Evliliği iyi gitmeyen insanların dışarda bir arayış içerisinde olduğu aşikar. Bunlardan biri de benim. Son 3 ayda herhangi bir sey yapmadım ama bi sevgili istiyorum galiba. Lütfen saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayınız.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvliliği sadece cinsellik olarak gören kişilerin eşlerinden yeterli istek veya performans göremedikleri zaman bunu başkalarında aramalarını saçma buluyorum. Evlilik sadece cinsellik demek değildir. Evliliğin iyi gitmiyorsa eşini aldatmak yerine boşanabilirsin.
117 Yorumla- +1 yıl
Ne yani cinsellikte istediklerine ulaşamadıkları için eşlerini aldatmaları çok mu normal?
- +1 yıl
Neyin normal olup olmadığını tartışmıyoruz. Zaten bizim neyin normal olup olmadığına karar verme durumumuz yok. İnsanlar bizim seçtiğimiz normale göre yaşamıyorlar. Boşanmak istemiyor, eşiniz de seviyor. Doymuyor da... Bu çok yaşanan bir şey. Senin çözümün o yüzden anlamsız.
- +1 yıl
Tabi ben abaza olan insanı adam edemem onlar evliliği sadece cinsellik olarak bilsinler.
- +1 yıl
Kardeşim istekli olan insana bir şey demiyorum ben yeter ki bu insanlar kendi hayatlarına aldıkları insanlara sadık kalsınlar iki bacak arasına bu kadar tapmasınlar her şeyi cinsellik sanmasınlar anladın mı kardeşim?
- +1 yıl
Çoğu insan benim istediğim hayatı yaşayamaz zaten Sadece adam olanlar yaşar. Şimdikilerin çoğu abaza olmuş hem kendilerine hem de eşlerine saygıları yok artık anca ağızları açık başka kadınlara bakar hayal kurarlar sapıklar.
- +1 yıl
İki bacak arasına bu kadar düşkün olan kişiler evlenmesin sağlıklı birey olamıyorlar.
- +1 yıl
Bunu yapan kadınlarda var erkeklerde var ben bunu kadınlar yapmıyor demiyorum ki zaten? Ama benim gördüğüm bunu sadece genel olarak erkekler yapıyor. Bu sitede bile çoğu evli erkek evli olduklarını saklayıp karı kız arayışına giriyor ve kendilerinin ne kadar ezik ne kadar varoş insan olduklarını bi türlü anlayamıyorlar.
- +1 yıl
Benim hayata bakış açımla profilimin ne alakası var? Profilimde birilerini aldatan bir resim mi var veya bir arayışım mı var? Emin ol bir arayışım olsa burada milleti terslemem abazalara sövmem. Burada evli kadınlarda var evet ama onlar buradaki abaza erkeklee gibi kadınların profiline girip "oranı yerim, şuranı yerim, seni hayal ediyorum" tarzı yorum yapmıyorlar
- +1 yıl
Profilinde azgınlıktan geberen bir kadın fotosu var. Hatta esk.. ort gibi görünüyor. Bir yanda böyle profilin varken diğer taraftan namusluçuluk taslaman alakalı değil mi? Başkasına abaza derken bu fotoyu koymak abazalık değil mi? Evet kadınlar oranı yerim buranı yerim diye mesaj atmıyor. Onun yerine senin koyduğun fotodan koyup yer misiniz beyler demeyi tercih ediyor. Erkekler de kadınların tam da umduğu hareketi yapıyorlar.
- +1 yıl
Benim koyduğum resim seni ilgilendirmez ayrıca bu fotoğrafa bakıp bu tür şeyleri açıklıyorsan eğer senin zaten zihniyetin bellidir. Bende senin profiline baktığım zaman burada karı kız kovalayan biri olduğunu net bir şekilde anlayabiliyorum o ne diyeceksin? Benim yorumuma atlamandan ve benim yorumumda aldatmayı normalleştirmenden belli oluyor seninde ne *** olduğun
En İyi Cevaplar
Cinselliksiz evlilik mi olur veya sevgililik yanlış anlaşılmasın ama ben bahane olarak görüyorum zengin görünce namuslu geçinenlerin ilk gün bişeyler olduğunu gördü bu gözler , uluslararası arkadaşlık siteleri var translate ile hallediliyor , artı kurslardan düşüyor sosyal toplulukların herkesin ilişki için gittiği kurslar var salsa bachata gibi tek yerden yürümeyin hocam , hem yabancı hem türk olsun alternatifsiz stres artar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılsaçma sapan bir soruya düzgün cevap mı verelim aw s. git boşan o zaman dlyrak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor buluyoruz
3 yılda 2 tane bulabildik10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. eşim varsa aramam zaten.
00 Yorumla
+1 yılBunu yapacağına ayrılsın eşiyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam