Hoşlandığım adam 31 yaşında ne bilim yaş olarak da görüntü olarak da çok ağır birisi olgun hoşuma gidiyor çok kibar ama iş hayatından dolayı da olabilr uzman doktor kendisi sanki bana kızlarla pek alakası yok tamamen işine gücüne odaklı birisi gibi geliyor ilişki de nadıl olur acaba
Her erkek cinselliği ister tabiki. Ama dediğim gibi partnerim istemezse bende onu darlamam. Tercihine saygı duyarım. Bu ilişkiyi olumsuz etkilemez bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kesinlikle hayır eğer sevdiğim kişi isterse ayrılırım
Gerçekten seven istemez. Yatağa atmak isteyen sevmiyordur elde etmek istiyordur.
Çoğu erkek ister fakat istememesi gerekir bir ay bir hafta sonra ayrılacağim belli olmayan birine bir insan neden bu konuları açar garip
Partnerim istemiyorsa asla zorlamam. Ama en azından sürtünme oral gibi şeyler isterdim heralde :)
mağaradan yeni mi çıktın mk
19 yaşındayım daha doğru düzgün ilişkim olmadı lisedekiler çocukca şeylerdi.
hee anladım ya isteyende olur istemeyende olur ama bakireysen istemeyen erkeği her türlü bulursun
35 yaşındayım bi zahmet olsun.
Hoşlandığım adam 31 yaşında ne bilim yaş olarak da görüntü olarak da çok ağır birisi olgun hoşuma gidiyor çok kibar ama iş hayatından dolayı da olabilr uzman doktor kendisi sanki bana kızlarla pek alakası yok tamamen işine gücüne odaklı birisi gibi geliyor ilişki de nadıl olur acaba
Tanımadan bilemezsin. Mümkün değil bu.
Istemezse sorhn vardir
kimi ister kimi istemez.
Evlilik dışı ilişkiye karşı değilse ister.
İstemeyen varsa bana yollayın kıymet bilelim
Merhaba yolladılar geldim 😅
@FakBadi48 istemiyorsun yani
Partnerimin tercihlerine saygı duyarım onu hiçbirşeye zorlamam
@FakBadi48 tamam ama isteyip istememeyi sordu
Her erkek cinselliği ister tabiki. Ama dediğim gibi partnerim istemezse bende onu darlamam. Tercihine saygı duyarım. Bu ilişkiyi olumsuz etkilemez bence
@FakBadi48 peki
Sen nasıl birisin hayatında nasıl biri olmasını istersin?
Bugün olmasa da yarın istenilecektir
İster
Peki bn 22 hoşlandığım adam 31 yaşında daha sevgili olmadık ama ister mi
İster
İster
evet ısterım
Evet isterim
Evet, yoksa evcilik mi oynicaz
İster
Yap yap
Evlenmeden olmaz😄
İster tabiki