alakası yok.
Aşkın, tutkulu yanına dair ruha ve tene dokunan kelimeler... Gönülden kağıda düşmüş bir miktar iç döküntüsü... Hepsi bu çılgınlık sapıklık delilik ne derseniz deyin benimle aynı yöne bakamadıktan sonra anlayamazsınız.. Dünyalarımız farklı.. Benim gibi göremiyecekseniz bu olmanızın bir anlamı yok ben her yerimle düşünürüm sadece apış aramla değil bir çok şeyi aşmış insanım neyin doğru neyin yanlış olacağının farkında olan bir insanım.. gerisi hikaye..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sever
Tutku sevginin kapısını açar
İş kadında biter
Zamana yaymali ve ona bunu yasatmamali
Peşinden koştukça sevgiye düşer o
04 Yorumla- +1 yıl
Yani kadının hem o konularda o adamla bir şeyler paylaşması hem de Peşinden mi koşturması lazım?
- +1 yıl
Haklısınız hem de çok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmez.
00 Yorumla
+1 yılhala akli orada burada diyorsunuz bir kiz ile nir erkek ne icin beraber olur ikiyuzlulugu birakmak gerek artik doga kanunu kiz ne icin yaratilmis erkek ne icin illa detaylara mi girmek gerek? hala anlamadiniz mi bu dengeyi?
04 Yorumla- +1 yıl
kizlarin akli orada degil mi sence?
- +1 yıl
Bakın yukarıda yazdığımı buraya da yazacağım daha net anlarsınız beni
- +1 yıl
Ay kendimde de oluyor o tür şeyler aslında erkeklerde nasıl olmasın ama şöyle erkekler duygusal açıdan zayıflar kadınlar güçlü erkek çabuk çekip gidebilir bu tür şeyleri yaşayıp ama kadın bağlanıyor ve aşık oluyor o zaman da erkeklere güven olmuyor işte
- +1 yıl
İyi okuyun anlarsınız
+1 yılKadınlar sevmediği adamlarla mı ilişki yaşıyor ve arzuluyor yani sende bu böyle mi soruda empati eksikliği var mantık yok zaten birde kalıplaşmış bir önyargı
07 Yorumla- +1 yıl
Ama işte ne bileyim erkekler yapar gider eğlencesine bakar ciddiyet olmaz mantığı vardır ya kadınlar gibi duygusal değildir onlar tarzında
- +1 yıl
Kadınlarda ciddi olmayan ilişkiler yaşıyor ki kişilik meselesi cinsiyet değil
- +1 yıl
Kadınlarda senin düşündüğün tip adamları daha çekici buluyor böyle bir şey var gerçekten ve birinin libidosunun yüksekliği onun sevemeyeceği anlamına gelmez seviyor anlamına da gelmez başka şeylerden anlaman lazım
- +1 yıl
Ne gibi şeylerden anlamam gerekiyor mesela beni biraz aydınlatır mısınız
- +1 yıl
bence anlayamadıysan zaten sevmiyordur ya da sen yapılan fedakarlıkları vb. ince detayları kaçırıyorsun ne kadar süredir olduğunuzda çok fark eder onu en iyi sen tanıyorsun burada ben ve ya herhangi biri ne derse desin tahminin ötesine geçemez bunu senin yakalaman lazım
- +1 yıl
Peki size bir soru sormak istiyorum bir erkek bi kadının fotoğraflarına kadınla sık konuşmadığı halde arada güzel güzel yorum yapıyorsa ama o malum konulara hiç girmiyorsa sadece bi kez kadına evin içerisinde neler giyiyorsun diye sormuşsa ne anlamalıyız bundan hem bu soruyu sormasından hem de o konuları açmamasından
- +1 yıl
yani seninle ilgileniyor demek ki o konulara girmemesi gerektiğini düşünüyor o kadar yakın değilsin rahatsız olabileceğini düşünüyordur belki ağırdan alıyor olabilir ciddi düşünüyor olma ihtimali var bunlar sadece ihtimal hani herkes aynı sevecek diye bir şey yok
Hangi niyetle ilişkiye başladıysa genelde öyle devam eder. Sevebilir ama aklındaki önceliği belli. Bir nevi çıkar ilişkisi olur. Istedigini verdikçe sevecektir.
00 Yorumla
+1 yılAklı nerelerde olan bir erkek? Aklının nerelerde olduğu bir erkek için sende o nerelerde olan kısımlardan yok mu? Bize onu mu ima ediyosun?
048 Yorumla- +1 yıl
İşte aklı oralarda anladınız siz
- +1 yıl
Ben anladım anlamasına da , o aklının olduğu yerlerden sende yok mu? İmkansız olan nedir?
- +1 yıl
Yani var tabi ama ben kadınım erkeklere güven olmaz erkekle ben bir değilim ki
- +1 yıl
Aklı cinsellikte olan bir erkeğe sanırım yaklaşmayan tarafsın. Neden sevmesin ki? Serseri mi bu?
- +1 yıl
Yani ne bileyim öyle bir algı vardır ya hani hayatta.. işte aklı cinsellikte olan erkek sadece eğlencesinin peşindedir işi biterse çeker gider siz üzüldüğünüzle kalırsınız diye..
- +1 yıl
Sen anlarsın aklının devamlı cinsellikte olup olmadığını. Herkese cinsel arzuyla yürüyen bir adamdan derhal uzaklaş derim. Sadece sana cinsel bir yükselme yaşıyorsa bundan dolayı mutlu ol çünkü bir şey yaşamadığınız halde bu oluyorsa , yaşadığınızda toz duman olur sanırım. Adam seni arzuluyosa bu senin için mutluluk verici olmalı
- +1 yıl
Yani beni arzuluyorsa beni beğeniyor mudur
- +1 yıl
? Arzulamak nedir? Herkesi arzular mıyız? Hele bir de senin gibi bu konuya uzak duran bir kadınsa! Beğenmediğin birini nasıl arzulayacaksın?
- +1 yıl
Yani o zaman kesinlikle beğeniyor ve şey sormuştu bana evin icerİnde neler giyiyorsun falan
- +1 yıl
Oduncu sopanı hazırla. Evin içinde leopar desenli şort büstiyer geziyorum hayatım, nasıl emredersin? O şekilde giyinip sana yazılı basından bildiririm. Gerçekten bu konuyu sorup kafasında görsel oluşturmaya çalışıyorsa ya çok aşık sana, çünkü bu işi anında yaşayabileceği ortamlar ve kadınlar var, ya sana gerçekten aşık ve bekliyor, ya da senden başka kimse etkilemiyor onu
- +1 yıl
Ya da seni yenmeye hazır bir hindi olarak görüyor
- +1 yıl
Yani aslında bayağı da yakışıklı bitişi kızlar falan da beğeniyor onu böyle fotoğraf attıkça falan emin misiniz benden gerçekten etkilendiğine
- +1 yıl
Yakışıklı birisi*
- +1 yıl
Ben bana aşık olduğunu sanmıyorum sadece beğendiğini düşünüyorum
- +1 yıl
Sen çirkin misin? Yakışıklı ama kime göre neye göre?
- +1 yıl
Tipini tarif et bize bakalım kızım, etkilenmediyse seninle neden uğraşsın
- +1 yıl
Yani hayır ben de güzelim zaten benimle güzelim diye ilgileniyor kendi ağzıyla söyledi çok kız var benimle konuşmak isteyen Ama konuşmuyorum dedi gerçekten de takip ediyorum whatsapp a falan az giriyor
- +1 yıl
Seninle neden ilgileniyor? Sen bunu çözemediysen biz inan bilemiycez
- +1 yıl
Yani bence benimle sırf güzelim diye ilgileniyor mesela bana Webcam aç dedi kamera aç dedi ben açmadım çok utandım defalarca ısrar etti annemi
Bile beklettim senin için dedi - +1 yıl
Sen güzelsin diye seninle ilgileniyor ve annesini bekletiyor ve cinsellik istediği halde sana saygı duyup bir şey yapmıyor. Emin misin güzelsin diye bunları yaptığına? Başka güzeller de var hem ne güzeller?
- +1 yıl
Yani ne anlamalıyım sizin bu sözlerinizden tam olarak? Evet gerçekten olaylar böyle gelişti size harfi harfine anlatıyorum yani mesela cinsellik konusunu bile açmıyor aslında istiyor da açmıyor gibi gerçekten de
- +1 yıl
Ne istiyor? Cinselliğin boyutu nedir sence? İstediği şey ne olabilir? Önce bu soruyu cevapla olayın içeriğini çözüme kavuşturacağım
- +1 yıl
Yani aslında ben de bilmiyorum belki de benimle hevesini gidermektir ama ona bu zamana kadar hiç o şekilde bir umut vermedim 2 senedir beni silmiyor hala bi fotoğrafımı görse yorum yapıyor
- +1 yıl
Karşı tarafa bu yönlü bir sinyal vermemene rağmen senden etkilendiğini hissediyorsan ve üstüne sana bu konuyu açmaya çekiniyorsa durum ciddi sayın bayan
- +1 yıl
Yani o zaman tam olarak ne söyleyebiliriz
- +1 yıl
Adam seni istiyor, sana yaklaşımı basit cinsellik olayından ibaret değil
- +1 yıl
Nasıl bu kadar net anladınız ve düşündünüz peki
- +1 yıl
Net değilim, senin verdiğin bilgiler net. Durum böyleyse “heves” olma ihtimali de var yalnız siz ne kadar süredir bu durumdasınız? Kaç aydır bu durum devam ediyor
- +1 yıl
2 senedir böyle
- +1 yıl
Ama gerçekten ona o şekilde umut vermedim ama yine de silmiyor beni
- +1 yıl
2 senedir sana cinsel anlamda yükseliyor, konuyu açamıyor! Durum ciddi
- +1 yıl
Gerçekten mi söylüyorsunuz ne anlamda ciddi ama sık sık da yazmıyor ki
- +1 yıl
Sık yazmak iyi bir şey değil ki? Kaç yaşındasınız siz? Ergen misiniz? Zamana bırakmış sanki acele etmiyor bir taraftan seni de yokluyor
- +1 yıl
İşte kamera açtırmaya çalıştı sürekli çok istekliydi ben açmadım açmayınca çok sinirlendi annemi
Bile beklettim senin için dedi yani bunları söyleyebilirim size bir de geçmişime dair sorular sordu işte daha önce hiç erkek arkadaşın oldu mu tarzında falan sohbetler kurmaya çalıştı bir de bir fotoğrafımdan çok etkilenmiş galiba onu attı bana dedi ki işte buradaki gibi çok güzel çıktığın bir fotoğrafın daha var mı falan dedi bana fotoğrafı gösterdi böyle şeyleri oldu bir de paylaşımlarıma arada yorum yaptığı oldu bunlar oldu yani ben size olanları söylüyorum 2 senedir de o muhabbeti açmıyor biz başlarda tanışırken ben ilk o muhabbeti açtığında terslemiştim onu daha sonrasında da hiç o muhabbeti açmadı ama evin içerisinde neler giyiyorsun diye sordu böyle imalı imalı ya da böyle elbiseli etekli fotoğraflarıma yorum bıraktı güzel giyinmişsin falan diye ama yine o konulara getirmedi sözü - +1 yıl
Görücü usulü evlilik 🤦♂️ Sanki bu kıvama gelmişsiniz. Hayırlısı kızım. Yalnız çocuk sana karşı saygılı şimdi hakkını yemeyelim. O kadar cinsel yaklaşmıyor olaya. Biz de çocuğu baya baya fırlama sandık
- +1 yıl
Ama bana evin içerisinde neler giyiyorsun diye sordu es geçmeyelim
- +1 yıl
Tam yaşlı amcalar gibi konuştum! Öpüver 2 senedir beklemiş, sende bulunmaz hint kumaşısın sanki
- +1 yıl
Ne yani 2 sene bekledi diye ne anlamalıyım bundan genel bir açıklama yapabilir misiniz rica etsem
- +1 yıl
Evin içinde giydiğin şeyleri sorması ! Sıkıntılı bir durum yok, sen gereken cevabı vermişsindir.
- +1 yıl
Evet işte sonrasında yine cinsellik konusu açmadı
- +1 yıl
Bak kızım, çocuğun seni sevmesini isteyen sensin. Aklı cinsellikte diyerek çocuğu itham eden sensin. Ancak çocuk sana bir saygısızlık yapmamış. Madem seviyosun ki bize çocuk beni aever mi diye soruyosun! Çocuğu hiç öpmemişsin bile 2 senedir bu haldesiniz. Ne söylememi istersin?
- +1 yıl
Bence öpmelisin, onu öptüğünde duracağı yeri bilmiyorsa ve seni zorluyorsa orada kararını verirsin, bizim göbeğimiz çatladı burada
- +1 yıl
Ben şunu merak ediyorum bana aşık olmadığını biliyorum ama etkileniyor mu onu merak ediyorum bir de etkileniyorsa basit bir etkilenmemi işte bunları
- +1 yıl
Çocuğu mu soruyosun? Bana? Ben sadece kendimi bilirim
- +1 yıl
Ne bileyim ya galiba ben ona fazla takıldım.. ister istemez elimde olmayarak yapıyorum galiba ondan gittikçe daha çok hoşlanmaya başladım
- +1 yıl
Fotoğraflarını gördükçe özellikle
- +1 yıl
Fotoğraftan etkilenmek?
- +1 yıl
Yani evet gerçekten etkileniyorum
+1 yılHiç belli olmaz , belki farklı duygular içine girmeye başlayacak...
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten miii
- +1 yıl
Neden olmasın ki? Önce tenini sever sonrasında iyice tutulur belki.
+1 yılSever. Niye sevmesin. Seven sevdiğini değil de başkasını mı şey ediyor.
08 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ki evlenmeden diyorum ama
- +1 yıl
Bence o işin sevmeklw alakası yok. Seven de ister sevdiğiyle yapmak. Gerisi uyuma ve karaktere bağlı.
- +1 yıl
Yani anlaşabilmek mi
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Anlayabildiğimizi farkederse onun açısından bu bayağı olumlu bir gelişme mi olacaktır
- +1 yıl
Anlaşabildiğimizi*
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Peki kadınlar daha duygusal açıdan güçlü severlerse bırakmıyorlar ama erkeklerin duygusal yönleri çok zayıf ve onlar genelde cinselliğe daha yatkın keyfine bakıp çekip gitme olasılığı daha yüksek çünkü kadınlar daha çok bağlanıyor ve aşık oluyor hele de bir şeyler yaşandığında.. erkek tarafı öyle değil bu konuda neler söyleyeceksiniz
+1 yılMesela profil fotoğrafn ona teşvik ediyor ama ben seni tanısam severim. Çünkü soruların kalpten geliyor
00 YorumlaSadece ona yükseliyorsa sever. herkese yükseliyorsa olmaz o iş.
08 Yorumla- +1 yıl
Her kıza yükselmiyorsa
- +1 yıl
Erkeklere de güven olmaz diyorlar kafam karışıyor
- +1 yıl
Valla korkuyorum artık erkeklere de bulaşmaktan
- +1 yıl
Bana kamera açtırmak istediğinde mesela şey dedi başka kızlar beni görmek istiyor bana yazıyor çiziyor ben kabul etmiyorum sana kamera açtırmak istiyorum seni görmek istiyorum sen de beni reddediyosun demişti ama kamera konusunda dedi yoksa onu aşırı beğeniyorum
Aşk İlişkileri konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ooo asıl oralarda olan kadın sevilir. Cunki o kadınlar adamı her tür doyurur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeme kanseri çoğu kadın, memeleri alındıktan sonra eşi tarafından terkedilmiştir. Çünkü tedavi gereği kadınların göğsü bazem alınıyor. Bu da sorunu cevaplar sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki sever hatta adam gibi sevebilir profil resmine bakıyorum da sanki bu durumdan rahatsız gibi soruyorsun ama senin de aklın orada herhalde
04 Yorumla- +1 yıl
Hatta adam gibi sevebilir. miii
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Emin misiniz yaaa
Cevap sahibi+1 yılEvet gayet de eminim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSever. Libido sevgiye engel değildir. Hatta daha garip olanı ise birinden hoşlanmaya başladığında libidon da artar.
02 Yorumla- +1 yıl
Ay kendimde de oluyor aslında erkeklerde nasıl olmasın ama şöyle erkekler duygusal açıdan zayıflar kadınlar güçlü erkek çabuk çekip gidebilir bu tür şeyleri yaşayıp ama kadın bağlanıyor ve aşık oluyor o zaman da erkeklere güven olmuyor işte
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seksi resim
Erkeğinde aklı oralarda olması lazım :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye sevmesin ki, sevdiği kişi ile de aklı oralarda olacak, normal bir durum.
Her iki cinsinde aklı mutlaka oralarda olur.04 Yorumla- +1 yıl
Ay kendimde de oluyor aslında erkeklerde nasıl olmasın ama şöyle erkekler duygusal açıdan zayıflar kadınlar güçlü erkek çabuk çekip gidebilir bu tür şeyleri yaşayıp ama kadın bağlanıyor ve aşık oluyor o zaman da erkeklere güven olmuyor işte
Cevap sahibi+1 yılKadınlarda bazen sıkılıyorlar ve çekip gidiyor, hatta arkadaş olmayı istiyorlar, ne var ki sevgiliden arkadaş olunmuyor.
Zamanla yaptığının yanlış olduğunu duygusal olduğundan bağlandıklarını biliyoruz. Erkek öyle değil bana diyerek vazgeçebiliyor. Erkeği elde tutmak genelde kadının işi derim.- +1 yıl
Peki erkeği elde tutmak icin neler yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılÖncelik ile yalan kesinlikle söyleme, sevdiğini içtenlikle belli et, yapmacık hareketlerde bulunma. içinden geldiği şekli ona belli et.
Niye sevemezmiş aşk sevgi tutku bir bütün olarak yürür, sana deger veriyorsa bunu anlarsın zaten
00 Yorumla
+1 yılBir erkeği istersen değiştirebilirsin buda senin elinde
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. aklı orada olan biri sürekli ona çalışır kalbine değil 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTek düşüncesi cinsellik olan amaca ulaşmak için aşkı kullanıyordur.
00 Yorumla
+1 yılSever. Her şekilde çok sever sabah akşam sever 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Çok komik
- +1 yıl
Kendi fotonu nıye koymadın çirkinsin heralde?
+1 yılTaparım. * değil her şey ama kadonsizlik çekmiş erkek oradadır amsizkjk kotu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılSaldın soruyu ortaya , oralarda ne demek.
09 Yorumla- +1 yıl
Oralarda işteee anladınız siz 😌
- +1 yıl
Oralar dediğinde benim aklıma gelenler ise , işte oralar erkeği esir alır , tabi kadın işi biliyorsa..
- +1 yıl
Ama daha sonrasında hevesi bitince çekip gidiyorlar kadın da o adama aşık olduğuyla kalıyor
- +1 yıl
Hayırrrr
- +1 yıl
Ne demek hayır
- +1 yıl
Ona ben şerbet diyorum , şerbet vermeyi beceren hatun , unutulmazdır..
- +1 yıl
Neler yapmak lazım yani
- +1 yıl
Çıldırtmayı bileceksin , bazen ucundan koklatıp günlerce süründüreceksin , ona ilaç gibi gelecek. Her aradığında bulamayacak , o sana esir olacak , sen emir veren olacaksın.
- +1 yıl
Açtım dm
sever ama o işi de yapar
01 Yorumla- +1 yıl
Niyeeee
Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı. Sevebilir de bilemeyiz ki
06 Yorumla- +1 yıl
Yani belli olmaz o isler mi diyorsunuz
- +1 yıl
“Yani
Birlikte vakit geçirin ve güzel muhabbetler edin birbirinize uyum sağlayın birbirinizle sadece o tür şeyler paylaşmayın başka konular konuşun birbirinizle olan uyumunuz ve enerjiniz Yüksek olsun her bakımda vs..” gibisinden mi - +1 yıl
Peki sosyal medyada nasıl yapılabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOralar nereler :D ahsh
10 Yorumla
+1 yılVurkaç yaparlar dikkat et
00 Yorumla
+1 yılelde edınce senden sogur ve bırakır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSever aşık olur neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılresmin neden oyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yatağa atana kadar sevmiş gibi yapar
00 YorumlaKaytan bıyıklarımı sürsem nirelerine
00 Yorumlabelli olmaz sevedebilir
00 YorumlaHem sever hem sever yani
00 Yorumla
+1 yılAklı nerde? oralar neresi
04 Yorumla- +1 yıl
Oralar işte😅
- +1 yıl
Oralar işte neresi? daha açık olabilirsin burdan veya mesajjjjda
- +1 yıl
Ay sanki anlamamış gibi konuşuyorsunuz :)
- +1 yıl
belki anlamadım halla halla açık ve net konuşsan ölürmüsün
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOralarda derken?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi memeee gösteriyorsa o kadın sevilmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSever niye sevmesin.
010 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi
- +1 yıl
Sevmeyebilirde
- +1 yıl
Sizinki de biraz bozuk teraziye benzedi 😂
- +1 yıl
Terazi bu bozuk olabilir. Ama sağlam da olabilir
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Gül sen gül. Daha bak neler olacak
- +1 yıl
Neler olacak ya başka 😂
- +1 yıl
Sürpriz. Şok olacaksın böyle aeaeeeaaa diye ağzın açık kalacak
- +1 yıl
Haydaaa çok merak ettim şimdi ama 😄😄😄
- +1 yıl
Edersin tabi. Şok olacaksın şok
+1 yılSevse de sevmese de aklı gider oraya
00 YorumlaNe alakası var
00 Yorumla
+1 yılSevemez
00 Yorumla
+1 yılsevmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevemez tabi.
00 Yorumla Sever tabi
03 Yorumla- +1 yıl
Ben sevmez sanıyorum
- +1 yıl
Nasılll yaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSever niye sevmesin
010 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi
- +1 yıl
Sevmedigi kadının seyimi aklında olsun yani
- +1 yıl
Hmm mantıklı bir yandan ama bir yandan da erkeklerin genelde kafası öyle çalıştığı icin sadece o iş var gibi onların hayatlarında öyle algılanıyor
- +1 yıl
Iste sizdeki sorundan sadece onun icinmi demeniz birakipyasqyarak öğrenmek varken bu arada profilharika
- +1 yıl
Yani ben ona mı direk gidip sormalıyım sadece bunun icin mi benimle konuşuyorsun diye
- +1 yıl
Onun 8cinse bile yalan söyler sana emin ol ama ancak yaptıktan sonra ilgisizlesirse anlarsın senden alacağını almıştır
- +1 yıl
Ben onunla yapmayı düşünmüyorum zaten ya
- +1 yıl
Peki net ne dusunuyorsun sana takil attım müsaitsen ondan yazim
- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
Bekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. sever
00 YorumlaHaklisin
00 Yorumla