Cinsel Yaşam Sanal seks aldatma sayılır mı? panther22 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Sanal seks aldatma sayılır mı? Sanal seks aldatma sayılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır canım neden sayılsın 0 0 Yorumla
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Haberi oldugu zaman oyle der ama hersey zaten balon kalan da kıskanma ve benimlesirme fikrinin cokmesidir yani rekabete gerilme olur 0 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Sanal diye tabir etmiyorum ben bu olayı, karşılıklı zevk alan iki kişi olarak görüyorum 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence hayır. O zaman mastürbasyon yapan erkekte aldatmış sayılır. 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Evliyim. Sanal s.. KS seviyorum. Bulursam yaparım 0 0 Yorumla
Eymen_36 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Hayır sayılmaz ve sayilmamali. İnsanlar bazen farklılık ister. 0 0 Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Niye satılsın ona kalırsa her çift zihninde aldatıyor zaten 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Fiziki olarak değil ama psikolojik olarak sayılır. 0 0 Yorumla
Sıkılıyore Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sayılır. Karşı cinsi hayal etme bile aldatmaya girer. 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Filen eylem yoksa veya nude atılmıyorsa olmaz ama her şeyin usulü mahremiyeti vardır 0 0 Yorumla
Kalkıncagidelim Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Tam olarak aldatma sayılmaz diyemicem kötünün iyisi diyelim :) 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Farkeder mi? 😻😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aldatmanin anlamı tam olarak ney ona göre düşünün siz karar verin. Aldatmam kandırmakdir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buradan biri ile yapmak isterdim sanal sexs 11 6 Yorumla KmsyeSylymdklriN +1 yıl Talipler ozeline dolar birazdan :) Yorumla kaanx61 +1 yıl Bana gelebilirsin 😉 Yorumla Musmutlu45 +1 yıl Acayip zevkli oluyor frekans uyarsa😍 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Nerde bizde o şans Yorumla 06romeo +1 yıl Yap bence çok farklı bir haz Yorumla MrSeker +1 yıl Bende buradan birisi ile yapmak istiyorum, güzel bir deneyim olacağı kanısındayım. Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. yok canım hiç sayılırmı. hatta bulusup yapılabilirde oda sayılmaz. 0 0 Yorumla
wenomm Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Bence sayılmaz ya et ete deymedigi sürece buara ayaklara bayıldım senin mi 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sanal seks aldatma sayılır 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl sanalı reali mi var sayılır bence :) 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. prno da sayılıyor o zaman 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Yok canım ne alakası var aldatma ile xd 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sayilmaz kesinlikle 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Tabiki de 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet sayilir 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. ne münasebet 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sayilmaz 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sayilmaz 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sayılmaz 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabiki abisi 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yok be knka sfdsf 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Hayır canım neden sayılsın
Haberi oldugu zaman oyle der ama hersey zaten balon kalan da kıskanma ve benimlesirme fikrinin cokmesidir yani rekabete gerilme olur
Sanal diye tabir etmiyorum ben bu olayı, karşılıklı zevk alan iki kişi olarak görüyorum
Bence hayır. O zaman mastürbasyon yapan erkekte aldatmış sayılır.
Evliyim. Sanal s.. KS seviyorum. Bulursam yaparım
Hayır sayılmaz ve sayilmamali. İnsanlar bazen farklılık ister.
Niye satılsın ona kalırsa her çift zihninde aldatıyor zaten
Fiziki olarak değil ama psikolojik olarak sayılır.
Sayılır. Karşı cinsi hayal etme bile aldatmaya girer.
Filen eylem yoksa veya nude atılmıyorsa olmaz ama her şeyin usulü mahremiyeti vardır
Tam olarak aldatma sayılmaz diyemicem kötünün iyisi diyelim :)
Farkeder mi? 😻😎
Aldatmanin anlamı tam olarak ney ona göre düşünün siz karar verin.
Aldatmam kandırmakdir
Sanal seks gerek yok konuşmak bile aldatmak sayılır
Buradan biri ile yapmak isterdim sanal sexs
Talipler ozeline dolar birazdan :)
Bana gelebilirsin 😉
Acayip zevkli oluyor frekans uyarsa😍
Nerde bizde o şans
Yap bence çok farklı bir haz
Bende buradan birisi ile yapmak istiyorum, güzel bir deneyim olacağı kanısındayım.
yok canım hiç sayılırmı. hatta bulusup yapılabilirde oda sayılmaz.
Bence sayılmaz ya et ete deymedigi sürece buara ayaklara bayıldım senin mi
Aldatmak sayılır bence
Sanal seks aldatma sayılır
sanalı reali mi var sayılır bence :)
Eşin varsa sayılır evet
Sayılmaz diyosan sayılmaz.
prno da sayılıyor o zaman
Yok canım ne alakası var aldatma ile xd
Sanal seks ne ya çocuk işi
Hayır tabiki de etmez
Sayılır bence
Bence sayılır