+1 yılKendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum düşünce yapısı gençlikte kalan bakımlı gözüküp bakımsız olan genç insan çok olgun ve bakımlı kadınlar daha çok dikkatimi çekiyor hele de güzel korkanlar arkalarında giderken tüm o şehveti arzuyu hissettiren dolgun kadınlar daha çekici onlara karşı daha hırslı tutkulu bir makinaya dönüşüyorum sanki ama henüz kendimi test etmedim
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
28 yaşında bir erkek gençtir ama 28 yaşında bir kadın genç değildirn
Kadınların 35 yaşından sonra doğum yapması çok riskli bir olay zaten. Bu bilimsel olarak ispatlanmış ve doktorların sürekli tekrar ettiği bir şey. Ez cümle kadınlarla erkeklerin biyolojik ritmi aynı değildir.20 Yorumla
+1 yıl@nirhamm ; Olgun ama çekici kadınları isterdim! Prezervatik takmadan ve hoyratça içine boşalabilmenin keyfini yaşamak için ;)
52 Yorumla- +1 yıl
Nazlarından pazlarından insanda istek bırakmıyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Olgun insanlarda naz fazla olmaz. Ama gençlerde aman şu olmaz, bu olmaz lafları çok olur.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani olgun veya gençten ziyade benim o vücudu beğenmem lazım yeri gelir olgun kişinin vücudu dikkatimi çeker bazen ise genç bir kişinin vücudu dikkatimi çeker
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOlgun tabi ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun tabiki 20 yaslarinda genç ile 50 60 yaşındaki adamın vuruşları farklı deneyimli oluyorlar off olgun erkekler bir tanedir ya
102 Yorumla- +1 yıl
@Mrs_elibon benimi tarif ettiniz ,😊😊🤩
- +1 yıl
@Mrs_elibon Oldukça olgunum
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bakımlı ve mis gibi tertemiz olsun kimlik yaşının önemi yok.. Nani tek fark tazelik ve geckinlik..60 Yaşında olan ancak doyumsuz seks yaşanacak çok hatun gördüm.
50 YorumlaGençler olgun ister , olgunlar genç ister doğanın kanunu
80 Yorumla
+1 yılBence olgun diyorum nedenmi çünkü daha yetenekliler ve olgun düşünüyorlar bir çok konuda fantezi anlayışları ufku geniş ne yapacaklarını iyi biliyorlar karşı tarafı mutlu etmeyide biliyorlar öyle çocuksu harektleri yok olaya odaklanıyor lar 👍
30 Yorumla
+1 yılGenç diyebilirim ama olgunda olabilir. Bilemedim 😂
87 Yorumla- +1 yıl
Ne olmalı peki karar?
- +1 yıl
Kararsızım işte
- +1 yıl
Hahha fotoları görünce ben bile bilemedim 🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılolgunlar her zaman ilgimi daha çok çekiyor <3
31 Yorumla
+1 yılVallahi ben ikisini de tattım ikisinin de tatlı zevki ayrı
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenç
Beyaz Tenli
Balık etli <3
56 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAman tanrımm nasılll yani.
Cevap sahibi+1 yılBoy kaç?
Cevap sahibi+1 yılOooo tam benlik vallahi, o zaman seni kaçırayım ben yemeğe?
Olgun, ne istediğini bilen. Özellikle kendi vücudunu tanıyan, isteklerini bilen kadınlar daha çekici. Yeni yetme gençler gibi acemi değiller, rol yapmıyorlar
30 Yorumla
+1 yılolgun kadınlar daha cekıcı oluyor kadınlıklarını daha net yasatıyorlar dıye dusunuyorum.. kendımden yasca buyuk kadınlar daha cok ılgımı cekıyor.. Olgun kadın candır
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinci eşimle 15 yaş var aramızda.43 yaşında Genç gösteriyor. Erkekler genç kadın seviyor.
924 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGenç erkekler kadın ruhundan pek anlamıyor
- +1 yıl
genc daha cekıcı daha seksi
Cevap sahibi+1 yılBen olgun beyleri seviyorum evlenince 25 yaşındaydım
- +1 yıl
hımm 25 yasındakı kadında ne cocuk ne olgun tam arası adam bayram etmıstır kesın az deneyım birazda isteklı isen
Cevap sahibi+1 yılAz deneyim değil boşanmış tim eşimde öyle
- +1 yıl
hımm her evlı cok deneyımlı değil kı cogu ateslı kadının kocası fıs cıkıyo
- +1 yıl
43 yasındakı adam baya deneyımlıdır ama yanında masum kalma isteklerının hepsını yerıne getırebılıyo msn
Cevap sahibi+1 yıl43 yaşında misin ne hayat gördün de bana tavsiyede bulunuyorsun acaba
- +1 yıl
30 dan sonra fantezıler artıyo ama
Cevap sahibi+1 yılBoş yapıyorsun nerden biliyorsun yasin 25 daha. Görmek ve yaşamak aynı şeymi
- +1 yıl
haksız mıyım pekı 43 yasındakı ınsan yatakta level atlamıstır artık
- +1 yıl
25 yasındakı cocugun fantezılerınden farklııdr gır cık olmaz yane ssadece
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan mutlu ol evet ilk kocamdan kat kat iyi
- +1 yıl
ılk kocan kac yasında idi oyuncak kullanıyomusunuz sımdıkı ıle
- +1 yıl
her yerın tadına bakmak ıstıo mu pekı on arka agız
Cevap sahibi+1 yılİsim var alışverişe çıkıyorum. aynı yastaydik ve aşırı içiyordu bu yüzden boşandım sabah geliyordu eve
- +1 yıl
aşırı icenın aleti fazla kalkmaz ama tamam kolay gelsın sana gelınce yazarsın
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan yazmam
- +1 yıl
yazdın ama
- +1 yıl
grup hayalı kuruyor msn ya da esın kuruyor mu
- +1 yıl
gunaydın hıc grup aklınızdan gectı mı
- +1 yıl
Ne guzell şimdi duyduysan sıkıntı yok yani
- +1 yıl
Off ne şanslı erkek
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 35 yaşlarında genç olsa, fazla kilolu olmasa birde benim boyumda az uzun boylu biri ile olmak isterim. Çok zayıfta değil, çok kilolulu da değil, genç seviyorum yine de.
20 YorumlaBirbirimizi anlayalim kâfi!
Bu da zaten basli basina bir "imkansizlik" gibi bir sey :/
30 YorumlaOlgun severim. Bulunmaz hint kumaşı gibidir kendi.
Hem fiziksel hem beyinsel olarak evrimini tamamlamış olan nadir kadın türüdür.
Bulunduğu zaman elden kaçırmamak gerekir.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan beyni sekste ters işler gençken kendinden büyük yaş ilerleyince genç birini ister.
41 Yorumla- +1 yıl
Himm olabilir bak
olgunlar da naz olmuyo. ben nedense naz seviyorum :D ama genç abi her zaman daha iyidir olgunlar bazen bakım kaçırıyorlar
20 Yorumla20 li yaşlarda olgun fiziği çok hoşuma giderdi.
40 yşndayım. Şimdi de tazeler çok ilgimi çekiyor. Çıtır olsun benim olsun 😁20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSekste tek tercihim sevdiğim insan olur ve onunla her yaşı yaşamak
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılböyle bir şansım olsaydı seçmezdim zira!!! seçen her zmaan kadındır, hiç bir erkek eksik veya fazla seçen olamaz doğaya ters
10 Yorumla Olgun bakımlı kadın yatak da ne istediğini bilen vazgeçilmez tat.
20 Yorumla
+1 yılÖrnekler bunlarsa ikisi birden olsun 🙂
Hayır dediğim için uykularım bölünür sonra😍
20 Yorumla
+1 yılGenç tabi çıtır çıtır var mı aranızda hiç bkliyrm yzn
20 YorumlaGenç ve diri olan her daha iyidir. Üstelik enerjiktir.
10 Yorumlafiziği düzgün doyumsuz kadından yanayım yaş çok da sorun değil
10 Yorumla
+1 yılYaşlı diye koyduğunuz daha genç duruyor maşallah 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. bakım :D:D: 50 yasında olupta 18 lık gosteren kadınlar varr
10 Yorumla
+1 yılGenç tabii mi. Yaşlının derisi kokar, menapozu neyim olur, yatakta osurur sıcar falan iğrenç.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılİlk seks deneyimi evli bir kadınla yaptım, olgunlar daha iyi. evliydi ve dineyimli biriydi.
10 Yorumla Fotodaki 48 yasına benzemiyor. 28 yasındaki daha yaşlı duruyor. :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşları ters koydunuz galiba.2. resim 48 1. Resim 28 olacaktı gibi geliyor bana haksız mıyım?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genç genelde.. ama seçenekler kafamı karıştırmadı değil 🤣
10 Yorumla
+1 yılbence olgun anlık heves çok istiyorsun sonra heves geçiyor ama genç olana her zaman başım dik gezerim ( ironi içerir ) ve senle yaşadığı ilkleri unutmaz kolay kolay.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılDeneyimli olsun işini bilsin yaşının önemi olmaz
93 Yorumla- +1 yıl
@esmerHatun_Ece sanki beni tarif ettin
- +1 yıl
Tam benliksin
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. 48 lik kadın öyle oluyor onu da isteyebilir bir erkek kesinlikle. Ben bakımlı ise belli bir olgunlukla ki kadına da hayır demem
10 Yorumla
+1 yılbence genç olmalı ya da olgunsa bile genç gözükmeli minyon oplması tercih sebebim tabbi sadece minyon diye olmaz karsılıklı bir cekim olması gerekir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenç vücuttan yana brone pozisyonunda genç bir vücudu alta almak muhteşem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Olgun kadın tecrübe li ve erkegi doyurmasını iyi bilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiz insanoğlu da bi garibiz, hiç doymak bilmiyoruz ve hep daha iyisini istiyoruz 😍🤠☺️
20 Yorumla İkisini de yatağa alamiyor muyuz ya ikisi de çok seksi
10 Yorumla
+1 yılolgun olsun taştan olsun :D
14 Yorumla- +1 yıl
Olgun olduğu zaman çok kompleksli olmuyor en önemli detayı o ne istediğini biliyor, nelere hitap etmesi gerektiğini biliyor kadınlar o yüzden daha dikkat çekiciler benim için.
Genç olduğu zaman ise vücudu daha güzel olmasına rağmen bazı hareketleri kendinden soğutacak derecede çocuksu ve bayağı oluyor seks sadece bedenin doyması olmadığı için zihnime de hitap etmeyen biriyle seks yapmayı tercih etmiyorum, bu demek değildir ki gençlerden hoşlanmam tabii ki hoşlanırım ama kafa yapısı olgun olmalı, tripcan olmamalı kararları net olmalı, ne istediğini bilmeli bunlar sağlanırsa tabii ki gençleri de tercih edilebilir detaylar ortaya çıkıyor - +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl@nirhamm balık etliyse eger nirham demek istiyorum:)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden peki. yazicaksaniz cikabiliri
Nirham seviyorum ben 😊
14 Yorumla
+1 yılGenç kadın severim ama olgun olanından
12 Yorumla- +1 yıl
Vucudu daha diri daha enerjik istekli seksi ve atşli olduğunu düşünüyorum gençlerin, tabi aynı durumda olgun varsa oda olur
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılGenç kart vücut istemiyorum midem almaz
61 Yorumla- +1 yıl
Sen doymazsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtin tazesi makbul
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada a şıkkındaki küçük hanım max 26
- +1 yıl
Hayır.. Yabancı emekli bir model.. Yüzünde estetik var..
Cevap sahibi+1 yılBen de, aynı yerden emekli olmak istiyorum😆😆😆
Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. böyle 48 olacaksa, olur valla. 28 de 35 gibi duruyor :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılfark etmezdi sanırım :)
14 Yorumla- +1 yıl
yani hafif balık etlilere zaafım var zaten :)
- +1 yıl
mantık açısından bakmasam da... :)
Cevaplar efsane ya
33 Yorumla- +1 yıl
@Nerminhoo evet olgun olcak daha istekli gençler çekilmez ay onu yapma ay bunu yapma ama olgun öyle değil
- +1 yıl
@dincbeyer Çok doğru katılıyorum size
- +1 yıl
@Nerminhoo bizim gibi olgun olcak gelsene özl
Erkekte olgun tabikiii
31 Yorumla
+1 yılBunların farkı yok ki :D
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Resimdeki kadın 48 yaşında değil
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayan olarak düşünürsek olgun erkek derim erkek olarak düşünürsek genç kadınlar derdim
10 Yorumla
+1 yılGenç olsun çıtır olsun yaa
21 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yeni farkettim 28 istemiyorum ben yaaa zaten benim yaşım 28 şu an ben daha genç istiyorum 🤣🤣
+1 yılİkisi de mükemmel ikisine de basarım
20 Yorumla
+1 yılleonardo di capriyo gibi 18 24 arası fena
20 YorumlaOlgun.
Ne yaptığını bilmesi hoşuma gidiyor.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılGenç olgun fark etmez ateşli olsun yeter.
10 Yorumla Alanında en iyisi olsun 5 fazla olsun 😉
10 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler