İlişki esnasında kadın klitoristen orgazm olunca kasılmaları falan hissediyor musunuz yoksa bi değişiklik olmuyor mu?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Bu ektra güzel Bi his oluyor ben genelde o kasılmalarda daha sert devam ederek bayılacak dereceye kadar zevki iki taraf içinde katlıyorum hiç durmuyor kasılmalar o zaman daha tatlı oluyor
Zevkin doruğuna çıkıyorum. Müthiş tahrik oluyorum
Penisinde ne hissediyosun
Tahrik olduğum için taş gibi sertleşiyorum. Kontrolsüzce fışkırıyorum içine
İnan bana aldığı o zevki hissetmek bambaşka bir şey...
Keşke bizde sizi hissedebilsek o an, peniste kasılma vb. Olmuyor anlamıyoruz
Bu anlattığım oral için vajinal orgazm da ki hissettikleriniz daha fazla ve derin.. aslında sende hissedebilirsin
Hissediyorum zaten vajinal orgazm klitoris orgazmıdır ikisi aynı şey, vajinadan ayrı klitoristen ayrı orgazm olduğunu düşünen andavallar var öyle bişey yok, vajina da gerçekleşen orgazm klitorise bağlı yoğun sinirler sayesinde olur, yollar farklı olabilir ama sonuç aynıdır
Her ikisini de yaşadın mı? Yoksa sadece mastürbasyon yaşadığın zevk mi anlattigin
Yaşadım ikisini de
O zaman erkeğin neler hissettiğini de görmüş olman lazım... Senin kadar oda zirvede oluyor bunu biliyorsun
Neler hissettiğini görüyorum hızlı nefes alış verişi, hızlanan kalp atışı, hareketlerinde sertlik.. anlıyorum işte demek istediğim boşalma esnasında vajina da bişey hissetmiyorum siz kadının orgazm anını hissedersiniz kasılmalarından sıkıp bırakmalarından vajina içinden hissediyosunuz ama peniste öyle bi durum yok diyorum,
Şöyleki aslında içine boşalma durumu olsa hiç denedin mi bilmiyorum... Yoksa onun dışında var olan sertliği zaten içinde hissediyorsun
Anlamadın hiç 🤦🏻♀️
Yazdıklarımi mi anlamadın yoksa hissetegimizi mi
Sen beni anlamadın diyorum
Sen içinde ki olanda birşeyler hissetmediğini söylüyorsun... Bende dedim hiç içine boşaldılar mi
Evet
O zaman bu zevki biliyorsun... Ama sorunun tam karşılığı değil biliyorum... İçindekini değil de karşındakinin yüz ifadesi ona verdiğin haz ve heyecan ile yetineceksin sanırım
Aynen öyle
Konuşmalarından hissettiğim kadarıyla ne istediğini ve nasıl elde edeceğini biliyorsun
Evet iyi biliyorum
Partnerin bu konuda şanslı bu bir gerçek
Bende şanslıyım
Karşılıklı ise güzel olur zaten tek taraflı olmaz olan da yürümez
Kesinlikle o kasılmalar kıvranmalar ve aşırı sulanma etkisi gerçekten belli ediyor kendini :)
Çok fark ediliyor kasılmalar inleme istemsiz hareketleri zevki katlıyor resmen ben sonunda yalayarak iyice boşaltıyorum
kadınla hıc olmadım ama olsaydım mutlu hıssederdım
Kasilmalar hissediliyor...
Hoşuma gidiyor
ıssedıyoruz hosumuza gıdıyor
muazzam bir his <3
ağlıyoruz
Farkediliyor
Ne hissediyosun
Daha çok zevk veriyor vajina kasiliyor titriyor
Bakire misin
Hisediyorum