İlişki esnasında kadın klitoristen orgazm olunca kasılmaları falan hissediyor musunuz yoksa bi değişiklik olmuyor mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Erkekler Ne Diyor
Bu ektra güzel Bi his oluyor ben genelde o kasılmalarda daha sert devam ederek bayılacak dereceye kadar zevki iki taraf içinde katlıyorum hiç durmuyor kasılmalar o zaman daha tatlı oluyor
Zevkin doruğuna çıkıyorum. Müthiş tahrik oluyorum
Penisinde ne hissediyosun
Tahrik olduğum için taş gibi sertleşiyorum. Kontrolsüzce fışkırıyorum içine
İnan bana aldığı o zevki hissetmek bambaşka bir şey...
Keşke bizde sizi hissedebilsek o an, peniste kasılma vb. Olmuyor anlamıyoruz
Bu anlattığım oral için vajinal orgazm da ki hissettikleriniz daha fazla ve derin.. aslında sende hissedebilirsin
Hissediyorum zaten vajinal orgazm klitoris orgazmıdır ikisi aynı şey, vajinadan ayrı klitoristen ayrı orgazm olduğunu düşünen andavallar var öyle bişey yok, vajina da gerçekleşen orgazm klitorise bağlı yoğun sinirler sayesinde olur, yollar farklı olabilir ama sonuç aynıdır
Her ikisini de yaşadın mı? Yoksa sadece mastürbasyon yaşadığın zevk mi anlattigin
Yaşadım ikisini de
O zaman erkeğin neler hissettiğini de görmüş olman lazım... Senin kadar oda zirvede oluyor bunu biliyorsun
Neler hissettiğini görüyorum hızlı nefes alış verişi, hızlanan kalp atışı, hareketlerinde sertlik.. anlıyorum işte demek istediğim boşalma esnasında vajina da bişey hissetmiyorum siz kadının orgazm anını hissedersiniz kasılmalarından sıkıp bırakmalarından vajina içinden hissediyosunuz ama peniste öyle bi durum yok diyorum,
Şöyleki aslında içine boşalma durumu olsa hiç denedin mi bilmiyorum... Yoksa onun dışında var olan sertliği zaten içinde hissediyorsun
Anlamadın hiç 🤦🏻♀️
Yazdıklarımi mi anlamadın yoksa hissetegimizi mi
Sen beni anlamadın diyorum
Sen içinde ki olanda birşeyler hissetmediğini söylüyorsun... Bende dedim hiç içine boşaldılar mi
Evet
O zaman bu zevki biliyorsun... Ama sorunun tam karşılığı değil biliyorum... İçindekini değil de karşındakinin yüz ifadesi ona verdiğin haz ve heyecan ile yetineceksin sanırım
Aynen öyle
Konuşmalarından hissettiğim kadarıyla ne istediğini ve nasıl elde edeceğini biliyorsun
Evet iyi biliyorum
Partnerin bu konuda şanslı bu bir gerçek
Bende şanslıyım
Karşılıklı ise güzel olur zaten tek taraflı olmaz olan da yürümez
Kesinlikle o kasılmalar kıvranmalar ve aşırı sulanma etkisi gerçekten belli ediyor kendini :)
Çok fark ediliyor kasılmalar inleme istemsiz hareketleri zevki katlıyor resmen ben sonunda yalayarak iyice boşaltıyorum
kadınla hıc olmadım ama olsaydım mutlu hıssederdım
Kasilmalar hissediliyor...
Hoşuma gidiyor
ıssedıyoruz hosumuza gıdıyor
muazzam bir his <3
ağlıyoruz
Farkediliyor
Ne hissediyosun
Daha çok zevk veriyor vajina kasiliyor titriyor
Bakire misin
Hisediyorum