Eşinizin sizi aldattığınızı öğrenseniz?

Evet bu benim yaklaşık 3 gündür biliyorum ve sükunetimi koruyorum yarın öbür cani koca olarak haberlerde ismim geçsin istemiyorum beni tanımayan onlarca insan arkamdan küfür edip beddua etmesin diye susuyorum ama şimdilik! Yazılım üzerine çalışıyorum ve geçenlerde eve erken geldim eşim telefonla konuşurken aşırı panik oldu önce durumu sezemedim normal gibi geldi sonrasında içime düşen o kuşkuyu nasıl çözerim derken telefonunu bilgisayar ekranıma yansıttım her zamanki gibi işim olduğunu sandı genelde de rahatsız etmezdi gördüm baya baya bir erke arkadaşı var ve konuşuyorlar sevgili olmuşlar. Fazlası oldumu bilmiyorum çokta önemli değil zaten artık sadece geleceği düşünüyorum 24 yaşındayım severek evlendiğimizi düşünüyordum kendisi benden 1.5 yaş küçük ailesine söyleyip göndersem ve boşasam kuvvetle muhtemel bir cinayetin sorumlusu olacağım (kendisi Kürt aileden geliyor) ve daha önce benzer minvalde bir olay yaşanmış akrabaları tarafından. Bununda sorumlusu olmak istemiyorum boşanıp ayrılsam aile evinde başına neler geleceği belli değil ama bu şekilde de sindiremiyorum içime aklım çıkacak gibi işi gücü bıraktım çalışmıyorum zaten salonda uyuyorum tavır yapmıyorum şimdilik ama telefonunda gördüğüm şeylerden sonra yaşama hevesim kaçtı resmen. Yani ne bileyim hak etmedim bunu güzel bir hayat sunmak için elimden geleni yaptım yapıyorum bir dediğini iki etmiyorum. İstediği şeylere erişimi var bütün işten arta kalan zamanlarımı kendisi ile anı biriktirip aktivitelerle dolduruyorum bu süreçte dünyanın en mutlusu gibi gözüküyor peki ya neden? Neden arkadaşlar neden? Ne yapacağım inanın bilmiyorum bir parça akıla ihtiyacım var...
Güncellemeler
+1 yıl
Hayallerde güzeldi...
Güncellemeler
+1 yıl
Destek olan, vakit ayırıp yorum yapan herkese teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar varolun. İyi dilekerim sizin için inşallah kaygısız ve bu tür olayları yaşamayan insanlardan olursunuz her şey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalın. Varolun 🌹
Eşinizin sizi aldattığınızı öğrenseniz?