Partneriniz orgazm olurken ne hissediyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Karşı tarafın aldığı haz konusunda erkeğin yaşadığı his yetkinlik, kadının ise kuşatıcılıktır.
Bu duygular da sağlıklı cinsel ilişkinin gerekliliği arasındaki maddelerdir.
Ancak meselenin esası, helal bir ilişki olmalı, helak edeceklerinden değil.
Genelde insanlar bencildir, hele de cinsellik konusunda üst düzey bencildir ve kendi zevklerini düşünürler.
Bazı insanlar da vardır ki gerçek mutluluk patnerini mutlu etmekten geçer. Patnerinin orgazm olması kendi orgazmından çok daha fazla keyif verici bir durumdur. Ben de bu kategorideyim :)
Onu attığı zevk çığlıklarını, kasılmalarını, yüzünün karmaşık şekillerle gülümsemesini izlemek bana da zevk veriyor. Bu kadını ben mutlu ediyorum duygusu da üzerine gelince tarifsiz bir zevk ve mutluluk duyuyorum diyebilirim
Güzel açıklama
@platonikız98 :)
Teşekkür ederim
Onun benim sayemde tatmin olduğunu görmek beni inanılmaz mutlu ediyor bende kendim orgazm olmuş gibi mutlu oluyorum
Ula ne kızlar var ya😀😀
@Sarp_Nıkılsıın fena mı
Sevgilin sansli
@Sarp_Nıkılsıın galiba öyle
Yaş kaç
@Sarp_Nıkılsıın 25
Evli misinix
@Sarp_Nıkılsıın hayır
Kaç yıllık ikiski
@Sarp_Nıkılsıın 1.5
İlkin mi peki
@Sarp_Nıkılsıın evet
Ne zmndir ilişki oluyo peki
@Sarp_Nıkılsıın 1 yildir
Ne sıklikla yapıyorsunuz
@Sarp_Nıkılsıın normalde haftada 4-5 kezdi simdi haftada 2-3 kez mecbur sokağa çıkma yasağı falan olduğu için
Seninle yalnız konuşma imkanımız var mı. . bir kız olarak kusisel bişey sormak istiyorum sana.. askinti vs olmam Kora
@Sarp_Nıkılsıın hiç kimseyle özelden konuşmuyorum sadece burasi
Peki..
Cevap
105Cevap
Yaşamadığım bir duygu ancak başarma duygusu olur yani kendini baya mutlu hisseder insan
Benim sayemde zevkin doruklara çıkması ve rahatlamasını bilmek büyük zevk veriyor
İşte feraset işte fazilet mdmdmdmxmsc
Sense kızı 12 deme o kız yediğini bilir
En tahrik olduğum şey ilişki yasarken de o ses beni uçuruyor mast yaparken yetişkin filmlerinde hep erkeğin boşaldığı sahneye sardırıyorum o çıkardığı sesler beni benden alıyor
İstiyor musun şu an peki?
Ses önemli o zaman senin için
Fiziksel olarak bir sıvının varlığını hissediyorum. Psikolojik olaraksa başarı ve tatmin
Partnerim boşalmaya yakın inlemeleri arttıkça benim inlemelerin artıyor tahrik oluyorum. Daha bir zevkle boşalmaya sebep oluyor. O an sanki dünya ile bağlantı kesilmiş sadece ikimizin inlemeleri ve zirveye ulaşma arzusu katlanıyor.
Eşimin boşalmasını hissetmek, izlemek kadar keyifli bir an yok cinsel ilişki esnasında.
Onun zevkten titremesi, kendini kontrol edemeyişi, inlemelerin çığlıklara dönüşmesi zaten en büyük zevk bu, bütün zevki iki katına çıkarır ve daha sertleşmeye başlarım daha sonra benimde ona eşlik etmem ve boşalma. Neyse... 👌
O en özel anı birlikte yaşayabilmek, yaşatabilmek, onu o anı yaşarken görmek demek ki bana bu fırsatı verdiğine göre onun için özel biriyim demek ki. O anın tadını sonuna kadar çıkarmak lazım. Kült bir film, sanat eseri seyreder gibi her anını göz kırpmadan saniye saniye seyretmeyi bırak iliklerime kadar hissetmek, hissettiğinide hissettirmek. İşte bu iki kişi arasında yaşanabilecek en üst nokta.
Bu da güzel bir yorum
Inanilmaz mutlu oluyorum. Onun surat ifadesini seyretmeye bayiliyorum
Büyük emek verdin netice de
Hani 5 yaşındaki bir çocuğa çikolata alırsın veya sevgililer gününde parkta yalnız oturan bir kadına gül verirsin o an dünyanın en mutlu insanı kendisi olur ya he işte o mutluluk partnerimi zevke getirmemin mutluluğuyla aynı..
Daha fazla onu uyarmam gerektiğini hissediyorum daha fzla erekte oluyorum ben girip çıktıkça daha da bagirsin istiyorum , ağzını dayasin bogzima ve bagirsin..
Herdaim çıtayı daha yukarılara çıkartıp daha çok nasıl çıldırtır delirtirim dürtüsü artıyor
Partnerim boşalınca eğer boşalmadıysam o titremeyle kasılmayla ve inlemeyle bende boşalıyorum aynı anda geliyoruz
Partneriniz zevk almasıyla zevk alan bir yapım olduğundan sanki kendim orgazm olmuş gibi hissediyorum
Hşşşş.. Birader kendine gel deyip basıyorum tokadı. Orgazm kursağında kalıp ayılıveriyor.
İşte o kadar da pijjjjiiim. Kimse kusura bakmasın.
Onun o halini gördüğümde ne kadar muhteşem bir duygu olduğunu düşünürüm ve onu mutlu ettiğimi farkedince bende mutlu olurum
Onun titremeye başlaması, kasılması aldığım zevki ikiye katlıyor..
Onun o yüz hallerini gördükçe ben daha çok zevk alıyorum. Ve onu öyle görmek, izlemek çok hoşuma gidiyor
Aşk ve sen ve ben. Her şey yolunda ve mükemmel demek ki!
@serenia defalarca sorularına aynı cevabı yazdım. Sanırım artık biliyorsundur cevabımı 😂😂
Hiç yaşamadım, bilmiyorum vallah 😆
en güçlü afrodizyak...öluyü canlandırran bir durum.
Onun orgazm olduğunu ve bunu benimle yaşadığını görmek ne hissettiriyorsa onu hissediyorum... bir nevi başarılı 😏😉 😄
Bazen numara yaptığını düşünüyorum
o yüzden pek bir şey hissetmiyorum
İzlemek keyif verir ve mutlu olur insan. Daha fazla istiyorsun o an
Mükenmel bir duygu karsi tarafa bu duyguyu zevki yaşatmak daha iyi taniyorum ben partnerimi bu anında
Izlemek keyifli olabiliyor.
İzlemene vesile olandan ötürü 😂
Onun o hali beni hem mutlu ediyor hem zevk veriyor :P
Bilmem ki hiç ilişki yaşamadım yani o anı kafamda şu an kuramıyorum ancak yaşamak lazım
Onun orgazm olurkenki hali müthiş tahrik edici. Onu öyle izlemek bile ayrı zevk veriyor..
.
Mutlu edebildiysem,
Mutluluk hissederim.
.
Partnerimin orgazm olmasını izlemek inanılmaz keyif veriyor bana
Güçlü olduğumu hissediyorum ne onun mutlu eve biliyorum
3 defa orgazm oldu ama bn ne yaptımsa orgamzm olamadim olmadı dayanamadı ve pes etti 2 saat sürdü 😂
O an tarif edilemez ama dünyanın en güzel hissi birde ben aynı anda boşalıyorsam tadından yenmiyor
Ona verdiğim zevk verdiğim için partnerimin iki katı zevki ben alıyorum 😊😉
Aldığım haz ikiye katlanıyor
Zuhahaha
Artık benimde inleyerek boşalmam gerektiğini 😘❤️🌹
Şelalesi ile spermin buluşması gerektiğini ☺️
Partnerim orgazm olduysa hızlıca kendi işimi de bitiririm, eziyet olmasın dimi.
Daha fazla oral yapıp üst üste orgazm olmasını sağlarım
Onunla beraber bende ucuyorum gurulanıyorum o anda ona kitleniyorum sadece
Ona zevk vermenin mutluluğunu
İlişki yaşamadım ama orgazm olurken sularını sömürürüm kafamı orasına gömüp devam ederim emmeye yumuşacık olsun diye🙈😊
O an bırakmadan devam ediyorum son zirveyi yaşatmak için
onun aldığı zevki hissedince ben daha çok zevk alıyorum
Zewk aldıgını bende ona bakarak daha cok zewk alırım
Çabuk gelmelerim partnerimi etkiliyor. İkinci üçüncü seferde onu memnun edebiliyorum ama
O anda sırtımdaki tırnakların acısından başka bir şey hissetmiyorum
İnanılmaz mutlu olurum genellikle içindeyken orgazm oluyor ardından bende içine patlıyorum ikimizde rahatlıyoruz sonra sevişme oluyor sonra yatakta uzanıp kalıyoruz
İsteğini karşılayabildiğim için mutlu oluyorum.
Hoşuma gidiyor mutlu oluyorum
Cinsellikte en çok zevk aldığım şey bu. Zevk verebilmek çok güzel bir duygu...
Hoşuma gidiyor
Ben bişi hissetmiyorum 😄
yani tabiyiki kendine bir özgüven geliyor :D
Fethedilmis kaleye bayrak diktigimi hissederim :)
Şimdi yedi ayvayı verdi coşkuyu
Ben tipsizim bacım gerisini anlatmaya gerek yok.
Tabi ki keyif, haz alıyorum bende.
Onun mutluluğu beni cok mutlu ediyor.
Mutlu olmasi mutlu eder beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?