O anda ben de kendimi bırakır o anın tadını çıkartırım, mümkünse gözlerinin içine bakabileceğim bir pozisyon tercin eder onun orgazm halinde yüz ifadelerini izlerim ;)
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
O an cok cirkin oluyoruz ya bakmasaniz daha iyi aslinda 😄
1. her kadın aynı şiddette orgazm olamaz. 1. a aynı şiddette orgazm olan her kadın aynı tepkileri veremez. 2. her kadın doğal ve içinden geldiği gibi davranamaz.
soru genelleme olmuş ama özgürce ve partnerini düşünen bir cinsellikte orgazm çok mutlu ediyor. iki tarafıda. üstelik bu duygusal bir bağ oluşturuyor ve zaten duygular varsa güçlendiriyor.
hayır tabiiki. ama bu bana itici gelmez. yani seninle ben olmayacağımıza göre bunu partnerine göre değerlendirmelisin. ben doğal/yapay davranışlara göre değerlendirdiğim için senin davranışında doğal olduğu için itici gelmez. ben/sen olarak değilde ben / XX oalrak düşündüğümde (yapay ise) tabii ki gıcık bir durum olur. ne gerek var yani dimi. ben doğal severim.
sen rol yapmazsın zaten fakat çok rastladım. fakat bu değerlendirmeler benim değerlendirmelerim. sen derin bir orgazm yaşıyorsun. bunu anlayabilmeli partnerin ben bunun farkında olduğum için böyle yorumladım.
Orgazmi yaşatabildiysem o an partnerime elbetteki mutlu olurum çünkü bir sonraki sevişmede bana daha çok zevk vermek için uğraşacaktır ayrica en önemliside orgazm olan kadında ne stres kalır ne sinir yani bir süre kafam rahat eder.
güzel cevap :) o an emin ol istemsiz inliyorum ve beynim uyuşuyor , bir iki saniye bulutların üstünde oluyorum :) tabi karşılıklı zevk vermek güzel duygu ama benim için öncelikli karşı taraf yani zevk vermeyi sevenlerdenim :)
aslında aynı anda ve içine boşalmak seks sırasında olabilecek en güzel andır , bunu tattığını umuyorum :) eşsiz bir duygudur :) ne sıklıkla yapıyorsunuz?
aslında makul bir süre , sonuçta özlemek ve beklemekte isteği ve şehveti arttırıyor :) umarım bu tarz bir ilşkim benimde olur , bayadır boştayım ve insan gerçekten yokluğunu hissediyor