüyorum ama senin sabrın ve nazikçe yönlendirmen çok önemli
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece kendisini rahatlatıyor zevk aldığını sanmıyorum. Ama siz ona farklı şeyler deneyip üzerine falan çıkıp zevk veriyorsanız o ayrı bir konu. Eşini istekli bir şekilde evde bırakmak ya da işyerine göndermek çok teklikeli
06 Yorumla
Soran1 yılYa adam zaten hemen kalkıyor 2 3 git gelde boşalıyor boşaldığı için kendine oral bile yaptırmıyor yaparken boşalcak diye 2. ilişki olsada aynı süre uzamıyor evliliğin başında tedavi ol dedim ama red etti bu sabahta geciktirici kullan bari dedim hastalık onlar kullanmam dedi hem hergün bazen sabah akşam istiyor hem işi beceremiyor ben zevk alamıyorum o nasıl alıyor
Cevap sahibi1 yılSizi kıskanmıyormu? Ben eşim bazen kısa giyindiğinde bile eve gelince üzerinden elimi çekmiyorum. Sizi istekli bırakma riskini nasıl alıyorki. Kaç yoldır evlisiniz yaşonız kaç
Soran1 yılBen daracık giyinince eşimi beni yanında gezdirmekten gurur duyar gibi yürüyor ya başkasını gösterdi geçende herhangi bir arkadaşı eşi yaşlı duruyor bak yanında sen gencsin diyor bundan zevk alıyor adam tuhaf
Cevap sahibi1 yılSizi rahatlatamayınca evde mastürbasyon yaptığınızda zevk alıyormusunız
Soran1 yılAlıyorum tabi
Cevap sahibi1 yılEşinizden daha çok mastürbasyon ile zevk almanız sizi tahrik ediyor. Ona inat uç şeyler hayal ediyormusun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek için kadının bir önemi yoktur yani her kadında aynı zevki alır üç aşağı beş yukarı çünkü kadının performansı olmaz. Kadınlar ise erkekten erkeğe farklı zevk alır bazısından almaz çünkü adam yetersizdir penisi küçüktür boşalması hızlıdır veya kalkmıyordur tam, bazısından yeterli zevk alır boşalır, bazısından da daha çok zevk alır daha çok hisseder daha şiddetli boşalır vs vs
08 Yorumla
Soran1 yılEşimden zevk alamıyorum boşalıyor 2 3 git gelde buna çözüm bul geciktirici dedim red etti soramıyorum cünkü karşılık olarak ben haz almıyorum o alıyor mudur diye merak ediyordum
Cevap sahibi1 yılOnun haz alıp almadığını bence gayet iyi biliyorsun
Soran1 yılSabah akşam hergün istiyor aslında ama ben şaka ile karışık senden tad almıyorum dediğimde bende neden demişti cünkü erken boşalıyorsun demiştim ama o çözüm odaklı değil zevk almasada sabah akşam hergün ya da istemesi olmazdı diyede düşünüyorum karışık işte ya😃
Cevap sahibi1 yılNe kadar erken peki
Soran1 yıl2 3 git gelde olcak kadar 2. yi yapsa da süre uzamıcak kadar erken
Cevap sahibi1 yılBu adam neyine güvenip evlenmiş. Bundan önce seks tecrüben olmuş muydu onlar nasıldı
Soran1 yılOldu bir kişi ile ilişkim vardı nerdeyse hergün ilişki isterdik o da 1 saat boşalmadan yapardı ben defalarca rahatlardım eşimden hiç tad almıyorum çözümde bulmuyor
Cevap sahibi1 yılAnlattığına göre eşinin erken boşalması var bu başlı başına bir sorun zaten. Birde eşinden önce 1 saat boşalmadan sevişen ve seni birkaç kez boşaltan bir sevgili tecrübeni de eklersek,
Sana da kocana da geçmiş olsun skdjks
1 yılZevk almayan kadın yoktur o zevki yaşatamayan erkek vardır, cinselliği bilmiyo eşin ona göre cinsellik gir çık boşal zevk alıyor ama ruhu aç bunun farkında değil
14 Yorumla
- 1 yıl
Dedim ya onun için cinsellik gir çık boşal, boşalma odaklı başlıyor olaya, oysa kaliteli cinsellik 1 saatin altında olmamalı, sana yoğunlaşmayı denese üst üste orgazm olduğun anlardaki ruhsal doyumu yaşasa sende kadınlığını hissedersin, er ya da geç ya aldatacaksın ya da ayrılacaksın nerddn biliyosun deme 🙂
Soran1 yılYaşamışsındır
- 1 yıl
Ben ilk şıkkı seçiyorum beni hakeden partnerlerim oluyor,
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılErken boşalma varsa sen hiç bi zaman zevk alamazsın , o boşaldığı için zevk alır gir çık yaptı diye işte
014 Yorumla
Soran1 yılBen alamıyorum bu ona etli etmiyor yani o zaman bazen kayganlaştırıcı kullanıyorum kullanmak zorunda kalıyorum hiç beni etkileyemiyor bu durumda o nasıl zevk alıyor gir cık yetiyor mu gerçekten
- 1 yıl
Sen alamıyorsan o zaman bi ön sevişmede seni rahatlatması gerek , sen zevk almıyorsan her defasında daha da kötüye gider isteksizlik var sen bunu çözmesi lazım
Soran1 yılErken, boşalıyor ya onunki hemen kalkıyor direk ilişkiye geçiyor
Soran1 yılBende ona karşi isteksizlik olmaya başladı sabah akşam 2 3 git gel için ugraşmak istemiyorum ondan sıkıldım ama beni anlamıyor bu sabah bile söyledim cözüm bul diye spery felan erken boşalıyorsun hayır onlar hasta eder olmaz diyor
- 1 yıl
Neden hasta etsin yahu zaten sıkıntı var en az 20-30 dk olması lazım içinde sende boşal bi kaç defa çok şey kaçırıyorsun ama konul bence detayları , kadının zevk alması lazım her defasında oralda bile boşaltmak lazım bi kere yani
Soran1 yılOral yine yaptırmıyor hemen boşalıyor ya
- 1 yıl
Sana yaparken bile boşalıyor mu yani
Soran1 yılEvet kendine de yaptırmıyor
Soran1 yılO derece o nasıl zevk alır hasta asıl tedavi dedim daha önce başlarda oda red
Soran1 yılHerşeye red cok sıkıcı
- 1 yıl
Kabul etmez böyle insanlar zaten, ama büyük sorun yani sen başka türlü boşalmak zorunda kalırsın seksten uzaklaşırsın bi çözüm bulamazsan en iyisi cinsel oyuncak
Soran1 yılUzaklaşıyorum zaten sayesinde isteğine hayır diyemiyorum bazen erken yatıyorum ama sabah uyandırıyor aslında hiç istemeden yapıyorum
Soran1 yılBu adam ile tad ne unutucam 2 yıldır hep böyle
- 1 yıl
Zor durumlar aslında detaylı konuşarak çözülebilir ama işte anlarsa o da
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıloda sırf yapmak için yapıyodur çünkü karşındakinin isteksiz hali karşıya yansır evlilikte karşlıklı haz uyum çok önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok erken boşalıyorsa zevk alması zor muhtemelen zevk almadan boşalıyor ama bir erkek boşaldıysa zaten eylem onun için tamamlanmıştır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Bazen oluyor çok haz almadan boşalma erkeğin meniyi boşaltma gereksinimden olsa gerek erken boşalma farklı bir durum zevk alınır
00 YorumlaBunun belli sebepleri var ya anlayabilirisn aslinda
05 Yorumla
Soran1 yılBen ondan zevk almıyorum o akşam yaptı sabah yine istedi mesela hergün dediğim gibi sabah akşam istiyor ama hemen boşalıyor ben hiç zevk haz almıyorum merak ediyorum o benden zevk alıyor mu diye ona da soramıyorum cünkü bu duruma cözüm bul dediğimde sıkıntı yarattı
Soran1 yılTartıstı sorunum yok diyip
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBen kadını doyurmadan zevkin doruğuna çıkarmadan bırakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen zevk almiyorsun ama belliki o seninle ilişkiye girdiği için zevk alıyor
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılErkek zevk alir onds sıkıntı yok sadece kocan çok bencil kendini düşünüyor belliki ama bana sorarsan ona belli etmeden sen ona geciktirici hap kullandir
Zevk almazsa yine de kalkar mı ki
09 Yorumla
Soran1 yılBu adam düzelmez önceden ben ona karşı bu kadar değildim belkide belki düzelir düşüncesi vardı ama artık istememeye başladım onu o sabah akşam hergün istediğinde hiç onu istemiyorum
Soran1 yılO kafasında hemen boşalmaya ayarlamış kendini mastürbasyon gibi hemen çözüm odaklı
1 yılEmin ol geç boşalmaktan iyidir
02 Yorumla
Soran1 yılBen geç boşalan ilişkiye alışığım eşim 0
- 1 yıl
Alışıksan lafım olmaz ama ben alışık olmayanlara denk gelerek kendimden soğudum
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılerken geliyorsa pekte zevk aldığı söylenemez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBoşalır erkeğin durumu kadın gibi değil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşalıyorsa alıyordur yoksa boşalamaz ki
00 Yorumla
1 yılBilmem kimin kimi yerdin
00 YorumlaMaalesef onda olabilir, olan sana olur üzgünüm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAlıyor ki boşalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen geç mi boşalıyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılAdam 2 3 git gelde boşalıyor
Soran1 yıl2 de olsa aynı ben tad almıyorum o nasıl alıyor bu durumda oda almıyordur heralde
Cevap sahibi1 yılParmaklamıyor mu seni
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. zewk almasa boşalmaz zati
00 YorumlaBoşalır bana da çok oluyor senden kaynaklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılRuh haline bağlı zevk almadımımı kalkmaz bile
05 Yorumla
Soran1 yılBenim eşimin ki hemen kalkıyor ilişkiye geçiyor 2 3 git gelde boşalıyor 2 olsa da süresi uzamıyor ben hiç tad almıyorum o nasıl ben tad almadan alıyor başlarda tedavi ol dedim hayır dedi geciktirici dedim hasta olunur onlar la dedi çözüm odaksız birde hergün bazen sabah akşam istiyor
Soran1 yılZaten doyuramıyor 2 3 git gel için uğraşmak istemiyorum ilişki sinden sıkıldım
- 1 yıl
O sadece bir deliğe girip çıkıyor seks değil onun yaptığı bir nevi mastürbasyon yani seni dikkate almıyor bile
Soran1 yılDediğin gibi ben böyle tad alamıyorken o nasıl alıyor ben isteksiz im o nasıl hissediyor oda hissetmiyordur diye düşünüyordum
- 1 yıl
Kadın ile erkeğin bakış açısı farklıdır bu kesin eskortlara bile gidilip rahatlanılıyor sevmesi gerekmiyor ana odaklanıyor sıcak kaygan bir delik yeterli
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılBoşalır
06 Yorumla
Soran1 yılOda alamıyordur ben tad almayınca
Soran1 yılDiye düşünüyorum
- 1 yıl
Alır o zevk senin memelerini görse okşasa ve vaiınanı popon okşasa onun boşalmasına yeter
- 1 yıl
Hele memelerin büyükse birde
- 1 yıl
Senin onun penisini eline alman bile yeter boşalmasına
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılAlır niye almasın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Zevk almadan da boşalabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek boşalır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖn sevisme uzun tutulursa zevk alınır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlması mümkün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Zor ya senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKocan işi bilmiyor
04 Yorumla
Soran1 yılBilmiyor hemen boşalıyor bende zevk alamıyorum o alıyor mudur ben zevk almadan
Cevap sahibi1 yılÇok az alıyordur. Kimler kimlerle işte :) benim gibi 30'luk bekarlar da boş kalsın
Soran1 yılOda 33
Cevap sahibi1 yılBenim performansım 33 e katlar onu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım