Gay arkadaşımın bana aşık olmasından şüpheleniyorum?

Bir arkadaşım var bana gay olduğunu söylemedi ama hareketlerinden konuşmasından filan şüpheleniyorum ( kesin bir şey değil ) neyse bana aşık olduğundan şüpheleniyorum bakışlarından anlıyorum beni görünce gözlerinin içi parlıyor biz birkaç kişi birlikte takılıyoruz ama o hep benim yanımda kuyruk gibi peşimde bide sürekli el teması halindedir yürürken elini omzuma koyuyor belimden kavrayıp sarılıp kendine çekiyor beni bir laf derken elimi tutuyor ( 3 5 saniye ama ) evlerimiz birbirine yakın beraber gezeriz onunla ayrılacağımız zaman boynuma atlıyor yanaklarıma yapışıyor tatlı tatlı konuşuyor özelliklede benimle ben bunu diğer arkadaşlarıma danıştım seni arkadaş olarak sevdiğinden yapıyordur altında kötü bir şey arama dediler ama bana biraz abartı geliyor gibi siz ne diyordunuz

Bu arada lütfen saçma saçma şeyler yazmayın yok sevgili ol yok iki aşık el ele gezin gibilerinden

Güncellemeler
+1 yıl
Bugün uzun uzun konuştuk bana sevgilisinin olduğunu söyledi ( kız ) ama hareketleri yine aynıydı hatta ayol bile dedi yani anlaması biraz zor
Güncellemeler
+1 yıl
Birkaç gündür şöyle diyor doğum günümü soruyor söylediğimde doğum gününde sana çok şaşıracağın bir şey anlatıcam yapıcam dedi ve hep görüntülü arar telefonu kapatırken öpücük attı ne yapacağım bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bir gün telefonumu 1 günlüğüne kapattım kafa dinlemek için beni 60 kere aramış lafın gelişi değil ha gerçekten 60 cevapsız çağrı hepsinde o ertesi gün buluştuğumuzda biz senle mezara kadar ayrılmayacağız seni bırakmayacağım deyip sarıldı bana
Gay arkadaşımın bana aşık olmasından şüpheleniyorum?