Güncellemeler
+1 yıl
30 yas skalasına mı düştük gençlerden yok mu hiç acaba
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç yaşamadım bunu kabul ettirecek bir baba yiğit çıkmadı henüz kırmızı çizgimdir
Bence seni hazzın doruklarına çıkarabilcek birisi olmamış
saatlerce ön sevişme sonrası girmiştim, vajinaya göre çok dar olduğu için aşırı zevk almıştım ve ilkinde çabuk boşalmıştım...
Peki nasıl girdin işte girene kadar neler yaşandı yavas ve sakin mi yoksa bağırmalı çığlık atmalı falan mı oldu
Kızarkadaşımla yapmıştık, ön sevişme sonrası yatağa yüzüstü yatırıp önce ayğına verdim oral seks çektirdim, sonra deliğini tükürükleyip üstüne çıktım. Baştan kafayı deliğe dayadım az bastırdım baktım girmiyor aniden abanım köküne kadar soktum. Biraz bağırma çığlık falan oldu tabi. Kızlığını bozarken o kadar bağırmamıştı.
Öyle yaptıysan eğer tahmin edemiyorum bir de birden abanarak sokmak hem de köküne kadar çok fena belki ağlamıştır bile
Nerdeyse :)))
Apartman duymuştur bir defa hepsi o da sıkıntı işte ses yalıtımı yok ki kim bilir ne biçim ses gitmiştir
Sırf bu yüzden dolayı istediğini yapamayanlar var ya da evli olsa bile herseyi yasayaman insanlar var
Apartmanda kimse yoktu, kış günü yazlıkta yapmıştık :)))
Evet o zaman olabilir ama kayit yapmadin değil mi? Ben mesela yapardim hatirlamak için o günleri
Hayır tabiki, kayıt falan yapmadım
Anladım ben rızası dahilinde yapardım o anlar çünkü kolay bulunmuyor bir daha
Valla ben hayatımda bir kere doktora açtım kıçımı daha başka kimseye açıp elletmedim Allah elletmesin
Onu demiyorum ya soru başka 😂
Olmadı yani işte
Benim için iyidi ama kız zorlandı
Zorlandı derken acabilir misin biraz özel değilse tabi
Alamadı büyük geldi ama girdi
Peki girene kadar bağırdı mı çığlık attı mı ya da ağladı mı yoksa sakince işi hallettin mi
Yavaş yavaş bağırmaya gerek hindistan cevizi kremi kullandık gevşetici özelliği var kendini sıka sıka aldı olay bu
Ama kendini sıkması senin canını acıtır orada ki kaslar baya sıkıyor çünkü
berbattı sadece acı çektim ve ağladım
O zaman herkes duymuştur yani o sesi bastırmak için bir şey yaptınız mı? Çünkü bizde çok rahat duyuluyor mesela duvarlar çok ince
İyiydi kremleyip caktim gectim
Peki ses olustu mu cok fazla çığlık falan
Elbette cok bağırtmıştım
O zaman bütün herkes duymuştur kapıya gelen olmadı mı?
Yok olmadi. Kimene ki ozelimden
Bilmiyorum bizim yukardan ses geliyor baya yani duvarlar ince galiba
Olabilir çakıyorum sürekli bende