Seksin ruhsal doyum için büyük bir ihtiyaç olduğu kanıtlanmış peki,

Seks partneri bulmak kadınlar için mi daha zorlu yoksa erkekler için mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seksin ruhsal doyum için büyük bir ihtiyaç olduğu kanıtlanmış peki,

Seks partneri bulmak kadınlar için mi daha zorlu yoksa erkekler için mi?
Her seks ruhsal doyum sağlamaz. Partner bulunur da zihinsel tatmin sağlayanı bulmak zordur asıl.
Kadınlar kolay partner bulur, doğru ama bulunan partnerlerin kaçta kaçı tatmin edici bir deneyim sağlar?
Kişilik ve karakter bakımından erkeklerin, kadınların gerisinde kaldığını düşünüyorum.
Güven vermeyen bir partner de zihinsel tatmin sağlayamaz, tatmin cinsel uzuvlarla sınırlı kalır.
İstesem bir sürü bulurum Reda ama kendime saygım var. Sadece eşimle yaşamak istiyorum. Umarım karşıma bakir çıkar mk ndjdhhd
Sondaki o nokta der susarım kdjsks
Erkekler için daha zor tabikide
Sen surda yazsan sevişcek yokmu diye 300 kişi yorum yapar ben varım diye 200 kişi özelden yazar adres ver diye
Biz yazsak ana avrat küfür ederler sapık şerefsiz diye gerisini sen düşün
Kadınlar için daha zor. Çok aday arasından karar vermek zorundalar 😂 kaldı ki gardroptaki kıyafeti bile seçmek saatler alıyorken bu konuda ne derece bir rampa bekler kendilerini tarif edecek kelime yok maalesef
Cevap
48Cevap
Kadınlar için çok kolay
Erkekler için zor sanırım ya. "Ben seks yapmak istiyorum" dediğinde kapısına yüzlerce aday sıralanacak bir cinsiyet varsa o da kadındır.
Parasıyla değil mi birader ne zoru aq en baba mankeni 2kya skyoz
Erkekler için daha zor sanki. Ama kadınların da bulduklarının güvenilir kişi olması çok düşük ihtimal
Kadınlar için kolay çünkü talep çok fazla ama erkeklerin avantajı da çok seçici olmamaları
Muhteşem yorum
seks partneri bulmak erkek icin zor. evlenmek icin iyisini bulmak kadin icin zor. konu evlilik olunca erkek cok ust ligde kadinlara cinsellik amaciyla yaklaşmayıncs kolayca elde ediyor
Kadın için bence zor olmalı erkek buluyor ve çok kolay da sepetliyor
Bir kadın 10 erkekle yatmak istesin 10 tanesi kabul eder bir erkek 10 tane kadınla yatmak istesin maks 5 tanesi kabul eder
Kadınlar daha kolay bulur gibi görünsede, aslında erkekler daha kolay buluyor.. çünkü erkeklerin geneli nefes alsın yeter mantığında..
Tabiki erkekler için zor, kadın seçenekler arasında tercih yaparken erkek şeçenek bile bulmakta zorlanıyor.
Erkekler için çok daha zor, çünkü kadınlar için seks, sadece seks değil. Kadın seks yapmak isterse 1 saat içinde çeşit çeşit erkek bulur.
Kadınlar için bu durum dünyanın en kolay işlerinden birisi. Fakat birlikte olacağın kişiyi iyi seçmek gerekir.
bu yaşıma kadar zorlanmadım
ama kadınlar bizden daha şanslı bu konuda (toplum baskısını takmadığı süreçte)
Turkiyede erkek için zor. Ama diğer ülkelerde kadınların seviyesi yüksek ve mesleğe paraya takılmadigi için erkeğe kolay
Eğer para karşılığı bulunacaksa kadınlar için daha zor. Eğer para olmadan yapılacaksa erkekler için daha zor.
Kadınlar elini sallasa ellisi. Başka söze gerek var mı?
Erkek için daha zor tabiki teklif etsen sapık muamele si görüyon O yüzden erkek için çok zor yani☺
Şahsen bulmak bence hayal ya. Oyle birileri yok ya da ben denk getiremedim diyebilirim.
Kadınlar elini sallasa ellisi
Erkekler elini sallasa elde var sıfır 😂
erkekler için kız yeşil ışık yakmadıkça erkek dünyanın en yakışıklısı olsa nafile
Erkekler neden abaza horoz gibi geziyor burada saniyorsun redacim
Kadınlar için zor. Kadınlar seçicidir, erkek ise her bulduğu deliğe girmeye müsaittir.
Erkekler için çok zor, kadınlar için çok kolay bir tane erkeğe elini şıklatsa yeterli
Kadınlar için daha zor.. erkekler genelde nefes alsın torbayla kafasını kapatır hallederim modunda ama kadınlar ten uyumuna, vücut temizliğine, kaslı, boylu poslu vb şeylere önem verdiği için bizim işimiz daha zor jfjdj
Her iki cins için zor. Duygusal bağ olmadan yaşanan birliktelik zevk vermiyor
bu durum kadınlar için çok kolay bir durum ama erkekler için hiç kolay değil
erkekler için daha zor kadın verecek birini hemen bulabilir
kadın girer surdan birini seçer alır. erkek gelir kur yapar etkiler babyı alır :)
Ne tuhaf insanlar var kadınlar için olduğunu inkar edenler var akıl var mantık var😄
Kadınlar için bulmak kolay erkekler için de yapmak kolay
Cinsel açlığın yaşandığı bu coğrafyada kadın çok kolay bulur
Kesinlikle kadınlar için. İstediği an istediği yerde bulabilir
Valla sexe düşkün olanlar için zor bence 😂
Erkekler için tabi ki
İki cinsten de kullanıp atan var kötü yanı
Artık her iki cins içinde her şey kolay bence
Ahlaklı, karakterli ve akıllılar için "zor".
İkisi için de sorun değil
Erkek tabii ki
Her ikisine de zor
Kişinin ruh haline göre kişiliğine göre değişir
erkekler için zor
Bence kadınlar için zor çünkü
Tabiki erkekler için.
Erkekler için xor
Erkekler için
Kadınlar için hiç zor değil
Erkekler için.
Kadınlar için daha zor.