Güncellemeler
+1 yıl
iki hafta kadar önce kocamı aldattım. ama kocama söyleyemedim. ilk başta kocamla olurken pişmanlık duydum. duş alırken ağladım da ama sonra o duygu kayboldu. şu an kocamla eskisi gibiyiz ama aldatma fikri yok yeniden. bir süre sonra tekrar istek olur mu zaman gösterecek
Güncellemeler
+1 yıl
şu an tekrar istek yok ama ne zaman aldatma haberleri görsem uyarılıyorum ve o sırada kocamı görünce pişman oluyorum sonra o pişmanlık geçiyor. karışık bir durumdayım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Aldatmam.
Alışmış kudurmuştan bedertir aldatırsın
Neden aldattın kocanın eksiği veya o erkegin artısı nelerdi
kocamdan çok da iyi değillerdi ama rektal muayene de olanlar oldu bende kendimi tutamadım
Seninle uzun uzun konuşmak isterdim
aslında kocam ikisindende iriydi ama muayene olurken birinin ilgisi yaklaşması taciz etmesi kafamı çeldi aslında benim aldatmam saçma oldu ama tutamadım kendimi
Bay bayan farketmez çiftlerden biri diğerine sınır koyuyorsa aldatma oluyor ama olmamalı ayrılmalı bence argo küfür enses ilişji hayali için bile aldatan kadın tanıdım ben ahdı vefa kalmamış kimsede
Yapmış olsaydım söylerdim ciddi anlamda bunu açıkça söylerdim öyle pişkinlik vs olarak düşünülmesin çünkü bunu söylemesem sonrası ne olacak? Yapmışsam bunu da demek de gerekiyor
Güzel bir şey yaşıyorsun ama kendi kendine zehir ediyorsun. Kadınlık zaten ikinci erkekten sonra başlar ;)
Benim bakis acim: boyle ir durum olursa ya hayat boyu susarim kimseye soylemem ya da ben kendim giderim
Zor bir soru gerçekten. Hiç aklıma gelmemişti şimdiye kadar. Söylerdim sanırım, yalnız boşanmak için. Yine de çok zor.
Güncellemelere; Neden ki? Sevgilinin eşinden neyi daha fazla, neyi daha iyi?
Evli değilim evlenirsem aldatmam ama açık ilişki istiyorum bunu evleneceğim kişiye söylerim.
Aslaaaa başka bir Kadının üzerinde yakalansam derimki masaj yapıyordum inan düşündüğün gibi değil 😂
Evli olsaydım ve aldatsaydım söyler ve boşanırdım
Aldatmak ya da aldatılmak bana çekici gelen bir şey değil bu yüzden bunu düşünüyorum
Aldatmadım. Aldatılmadan ya da aldatmadan yollar ayrılmalı
Neden pişman oldun. Birliktelikten memnun kalmayıp değmediğini mi düşündün.
Öyle bir şey imkansız neredeyse. ama diyelim ki oldu açıkça söyler yoluma bakarım.
Araya 2. karıyı almak varken, niye aldatayım yavrum
Elbette bunu söylerim, o mebalin altına kalmak istemem.
Yakalanacağımı anlasam söylerim itiraf ederim yani daha sağlama alırım kendimi
öyle cesaretli kimse var mı hele hele türk toplumunda :)))))
Hayır tabi ki neden söliyim devam etsek sürekli başa kakacak devamlı konusulacak hiçbir şey eskisi gibi olmaz
Hııı 😬 Günaydınn
Kimse söyleyemez.
Sadece Ayrılmak için söylenir ve birlikte yaşam sona erer.
Eşimi aldattım defalarca 2 kez yakaladı birgün karşıma alıp neden aldattım ve kiminle tek tek anlattım iyi ki anlatmışım 😂
Sen söylermiydin?
Sence söylemek mantıklı mı?
Aldatmak için boşandım
Oraya yanlış yazdım aldatmamak için boşandım anlaşamıyorduk boşandık evliyken hiçbir şekilde aldatmadim ve aldatmam da
İzin almadan aldatmam 😄
Söylemem sanırım ya
Olur bnce bir kere oldumu devamı gelir aldatma sebebin nedir?
bıkmadın trolden
hayır :D öyle bırsey söylenmez
Tabiki de hayır deli miyim
Tabii ki hayır. Sen aldattın mı
Evliyim artı birde sevgilim var
Hayır söyleyemem
Niye aldatayim öyle bir yapım yok
aldatıyorum ve söyleyemiyorum
Koçanı kimle aldattin
Daha öncekini söylemiştim
Ne tepki verdi
İyiymiş. Ne dedi peki kocanız
Ppde niye popo var
Soru ve hesap trol gibi geliyor
Söylemem boşarım
Ben söylemem
ben aldatmam
Aldatmaya karşıyım
Aldatmam
aldatmam
Kesinlikle söylemem
Gerek var mı söylemeye gerek yok bence
soylemem
Söylemem tabiki
Düzelmenize sevindim biz senle burdan konuştuk önceki hesabımda
Hayır sen
Kötülük bu
asla
Kesinlikle söylemem
Neden aldatayım
yook
Çok zor
Koçanızı aldamayın bu konular uzar gelen erkekler peşinizi bırakmaz söyleyim gelen erkekler senle beraber ilişki ister seks isterler sonra duyulursa arkadaşları bile seni rahatsıs ederler ve bu durum bir koça varken. Bu sefer 10 20 koçanızı olur rahatsız olursun
Aldatmam esimi
Aldatmasaydin keske kocani
Yokkk
Soylerm