Hangisi daha iyidir sizce. Tecrübe olarak olgunlar isteklilikten yana genç kızlar diyorum ben
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Hangisi daha iyidir sizce. Tecrübe olarak olgunlar isteklilikten yana genç kızlar diyorum ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
olgun kadınla evlenmek
Erkek olsam genç isterdim
Şimdi kadınsın ne istiyorsun hdjdjd
Kendimden büyük
Sen kaç yaşındasın ki mesela kaç istiyorum diyorsun
22yim 32ye kadar olur
Ouv çıtırmissin demek shdhjd
Mesela seni sürekli isteklendiriyo olsa hoşuna gider mi
Bilmem öyle miyim hdgdhdu
Evet gider tabiki
Detaylı konuşalım mı dhhdjd
Bence çıtırsin ama isteklisin şu an sjjdjd
Çokmu tecrübelisin bu konuda?
Yanılıyorsun...
İddia sahibi; iddiasını ispatla mükelleftir...
İddia sahibi iddiasını tanımadığı birisine ispatlamakla mükellef değildir.. Tanıyor olsaydın görürdün zaten yaşantı mı :D
Sen bir iddiada bulunuyorsun... Somut ve bilimsel bir delil bulamıyorsun...
Tanıyor tanımıyor ben sen görürdün cart curt...
Bilimsel delilin nedir arkadaşım...
Herhangi bir iddia sen diyorsun diye ispatlanmış olmaz...
Ben şahsi olarak bir iddia da bulunmadım. Sadece cinsellikte olgun kadın mı? genç kızmı? dedim. Genel olarak herkesin tercihini ve düşüncelerini merak ettim ve sen konudan bağımsız bir şekilde çok mu tecrübelisin bu konuda cevabını verdin. Aslında senin verdiğin cevap konuyla alakasız. Bende konuyla alakasız verdiğin cevaba hitaben benim tecrübeli olduğumu söyledin. Daha sonra kanıtla falan vs dedin bende konudan bağımsız verdiğin cevap uzadı ve en son ki yorumuna tanımadığım insana neden kendimi kanıtlamak zorunda hissedeyim ki? dedim. Beni tanıyor olsan zaten tecrübemi görürdün dedim. Yani konumla alakalı boş yazan sensin.
Hangisi daha iyidir sizce. Tecrübe olarak olgunlar isteklilikten yana genç kızlar diyorum ben...
Bu bir iddiadır...
...
Takılmalıkta yaşa bakmam ciddi olacaksa genç