Benim daha önce yakınlaşmam olmadı kendimi eşime sakladim ama geçenlerde bi kizla konuştum o böyle bir şey istemezmiş üstelik tecrübeli olsun dedi
Bende özel olmalı dedim kimse bilemez belki ilk yapmasina ragmen baya iyi olcak çok kişiyle olmasi onu iyi yapmaz mesela kimisi üniversitede bir dersi ilk girişte kazanir kimisi 3. girişinde
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben de ilk ilişkimi 40 yaşında tecrübeli biriyle yaşadım ve çok keyifliydi. Her şey onun kontrolünde oldu çünkü. Benim o heyecanla bir şey düşünmeme gerek kalmadı/ kalmıyor.
Nerden tanıştın ki onunla nerdeyse baban yaşında adam
Benim babam 65 yaşında 😄 babam yaşında falan değil yani
Ayrıca bu nasıl üslup? Sana hedap mı vereceğim. Sordun söyledim.
Özel olması emin ol daha anlamlı olurdu tecrübe zamanla kazanırlır ilkle ozeldir
Lafin gelişine dedim 40 yaş sonuçta baban bilse sana olan güveni sarsilirdi
Özel olmadığını kim söyledi? Ayrıca burada ben senden fikir istemedim ki soruyu soran sensin. Fikirlerini kendine sakla bence. Bu yaşına kadar bi kadınla nasıl birlikte olunur nasıl davranılır öğrenmemişsin şimdi tercih edilmeyeceğini fark edince gelip burada benden çıkarma hıncını.
Herkesin her şeyi bilmesi gerekmiyor. Onları memnun etmek için gelmedim dünyaya. Kiminle ne zaman ne yapacağını bilecek yaştayım.
Tercih edildim zaten ben istemedim özel olsun diye seni yadirgamadim haddime degil sadece merak ettim siz kadinlar daha çok duygusalliga önem verirken nasil böyle yaşıtın olmayan biriyle yapinca şaşırdim
Peki o kişiyle nette mi tanistin
O kişiden sonra kaç kisiyle yakinlaştin ister istemez kıyaslama olmuştur
Sevdiğim biri isterim
İlk senle olmasi hoşuna gider mi
Tabi bi tık
Senin tecrüben var mi
Ne desem bilemedim çok trolleyesim var böyle soruları...
Takip etmene gerek yok
Sevgi tutku ve aşk varsa tecrübe önemsiz
Peki senin bi tercihin olsa hangisi önceligin olurdu
Ben tecrübesizliği isterim çünkü bir ya da birçok kişiyle olmuş biraz canımı sıkar
Benimde aynı şekilde peki senin dayanman zor oldu mu ben 28 yaşındayim emin ol o kadar zor nefsime hakim oluyorum ki kimisi yadirgiyo
Benimde zor oldu baya bi
Seni ben, ben sen iyi anlarsın ama şunu diyim erkeklerin dayanması daha zor bence
Yok ya bizde de aynı
Siz belli etmiyosunuz bi erkek kadar baksak öyle dışardan sakin gözükürsünüz
İşte toplumsal olgudan o yoksa bizde çok zor oluyo inanmassın
Zaten kadınlar daha fazla haz alıyo ama belli etmiyo
Olablir
Art niyetli değilim bu arada aklinda şüphe olmasın
Sessiz kalma olur mu