Yani kendisine hakim olamayıp birliktelik yaşayan var mı? Açıkçası bu konuda büyük konuşmak istemiyorum.26 yaşındayım ve evlilik düşüncemiz var. Hani bu yaşta sevdiğim adamın evine de gidemeyeceksem hiç.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sen kendine hakim olacagini düşünüyorsan sorun yok tabi erkeginde sana zorla bir şey yapmayacagindan eminsen
Hakim olan insan olur. Yni biz yakınlaşmak hatta sevişmek istedik ve yaptık. Ama ilişki olmasın diye konuşmuştuk ve olmadı
Yani şöyle aramızda aşırı çekim var, ona güveniyorum açıkçası. Yapmam derse yapmaz da kendim 🤣
Öncesinde konuşup netleştirirseniz bişey olmaz ya. Biz aşırı şehvetli sevişip tam birlikte olmamıştık mesela. Üstünde sürtünüp girmedi o derece 😂😂
Ben tahrik etmeye bayılıyorum. Bir de o boğa burcu ve benim yükselen akrep
Hani o cinsel çekim fena
Oo bilirim bilirim ben de akrep burcuyum. Ben de seviyorum tahrik etmeyi. Yani beni deli gibi istemesi, kıvranması, sertleşmesini falan görmek aşırı hoşuma gidiyor. Bir şekilde tatmin ediliyor ya ama. İlla ilişki şart değil. Sen de o da tatmin olursunuz rahatlarsınız bir şekilde yani
Tahrik etmelerim yüzünden bi gün ayvayı yicem bence zaten ahahshshhs
Ayvayı değil de başka bişeyi yersin bence ajshshsh ben de diyorum ki yiyorsun bari ağzınla ye de sıkıntı olmasın sjshshha
Ne biçim benzetmeler yaptım ya hem kendimle gurur duydum hem de pislik gibi hissettim sjsjdjs
Hahahahahahahsha sesli güldüm😂
Önerini dikkate alıcam
Arkadaşı var mı boştayım bu aralar özendim size ansbdhdh
Yani evine gidersin ama mesafeni koruyabilirsin, eger düsüncen dısında bir yaklasım sezersen görürsen hissedersen, güzel bir dil ile ifade etmelisin mutlaka, evlilige kadar sabretmesini özellikle
Tabikide riskli degil mi atesle barut misali patlarsiniz sonra
sen kendine hakim olamayacak gibisin. dikkat et bence
Yok ya tecavüz edecek değil ya. Sen kendine mukayyet olabilecen miii ksjsk
Ben zaten kendim için soruyorum🤣
Zakso çekersin en kötü gdgss
Zorla sahip olmaya çalışır gitme
Ona güvenmediğim için sormadım bunu
Ben sana dedim diyeceğime gerisi sana kalmış
kötü geçen gerdek sonrası pişmanlık hissi :/
Akıllı durun
Gitme