Cinsel Yaşam Sekste olgun mu yoksa genç mi tercihiniz? Sevvalldd Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Sekste olgun mu yoksa genç mi tercihiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. eşimin olgun olmasını isterdim 0 0 Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bak bu gerçekten karşındaki kişiye göre değişir. Her genç ya da olgun iyi değildir. Ki genelde çoğu vasattır ne kendisini tanır ne aklı hürdür nede ne istediğini bilir ya da bildiğini sanar 0 1 Yorumla DeadlyPenalty +1 yıl Ne yazık ki herkes kendini bir şey sanıyor bilmediği bilemeyeceğini o küçük gölet harici okyanusların olduğunu hayal bile edemiyor Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Itaat eden ve sertt darbeleri kaldırabilen biri olduktan sonra yaşın önemi yok. Kendini bıraksın ve ezilsin yeter. 0 0 Yorumla
HerkeseAcilyardim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Zayıf olsun Benim olsun 😋😋😋Zayıflara ilgim Yüksek 😍😍😍 0 0 Yorumla
Esrablabla Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olgun diyen erkekler özgüven eksikliği çekiyor hslxjldnfj. Bu sabah uğraşma keyfiyle başlıyalım. 1 3 Yorumla Nick01 +1 yıl Ne alaka Yorumla Esrablabla +1 yıl Genç ve iyi hissetme arzusu mavilii Yorumla Nick01 +1 yıl Genç ve iyi hissetme arzusu neden özgüven eksikliği oluyor pempeli (!) Yorumla
YakışıklıOglan27 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tercihim genç olur en azından bilmediği herşeyi benimle öğrenmek için istekli olur. 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Genç ve dinamik olmalı sesler taa Silivri'den duyulmalı 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sekse iştah olunca yaşın önemi yok kesinlikle 0 0 Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Suyu hangisinde içersin gibi birşeydir. Bardakta olur, şişede 0 2 Yorumla Esrablabla +1 yıl Ot geldim ot gidiyorsun senin staj bitmez Yorumla Stajyer_Mafya +1 yıl @Esrablabla bitmiyor zaten Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Olgun iyidir ama bazı gençler cidden olguns taş çıkartıyot arzusuyla 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olgunun tadı başkadır. meyve gibi düşün her meyvenin olgunu lezzetlidir 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendim 26 yaşındayım tercihen 18-19 yaşında tercih ederim 18 yaşında sevgilim var zaten 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olgun 10 1 Yorumla Fethiyeli48li +1 yıl Benmi 🤩 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Libidosu yüksek olsun yeterlidir 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Genç elbette 17 ve üstü beni deli ediyor 0 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl ben genç severim :) ama aura çok önemli... 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben olgun severim 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Her zaman olgun tabii ki tecrübe başka bir şey. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Benim için genç 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Temiz ağzı kokmayan vücut uyumu olan 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genç tercihim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Genç 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Genc 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olgun 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Uyumlu derim 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Genç 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Genç bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genc 26 yas felan 2 28 Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Peki Neden Genç dedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesela sen Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Senin Yaş kaç Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Zayıf olsun Benim olsun Zayıflara ilgim Yüksek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zayif kadin mi seviyorsun Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Evet Zayıf olsun Benim Olsun 😍😍😍Sen Zayıf mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zayif derken evet zayifim kilolu degilim Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl TakipAtarMısın Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl 😋😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atamam Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Nolurdu Sanki 😔😔😔 Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Boyun Kilon Kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.6960 kiloSen Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl 1.82 75 Offf Altımda Delirtirim Seni Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Kaç yaşındaki Erkeklerden Hoşlanıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen niye bu kadar isteklisin noldu sabah sabah sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25-26-27 felan Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Hiç Uyumadım kii Hep istekliyim inanki istersen Göstereyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin esin yokmu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle iyi değil ki ama Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Bekarım Sevgili yok maalesef Ya Senin Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl BanaTakip AtarMisin Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl 🤗🤗🤗. Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Senin Boyuna Kilona Bayıldım inanki 😍😍😍Senin gibi bir Sevgilim olsun isterdim 🔥🔥🔥 Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Nerede Yaşıyorsun 🤔🤔🤔 Yorumla YakışıklıOglan27 +1 yıl Bu arada sen kaç yaşındasın gizli kız? Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl GizliTakipAtarMısın Lütfen 😋😋😋 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Genç iyidir ya 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. 25-36 arası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
eşimin olgun olmasını isterdim
Bak bu gerçekten karşındaki kişiye göre değişir. Her genç ya da olgun iyi değildir. Ki genelde çoğu vasattır ne kendisini tanır ne aklı hürdür nede ne istediğini bilir ya da bildiğini sanar
Ne yazık ki herkes kendini bir şey sanıyor bilmediği bilemeyeceğini o küçük gölet harici okyanusların olduğunu hayal bile edemiyor
Itaat eden ve sertt darbeleri kaldırabilen biri olduktan sonra yaşın önemi yok. Kendini bıraksın ve ezilsin yeter.
Zayıf olsun Benim olsun 😋😋😋
Zayıflara ilgim Yüksek 😍😍😍
Olgun diyen erkekler özgüven eksikliği çekiyor hslxjldnfj. Bu sabah uğraşma keyfiyle başlıyalım.
Ne alaka
Genç ve iyi hissetme arzusu mavilii
Genç ve iyi hissetme arzusu neden özgüven eksikliği oluyor pempeli (!)
Tercihim genç olur en azından bilmediği herşeyi benimle öğrenmek için istekli olur.
Genç ve dinamik olmalı sesler taa Silivri'den duyulmalı
Sekse iştah olunca yaşın önemi yok kesinlikle
Suyu hangisinde içersin gibi birşeydir. Bardakta olur, şişede
Ot geldim ot gidiyorsun senin staj bitmez
@Esrablabla bitmiyor zaten
Olgun iyidir ama bazı gençler cidden olguns taş çıkartıyot arzusuyla
olgunun tadı başkadır. meyve gibi düşün her meyvenin olgunu lezzetlidir 😂😂
Kendim 26 yaşındayım tercihen 18-19 yaşında tercih ederim 18 yaşında sevgilim var zaten
Olgun
Benmi 🤩
Libidosu yüksek olsun yeterlidir
arzulu ve tutkulu olması
Genç elbette 17 ve üstü beni deli ediyor
ben genç severim :) ama aura çok önemli...
Ben olgun severim
Her zaman olgun tabii ki tecrübe başka bir şey.
Benim için genç
Temiz ağzı kokmayan vücut uyumu olan
Evli karılar tercihim
Olgun vururken ses getirecek
Genç.
Genç tercihim
Genç
Genc
Olgun
Olgun.
Uyumlu derim
Olgun