Tamam arada olsun ama sık sık sevmıyorum duskun bırı dıılım sevmıyorum ama o bazen 3 4 defa ıstıyor bana sapık gıbı gelıyor sevmedıgımden ben mı anormalım omu sapık seks sevmeyen sevgılınız olsa sorun eder mıydınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun belli başlı çok yönlü sebepleri olabilir. Aseksüel olabilirsin. partnerinle ten uyumun yoktur ve ondan etkilenmemene sebep olabilir. Bir diğer şey de libidon düşüktür ki bu da bizi partnerinle uyumsuz olmana götürür. he diğer bir şey ise vicdandır, kendini rahat hissetmiyor olabilirsin
23 Yorumla
Soran+1 yılSeks sevmıyorum ben kımle olsada
- +1 yıl
Ten uyumunu yakalayacagim diye kotu yollara dusmesin aman
- +1 yıl
Soruyu soran kız. Hem yukarda soru da yazmışsın ilişkilerim de oldu diye hemde diyon s3ks sevmiyorum diye.
Birde ya sogumussundur ya da erkenden yasadigin için hevesin kalmamıştır. Bunun aseksuellikle alakası yok!!!
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet söylemelisin. Siz maalesef birbirinizle uyumlu değildiniz. Ayrılmalısınız. Sen daha az istekli bir erkekle gayet uyumlu ve mutlu bir ömür sürebilirsin.
Ama şimdiki arkadaşınla sevgili olursanız onu asla tatmin edemeyeceksin. O her gün istetecek, sen sadece 15 günde bir kez ucundan azıcık vereceksin. Yazık adama. Düz duvara tırmandıracaksın. Sakın ha onunla evlenip te adama esaret hayatı yaşatma. Hergün masturbasyonla hayat geçmez. Seninle evliyken kendisine metres mi bulsun.
Bırak o da kendi gibi çok istekli bir kadınla evlenip ömür boyu mutlu oksun. Gözü dışarda olmasın. 😎
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılilerisi için aranızda bu büyük sorunlara yol açacak ilişkinizi iyi bir şekilde gözden geçirmeniz faydalı olur
öncelikle ben değişebilir miyim düşkün birisi olabilir miyim diye düşün
sonra o değişir mi benim gibi biraz mesafeli olabilir mi diye
eğer ikisinde de cevabın hayır ise
o zaman bu ilişkiyi çok uzatmanın da bir anlamı yok
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYanliş anlama ama Seks yapmayan bir kadin veya erkekten kesinlikle hayir çünkü ister sevgiliyken veya evli günün birinde ya aldatma olur ya da ayrilik, o yüzden seks birlikteliyin en önemli şeyidir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
39Cevap
+1 yılBen sorun ederdim ama altında yatan sebep benim için daha önemli bir sorundur
20 Yorumla
+1 yılSeks yapmayı sevmeyen biri olamazdan yola çıkarak diyorum ki partnerinle ten uyumun olmayabilir
21 Yorumla
Soran+1 yılBır kac ılıskım oldu hepsınde de sevmedım
+1 yılbence söylemelisin. yoksa cocuğun aklına yetersizmiyim benden artık hoşlanmıyormu vs gibi sorular takılabilir ona bunun onla bir alakası olmadığını tamemen kendinsel bir şey olduğunu dostdoğru sölekı ilerde sorunlar çıkmasın ilişkinizde
10 YorumlaSeks saten oyle her gün her gün olmaz normal insanlar her gün yapmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılHergun degıl arada gorustugumuzden 2 3 kere ıstıyor sevısmek
+1 yılYemedigi halt kalmamis cinsellikten sogumus bir de soyleyeyim mi diyor ayrica erkege sapik mi diyor kadin duskun olunca cinsellige sapiklik soz konusu olmuyor nedense cifte standardin boylesi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlarını okudum kendinmden biliyorum bence aseksüel bir birşeysin ilişkiye de büyük ihtimalle sevgilini tatmin etmek için falan girdin
117 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben sevmıyorum yoksa
- +1 yıl
Aynen aseksuel ama cinsellik yasiyor aseksuel ama birilerine ilgi duyuyor aseksuel ama akli uckurunda hevesini alinca soguyor hahha
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 aseksüelleri araştır bence arasına bir grup yer alıyor demoseksüel gibi birşeydi aşık oldukları kişi için cinsellik yaşayabiliyorlar ayrıca romantik ve cinsel çekim aynı değil Bi bok biliyor gbi konuşma
- +1 yıl
Sacmalik aseksuellik diye bir sey yok ozellikle cinselligin soz konusu oldugu durumlarda esamesi bile okunamaz bir bk biliyorum aseksuelligin tanimina aykiri iliskiye gireyim ama aseksuelim yok yaa ben nerdeyse yaslanip omrunun sonuna kadar hic cinsellik yasamayan duymadim varsa da istisnadir lan zaten anotomik olarak vucut alarm veriyor kadinlarda yumurta atiliyor aylik olarak ure diye bilincaltina erkeklerde de ruyalanma oluyor dokunmasa bile canlilarin ortak ozelligi a q eseyli canlilariz biz bi yuruyun gidin amip beyinliler
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 biz sana bir bok diyormuyuz hyr ne saçma bir algı bu bilmediğin hakkında makale okumadığın şeyler hakkında yorum yapıp birde kişisel hakaret yapamazsın herkesin zihniyeti seninki gibi sapkın değil bana göre de
Cevap sahibi+1 yılZaten burada doğal olan birşeyi inkar eden yok ya malı ama doğal olmayan şeylerde olabiliyor ona bakarsan herkesin beyni var ama herkes aynı kullanmıyor kimi ders için kimi sapıkca şeyler için kimi el becerisi için demi cinsel organlarımızın olması ya da adet görmemiz istemsiz kaslar dahilinde çünkü
- +1 yıl
Bana gore mi lan hayatimda ne cinsellik yasadim ne kiz arkadasim oldu ne taciz tecavuz ettim birine ne zoofil pedofil ne nekrofil oldum agzindan cikani kulagin duysun benim namusuma laf atma agzina scarim makalene de tukurtme simdi aseksuellik cinsellikten uzak durma yasamama gibi bir sey adi ustunde a-seksuel asosyal gibi dusunulebilir makaleyle filan alakasi yok mantiga ters biriyle fingirdeyip cinsellik yasiyorsan ve bu karsi cinsse kopek gibi de heteroseksuelsin bunun aciklamasi olamaz bilim adi altinda beyninize dikte edilen bulanik bilgilerden uzak durun size tavsiye az arastirin suru psikolojisi gibi savrulmayin mechuliyette haydi iyi aksamlar abicim
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 kişisel hakareti başlatan sensin öncelikle ayrıca ben demoseksüelim demedim direkt aseksüelim hiç yakınlaşma vs yaşamadım yorumdaki bayan için söyledim çünkü aseksüeliği bilmeyen biri bunu madem biliyorsun anlarsınız isteksizlik sanıp deneyebilir ben yapmadım ama yapıp zevk almıyorum neden diye soran birine aseksüeliği anlatıyorum
Cevap sahibi+1 yılHakaret etmek yerine insan gbi cevap verseniz ne siz sinirlenirdiniz nede ben kırılıp sert çıkışırdım
- +1 yıl
Hakarrt ettigim kismi belirtirsen sevinirim
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 hemen kopyala yapıştır yapim
Cevap sahibi+1 yılyuruyun gidin amip beyinliler
- +1 yıl
Tek hucreli olan eseysiz canlilari kastettim diger bir ifadeyle yani aseksuel olan canlilari hakaret olarak algilamak tuhaf yani aseksuelligi hakaret olarak yorumlayan sensin aslinda biz kadin erkek iliskilerinin rahat yasanmasina heteroseksuelligin cilkinin cikmasina karsiyiz ince olan cizginin asilmasina hayatin olusmasina neden olan seylerin normallesmesine ve saire bir de biyoloji ve anotomiye ters olan seye mi hak verecegiz allasen
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 ya söylediklerin çok karmaşık ya çelişkili hak veriyormusun vermiyormusun belli değil
- +1 yıl
Anlatamadim galiba diyorum ki aseksuellik normal degil he hormonal olarak inisler cikislar olabilir ama esas olarak bu andropoz menopoz durumlarinda kullanilan tabirler bana da diyen oluyordu yok gey misin yok aseksuel misin bilmem ne diye ben evlilik disi cinsellige karsiyim diger bir ifadeyle evlenmeden once simdi yahut sonra es haricinde biriyle sadece cinsel iliski degil cinsel herhangi bir sey yasanmamali bu da aseksuel 'gibi' yasamak anlamina geliyor bir nevi evlenene kadar yani bir sey yasamama durumu his filan olur ister istemez hormonal inisler cikislar akla getirir o ayri onun haricinde diyorum o yuzden gibi kismini ekledim anlatamadim biliyorum bir de su var sen hic yasini basini almis bir insanin hic cinsel bir sey yasamadigini duydun mu yani bu mantikli geliyor mu veya hic evlenmedigini milyonda birdir onlar da illaki bir seyler hissetmis oluyor baska birilerine karsi off konu cok dagildi ya
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 siz anlamak istemiyorsunuz sizin böyle olmamanız böyle olan insanların olmadığı anlamına gelmez
- +1 yıl
Anladim kardesim cok sagol aydinlattigin icin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmeme sebepleri onemli
Vicdanen kendini iyi hissetmiyosan, farkli
seksten hoslanmiyosan farkli
Etkilesim olmuyosa farklidir14 Yorumla
Soran+1 yılSeksten hoslanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman. Sen seks nedir bilmiyosun. Ya da baska etken var.
İki sebep ortaya cikar burdada.
Birincisi gecmiste olan bir travma olabilir.
İkincisi ise etkilesim yani sen zevk almiyo olabilirsin yani dogru seks yoktur
Soran+1 yılBır kac ılıskım oldu ama hıcbırınden zevk almadım seks yapmayı sevmuyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam dogru kisiyle dogru seks yapmamissiniz.
+1 yılAmann cocugu kırıcak mısın sendee birazcik yap nolcak
31 YorumlaNormalsin, her şey cinsellik değil. Her gün yapanlar bunu doğamız diyerek normalleştiriyor. Ben de pek tercih etmem.
11 Yorumlarahatsız oluyorsan söyle okurkwn sinirlerim bozuldu yani 3 4 ne ya abaza resmen
21 Yorumla- +1 yıl
Niye ki
+1 yılFazlasını sevmiyor da olabilirsin orada belirttiğim gibi biriyle sevgili ol madem.
Söylemelisin10 YorumlaKesinlikle söyle enerjiniz uyuşmuyorsa sonra sorun yaşarsınız
10 Yorumla
+1 yılo seks yapıyor sevişmiyor sen sevişmek istiyorsun sen bi sevişsen hergün sevişmek istersin
10 YorumlaSevgilin değilmiş zaten seni seks için kullanıyor anladğım kadarıyla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sevgilini bana gonder en iyisi hak etmiyorsun onu
27 Yorumla- +1 yıl
Diyorsun
- +1 yıl
Kullanip atacakmisin adami yuz karasi kadin canin cehenneme
Cevap sahibi+1 yılEvet kullanip aticam hahahahaja
- +1 yıl
Beni kullan at 😂😂
- +1 yıl
@Cordoba1234 vay o... seni hahah
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 sensin o..
- +1 yıl
Yok lan ben gosterip elletmiyom annem agzima sicar hahah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende fazla sevmiyorum bir kere romantik olsa yeter ard arda kötü sıradanlaşıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İstemesi normal de.. sen neden istemiyorsun
10 Yorumla
+1 yılsöylersen direk ayrılır
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
sen senle uyumlu olmayan biriyle durur musun. Nasıl neden
Soran+1 yılSevıyosa pekı
- +1 yıl
siz şaka mısınız sevginin kıstasları vardır. Aşk desen anlarımda sevmek bu değil. hadi devam etti evlendin. Evlilik biter
+1 yılgün mü ay mı yıl mı? 3- 4-5
14 Yorumla
Soran+1 yılCok sık gorusemıyoruz gorustugumuzde de 3 4 refa beraber olmak ıstıyor
- +1 yıl
ideal ayda ise toptan fiyatına perakende. haftada olsada. ama günde biraz fazla.
Soran+1 yılAma ben sevmıyorum seks
- +1 yıl
sev o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoyle tabi ki tek tarafli arzuyla olmaz bu isler
14 Yorumla
Soran+1 yılSeks sevmemem sorun mu pekı
- +1 yıl
Sorun degil de arada bi gorusmeyi sekse ayirmak ne eskort musun sen
Soran+1 yılHayır sadce sekse ayırmıyoruz ne alaka
- +1 yıl
3 4 defa derken 5er dk mi suruyor
Ben de çok düşkünüm kötü bir durum ben e normal yaşın gereği yani.
20 YorumlaSöylemelisin yoksa nerden bilecek adam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Libido Düşük Olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHic olmasin haram evlenmeden
10 Yorumla Ayrıl kafan rahat olsun
10 YorumlaKanka neden sevmiyorsun sorması ayıp?
10 Yorumla
+1 yılYorulmaz işte daha ne adamcağız
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılLibido düşük senden ayrılsın ten uyuşmuyor
10 Yorumla
+1 yılSorun ederdim
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
libidom yüksek
seksi kim sevmez
12 Yorumla
Soran+1 yılBen
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemiyerek zorlamayla olmaz. Söyle tabiki
10 YorumlaSoylemelisin
40 Yorumla
+1 yılSöyle ona göre o da kendine çeki düzen versin
10 Yorumla
+1 yılO zaman neden sevgilisin?
10 Yorumlagünde 3-4 ise zaten fazla.
08 Yorumla
Soran+1 yılAma cok sık gorusemıyoruz ondan olabılırmı
Soran+1 yılBen sevmıyorum ama seks sankı azap cekıyorum
Soran+1 yılGenel olarak
Soran+1 yılSevgıyle alakalı dııl seks sevmıyorum
Ben yol veririeim uyum önemli
10 YorumlaSöyle
10 Yorumla
+1 yılYazık çocuğa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Söyle bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Evet sorun ederdim
10 Yorumlahe he ondan
10 Yorumlasöyle tabi
10 YorumlaSöyle
10 Yorumla
+1 yıl3-4 defa üst üste mi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsöyle
10 Yorumla Etmem seviyorsa.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEderim tabi..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsöyle giştsin knka
10 Yorumla Bence soylemelisin
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam