Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkekleri, tarih var olduğundan; çok abaza. Şöyle ki ; Orta Doğulular ve Uzak Doğu Asyalılar kadar olmasak da Avrupa 'nın en abazası biziz. Bu durumda koyu dinci olmayan erkekler, evlenmeden önce seks yapmak ister. Koyu dincileri ise, Tanrı bir izin verse ; oğlan bile becerirler ki ; cemaat yurtları ve camilerde çok fazla erkek çocuğu tecavüze uğruyor. Bir de tecavüze uğrayanlar, sonradan gay oluyor ve Gay nüfusu artıyor. Dindar olmayan erkekleri ise, din de tutamaz. Bu durumda Avcı kurt iseler, muhakkak seks yaparlar. Yapamayanları ise, fakir ve tipsizdir; aynen benim gibi..
Yani Türk erkeklerin çoğunluğu, fakir ve tipsiz olduğundan ; seks yapamıyor ve abaza olarak kalıyorlar. Ama böyle erkekleri de siz istemezsiniz. Zira maddi yardım bekliyorsun. Maddi yardımda bulunacak erkekler de seks yapmak ister. Belki dindar zengin bulursan ve bakire isen ; seninle evlenir. Başka türlü, evlenmez.
Evlenmek ise, seks yapabilen bir erkek için; hiç mantıklı bir şey değil. Ben seks yapamayan tipsizim, ben de evlenmek istemiyorum. Param olunca, parayla düşürürüm daha iyi. Zira evlilik, ciddi masraf ve bağlanmak demek. Şimdi senin iki yolun var : 1. Yol fakir ve tipsiz erkekle evlenmek. 2. Yol : dinci bir erkekle evlenmek. Ama analcı ve oğlancı da olabilirler. Bu yüzden, dikkatli seçmen lazım.
Kaldı ki sevgililerine vermesen ve seni seviyorlarsa, seninle evlilik de düşünebilirler. Verince, değerin azalıyor. İyi bir laikçi erkek bulanlar da var. Ama hiç biri, vermiyor. Vermeyince, erkek seni şiddetli arzular ve evlenmek ister. Ama evlenene kadar da kaçamaklar yapabilir..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birini aramanız gerekmiyor bu konuda. Keza arayarak da bulamazsınız. Önce siz kendinizden emin olun, etrafınızda dönen insanların tavırlarından size nasıl yaklaştıklarını anlıyorsanız eğer ona göre davranın. Sorunuz da hepimiz uğraşıyoruz demişsiniz. Unutmayın babanız da bir erkek, oda bi aile seçimi ile size baba oldu. Karar verirken insanları tanıma aşamasını es geçmeyin, tavırlarından ve tepkilerinden rahatsız oluyorsanız dile getirin ve hayatınızdan çıkartın. Zamanla hayatınızda çıkanlar İle yaşadığınız tecrübeler, doğru insana dair tecrübe olacaktır. Doğru insan size göre nedir bilmiyorum fakat, siz ne kadar temizseniz, eminim bir gün hayatınıza alacağınız insan da o kadar temiz olur diye düşünüyorum.
012 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle yapıyorum bin tane erkek tanıdım hiçbirine aşık olup sevmedim. Hepsi güvenilmez hayat arkadaşı olunmayacak zekası eğitimi düşük ya da sorumluluk bilmeyen işe yaramaz tiplerdi. Ondan da birkaç hafta max görüştük sonra bitirdim.
- +1 yıl
Hepsi güvenilmez değildir böyle düşünme. Birileri mutlaka vardır fakat ön yargını kırman gerekir, konuşmalarından gördüğüm kadarını söylüyorum. Zaman tanımadan, kimseyi tanıyamazsın. Bir kaç hafta görüştüğün kimseyi de tanıyamazsın, herkesin karakteri farklıdır. Sen ilk görüşte birileri ile olmuyorsun anladığım kadarıyla, sana gelene kadar da bildiğin birileridir diye düşünüyorum. Zor işler değil bunlar, önemli olan biraz zaman tanımak. Artık herkesin derdi, birbirinin etinden faydalanmak ve insanlar bunu normalleştiriyor. Sen bunun normalleştirmeyen birine denk geleceksin, ama önce ona bunu izah ederek konuşmalarına ekleyerek yapacaksın. Bazen aradığını sen eğiteceksin
Soran+1 yılBen kimseyi eğitmekle uğraşamam. Benim hayran olup saygı duymam gerekiyor zaten görüşmeye başlamam için. Bana bir şey katmayan ondan her konuda iyi olduğum mal erkeklerden bıktım. Hepsinin tek derdi seks zaten. Yürüyen penis gibi geziyorlar düGün seks yapan erkek de yok gibi zaten ondan iki saniyeye değmez erkekler.
Soran+1 yılHepsi güvenilmez demiyorum. Güvenilir olanlarda da ezik mal aptal eğitimsiz parasız cinsel sorunlu tipsiz gibi sorunlar var.
- +1 yıl
Yani güzel yazıyorsunuz da merak ettiğim konu şu. Hepsinin derdi seks ve yürüyen penis diyorsunuz. Ardından güvenilir olanlarda var ama onlarda ezik mal parasız vs diye sınırlıyorsunuz. Siz bir erkek de güvenilirliği istiyorsunuz, ama bu sefer para eğitimsizlik vs sorun oluyor. Bunlar olunca da seks bağımşısı oluyor. Tam olarak istediğiniz anladığım kadarıyla şöyle, yakışıklı, paralı , ezik olmayan ( size göre ) , eğitimli ve cinsel sorunu olmayan biri olmalı. Hepsini birinde bulsanız bile cinsel sorunu olup olmadığını anlamınız için aynı yatağa girmeniz gerekiyor. Aynı yatağa girmeniz içinde evlenmeniz gerekiyor, evlenmeden yanaşsa seks ve yürüyen penis oluyor. Tuhaf bir kaç ikilim içerisindesiniz. Siz bu kadar şey isterken ve hepsini aynı anda isterken ne vaat ediyorsunuz? Belki sorun dışarıda değilde siz de olabilir mi bu konuda?
Soran+1 yılÖncelikle hiç anlamamışsınız. Seks için evlenmek gerekmiyor ben gayet cinsellik yaşarım ilişkide. Ayrıca parasız ezik olanlar da Abaza oluyor. Ben paralılar Abaza parasızlar güvenilir demedim. Çoğu güvenilmez. Paralı parasız fark etmez hepsi Abaza ama. Güvenilir evlenmek isteyen de Abaza. Abaza ne demek Kadın ve ilişkiyi sadece seks olarak gören kadınla arkadaş olamayan başka aktiviteler yapamayan üretemeyen mal boş insan demek. Ve hiçbir kadın sadece seks olan bir ilişkide tatmin olmaz.
- +1 yıl
Tamam dediğin gibi olsun. Güvenilir evlenmek isteyen de Abaza ne demek? Kadınla arkadaş olamayan ne demek? Benim yüzlerce kadın arkadaşım var , aklımda hiç birinde cinsel dürtülere gitmedi. Bence seçim yaparken bunlar önemli faktörler. Seninle sadece seks yapmak için yan yana geliyorsa biri bunu anlarsın herhalde ve eğer sende bu fırsatı veriyorsan bu da gayet devam eder. Hiç bir kadın derken, hiç bir erkek de sadece seks olan bir ilişki de tatmin olmaz. Güvenilir evlenmek isteyen erkek nasıl Abaza olabilir? Bu ne tarz bi feminemlik anlamadım doğrusu. Kadınlar kutsal değildir, erkekler de tanrının oğlu falan değildir. Evlenirsin, yeri gelir aynı yatağı yeri gelir aynı sofrayı paylaşırsın. Kadın erkeğin, erkek kadının ihtiyacıdır. Sen sadakat gösterip birbirine bağlı kalırsan eğer, Abaza diye sıfatlandırdığın belki de eşin olacak kişi ile her aktiviteyi yaparsın.
Soran+1 yılMal sadece cinsellik değil. Vakit geçirip ilişki yaşıyoruz sonuçta ama hepsi boş ve anlamsız çünkü karışma çıkan erkekler mal. Eğitimli modern siye çıkıyorum ama hiçbiri beni etkilemiyor ne konuşma ne zeka ne de yaptıkları ile hepsi mal ondan benim için ilişki sadece seks için birbirini çekme gibi oluyor ben de çekmem zaten. Mal birini de arzulamam. Onlar yalakalık yaptığı için birkaç hafta çekiyorum sadece.
- +1 yıl
Peki bunu nasıl bulacağına inanıyorsun? Benim gördüğüm çevrende dönen dünyada sana göre herkes ve yaşadığın tecrübeler hüsran. Ama bunlar hoş değil, sen o yalaka dediklerin ile beraber olarak acaba karşına onların çıkmasına sebep oluyor olabilir misin? Bir erkek den fazla şey bekliyor olabilir misin acaba
Soran+1 yılHayır beklemiyorum. Ben fazla iyiyim bana denk olmasını istiyorum be bu fazla oluyor ben de fazla olduğum için.
Soran+1 yılYoo hiç sanmıyorum bana denk olsa yeter.
+1 yılMerhaba
İnsanın niyeti halis temiz olursa olur hani temiz erkek temiz kadınlara layıktır diye ama ümidini kesme karşına ne zaman ve kimin çıkacağını bilemezsin şu şekilde ayırt edersin demek zor ve saçma olur ama niyet ve gayret lâzım ama kimse kimseyle havadan tanışmıyor çabalamak lâzım girişken olmalısın çekingen durma sen dedin ya arkadaşım düzgün birini buldu diye bilemezsin sana göre düzgün başkasına göre değil ama karşına biri çıkar her koşulda sever sevilirsin Allah karşımıza hayırlı birini çıkarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılÇekingen değilim zaten giderim tanışırım konuşurum ama işte kimi uzaktan beğenip tanışsam direk soğuyorum. Sohbet edince fikirlerinden karakterinden alışkanlıkların. Kimseyi beğenmiyorum. Hiçbiri sevip değer vermiyor çünkü. Ya hiç yüz vermiyor ya da sadece seks dileniyor.
- +1 yıl
Seks dilenebilirn normal ama selam verdiğine seks denilmez yaşın kaçta bu kadar bunalımdasın
- +1 yıl
Bence bu kadar stres yapma evlenince her şey süper olmuyor
Bulunmaz valla. Hepsi garip garip tipler
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSize gerçekten değer veren kişidir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Bu tip genellemeleri yanlış buluyorum.
Evet erkeklerin çoğunluğu söylediğin şekilde maalesef. Ama kadınlarında çoğunluğu onlardan geride kalmıyor artık ne yazıkki. İlişkiler çocuk oyuncağına döndü.
Herkes birbirini seks oyuncağı gibi görüyor cinsellik tabu olmasın diye diye herkes her şeyi yapar oldu.
Cinselliğin tamamen evliliğe özel olması gerektiğini düşünüyorum.25 yaşıma geldim hepte bu düşüncemin arkasındayım. Bu yaşıma kadar kimseyide cinsel obje olarak görmedim bu yüzden.
Kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyor insanlar. Ciddi adımlarla ilişki kurmaktansa eğlencelik takılıyorlar sonrada düzgün insan yok ya diyorlar.
Düzgün insan bulmak için önce düzgün biri olmak gerek diye düşünüyorum
Ama maalesef düzgün insanların hep lanet insanlara denk geldiğini görüyorum.
Evlenecek erkek kalmadı demen de saçma belliki bugüne kadar sen denk gelememişsin
Açıkcası bende acele etmiyorum. Dürüstlüğe aşırı önem veriyorum ve hep saf dürüstlüğe sahip doğru kişiyle karşılaşabilmeyi umuyorum. Bunu öyle sürekli birileriyle flörtleşerek, sevgili olarakta yapmıyorum.
Düzgün tanımadığınız insanları hayatınıza almazsanız böyle her türlü cinsten pislikle uğraşmak zorunda da kalmazsınız.
Sana tavsiyem iyice tanımadan kimseyle sevgili filan olma. Doğru kişi istiyorsan kendinde doğru kişi ol. Empati kur. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma böylece zamanla o istediğin doğru kişiyle karşılaşabilirsin bence
Gördüğüm kadarıyla egolusunda. Kendini doğru kişi olarak görüyorsun yani. Umarım öylesindir de hakettiğin gibi biriyle olabilirsin
Tıpkı senin bu genellemen gibi bende gerçekten dürüst, ağzından yalan çıkmayan, gizli saklısı olmayan bir kadın kaldı mı onu çok merak ediyorum açıkcası
İnşallah herkes hakettiği gibi biriyle geçirir hayatını. En büyük dileğim budur
Karakterine bu kadar çok güveniyorsan sen de bunu dilemelisin bence.617 Yorumla
Soran+1 yılBen düzgün biriyim ve bana düzgün insanlar pek denk gelmedi hep ciddiyetsiz sorumsuz abazalar sarkıyor.
Soran+1 yılZaten bana kalsa ben kimseyle sevgili olmazdım ama onların ısrarları manipülasyonları ile bi baktım adımız sevgili olmuş ama tanımıyorum bile daha iki gün olmuş tanışalı. Yoksa tabii ki tanımadan sevgili olmamak lazım. Ama sabırlı güzelce emek veren kaliteli vakit geçiren erkek yok ki. Hepsi iki günde seks yapalım ya da sevgili olalım vs kafasında. Hiç arkadaşlık ve flört kısmına önem veren yok. Ondan ya boş ad olup iki gün sonra bitiyor ya da direk baştan bitiyor. Sonuçta adım sevgili olsa da hiçbiri birkaç haftayı geçmediği ve hiçbirini gerçekten tanıyıp yakın özel hissetmediğim için de aevgilim olmuş gibi hissetmiyorum bence sevgili demek için en az 6 ay birlikte olunması lazım.
Soran+1 yılAynen öyle işte bana sarkanlar da öyledir muhtemelen dediğim gibi en fazla birkaç hafta tanıdım bilmiyorum geçmişlerini şunu bunu detaylı. Ezik mal Abaza tiplerdi işte.
Soran+1 yılİşte şöyle hassas düzgün efendi erkek gelmedi hiç bana maalesef.
- +1 yıl
Düzgün biri olduğun sürece her zaman umut vardır bu konuda bence. Çizgini bozmaman önemli
Sevgililik konusundada 1 hafta sevgili olmaya sevgililik filan denmez. O şimdiki flört saçmalığı gibi bir şey oluyor. İnsanların birbirini tanıması için zaman gerek.
Hiçkimseyle tanımadan ilişki kurmam dünyanın en güzel kızıda olsa farketmez bu. Bugüne kadar hiç teklifte etmedim zaten. Hep tanışıp arkadaş olduktan sonra teklif alan taraf oldum. Çoğunlukta kabul etmedim. Tanımak en önemli şey sadece 6,7 ay hatta daha uzun bile sürebilir bu. İnsanlar değişir çünkü hemen her şey çıkmaz ortaya işte dürüstlüğün en önemli olduğu zamanlardır o tanışma evreleri. Fazlasıyla ihtiyaç vardır o yüzden bir insanı tanımaya
Cinselliğe gelince şimdi ilk günden öpüşen insanlar var. Her sevgilim dediklerine aşığım diyorlar sevgilileriyle bir şeyler yaşıyorlar ondan sonra yok ya bu yanlış kişiymiş deyip birde temiz insan isterim gibi saçma slak kafalara giriyorlar. Nefret ettiğim tipler
Ciddiye binmiş ilişkilerde bile yakınlaşmanın bir zamanı ve dozu olmalıdır diye düşünüyorum.1 günde öpüşmek nedir mesela. Daha tanımadan bilmeden saçma sapan işler. İşte asıl bundan anlarsın zaten birinin asıl niyetini.
Soruda demişsin ya evlenilecek erkeği nasıl ayırt ederim diye. Evlenene kadar bana sarılmaktan elimi tutmaktan ileri gidemezsin diyeceksin. Öpmek vs yok diyeceksin. Bak nasıl hemen belli ederler niyetlerini. Adam olan seven sabırla bekler evlenilir veya evlenilmez farketmez saygı duyar bu düşüncene ve yılışık davranmaz. Ama derdi eğlenmek olan direk olmaz öyle şey vs. der. Cinsel temas ister kendini belli eder. Bu kadar basittir aslında ciddi düşünen erkeği anlamak
Soran+1 yılTamam işte ben de onu diyorum ciddi erkek karşıma çıkmadı hep saygısız yılışık mallardı ve hepsi de flörttü bana göre adları sevgililik olsa da.
Soran+1 yılAyrıca onlar bana sevgilim aşkım diyordu ya da çevrelerime sevgilim diyordu ama ben onlar için öyle demiyordum. Flörtüm ya da erkek arkadaşım işte çıkıyoruz yeni tanıştık diyordum. Bence de birkaç buluşmada sevgilim denmez.
- +1 yıl
Yani doğru bir yaklaşım ki olması gereken bu keşke herkes böyle düşünsede bu günümüzdeki saçma sapan ilişkiler olmasa.
Sonuç olarak her şeyi düşünen, hassas, düzgün evlenilecek erkek kalmış gördüğün üzere. Bu söylediğin özelliklerden kat kat fazlasını taşıyan biriyim ben. Ama bende senin düşündüğün gibi artık dürüst, düzgün bir kız kalmadı mı ya da ben niye denk gelmiyorum diye düşünüp duruyorum mesela. Şimdiye kadar hep karşımdaki yalan söylediği için bitirdim ilişkilerimi. Yani bu tip şeyler sadece erkekte değil her iki cinstede olan şeyler erkeklere genellemek yanlış.
Bak hiç ummadığın yerde karşılaştın benimle. Demekki normal zamanda da karşılaşabilirsin düzgün erkeklerle imkansız değil. Soyumuz tükenmedi hala şükür 😅
Doğru erkeği anlamanın tüyolarınıda verdim sana böylece bu şekilde isyan etmene gerek kalmadan kim doğru kim yanlış anında çözebilirsinde. Gerçekten en içten dileğimdir. Herkes hakettiği gibi biriyle olsun düzgün insanlar pisliklerin eline kalmasın
Soran+1 yılArkadaşım bana görevinin karşıma çıkan hiçbiridopru değildi ama yine de biraz bi şeyler yaşamak içinize birkaç hafta ay idare ettik birilerini işte.
Soran+1 yılGöre
- +1 yıl
Bir şeyler yaşamaktan kastın ne? Hadi tanıyalım deneyelim düşüncesi filan mı? İlişki bu ciddi bir olay bence öyle idare etmeyle filan olmaz. Olacaksa bile başından itibaren insanın içinden gelmeli. Sana göre doğru kişi nasıl birisi? Ne gibi özellikler istiyorsunda bulamıyorsun mesela?
Soran+1 yılYa benim mesela ilk sevgilim denen kişiden ben gram hoşlanmıyordum. Çocuk çok mal ve iticiydi ama çevrende de başka hiç hoşlandığım yoktu ve kimseyle de sevgili olmadım çıkmasın diye çevrem baskı yapıyordu. Bu çocuk da yalaka gibi hep peşimde ısrar ettiği için flört ediyorduk. İşte bi kere elimi tuttu hiç hoşuma gitmedi geri aldım. Bir kere de öptü. O da hiç hoşuma gitmedi sonra baktım çocuktan tiksinip kaçıyorum ayrıldım. Başka biri de öyle. Sonra yine iki tane sevgili olmak isteyen tipe baktım hiç dokunmak istemiyorum sevgi beslemiyorum onlardan da ayrıldım. Diğerlerine de öyle bi sevgim yoktu ama onlar beni sevip istediği ve ısrar ettiği için birlikte oldum ama onlara dokunmaktan öpüşmekte irite olmadığım için devam etti ama onlardan da başka şeylerden soğudum ayrıldım. Ya olay şu öncelikle tabii ki hoşlanmalı arzulamalısın ve ten uyumun olmalı. Kafalar da uymalı hayatlar. Öyle işte sevgili olursun. Ama ben bulamadım kimsede bunların hepsini.
- +1 yıl
E sen bildiğin kimseyi sevmemişsin. Tiksinmediğinle sırf bi sevgili olsun diye sevgili olmuşsun. Hadi buna neyse tanımak için vs diyeceğimde sevmediğin birini nasıl öpebildin dokunmaya vs izin verdin yani. Aşk olmadan bunları yapanlara anlam veremiyorum ten uyumu olsa nolur arada aşk olmadıktan sonra. Aşk zaten şehveti ve ten uyumunu doğurur. Şehvet aşkı doğurmaz. E birine ha diye aşıkta olmazsın. İyice tanışmak kafaların uyuşması vs gerekir ki aşık olup bağlanasın ve gerçek manada o kişiyi arzulayabilesin. Sevmediğim birini öpesim bile gelmez açıkcası. Ama sen hem erkekler cinsellik derdinde olmasın diyorsun hem ten uyumu olmadan sevgili olunmaz diyorsun. E ten uyumunu anlamak içinde kısa sürede temaslarda bulunmak gerekir ki iş yine hemen cinselliğe dönüyor. İlişkilerine anlam veremedim ama baya saçmalamışsın gibi duruyor. İstemediğin insanlarla sanki illa sevgilin olması lazımmış gibi keyfiye sevgili olmuşsun resmen. Ki nasıl bir insan olmalı ki bunlar gibi olmamalı harbiden sen nasıl birini arıyorsun anlam veremedim.
Soran+1 yılMal erkekler benim üstüme atlıyor. Ben herifleri tutup öpmüyorum. Hoşuma giderse devam ettim. Gitmezse etmedim. Ayrıca sevgili olup öpüşmediğimde oldu. Ayrıca allahın kardeşim pisliği seni. Sana mı hesap verecem lan Sanane yav şak. Evet kimseyi sevmedim ama hepsine gayet iyi ve dürüsttüm onlar seviyorum ölüyorum dedi de ne yaptı ne oldu. Benden çok daha boklardı ilişkide. Anca konuşursunuz siz ezikler.
- +1 yıl
Sen kafayı mı yedin? Sana laf söyleyen mi oldu. Kendin dedin hiçbirini sevmedim, tiksinmediğimle dokundum, öpüştüm tiksindiğimle ayrıldım diye. Sana hesap soran mı oldu? Sana öpüştün mü diye soran mı oldu? Kendin söyledin bunları. Sen tutup öpüyorsun diyende olmadı. Öpüşmek karşılıklı eylemdir zaten. Kendin anlattın bunları bende yorumladım sanane yav şak demende ayrı bir terbiyesizlik bananeyse sormadığım şeyi ne anlatıyon akılsız. Şurada sana tek kötü laf söylemedim herkes görüyor. Durduk yerde niye işi hakarete çevirecek kadar düştün anlamış değilim. Uzun uzun her söylediğine cevabımı verdim doğru kişiyi nasıl bulacağına dair tüyolarıda verdim ama senin tek yaptığın terbiyesizlik ki bu şekilde gerçek yüzünüde ortaya çıkarmış oldun. Kendini kaf dağında gören bir halt sanan birisin. Sana insan gibi yorum yapanada hakaret edecek kadar ezik olanda sensin. Böyle hakaretlerle kendini yücelttiğini sanarsın ancak ama dahada seviyesizleşmekten başka bir işe yaramaz. Bu kafayla düzgün adam da umarım bulamazsın haketmiyorsun çünkü. Gerçekten hakettiğini bulursun umarım. Sana iyilikte haram
- +1 yıl
Birde derdimi dinleyen biri bile olmadı diyorsun. Sen derdini dinleyen sana tavsiye verenede böyle davranırsan kimse seni dinlemezde, yardımda etmez zaten. Geç bu ben iyi kadınım düzgün erkek yok ayaklarını insan ol önce insan o kadar uzun uzun yazdım durumunu anlayayım yardımcı olayım diye yaptığın hareketlere bak be
+1 yılHer gelene merhaba demiyeceksin ve bir ilişkiye adım atarken çok dikkatli olman lazım. Yavaş ilerlersen biriyle bence gayet evlenilecek erkek mi, yoksa eğlenilecek erkek mi olup olmadığını rahatlıkla ayırt edebilirsin bence. O yüzden biriyle konuşurken dikkatli adımlar atacaksın. Erkekler, zaten kendini hemen belli ediyor nasıl kişiliği olduğu konusunda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimle aramızda 15 yaş fark vardı, güzel bir kızdı anadoludan İstanbula getirdim. Aylarca beraber yaşadık kendini kötü hissetmesin diye asla cinsel açıdan yaklaşmadım o istediği zaman kötü hissetmesin diye reddetmedim sonra güzel bir iş ayarladık ve o sırada cinsellik olarak benden hevesini aldı. Birlikte olduğumuz zaman aşırı derecede tutkulu ve ateşli olduğumuz için çok uzun süre ve defalarca ilişkiye giriyorduk bu yüzden sürekli idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal sorunlar çıkıyordu. Hastaneye götürüp ilaç vs vs ilgilenirdim cinsellik esnasında kendisine şiddet uygulamamı isterdi. Her seferinde mutlaka bir sıkıntı çıkardı ve uğraşırdık sonra anladım ki evlilik için değilde beni kullanma sebebi sert seksten hevesini alıp daha zengin biriyle evlenmekmiş 😏😒😒😒😏😏 Yani bizde evlenilecek hatun bulamıyoruz ne olacak şimdi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizli olarak bilerek yazıyorum. Şahsen evlenilecek erkek olduğumu düşünüyorum ama diğer kişiler kadar değer vermiyorsunuz. Benim çok umrumda değil açıkçası, işime odaklanmış halde yoğun çalışıyorum. Karakterime güvenirim, çevremdekiler de bana güvenir. Tip normal fizik normal vs vs. Bazen bakıyorum böyle Bi kız nasıl bununla birlikte olur diyorum ama oluyor işte. Kesinlikle kıskançlık değil, ne karakter ne dünya görüşü uymayan insanlar anlaşamıyor ama sevgili. Bana çok saçma geliyor. Bence insanların çoğu nerede neden aradığını bilmiyor. Sevgilisiz kalmayım diye çabalıyor. Benim uzun bir ilişkim oldu ve gayet seviyeliydi sonra ayrıldık ve başka biri girmedi hayatıma. Zaten ilk ve tek olan sevgilimle de ciddi düşünüyorduk nasip olmadı şimdi olacak olsa da ciddi düşünürüm.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kk29agu öyle düşünen kızlar da benim umrumda değil kardeşim, ben 27 yaşındayım şimdi yeni nesil dedikleri 2003-2004 lülerle aynı karakterde olamam. Dediğim gibi uzun zamandır bir ilişkim yok ve sadece işimde başarılı olmaya odaklandım. Yarın ne getirir bilmiyorum ama kendimden de ödün verecek değilim (:
Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. Mesala ben düzgün biriyim ama evlilik bana göre değil zaten düzgün insanlarda düzgün ilişkiler olmadığı için ilişkileri tercih etmiyor olmalılar o nedenle size rastlamıyor olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle
+1 yılMaddi manevi diyerek zaten neyi aradığın belli oluyor
Bir kere evli de olsan kadın da olsan kendi başına baka bilmenin çaresini öğrenmen gerekir bir erkeğin maddiyatı seni ne kadar ayakta tutacak?
Hem parasını paylaşırız hem beni sevsin hem dertlerimi dinlesin sadece erkekte değil hiçbir cinsiyet de yok böyle bir özellik sen de var mı
219 Yorumla
Soran+1 yılBen onu demiyorum. Ben hiçbir erkek arkadaşımdan para istemedim ve istemem. Ama maddi manevi güçlü erkek olsun isterim. Karşıma çıkan erkekler çok güçsüzdü.
- +1 yıl
Hayatımda maddi olarak güçlü erkeklerde oldu fakat tek faydasını görmedim ben de talep etmedim zaten etsem de ceplerinden 0,01 TL çıkacaklarını sanmıyorum. Hayat karşılıklı menfaat dünyası bırak aldığını verdiğini bile geri alanmıyorsun o yüzden manevi diyebilirsin ama maddi bir şey bekleme
- +1 yıl
Ayrıca para bir erkeği güçlü veya güçsüz yapmaz sen gözünde o şekilde değerlendiriyorsun paralı erkekte bazen hiçbir işe yaramıyor
- +1 yıl
@xamiryo Bu ülkede hatta belki bütün dünyada ekonomik gücü olmayıp afedersiniz Altına giydiği pedini bile parasını bile kocasından almak istemek zorunda olanlar var. Hayatımı bir erkeğin peşinde sırf onu seviyorum diye ya da onun beni sevdiğine inandırdı diye evde 10 TL haşlık bekleyerek geçirmemek için kendime söz verdim o kadar hamdım piştim yani umarım bütün kadınlar taşın altına elini koyar.
Soran+1 yılE ben de öyleyim
- +1 yıl
Parasız erkek hiçtir diyorsun Sen söyledin ben mi yanlış anladım
- +1 yıl
@xamiryo zaten hastayken sana bakacak erkek arıyorsa hemşire veya doktor bulacak on yıllık kocam bir bardak su getirmemiş bana 😂😂
- +1 yıl
@xamiryo bunlar hep saçma sapan yaz dizileri yüzünden gerçi şu an bütün TV kanalları kaynıyor yazı kışı fark etmiyor..
Kız bayılır oğlan alır kucaklar hizmetler ve hizmetler sonra gelinliği giydirir nikah dairesine falan fistan ama gerçek dünya bu değil kendinizden başka kimseye fayda yok
Soran+1 yılBen hasta olmadım hiçbir ilişkimde öyle ciddi ama iki kere regliyken karnım ağrımıştı onda da ilgilendiler ettiler. Ama onun dışında başka sorunlar yaşadığımda umursamadılar pek ben de gıcık oldum. Ayrıca parası yoksa hiçtir olarak demek istemedim ama parasız erkekle de bi şey yapılmaz. Ona ben ödemek istemem yani asalak gibi. O bana ödemiyor sonuçta.
- +1 yıl
Bu durumda sizinle yediği yemeğin parasını ödeyen erkeğin de sizi asalak olarak görmesi normal. Her şeyi karşılıklı olarak görüyorsunuz. Erkeklerinde sizden karsilik beklemesi gayet doğal. Aslında aynı şeylerden bahsediyoruz ancak siz sadece kabullenme kısmında zorlanıyorsunuz. Hepsi bu.
- +1 yıl
@xamiryo Ben regli ağrısını abartan kadınları anlamıyorum ben de bir kadınım iki doğum yaptım sanırım doğum yapana kadar çektiğiniz regli ağrısı size kemoterapi görüyor muşsunuz hissi verecek. Pohpohlamayı beklemeyin her kadın oluyor bu durumu. Ama maddiyat olarak zaten baştan sıfırsınız kafa olarak
- +1 yıl
Bir erkek olarak kadınların regl sancısı azdır, abartacak bir şey yok diyemem yardımcı olacağım bir konu varsa ederim. Zaten bir birlikteliğin temeli birbirine destek olmak üzerinedir. Azı ya da çoğu olmaz. Maddi konular kötüye de gidebilir daha da iyide olabilir. Ancak bir ilişkiyi al ver alışveriş gibi ticaret ilişkisine çevirmek doğru değil.
Soran+1 yılRegli ağrısı gayet şiddetli olur. Sana her erkek köpek muamelesi yaptı ve sen de buna razısın diye herkes senin ucuzluğunda olmak zorun değil erkek yalakası ezik
- +1 yıl
Dediğin gibi erkek yalakası olsam şu an hayatımda üçbeş tane erkek olurdu. Birinin parasıyla kazanciyla bir yerlere gelmek isteyen karnını doyurmak isteyen biri bana kendini verdiği değerden bahsedemez. Gerçek hayatta fiziksel gerçek başka ağrılar acılar çekmeyenler yaşadığı bütün acıları tramva zanneder
+1 yılBen varım. Şu zamana kadar bir kızla sevgili felan olmadım 🥺 hiç ilişkiye felan girmedim sigara alkol iddaa felan yok hiç bir kız yazmıyor, yazdığım kız da beğenmiyor şerefsiz zubbelerin yanına gidiyor, dışarıya bakıyorum herkes canım insanların yanında hep, hep şerefsizlere bakıyor kızlar, ben ise evden işe, işden eve gece hayatiymiş şuymuş buymuş yok namaz kılmıyorum ama cumadan cumaya bayram namazına felan giderim yani Allah'a şükür bu yıl ilk kurbanını kestim artık ataninca, TOKİ ye de başvuru yaptım Allah kısmet ederse, birikim yapıyorum. Böyle yani birde kızlar derler hep 190 erkek arıyorum diye, 190 im bir kız bile yazmadı, bence yalan o, spora başladım geçen 1 ay ara verdim haftaya yeniden başlayacam. Ve dm de bir kız bile yazmıyor🥺 Utangaçım tanımadığıma karşı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İşin doğrusu artık kimse evlenmek istemez oldu. Belki de haklılar. Çünkü kimse samimi değil ve gerçekten bencil insanlar çok fazla. Bir de evli insanlar da çok mutlu değil, yeterince uyum yok, yetetince tatmin ve haz alan gerçekte yok gibi.
Ayrıca bulunduğun çevre de çok önemli. Çevreni değiştirmelisin ya da ilave yeni çevre edinmelisin. Mesela sivil toplum örgütlerinde aktif görev alabilirsin. 😎00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Öncelikle bu kadar erken yaşta evlenecek erkek diye ortalıkta dolanmana mı bir şey söylesem yoksa maddi destek arıyor olmana mı. Aradığın bu olduğu içinde karşılaştığın insanların öyle olduğunu düşünmeye başlamalısın bence. Hayat görüşünü ve yaşantını değiştirmeni öneririm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hazır bir dönemdeyiz. Emek harcamak erkekler için gereksiz en fazla bir sonrakine geçer ya da takıntı yapmıştır elde edene kadar çabalar. Her şeyin bu kadar hızlı tüketildiği bir dönemde anlaşabileceğin, kafana uyan, teni tenine eli eline birini bulabiliyorsan kaçırmayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılevlenecek kiz kalmadi demek istedin herhalde hepsi ikiyuzlu yalanci delik desik guvenilmez kompleksli erkekleri taklit eden kisiliksiz onursuz kizlar erkeklerin bazilarinin abaza olmasi normal kizlar vermeyince normal ama kizlar oyle degil herkesle her onune cikan erkekle yatiyorlar o yuzden evlenecek kiz yok
10 YorumlaBen de söylediklerinin tam tersine para düşkünü menfaatçi ayran budalası kendini bir şey sanan iki yüzlü egoist ve kendini bile tanıyamayacak kadar aptal kendini beğenmiş ve kibirli ortam kızları ile uğraşıp duruyoruz bana sorarsan evlenecek kadın da yok. Körler sağırlar birbirini ağırlaşmış herkes kendi gibi birini bulup yoluna devam etsin bulana kadar aramaya devam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen o aşagıladıgı erkeklerin pesinden koşuyordu, kendi istekleriyle altlarına yattılar sonra istediklerini alamayınca da gelip burada ağlanıyorlar. Evlenilecek erkek olmayın beyler, eğlenilecek erkek olun. Yoksa başkalarına verip size gelecekler.
219 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakmayın "efendi erkek yok" dedigine, kendisi o p. clerin peşinden gidiyordu. Kim bilir kaç tane erkeğe s. ktirdi kendisini bu, şimdi burada acıtasyon yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılBak bizdeki efendi erkekler de "ben öyleyim" diye yazmıslar bazılarına özelden konusalim demiş. Cidden a.. ptal bu çocuklar.
Cevap sahibi+1 yılBak bak kaş arın teki bir kac erkekle konustugunu da itiraf etmiş. Hiç şasmıyor bu kasalar ya :)
- +1 yıl
Kardeşim bir bayan olarak tebrik ediyorum sizi 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
- +1 yıl
Yani bunlar para avcısı evli erkek delisi hepside ayrıca s.. k delisi bunlar basit Türk kızları ha ayrıca şunu da deim dostumm bunlar ağızlarına scccan erkeklerin peşinde koşarlar işte ağlarlar arkalarından coook şahit oldum konuşuyorum sonra da böyle erkeğin mna koyum vs derler 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılGizliden çikarsam şok olursun Kezban, daha dün inatlaşıyordun benimle. Kaybol.
Cevap sahibi+1 yılSen de matah bir sey degilsin, bobürlenme.
- +1 yıl
Hahahaha sen gizliden çık ananı bir s... ayrıca Askarr senin olduğunu biliyorum haa sen tipsizlikten gizleniyorsun😂😂😂😂😂
Soran+1 yılAy be cahil mallar bunlar ya
Cevap sahibi+1 yılOnüne gelenle inatlaşıyorsun anlasılan, askarr falan degilim.
Cevap sahibi+1 yılAynen abla kendini s. ktirip kullandırtmak bilgelik zaten.
- +1 yıl
Inatlasirim dostum bana yanlış olanı doğru kılacak deilim o yüzden inatlasirim senin kim olduğunu biliyorum şansını zorlama dostum
Cevap sahibi+1 yılTamam lan kes.
- +1 yıl
Gizliden çık hele sen
Cevap sahibi+1 yılKess
- +1 yıl
Kes mess deme skkkrm belani
Cevap sahibi+1 yılSeni savcılığa sikayet ediyorum bu hakaretler için. İyi günler.
- +1 yıl
By byyy savcıya selam et ajsjsj
Gizli Üye(36-45)+1 yılmemleketi bu hale siz hemcinsleriniz getirdi. kolaydan sevgili edinme, kolaydan alta yatmalar yüzünden erkekler evlenmek istemiyor. Namuslu erkekler sağlam kadın bulamamaktan yakınırken diğerleri gününü gün etmenin derdinde. Buna sebebiyet veren ise bazı kadınlardır. Bedende benim hayatta benim diye pankart taşıyanları alkışladığınız gün kaybettiniz.
10 Yorumla
+1 yılBöyle şeylerin cinsiyetinin olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bataklıkta nadide bir çiçek bulunmaz hanımefendi. Belki de aranılan yeri değiştirmek gerekiyordur.
21 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım birçok yerde insan tanıdım.
+1 yılSenle ben aynıyız maddi manevi en az baba kadar sahip çıkacak adam arıyoruz. Ama abazaları adam yerine koyup da canını sıkma çünkü abazalar abazalık ezik bi durum
111 Yorumla
Soran+1 yılAynen hepsi ezik güçsüz erkekler işte. Hiçbir hayat amaçları yok. Zeka yok eğitim yok hiçbir şey beceremiyorlar. Hani ben hayatımdaki erkek bana hiç güven versin isterim korusun kollasın vs. Ama hepsi o kadar mal ki. Bırak beni kendi kıçlarını toplayamıyorlar. Asla saygı duymuyorum. Bi de erkekler sadece seks almak için iyilik yapıyor bi kadına. Kadın gibi değiş. Kadınlar mesela arkadaşıma tanıdığıma sahip çıkar yardım eder hasta ise bakar özel günde kutlar ama erkekler asla düz arkadaşıma da sevgilisine de yapmıyor bunları. Yaparsa da kadına seks yap benle baskısı yaptığı için asla sevgi aşk değil abazalık m
Soran+1 yılBeni ekler misin özelden konuşalım
- +1 yıl
Abazalık. Eğer değer görseydik sahip çıkılırdık. Abaza olmayan erkek değer verir sadece zaten. Abaza için 100 tane kadın var
Soran+1 yılAynen öyle diyorum işte. Benim karşıma çıkan tüm erkeklerim tek derdi güzel kadın ve sexti asla bana değer vermiyorlardı. Hani özel hayatıma şuna buna tek dertleri yalan mal sözlerle kandırıp ihtiyaç görmekti ben de ondan bıktım. Bir mutlu olup güzel ilişki yaşamak istiyorum. Böyle bana sahip çıksın korusun kollasın bi erkek istiyorum başkalarına da bakmayan.
- +1 yıl
Okur kanka ya öyle kadın arayan erkekler de var düzgün Ailenin yetiştirdiği ve seçici havalı
Soran+1 yılİşte bana denk gelmiyor.
Soran+1 yılYani daha doğrusu onlar benim zekamı vs beğeniyorlar zaten tatmin ediyorum ama onları beni edemiyor. Belki boş ve aptal olsam onlar da benim onlara dediğim gibi derdi çok boş ve malsın bana bir şey katmıyorsun diye. Ama ben onlara diyorum.
- +1 yıl
Açık seçiksen öyle erkekleri çekersin kanka
Soran+1 yılNe alaka mal mısın normalim
- +1 yıl
Neden öyle kaba bi kelime kullandın ne güzel arkadaş olmuştuk ben sen öylesin demedim erkekler açık seçik kıxlara nasıl davranıyor belli onu dedim Yoksa kapalılara da abaza denk gelmiyor mu geliyor
evlilikte gözü olmayan kişiler evlilik planı yapıyor ya işte bu geride kalmışlık hissini doruklara çıkarıyor..
22 Yorumla
Soran+1 yılBen plan yapmıyorum arkadaşım ben düzgün ilişki yaşamak istiyorum ama daha sevgili olmaya bile düzgün erkek yok bırak evlenmeyi. Hepsi benle sevgili olup evlenmek istiyor çünkü ben zaten iyiyim her anlamda ama onlar berbar e
- +1 yıl
Soran arkadaş gerçekten sen evlenip üreme
+1 yılBiz evlenilecek kız bulamıyoruz siz evlenilecek erkek. Aslında bu çok kötü bir durum sizi çok iyi anlıyorum. İnanın iyi niyetle gittiğim insanların saçma sapan çıkmasından, en basit konularda bile sağduyudan bu kadar uzak olmasından sıkıldım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Erkeklerde kizlar icin ayni seyi dusunuyor. Demek ki sorun erkek ya da kizda degil zamanda. Cok kolay harcaniyor iliskiler, cinsellik uzerine kurulu sevgililikler.
04 Yorumla
Soran+1 yılYooo erkekte bence. Sonıçta sorumluluk almak istemeyen kadına sadece fiziği ve cinsellik için yaklaşan erkek yani kadın değiş. Kadın her zaman arkadaşlık güven paylaşım vs de arar.
- +1 yıl
Objektif bakamiyorsun olaya. Kizlarda ka. sar artik. Duzgun kiz kalmadi diyor erkekler. Erkek kendiylemi yapiyor bunu? Sen eger iyiysen her kiz sen gibi degil. burada bile gorebilirsin ne kizlar var. Erkekleri suclamak sana bisey kazandirmaz. Dogru insan cikar elbet karsin, gormesini bil.
Soran+1 yılAbi ben de biliyorum çapkın kız arkadaşlarım var ben de çapkınım ama bizi böyle yapan erkekler. Şöyle anlatayım. Biz aşık olalım değer görelim ilgi istiyoruz. Ama erkeklere bakıyoruz asla ilişki sorumluluk ilgi yok. Tek dertleri seks o nedenle biz niye o erkeklere sadık olalım biz de birçok erkekle görüşüp yazışıyoruz işte. Erkekler de buna kuduruyor. Ulan mallar sen kıza sahip çıkma hiçbir sorumluluk almak isteme sadece seks yapmak iste kadın da sana sadık aşık olsun. Oldu başka?
- +1 yıl
Bu zamanin erkekleri boyle evet. Bjzde cinsellige duskunduk ama ask once gelirdi. Severdik, onu icin herseyi yapardik. Simdikielre bakiyorum ilgi yok, simartma yok. Boyle oluncada kizlar kendini sevmiyor degersiz hissediyor. Cunku kadini ruhunun gidasidir simartilmak. Simarmak buyuk luks olmus simdi kizlara, aksine hep erkek pesinde kosuyor agliyorlar. Hemde bombos erkekler icin. Makesef boyle
+1 yılDinin ne bilmiyorum ama müslümansan, imanı inancı kuvvetli birini bulmanı öneririm. İçinde Allah korkusu olandan zarar gelmez.
14 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılSaçmalık
- +1 yıl
@Yapraksarmasi00 din öğretmeninin hriatiyan çıkması abes değil zira din sadece islama endeksli değil. Din dediğin her bir dini kapsar. Eğer; islam öğretmeni diye bir kavram olsaydı ve hoca hristiyan çıksaydı o zaman durum abes olurdu
+1 yılBir erkek bir kız da potansiyel oooorrrrpu kokusu almadığı sürece o. mubabbetlere girmez.
Bukadar erkek tanıdığına göre tecruben tavan yapmış.
Millete bok atıp durma
30 YorumlaErkekler 30 yaşına kadar ergen gibi yaşarlar ne istediklerini bilmezler. . 30 yasini aştıktan sonra olgunlaşirlar. Karşınızdaki erkeğe basit görünürseniz sizi ciddiye almaz. Kolay lokma olursanız eğer karşınızdaki kötü biriyse kullanmaya çalışır. . Karşınızdaki insanın karakterini öğrenmek için sık sık imtihan edin yoksa yanlış bir beraberlik sakat bir evliliği doğurur...
00 Yorumla
+1 yılİnsanların kalplerine bakın nerede nasıl karşınıza çıktığına değil sadece size değil diğer insanlara nasıl davranıyor, hayvanlara nasıl davranıyor, çevresine nasıl davranıyor, yaptıkları söyledikleri ile uyuşuyor mu? Kelimelere kanmaktan vazgeçin. Sevdiğini söylemek öyle sanıldığı kadar kolay bir şey değildir. İnsanın dudaklarına kadar geliyor da kelimeler sese dönüşemiyor...
00 Yorumla
+1 yılKızların çoğu takılmalık erkeği sever hocam sonra da ahlar vahlar ederler, günümüzdeki kızların çoğu sevilmeye layık değil ama sorunu hep erkeklerde aradıklarından çözümü bulamıyorlar
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek kolayda yürütmek mesele, bir çocuk yapıp boşananda çok fazla, maddi manevi yükü çevirebilecenmi
012 Yorumla
Soran+1 yılE insan tanımak ve flört edip sevgili olmak da kolay ama yürütmek zor. Zaten olay yürütmek. Başta herkes iyi ama tanıdıkça berbat
- +1 yıl
Berbat değil farklı bir dünya evlilik, diyelim küstün gıcık kaptın geri barışmaya zorluyon kendini, burnunun dibinde hep var mı böyle bir ilişki türü😄tanıdıkça illaki eksi yön çıkar alışmak 3-5yılı buluyormuş alışınca boşanmayı atlatırsın
Soran+1 yılValla ben hiçbir erkeğe iki aydan fazla çekemeden. Ben zaten iyiydim benden şikayet eden ya da ayrılmak isteyen biri hiç olmadı ama ben hepsinden tiksindim ve delirdim. Sorumsuz pis dağınık yalancı güvenilmez boş aptal demgesiz olmaları. Aptal aileleri ve arkadaşları. Cinsel sorunları. Fazla boğmaları ya da aşırı ilgisiz ve öküz olmaları yüzünden.
Soran+1 yılHiçbiriyle de evlenmek istemedim o yüzden. Asla da evlenmem öyle erkeklerle Allah korusun. Hiçbir kadın da evlenip hayatını karatmaz umarım berbstlar çünkü. Yalnız ölsünler
- +1 yıl
Valla nediyim yerden göğe haklısın hiç bir manevi anlam taşımıyorlar bildiğin ökzler acele etme benim gibi olgun bulmalısın en az senden 10 yaş büyük olmalı çünkü 20-30 arası erkekler nasılsa 30unda evlenip kafese girecem 10 yıl hepsiyle ne yaşarsam mantığındalar testesteronun uşağı olmuşlar maneviyat sıfır ee ders veren olmalı senin gibiki düşünsünler
Soran+1 yılEvliliği kafes gibi gören mallarla işim olmaz. Kadın da istediğini yaşamalı. Sanki kadınlar hayatım sadece bir erkekle mi geçsin diyor. Ben sokulduk çıktım çoğu erkekten ayrıldım başkasını istedim. Hiçbir çekicilikleri bakımları yok malların. Hani sanıyonuz ki kadınların cinsel isteği yok böyle bitkiler bir erkek buluyorlar ölene kadar onla. Ulan mal bir kadın senle birlikte on erkekle * ruhun duymaz siz daha birini doğru düzgün yapamıyorsunuz ama anca çenenize vuruyor. Çok acıyorum size.
- +1 yıl
Bikere ben üstüme alınmıyorum onu söyleyim😄çünkü ben sevginin ne olduğunu çok iyi bilirim. KS'ye sor ozaman evlilik her bi haltı yedikten sonra girilen bir kafesmi diye sor o mallara bahalım nedicekler aynı bana yazdığına benzer yaz işte😄
- +1 yıl
Ya şu abazalık mevzusunuda fazla abrtmasanız hani avrupalılar abaza değilde napıyo ergelikte başlıyorlar kızlarla birlikte olmaya ee burada çok öyle yaygın değil haliyle abaza olacak tabi. ikinci olarak erkeğin bi kızın gönlünü yapması daha zor maddi olanakları olmalı iyi bir işi olmalı kızlar ilk başta seviyor sonra ayrılıyor niye!! maddiyatı sonra düşünüyorda ondan belki sen duygusal olabilirsin ama sadece kendini düşünen o kadar çok kız varki tabi arada sende kaynıyorsun velhasıl sadece sevgi yetmiyor kafalarına karabulutlar gelince şimşekler çakıyor:))
Soran+1 yılE ben de bakarım parasına mesleğime. Başta efendi yakışıklı ya da sohbeti güzel diye ben de görüşüp sevgili oluyorum ama bakıyorum herifin hiçbir geleceği yok mesleği yok. Gelmiş 30 yaşına parası yok. Naapayım öyle adamı onla devam mı edilir. Tabii ayrılıyoruz.
- +1 yıl
Edilir tabi aslında türkiyenin sorunu bu az ücretle çalışmak sende çalışırsın olur biter evlenenler böyle şimdi. neyapalım cahil bir kitle var ve yarın ne olur demiyorlar sorgulamıyor onların kahrını çekiyoruz. mecburen çalışacan zaten z kuşağı tembel 6 saatlik iş olsun para kırayim yoksa evlenmem olur mu evlilik lüks değil bir ihtiyaçtır ve olması gerek
Soran+1 yılYani üst kuşak da öyle diyor oturacak ev eşya olmasa bile evlenilmeli kafasında ama benim kuşak öyle değil. Kimse evlenmek istemiyor herkes bireysel hayat kurup dışarda flört ediyor. Açıkçası ben de parasız çulsuz bi adamla evlenmek istemem. Garantiye almak isterim kendimi. Ha asam hakim savcı doktor olur mesleği garanti olur o zaman evlenirim ama özelde çalışan mühendis şu bula asla evlenmem.
- +1 yıl
Korku dağları sarmış ya maddıyata bu kadar yüklenirsen ruhun aç kalır avrupalılar bile belli bi yaştan sonra 30unda evleniyor ama hakim savcı doktor olursa evlenirim demiyor oralarda arkadaşlık dostluk sevgi daha önemli burada niye öyle sence dibe vuruyor battıkmı:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz bu kadar çok seçici olduğunuz sürece hep böyleleri denk gekecek. Ayağınıza gelen iyi insaları elinizin tersiyle istiyorsunuz sonra düzgün erkek kalmadı diyorsunuz. Valla sizi müstehak ablacım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde gerçekten zor düzgün insan bulmak
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İşinde gücünde çalışkan efendi birilerini bul, barda pavyonda takılan, arkadaş çevresi geniş, ortamcı tiplerden hayır gelmez bence
00 YorumlaBen naptım şimdiii. Ayrıca boğa burcu bir bey bulabilirsin birazda yaşını başını almış bir bey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere ya da kızlara çamur atmak yerine herkes önce kendini düzeltse kimse şikayet etmek zorunda kalmaz.
10 Yorumla Karakter analizi yapıp ama yok şimdiki hanımefendiler yakışıklılık analizi yapıyor o uetiyor sanıyolar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYeryüzündeki bütün erkeklerle oturup sohbet ettiniz bir ilişki yaşadınız ve etrafta evlenecek erkek kalmadı.
Peki adam var mı?00 Yorumla
+1 yılBizde aynı şeyleri kızlar için düşünüyoruz piyasada bakire kız yok resmen nasıl olacak bu iş şimdi
012 Yorumla- +1 yıl
Olur
Soran+1 yılAynen mal bamya penis öpüşürken boşalan ve ezikliğini gizlemeye çalışan bir mal daha.
- +1 yıl
Haklısınız aynen çok doğru söylüyonuz kaç kişi ile yattığı belli olmayan bir zihniyetin saydıkları karşısında hayretle bakıyorum şu sitedekileri biraz okusanız neden böyle konuştuğumu anlardınız ama o kafa yok sizde
- +1 yıl
Ben sizi kastetmedim size yorum yapmıştım zaten ama ben her haltı yemedim bakir ve bakire kız istemek hakkım ama doğru dürüst yok soran diye kendini göstermeye bile cesareti olmayan penisin her türlüsünü tatmış arkadaştan bahsettim
Soran+1 yılHahahahaha mal penisi bilmek için yatmak gerekmiyor.
- +1 yıl
tamam sen haklısın bacım
Soran+1 yılAyrıca yatarım yatmam sana hesap mı vercem ben bakir bakire diye ayrım yapmam ve önem vermem. Senin gibi yobaz ya da önüne her gelen kadına dibi düşen erkek de istemem. Dizgin kaliteli ilişkiler yaşamış erkek isterim. Ondan defol git.
- +1 yıl
tamam ondan
Soran+1 yılAyrıca siz kimseye saygı duymuyorsunuz ki. Lafta bakire kadına saygı duyuyor gibi davranıp onları da Kezban aman bi vermiyor amma uğraştırıyor diye taciz ederler. İkiyüzlü pislikler.
- +1 yıl
Sen nasıl bir çevrede ya da ortamda büyüdün yaaa
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hz tr kadını namuslu numaraları yapıyor haspam. Et parçası davranan kızlar ve adam olanı değil yatağa atacak olanı seven erkek gören sizsiniz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılValla bizde arkadaş grubuyla hep bu durumu konuşuyoruz evlenicek kız yok diye
13 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık. Kızlar gayet düzgün. Çürük kız çok az gördüm.
- +1 yıl
İstanbul da öyle değil valla
- +1 yıl
Kizlar nasil duzgun bana aydinlatabilirmisin 🤔 kimle karsilassak hepsi kizlari uzen erkege gidiyo bi de bi arkasın yorumunda sunu yazmissin "Bir kasımla düzenli ilişkin var ve seks yapıyorsan o kadının gönlünü hoş tutman değer vermen ilgilenmem lazım. Yani romantik olacaksın ilgileneceksin güzel sözler söyleyeceksin arada yemek ısmarlayıp hediye vs alacaksın. Benim sinir olduğum erkekler bunları yapmak istemeyen hep bahane üreten tembel cimri sadece kadın onlara versin isteyen benciller." demissin.. ben mesela bunu yapiyorum niye degerimi anlamayip terk ettiler niye beni arkadas gozuyle baktılar demekki ilgi gormek hosunuza gitmesi yerine uzulmeyi daha cok seviyorsunuz
+1 yılerkek odundur yontacaksın
birde kazirmatik falan koşma çirkin olsun gönlü güezl olsun30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun kız çok doğru konuştun işte o yüzden evlenmek istemiyorum
10 Yorumla
m +1 yılErkekler park yeri gibidir. İyi olanlar kapılmıştır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Evlenilecek kadın olduğun zaman evlenilecek erkeği de bulursun. Kel başa şimşir tarak...
10 Yorumla
+1 yılbenimde cevremde yok yani erkek kiz ayni eglence pesinde cogu
00 Yorumla
+1 yılPeki evlenilecek kız kaldımı hep erkekten dem vuruyorsunuz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben kapıldım sevgilimle çok mutluyuz ama sağlam arkadaşlarım var ashdsgdjkşoask
00 Yorumla
+1 yılÇevresi, ailesi, başkalarıyla iletişimi gözardı edilen önemli ipuçları taşır.
00 Yorumla
+1 yılBen buldum ama istediğim gibi biri depil fiziksel olarak , o yüzden de içim ısınmıyor
02 Yorumla
+1 yılkızlar sevişecek ve sevgili olacak erkeği kolay bulur. Erkekler de evlenecek kızı kolay bulur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZor bu devirde canım, kadını da erkeği de bi garip
10 Yorumla
+1 yılErkekler hakkındaki görüşün çok doğru. İnançlı birini bul. Tek çare o.
00 YorumlaToplum içerisinde saygılı güvenilir birini bul diğer huylarını yavaş yavaş değiştirirsin
00 Yorumla
+1 yılErkeklerden nefret edip bu soruyu erkeklere açık sormak da ayrı bir cringe 😂
00 Yorumla
+1 yılSiz belki evlenecek kadın değilsinizdir hiç aynaya bakıp düşündünüzmü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanışalım kadına değer veririm ailesine değer vericem aynısını bende isterim asla sevgilim olmadı günah işlemekten korkarım arkadaş çevrem yoktur niyetim aile kurmaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılKustum
Cevap sahibi+1 yılCiddiye alma dalga geçiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılevlenilecek kız bulamıyorum ben de kime denk gelsem iletişim özürlüsü çıkıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecek kız yok bizde tüm erkek arkadaşlarımızla bunu konuşuyoruz
00 Yorumla
+1 yılŞansına artık denk gelirse bizde sevilecek düzgün kız nerede bulunur bilmiyoruz
10 Yorumla
+1 yılZamanı gelince birbirinizi bulursunuz aramayla bulunmaz o öyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Insanlar yozlaştı artık her insan rahatlığa alıştı artık niye evlensinki
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu
+1 yılAynen öyle sadece cinsellik için evlilik istiyorlar
40 Yorumla
+1 yılerkeklerde güvenmek istiyor canım erkeği kızı yok karakter meselesi bana da hep p*çler geliyodu ama doğru kişiyi buldum sonunda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılBu bakış açından çıkıp adam akıllı düzgün tanıyarak, sizin gibiler ve abazan erkekler yüzünden ben de bulamıyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat