Bacak ve kalcamda beyaz çatlaklar var. Ve karşı taraf soğur diye korkuyorum. Siz olsanız soğur muydunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoğusam karımdan soğurdum.. Heryer çatlak, hiç pürüzsüz bir teni yok.
Aa bir dakika, o da beni dışarıdan iri yarı, kaslı kuvvetli adam sanıyordu. Bi soyunduk, ikimiz de hayal kırıklığı yaşadık. Ben göbekli ve kıllı, o sarkık ve çatlaklı..
Meğer istekli olunca fiziksel görüntü önemli değilmiş, bunu anlamamız 3 dakika felan sürdü.. Sonra ver coşkuyu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBacagı kalcayı gec sırtımda göğüslerimde bile var. Çatlak dediğin şey her zaman kiloya bağlı olmuyor ben cocukluktan beri bununla cebellesiyorum. Onemli olan saglıklı olmak; bir uzvunun eksik olmaması, bütün organlarının saglıklı calısıyor olması. Ki bana artık estetik bile geliyor cilt kusurları ama bunu basit operasyonlarla da atlatabileceğimiz bir opsiyon da var cebimizde yıl olmus 2023 takılacak mevzular degil bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu çatlaklar kilo alıp vermekten oluyor insanız ya olacak
insanlık hali olabilir diye düşünüyorsa bir adam adam gibi adamdır çatlağa takan ise gitsin başka kapıya24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler ☺️
- +1 yıl
Ne kadar da meraklısınız zina yapmaya
Cevap sahibi+1 yılBen zinaya karşıyım ama ben çatlaklar için konuştum kadının seksi için değil
- +1 yıl
Anladım
Bende de var ve bu hiç umurumda değil her kadında her insanda olan şey bu utanılacak ayıplanacak bir şey değil doğallık bu yapabileceğimiz bir şey de yok
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
80Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHaklı değilsiniz. insan aşık olduğunda görünüm önemli olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkeste var o bebeğim.
Organın güzelse ya da bakireysen boş ver bu seni zaten özel tutar. Aynısı erkeklerde de var canım. Çatlak vs kafan rahat olsun.337 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen çok mu temizsin canım sanki. Git bak şahsen bende beyaz ırklar tercih ediyorum. Ve Türk kızından gayet memnunlar 🙂 çoğu rustan daha beyaz Türk kızları var şunu da bil. Patlak ne ya ayrıca aoskdkdkkdkd
Soran+1 yılValla işte anlamıyorum bunlar kendilerini ne zannediyo da mal mal konusuyo. Rusların çatlağı yok zannediyo hayatında görmediği için.
Cevap sahibi+1 yılBen sana karşılık dedim onu.
Bakireyim, ama kafama göre sevidğim bir insanla olur olursa ayrıca ben onun orası veya çatlaklarına da takmam bunun ileri yaşları var. Olucaksa çatlak veya patlak ki patlatacak olan ona ait olacaksak varsın olsun patlak olalım. Bekarete önem veren birisi değilim. Ömürlük sevdiğim olsun problemli bile olsa önemsemem. Asıl sizler kötüsünüz Rus kızı Rus kızı e napalım bize ne. Çoğu Rus kızından daha beyazım ama umrumda değil. Fizikleri güzel ama bir deri kemik tipler. Benim gözüme hitap etmiyorlar birazcık etli olmak daha zevk verir emin ol.- +1 yıl
Bazı konularda haklisin bekaret önem veren gerici yobazdır, bekaret mi kalmış, kizin biri vardı ben bakireyim dedi arkadan ağız yapmadı şey yok , bu bakire olsa ne olur ya keşke olmasa motor parçalanmasa , zevkler tartışılır balık etli benimde favorim , çıtı piti sevmiyom, ama ruslar bakımlı bir soyunsun kıyamasın elleme güneş görmemiş taze şeftali gibi , Türk kızlarının çoğu bakımsız daha kıllarını kesemiyor
Cevap sahibi+1 yılBilmem ama genelde rusları s... Görür bizim erkeklere. Beni bozucak olana ait olmak isterim. Gerisinin anlamı yok ama ingilz vs falan daha iyi duruyor Rus erkekleri de Türk erkeklerine oranla iyi şu asker olan tipler gibi olanlar. Arkadaşımın takıldığı vardı sünnetli sünetsiz nolucak. Bizimkiler sünnetlide noluyor başka çiçeklere konuyor. En azından ağır tipler bizdekilere oranla.
Cevap sahibi+1 yılDaha anlayışlı temizler ve oral çok fena yapıyorlar bide boyları falan iyi kalınlık vs. Kızları nasıl iyiyse erkekleri daha da iyi ve bakımlı..
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındayım balık etli ve 168 boyum var. İdeal standart görünüm. Öğrenciyim. Ki günümüzde normal çevremde seks yapan çok dinliyoruz görüyoruz. Kolay kolay yapamam ben yabancıyla sadece size tirte oldum ama umrumda değil ırkı seversem yaparım. Ki cidden bakireyim ben oral anal hiçbişey yapmadım Manuel devam. Önemsemem ekonomi düzelirse evlenir rahatça yaşarım. Nikahsız ilişkiye karşıyım ben.
Cevap sahibi+1 yılAma yapan çok ülkede cidden sonumuz ne olacak ekonomi yüzünden nikahsız ilişki meşrulaştı. Yaş geliyor anotomik olarak erginiz seks yapmamız gerekiyor. Yabancıya karşı değilim ben ama müslüman olması gerekir ya da bir mezhebinden işte sunni Şii alevi yoksa bende ilişkiye giremem. Kadına uygun değil erkek yapabilir ama.
Cevap sahibi+1 yılİlginç değil ya müslümanım ve başka dinden biri ile kadın evlenemez mezhep farklılığı bişey olmaz ama. Ayriyeten se**ing falan yapmıyorum özele falan gelemem iyi akşamlar size.
- +1 yıl
Zinaya aşk deme. Sevdiğim olursa yaparım diyorsun yazık
Cevap sahibi+1 yılYoo sevdiğime nikah basarım zaten sksjss ne kasıyorusun kadın düşmanı. Ayrıca sana önceden de tirt olan biriyim bilesin.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca dindarlığını kendine sakla bende kendime göre bilen yaşayan biriyim inanclı kimliğimle de konuşmadım burada veya dini kimlik ile ayrıca kul kim ki bir kulu yargıladın değil mi yapanlar da var ama ben bunu sorgulayacak hadde sahip biri değilim Allah değilim sorgulayacak. Asıl sana yazık.
- +1 yıl
Nikâh varken yap işte tamam
- +1 yıl
168 boyum var ve balık etliyim lafindan tanıdım seni Ayla
- +1 yıl
Okulun nasıl gidiyor erenlerde napıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAaokwjekwwı kanka alakam ykk nickimde ismim yazmıyor benim.
- +1 yıl
Ayla diye bir kız vardı beyaz tenli balık etli ve 167 168 boyu olduğunu demişti her şey tutuyor o kız sensin
Cevap sahibi+1 yılTamam sen öyle dediysen ahahsjsjs, kadın düşmanı ama kızlarla iyi muhabbet döndürüyorsun belli neyse kardeşim gece gece canımı sıkmak ıstemiyorum hadi hayırlı geceler..
- +1 yıl
Kadın düşmanı değilim ama sen misandristsin Ayla. Bekaret önemli değil diyorsun ama başka yorumda da nikahsız ilişkiye karşıyım demişsin. Sen bence karşı değilsin ayla
- +1 yıl
Her kızla muhabbet etmem. Aylanın özel bir yeri vardı benim için. Onunla aynı okulda okuyorduk şu an hâlâ öyle ama onu daha bulamadım koskoca okul sonuçta
- +1 yıl
Onu çok özledim burada hesabı vardı sildi gitti sonra. Cidden sen değil misin o?
Cevap sahibi+1 yılE adın niye böyle ya. Ay neyse. Bak adım ayla falan değil olsada konusmus olsamda söylerdim. Sen benim yazdığım şeye cevap vermemiş insansın. Evet bekaret önemli değil. Ama hangi bekaret ilk gece kan gelecek bekaret kafasında ki bekaret önemli değil kimi doğuştan değil kiminden kan gelmez allahın küçükken kız çocuğunu korusun diye verdiği bir şey zar diye nitelendiriyoruz sadece kızın makatından çıkan dışkı vajina ya girmesin diye var olan yapı. Nice insan var orayı koruyup her türlü işi yapan. Bir insan kendini muhafaza etmeli tamamen o bölge değil sadece her yerini o zaman bakire diyebilirsin. Ama altındaki zar için bakire diyorsan deme. Tecavüze bile uğrasa bakiredir o insan çünkü ilk kendini açtığın insana verilir o eş vs. Neyse çok detaya girmek istemem umarım az da olsa anlarsın. Ki bir insan sana özelini anlatmış bence her yerde yazmamalısın iyi geceler sana.
Cevap sahibi+1 yılAylayı da bulursun umarım bölümünü bilmiyor musun veya fotoğraf. Araştır illa bulursun.
- +1 yıl
Bölümünü biliyorum soyadını ve fotosunu görünüşünü bilmiyorum. Bakirelik sadece vajina ile ilgili değil zaten. Bu nicki beni sinir eden kızlar yüzünden yazıp açmıştım. Ayla konuşmaların sen olduğunu belli ediyor aylarca sohbet ettik seni çok iyi tanıdım yalan söyleme işte ya
Cevap sahibi+1 yılKardeşim unut artık unut öyle birisi yok benim ismim arapça kökenli ayla ismi daha güzel bir isim bence kafanı takma önüne bak.
- +1 yıl
Yemin et olmadığına o zaman?
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim 😓
Cevap sahibi+1 yılÜzülme be hayırlısı değilmiş diye düşün umarım onu gerçekten görebilirsin. Üzmeye değmez hayırlı geceler.
+1 yılSenin “ kusur” olarak gördüğün bir şey beğenmiyorsa neden o kişi ile berabersin? Çatlaklık bir kusur değil gayet doğaldır, utanilacak bir şey değil, ben onları çizgilerini hak eden bir kaplan olarak görüyorum:)
10 YorumlaHaksizsin. Ama kendine haksızlık ediyorsun. Kendine olan saygını yitirme can. Biri seni beğenmeye bilir sevmeye bilir. Ufacık bir bahane yeter buna. Ama sen kendini öyle kabul et ve seni seven öyle sevsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçen gün sosyal medyada çok yakışıklı bir çocuk çatlaklara deniz dalgası görüntüsü dedi tüm kadınların gönlünü fethetti hanzo kılıklı tiplerde iykkkk çatlak der geçer bence çatlaklar aşırı bir seksilik katıyor.
10 YorumlaKilo alıp veren her insanda olan bir şey seni çok rahatsız ediyorsa başkası için değil kendin için gidip lazerle sildirebilirsin çözümü var.
30 Yorumla
+1 yılHayır ama sen elinden geleni yap vücudun için ama kimse takılmaz buna
10 Yorumla
+1 yılSevgilim kalçamda çatlak olduğunu 2 yıl sonra fark etti. Sen hariç kimsenin umrunda değil inan bana.
10 YorumlaPürüzsüz bir cilt yerine hafif çatlakların olması beni daha çok tatmin ediyor
11 Yorumla
+1 yılBende öyleyim kalça kımsımda çok fazla var artık takmıyorum boş ver seni seven öyle sevsin ve sevişsin.
20 Yorumla
+1 yılHer bayanda olabilecek sorun bunlar, seven bir erkek çatlakları var diye soğuyacak sa yolu açık olsun sevgi bu kadar basit bir şey deyil kendinizle barışık olun
02 Yorumla- +1 yıl
sende var mı çatlak
- +1 yıl
Evet var hiçbir zaman sorun yapmadım, az su içen kola gibi asitli içecekleri çok tüketen sürekli kilo alıp veren her bayanda olur,, çok su tüketin, asitli içecekleri asla içmeyin her banyoda çatlak taraflara masajla kese yapın zamanla azalır ama yok olmaz
+1 yılCatlaga patlaya bahane bulacak insan uzak dursun zaten oral yapilirken ve doggy pozisyonunda şaplagin verdigi zevk sesinden insanin gozu birsey gormuyor takma kafana akisina birak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtadoguda üstüne soğan sarmisak sursen yine de sirf bayan olduğun icin seni isteyenler olacaktır o yüzden asla dert etme
10 YorumlaÇatlaksız kadın mı olurmuş, p*rno izlemekten, instagram kızları görmekten doğallığı unuttuk
12 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde de var çatlak
Ben soğumam bir kadından soğumak için bu çatlaklat bir sebep değildir insanı fiziği değil karakteri soğutur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ise çatlaklar, İşin zor bilmeyen normal gibi düşünecek oraları gördüğünde ayni kişi dahada dönmeyecek diye düşünüyorum
00 Yorumla Haklısın, çatlaklarından kurtulmadan hiçbir adamın göz zevkini bozmağa hakkın yok, git ameliyat ol öyle seviş. Hadi bakayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşa endişe ediyon hem seni seven böyle sevsin bacım gerisini s*ktir et
10 YorumlaAdam damacana ile münasebet kuruyor bu çatlak diyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSoguma evet olabilir ama onemli olan icine girince yasanacak zevk
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmeye başladıktan sonra gerisi gelir çatlak matlak gözüm görmez 😁
00 Yorumla
+1 yılAman yaa ne takıyon kafana sanki herif Keanu Reeves salla gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz. Bunları göz önünde bulunduran biriyle ztn olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Seni seven her halinle sevmeli bu tür sorunları bir kenara bırakarak şükredin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak olan her türlü yapar. Vücut çorabı giyin o zaman.
00 Yorumla Türkiye de yasıyorsun catlakları sorun ediyorsun burası türkiye nefes alıyorsan sorun yok
00 YorumlaO havayı yaklayan erkeklerin çoğu buna dikkat etmez...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır soğumazdım olur öyle şeyler sonuçta insan vücudu kusursuz olamaz ki
00 Yorumla
+1 yılSokakta görmeyelim yeter onuda eşin düşünsün seni seven olduğun gibi kabul etmeli doğal şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık olmak gerke bence. Utanılacak şey değil bu. Herkesin kusurları vardır. Erkek ardaşın umursamaz bebce
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. çatlakların derecesi önemli çatlak var diye kimse kimseden soğumaz ancak çok belirgin ve güzelliğe muhalefet ise o zaman işin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir anımı anlatmak isterdim ama site kurallarının dışına çıkar. Ama işin özü şu; hiç çekinme. Çatlaklarını kimse umursamayacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle önemsiz şeyleri kafana takma 😀😀 erkekler buna çok takılmaz. Sadece kendine güven ve onu buna belli et yeter 😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim partnerim olsan onları da öper severdim. Bu neden sorun olsun ki? Sana doymaya ve seni doyurmaya bakarım ben.
00 YorumlaSana ilgi duyan senı her haliyle kabul eder kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBedava ammm bulmuş da. Mısırı bulmuş püskül mü arıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Ee demekki neymis dimi herkes elindeki sefetaliye bamya yi kabullencek yani
Cevap sahibi+1 yıl@34Derbeder34 senin ki bamya mı
- +1 yıl
Yok he okadar da değil tabi ama senin gözünde bamya dediğin nekadar önemli olan bu
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben beyaz catlak sevmiyorum yeşil tonlarında olmalı 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇölde susuz kalmış adama vahada çakıl var suyu içmez misin demek gibi bir şey bu 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim seviştiğim kadın obezite cerrahisi yapmış derisi sarkıyordu 😂 sen neyi takıyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Seni yolarim ayol der şimdi bak ajsjs
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka bence çatlaklar seks yapmaya engel bir durum değil.
00 Yorumla
+1 yılmerak etme soğuma. kalkmışın dini imanı olmaz :D
21 Yorumla
Soran+1 yılOff güldüm buna ndhshsbxgsjs
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla ben bayılıyorum onlara ilgimi çekiyor nebiliyim.
00 Yorumladüt g. t bulmuş da çatlağa mı bakacak
25 Yorumla
+1 yılÇatlak kusur değil ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Haksızsın. Rahat bırak bedenini
00 Yorumlahaklısın kimse sevmez
00 YorumlaOlmayan var mi cidden?
00 Yorumla
+1 yılkendisi mukemmel mi peki?
00 Yorumladaha önce yapmadın mı hiç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlık hali, olur öyle şeyler..
00 Yorumla
+1 yılKafada çatlak olmasın
00 Yorumla
+1 yılHerkeste var çatlak bence takılma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSeni seviyorsa takmaz bence pek
00 Yorumla
+1 yılSoğumaz seni seviyorsa eğer.
00 Yorumla
+1 yılvarsın olşun çatlak yersin popişe şaplak
00 Yorumla
+1 yılPlajlara gittiğinde çoğu kadında var
02 Yorumla- +1 yıl
Tek kadınlarda değil erkeklerde de var çatlak
- +1 yıl
Görmedim bilemem
+1 yılKimse kusursuz değil sogumaz büyük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılBenimde öyle sorunlarım var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Cokmu belirgin?
00 Yorumladenemeden bılemezsın
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çatlaklarım yüzünden beni beğenmezse diye seks yapmaya utanıyorum. Haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler